127612
  • Cat 02 #47363
    Hát max szószám szerint, más értelme nincs. Könyv az sokkal összetettebb mint 100 különböző cikk. Max talán 1 cikksorozat, de az se ér a közelébe 1 könyvnek.
  • Szabi84
    baszki hogy lehet egy cikket, hsz-t összehasonlítani egy könyvel???
  • jhetedikj
    Néha-néha, ha találok valamit ami nagyon érdekel.

De amennyi minden cikkeket,fórumhozzászólasokat,újságot elolvasok,az több könyvnek megfele szvsz.:)
  • BaliBoy
    J.R.R. Tolkien könyvek. :)
  • Metalmilitiakid
    Igen, de főleg klasszikusokat . Stephen King , Karl May , J. F. Cooper ,
  • ba32107
    Szeretnék, de nincs rá időm / lehetőségem.

A könyvek drágák, suli mellett nem nagyon van rá idő, pedig szeretek olvasni. Régebben rengeteg Verne regényt olvastam, azokat nagyon szeretem.
  • Lyukasbogrács
    Soha, utálok (könyvet) olvasni. Egy könyvet olvastam eddig életemben (Pál utcai fiúk), azt is 2 hétig... Amúgy szoktam olvasni, csak nem könyvet! :D
  • Cat 02 #47356
    Régen sokat olvastam, most meg gép...
    Illetve ha most megtetszene valami, akkor talán most is elolvasnám, mert nem bírok magammal. Egyszer áramszünet volt, pont akkor volt hp6 talán, átmentem, megvettem, 2 napig a gép közelében se voltam :D
  • tigeroo

Csillagok Háborúja kötetből van 6db, most kellene még olvasnom.
    Harry Pottert még a "divattá válás" előtt kezdtem olvasni, nagyon szeretem/szerettem.
    Leslie L. Lawrencetől is olvastam már pár könyvet az évek alatt.
    Plusz még pár ezotériás könyvet

• Hegi90
    Mi az, hogy vagy klasszikusokat, vagy azokat a könyveket olvasom, amik éppen bestsellerek??? Látszik hogy a kérdés feltevője nem szokott olvasni :D
  • szucsy89
    sokan azért is utálják mert gyermekkoraban ráerőltetik a sok kötelezőt és nem olyat olvas ami érdekli...meg persze mivel kötelező ezért már egy mínusz pont a könyvnek:D
  • cargame
    Mondjuk ezt en sem ertem, h h lehet utalni az olvasast...mondjuk ott is tart a muveltsegi szint....
  • Benny04
    könnyen és egyszerűen
  • elitehun
    Úgy hogy nem tud :P

Most pl a Sven Hassel könyveit olvasom
  • Unreal1942
    Régebben olvastam sokat. Ma már csak meg meg veszek egy könyvet, hogy majd elolvasom egyszer
  • 89
    Hogy lehet utálni az olvasást?
  • 89
    Néha-néha...olykor olykor előkapom Wass Albert könyveit
  • Benny04
    Soha, utálok olvasni.

• Szabi84
    Szoktam, fantasy, scifi, Lovecraft. Most szívesen elolvasnám a Bourne regényeket, csak be kéne szerezni egyet.
  • cargame
    Egyeb
    Kotelezoket olvasom el :P
  • Dick Riddick
    Szoktam, mindenevő vagyok.
    Kaland, sci-fi, haditechnika, regények, világháborús történelmi könyvek általában. Az évek folyamán jó pár könyvet elolvastam, nagyon sok közülük kiváló volt.
  • szucsy89
    ez a baj a mai fiatalságga
  • ZTM
    Soha, utálok olvasni.
  • Ronny
    abszolút egyetértek! Harminc(plusz-minusz pár év) felett leszmek igazi NŐK! Lehet, hogy a huszasoknak szebb a pofijuk, de nem erről szól az élet.
  • Bruk
    Hát van 1 pár pénzes ember aki a pénzéért mindent megkap... más meg éhezik, mert nem kap munkát.
  • HTS s3rg1nh00
    nekem még nőm sem volt,mégsem akarok öngyi lenni.na erre varrj gombot
  • Rundstedt17
    Jah manapság mindenkinek jól megy,a jövő meg igazán jónak igérkezik
  • Bruk
    Ha pénze van vagy lesz akkor nincs akadály...
  • USAMEN POWER
    Attól függ... vagy mennyiért :P
  • Rundstedt17
    jah deh ne álmodozz hogy 40 évesen 20sokat fogsz kúrogatni.....
  • USAMEN POWER
    Értem hogy mire akarsz kilyukadni, de nem a 18 vagy 20 alatti korosztályról beszélek.
    Az az a korosztály mikor az anyuci egyetlen kislánya megkapja az első smink készletét, majd agyonsminkelve elmegy a discoba, orrba-szájba kúratni magát... Az nem jön be nekem se.
    Viszont 20-30 közöttieket látom a legszebbnek, és 40 évesen majd nem érzem véteknek ha esetleg egy 23 éves lánnyal lefekszem. Persze a gondolkozás módom nekem is fog változni, max a stílusom marad meg, vagy az se... Mások vagyunk, egy azonos ízlésü ember nincs a Földön.
  • Mike at home
    csak azt akarom mondani, most így látod, 10 év múlva meg máshogy
    ha van feleséged, ha nem
    illetve lehet, hogy a te esetedben nem, és nem változol, de akkor meg pedo vagy XD
  • USAMEN POWER
    Erre nem tudok mit mondani... Ízlések és pofonok <--- erről van szó.
  • Mike at home
    dehogy provokállak
    még bunkó sem akartam lenni veled
    egyszerüen úgy van ahogy mondtam
    a mai 20 évesek gyerekek
    nem egy 30-as nőtöl halottam, hogy ő bizony 30 alatti fickóval nem kezd, mert a 20-24 éves kisfiúk infantilisek
    persze a szájuk az nagy
    de gondolom vannak akiknek meg a fiatalok jönnek be

ugyanakkor olyat mondani, hogy jó nő 30-40 vagy 40+ fölött nincs, elég primitiv megnyilvánulás volt részedről, erre mondtam, nyugi, ők meg rólad azt gondolják, hogy kisfiú

a pláne meg az, hogy 10 év múlva te is igy fogod gondolni, mostani önmagadat pedig egy éretlen kis hülyének
  • Rundstedt17
    szerintem meg nem
  • ba32107
    Ilyen a stílusa. Amúgy vannak ám szép nők 40 felett is :)
  • USAMEN POWER
    Ember nem akarok visszaszólogatni, mert nem tudom igazából hogy most provokálsz, vagy egyszerűen csak ilyen a stílusod... Kisfiú melléknév nem hiszem hogy rám vallana, de a 20-30 közötti korosztály nem hinném hogy a 40 fölötti nőkben keresi a szexuális érintkezés megvalósításának a lehetőségeit. Igazán szép nők nincsenek 40 fölött, én csak erre próbáltam rávilágítani...
    Az más kérdés hogy valaki 20 évesen megismert egy ugyancsak 20 éves lányt, és még 40 évesen is együtt vannak. Azok már több mint valószínü hogy férj és feleség, és ha minden normálisan működik akk egyik se fordul a fiatalabb korosztályhoz, szexuális vágyainak kielégítése szempontjából...
  • Mike at home
    aha, vannak nők 30-40 között, meg afölött is
    csak tudod nem foglalkoznak olyan kisfiúkkal mint te
  • tigeroo
    lehet a füledbe súgta XD
  • tommygear
    mondtam én ilyet hogy a saját anyád iránt érzel valamit?