127612
-
Mert ,ha szerinted 2 leszbi akik ismernek es joba vannak egy ferfival es tegyuk fel bulibol,poenbol osszefekszenek ,mert vegulis megvan mindenuk ami kell. Akkor mar nem leszbik? Itt 1-2 alkalomrol van szo es nem rendszeressegrol. Szoval szted ok mar biszexek annak ellenere ,hogy csak ittasan.. bulibol,poenbol fekudtek le egy ferfival? Mert ok full leszbik csak volt 1 ilyen alkalom es kesz. -
Pont, hogy te vagy nagy tévedésben :) Nekem nem kell elképzelnem :) -
De elolvastam csak Te nem tudod elkepzelni a dolgot... Latom se balra se jobbra nem latsz csak egyenesen. -
A 3. mondatomban ezt írtam le, látom nem olvastad el. -
Nem szoktam, mert... mert b.nőm elvégzi helyettem:P -
persze, nem is tudod mekkora élvezettel jár egy picit nyitott laptoppal szeretkezni
-
USAMEN POWER #47277 A laptopnak mi köze van a dologhoz ? Arra vered ?
-
ha az embernek nincs szexuális párkapcsolata, nagyon egészségtelen nem csinálni -
Kepbe vagyok :) Csak hallottam/lattam kivetelt :) Ezert mernek fogadni.
-
amúgy ehhez képest már kb 2naponta, mert azóta van egy laptop a szobámban
-
mindegy melyik módszert alkalmazod, a jó öngyilkosság titka az, hogy ne tudd semmiféleképpen se megakadályozni, ha már elkezdted -
USAMEN POWER #47272 Háth figyelj, nem akarok ""élmény"" beszámolót tartani, de ha majd odajutsz h öngyilkosságon gondolkozol, próbáld ki és megtudod hogy miről beszélek. -
Ejha:P Már bocsi, hogy ez épp egy mosoly köntösébe bújva, de megkérdezhetem miért hátráltál meg végül? Az bizony igencsak pozitív bensőségekből eredhetett akkor, ha képes voltál változtatni az akkori s pillanati álláspontodon...
-
Hetente egyszer-kétszer . -
így van, csak a könnyű gond beszél, a súlyos néma... -
Naponta többször. -
USAMEN POWER #47267 Nagy hülyeség amit mondasz ! Én a családi problémák miatt probálkoztam azzal hogy na most vonat elé ugrok, csak mikor megláttam a vonatot meghátráltam... Éreztem még kiutat a szarból, és így meghátráltam attól hogy eldobjak mindent ! De egy nő miatt sose lennék öngyilkos az 100, egyik se ér annyit ! A másikfele hogy aki igazán öngyilkos akar lenni, az hallgat róla, és egyszer megteszi, de semmiképp nem híreszteli egy fórumon vagy akárhol ! -
Ahhoz képest nekem úgy tünt nem vagy képben
-
Nem szoktam, mert szexmániás vagyok, és a párom is az.
Megadjuk a módját rendesen mindig
-
koszi a felvilagositast
-
Igen fogadhatsz nyugodtan, úgyis elvesztenéd. A leszbiknek nem kell pasi, ök csak a lányok iránt vonzódnak. Ha a pasival is bevállalják akkor már biszexek... Ennyit erröl. -
hát... rosszalkodtam 

XD -
extramagascsaj #47261 háh :D
értem :D
én még nem voltam csajjal...szóval nincs összehasonlítási alapom -
Felőlem jöhet több csaj is, de f** nélkül nem igazi az élvezet! -
extramagascsaj #47259 lol -
:DDDDD -
Biztos?
-
fogadunk? :D -
Rundstedt17 #47255 te aztán igazi nemzeti érzelmű vagy
-
a "büdös picsááába" akkor :D
legyenek egyszerre leszbikusak és biszexek is...nah az a tuti :D :P -
extramagascsaj #47253 omg
miért nehéz felfogni, h két leszbi nőnek nem kell pasi? :D -
Te hozod a sósavat én meg a kamerát. -
nem baj...meleg nők lehetnek.. :D
de,akkor mind a ketten jöjjenek xD :D -
Nem szoktam, mert...
Már kinőttem ebből a korból :D -
extramagascsaj #47249 viszont egyre több a leszbi...szal talán mégse :D -
ne nekem mond:D én már rájöttem,hogy nem érdemes
amúgyis a statisztika azt mutatja,hogy több nő van,mint férfi...tehát minden férfire több,mint 1 nő jut :D -
Tettem be egy "Nem nyilatkozok" opicót is.
-
Rundstedt17 #47246 úgy van bár aki képes kinyírni magát egy csajért az nem nevezhető konkurensnek. -
végülis...aki hülye haljon meg -
G_ArchAngel #47244 pedig en nem tartom vissza: kevesebb him, kisebb konkurencia