127612
  • bardocz
    Alváskor, meg zuhanyzáskor leveszem, amúgy nem nagyon:D
  • Molnibalage
    Hogyan csinálod. Nekem 1.5-ös, de röplabdázás közben már nem látom a 18-19 méterre levő vonalat a pálya túlsó végén. el nem tudom képzelni, hogy ilyen szemmel mit látnak azok akik nem hordanak szemüveget...
  • Szabi84
    mindkét szemem -1, van szemüvegem, napszemüvegem, a kontaktlencsét be tudom rakni, de kivenni nem igazán szóval az felejtős:S
  • [HUN]FaTaL
    Remélem autót nem vezetsz...
  • F1re
    rolex napszemüveg ?xd
  • Fbn Lx
    jobb szemem 1.5-ös volt bal szemem meg 2-es, amikor kb. egy éve vizsgálták, ennek ellenére nem hordok szemüveget, mert gyűlölöm. :D
    Csak akkor veszem fel, ha játszok valamivel gépen, vagy egyetemen ha táblát kell nézni.
    Egyébként a mindennapokban szinte észre se veszem hogy szar a szemem, mert már megszoktam :D
  • Bruk
    "Csak bizonyos alkalmakkor (pl. gépezéshez)"

Még alsó tagozatos koromba felírtak egy feleset hogy suliba, olvasáshoz, géphez stb.. 2 éve voltam utoljára szemészeten és akkor azt mondták hogy tökéletes a látásom. Attól függetlenül gépezéshez meg ilyesmikhez mindig felveszem..nélküle fárad a szemem és így nem látok 1 idő után jól csak ha megerőltetem magam. De távolra nagyon jó a szemem.
  • Sickness
    rolex
  • Rockynhooo
    milyen drágát?
  • poppe
    bal szemmel nem látok messzire, de a jobb tökéletes. nem hordok szemüveget, fosok h tovább romlana
  • Tr3sh3nc0r3
    ki kell kaparni kanállal, dobd a falnak 2szer, 3 az már necces, lehet hogy sérül, és tedd vissza.
  • Hegi90
    A szemtornáról tudna nekem valaki mondani TAPASZTALATOT? :)
  • milk4
    Kellene, de nem használom.

Bal szememre nem látok annyira jól messzire.
  • Tr3sh3nc0r3
    remélem nem terhelted meg magad nagyon ezzel a sok gondolkodással
  • zsutyesz
    igen, valóban a "viselsz-e ..."lenne a helyes. de a többség azért így is megértette a kérdést.
  • Tr3sh3nc0r3
    húha te natyon bölcs vaty
  • Kicsikiraly
    elgondolkoztam.. a kérdés félreérthető, "HASZNÁLSZ szemüveget?" a "VISELSZ szemüveget?" helyett. így mondhatom azt hogy én használok szemüveget, vajaskenyeret azzal kenem, de viselni nem szoktam

• F1re
    napszemcsithasználok
  • Pepsi Twist
    Csak napszemüveget.
  • Lyukasbogrács
    Soha nem használok, mivel nincs, és nem is kell.
  • BIZ0906
    Biztos nem lenne rossz de súlyosabb volt annó a baj majdnem megvakúltam így az egy jó ideig tuti kizárva :S
  • tommygear
  • Scottt
    Kellene, de nem használom.Csak gépezéskor^^
  • Lullaby
    Igen, szükségem van rá, mindig rajtam van.

Nem mindig mert néha zavar, de vaksi vagyok nélküle ><
  • Calver
    az azért jól mutatja az átlag életkort h még egy szavazat sem érkezett a "csak olvasószemüveget" lehetőségre
    (vagy csak minden 40 év feletti rövidlátó volt valaha)
  • zsutyesz
    kontaktlencse?
  • BIZ0906
    "Igen, szükségem van rá, mindig rajtam van."
    És már kúrvára unom!

• Bulykin
    Kellene, de nem használom.
    5évig hordtam, 2 éve nem hordom és pár hónapja voltam a szemészetem, azt mondta a doki h sokat javult a szemem...
  • Dick Riddick

• Calver
    hasonló, nekem is ki akarnak ugrani a helyükből a szemeim ha szemüveget veszek fel, bár csak 1-1.12-es szemüveg kéne alapból, szóval szerencsére remekül el is vagyok nélküle.
    napszemüveget viszont az év minden szakában szeretek hordani, lévén fényérzékeny vagyok.
  • jackcsabi

• chhaya #47572
    Elvileg állandóan kellene, de fáj tőle a szemem, és anélkül is viszonylag jól látok.
    Amúgy fel szoktam tenni filmezéskor, vagy hogy a suliban a táblát lássam, amúgy nem. És amint lehet, rögtön leveszem.
  • fery02
    Én sem tudom, szemorvos mondta. Nem kérdeztem tőle, mennyi az átlag. Meg nagyon nem is érdekel már, hogy állítólag sohasem kell szemüveget használnom. :P
  • miilann04
    alváskor leveszem.
  • VRSDM
    igen, mindig rajtam van.
  • MR ME
    kellene már, de nem használok
  • Eagle16
    Igen, szükségem van rá, mindig rajtam van.

Egy hónap múlva váltok kontaktlencsére. Napszemüvegem is van, mert nem szeretek hunyorogni, plusz véd a káros sugaraktól is.
  • xxxpaulxxx
    csak napszemüveget, de azt meg általában otthon felejtem:D
  • Molnibalage
    Aztt írtad, hogy +2 dioptriával vagy jobb az átlagnál. És én mégis honnan tudjam, hogy mennyi az átlag? Te honnan tudod, mikor a teljes lakosság nincs felmérve?
  • [HUN]FaTaL
    Igen, mindig rajtam van.