127612
-
Alváskor, meg zuhanyzáskor leveszem, amúgy nem nagyon:D -
Hogyan csinálod. Nekem 1.5-ös, de röplabdázás közben már nem látom a 18-19 méterre levő vonalat a pálya túlsó végén. el nem tudom képzelni, hogy ilyen szemmel mit látnak azok akik nem hordanak szemüveget... -
mindkét szemem -1, van szemüvegem, napszemüvegem, a kontaktlencsét be tudom rakni, de kivenni nem igazán szóval az felejtős:S -
Remélem autót nem vezetsz... -
F1re #47599 rolex napszemüveg ?xd -
Fbn Lx #47598 jobb szemem 1.5-ös volt bal szemem meg 2-es, amikor kb. egy éve vizsgálták, ennek ellenére nem hordok szemüveget, mert gyűlölöm. :D
Csak akkor veszem fel, ha játszok valamivel gépen, vagy egyetemen ha táblát kell nézni.
Egyébként a mindennapokban szinte észre se veszem hogy szar a szemem, mert már megszoktam :D -
"Csak bizonyos alkalmakkor (pl. gépezéshez)"
Még alsó tagozatos koromba felírtak egy feleset hogy suliba, olvasáshoz, géphez stb.. 2 éve voltam utoljára szemészeten és akkor azt mondták hogy tökéletes a látásom. Attól függetlenül gépezéshez meg ilyesmikhez mindig felveszem..nélküle fárad a szemem és így nem látok 1 idő után jól csak ha megerőltetem magam. De távolra nagyon jó a szemem. -
rolex -
milyen drágát? -
bal szemmel nem látok messzire, de a jobb tökéletes. nem hordok szemüveget, fosok h tovább romlana -
Tr3sh3nc0r3 #47593 ki kell kaparni kanállal, dobd a falnak 2szer, 3 az már necces, lehet hogy sérül, és tedd vissza.
-
A szemtornáról tudna nekem valaki mondani TAPASZTALATOT? :) -
Kellene, de nem használom.
Bal szememre nem látok annyira jól messzire. -
Tr3sh3nc0r3 #47590 remélem nem terhelted meg magad nagyon ezzel a sok gondolkodással
-
igen, valóban a "viselsz-e ..."lenne a helyes. de a többség azért így is megértette a kérdést.
-
Tr3sh3nc0r3 #47588 húha te natyon bölcs vaty -
elgondolkoztam.. a kérdés félreérthető, "HASZNÁLSZ szemüveget?" a "VISELSZ szemüveget?" helyett. így mondhatom azt hogy én használok szemüveget, vajaskenyeret azzal kenem, de viselni nem szoktam

-
F1re #47586 napszemcsithasználok -
Csak napszemüveget. -
Soha nem használok, mivel nincs, és nem is kell. -
BIZ0906 #47583 Biztos nem lenne rossz de súlyosabb volt annó a baj majdnem megvakúltam így az egy jó ideig tuti kizárva :S -
Soha nem használok, mivel nincs, és nem is kell. -
Kellene, de nem használom.Csak gépezéskor^^ -
Igen, szükségem van rá, mindig rajtam van.
Nem mindig mert néha zavar, de vaksi vagyok nélküle >< -
az azért jól mutatja az átlag életkort h még egy szavazat sem érkezett a "csak olvasószemüveget" lehetőségre 
(vagy csak minden 40 év feletti rövidlátó volt valaha) -
kontaktlencse? -
BIZ0906 #47577 "Igen, szükségem van rá, mindig rajtam van."
És már kúrvára unom!
-
Kellene, de nem használom.
5évig hordtam, 2 éve nem hordom és pár hónapja voltam a szemészetem, azt mondta a doki h sokat javult a szemem... -
Soha nem használok, mivel nincs, és nem is kell.
-
hasonló, nekem is ki akarnak ugrani a helyükből a szemeim ha szemüveget veszek fel, bár csak 1-1.12-es szemüveg kéne alapból, szóval szerencsére remekül el is vagyok nélküle.
napszemüveget viszont az év minden szakában szeretek hordani, lévén fényérzékeny vagyok. -
Soha nem használok, mivel nincs, és nem is kell.
-
Elvileg állandóan kellene, de fáj tőle a szemem, és anélkül is viszonylag jól látok.
Amúgy fel szoktam tenni filmezéskor, vagy hogy a suliban a táblát lássam, amúgy nem. És amint lehet, rögtön leveszem. -
Én sem tudom, szemorvos mondta. Nem kérdeztem tőle, mennyi az átlag. Meg nagyon nem is érdekel már, hogy állítólag sohasem kell szemüveget használnom. :P -
alváskor leveszem. -
igen, mindig rajtam van. -
kellene már, de nem használok -
Igen, szükségem van rá, mindig rajtam van.
Egy hónap múlva váltok kontaktlencsére. Napszemüvegem is van, mert nem szeretek hunyorogni, plusz véd a káros sugaraktól is. -
xxxpaulxxx #47566 csak napszemüveget, de azt meg általában otthon felejtem:D -
Aztt írtad, hogy +2 dioptriával vagy jobb az átlagnál. És én mégis honnan tudjam, hogy mennyi az átlag? Te honnan tudod, mikor a teljes lakosság nincs felmérve?
-
Igen, mindig rajtam van.