127612
  • Bulykin
    jó kérdés:D biztos csak menőztek vagy nemtom:D
  • tom235
    Ennek az igazoltatásnak amúgy mi értelme, tudja valaki? Mert régen ugye megnézték, hogy az illetőnek van-e munkája például. De ma ennek mi a létjogosultsága?
  • byzhouse
    neked csak mentőkkel volt dolgod :D
  • Lyukasbogrács
    Szerencsére semmi. Még nem is beszéltem rendőrrel.
  • Trisztin
    csak tanúként... de itt a lehető legkevésbé sem rugalmasak...legalábbis azt az indokot nagyon nem akarták nekem elfogadni,hogy az ország másik végében tanulok és nem tudok azért a fél óráért hazaugrani ... (merthát az rögtön elmondták,hogy nem fog sokáig tartani,maximum fél óra...)
    addig nyaggatak,míg hazajöttem...és "nagyjából a látott-e valamit?" kérdésnél megakadt a beszélgetés...mivel mondtam,hoyg "nem,semmit!"...
  • xxxpaulxxx
    Szerencsére semmi....

csak nem nézik jól szemmel, amikor a barátnőmmel ketten ülünk a motoromon és csak rajta van sisak... de ezért még meg nem állítottak:D
  • Bulykin
    Többször is igazoltattak már.
    Tavaly nyáron épp hazafelé sétáltam, hajnal 2 körül volt...fülhallgató a fülemben, szólt a zene. Egyszer csak arra lettem figyelmes h a rendőrautó mellettem tök lassan jön és integet a rendőr h álljak meg. Igazoltattak, nem voltam részeg meg semmi...
    és most jön a poén: amikor mentem volna tovább, azt mondta a pali, hogy óvatosan a zenével! ne hallgassam útközben, főleg ne ilyen későn!
    azt se tudtam mit mondjak erre...

Meg volt amikor házibulin túl hangosan hallgattuk a zenét és már elmúlt éjfél, a szomszéd meg kihívta ránk a zsarukat... mindenkit igazoltattak, majd hazaküldtek. ennyi:D
  • tommygear
    MÉG semmi
  • DJKonya
    Igen, de csak tanúként.
  • Motoroj
    Tanú voltam.
  • ruffirant
    egyéb hivatalos ügy:osztálykirándulásunkra vittünk magunkkal egy rendőrt(oszt. társam apja ):P
  • BIZ0906
  • BIZ0906
    "Szerencsére semmi." Nem szerencsére egyszerűen csak nem. Bár magasról teszek rájuk.
  • OrioN the S
    sg-s szervezett bunozes
  • Fbn Lx
    ja de, múltkor megálltak mellettem amikor bicajjal mentem, és kiszóltak az ablakon, hogy lámpa minek van
  • zsutyesz
    ez gyanús :D
  • Fbn Lx
    168 emberből 16 gyanúsított? itt sántít valami
  • Fbn Lx
    nemü voltö
  • Scottt
    Igen igazoltatás / szondáztatás.
  • CsuTy89
    Szonda :D
  • F1re
    sokszor igazoltattak :D

am lehet en is zsaru leszek nem rossz az foleg h mennenk haverokkal 5-6an :D lehet utana eleg joh lenne itt a rendorseg :D:D
  • marci9507
    Szerencsére semmi.
  • Sickness
    Akkezdet Phiai
  • extramagascsaj
    inkább úgy mondanám,h "romlott húst nem eszek..."
  • tigeroo
    "nemeszek rendőrt mert a rendőr az disznó" :D
  • ChuckyHUN
    Motorozok :D
    Igazoltatás előfordul...
  • Rockynhooo
    a.c.a.b.
  • kuci06
    Igen igazoltatás / szondáztatás.

Szerencsére nem volt semmi probléma :)
  • Narxis
    :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Igen, igazoltatás / szondáztatás. De minden rendben volt. :)
  • bardocz
    Jah és azt a kocsit a fél lakótelep tologatta előttünk,csak nálunk hívta ki a rendőröket valami szerencsétlen:D
  • bardocz
    Egyszer találtunk egy kispolskit két bokor közé beékelődve összetörve,és azt tologattuk egy utcán Aztán szépen elkaptak mindenkit,csak mivel kettőnknek éppen nem tudott jönni az anyja/apja rögtön,így 10-20 percre bevittek minket:D Am kényelmes az Octavia hátsó ülése
  • USAMEN POWER
    Nem nem :P Már annak tanulok xD
  • Hegi90
    _AS:D_:ASDAADSDS
  • Doomista
    Igen szondáztatás.
    Pedig gyalog mentem, de még igy is...:\
  • Vaxi
    Igen, gyanúsítottként: a sündőrség kinyomozta, hogy leutaztam szegedre 3000 forintért, vettem egy villamos jegyet 200 forintért, odaosontam nővérem mögé úgy, hogy ne vegyen észre, és kiloptam a táskájából a 2000 forintos simens c35-ös telefonját, majd hazajöttem; ahelyett, hogy elkértem volna tőle. gratuláltam is nekik, és kértem, hogy adjanak róla papírt, mert ha a nővéremet meglopom egy üres villamoson úgy, hogy észre sem vesz, akkor megyek a KGB-hez titkosügynöknek.
  • Picar77
    Igen igazoltatás
  • Bruk
  • Hegi90
    Engem elkerülnek :D

Illetve suliban kihallgattak, mert az egyik osztálytársam véletlen megvágta egy másik o.társam kezét egy tapétavágóval -.-
  • OrioN the S
    majd kinovod :D