127612
-
Majd ha a fél fizetésed a bírságra megy el,akkor is ilyen mosolygós legyél. ;) -
B,C -
geci, ilyen kérdést XD
van, M
plusz ma megyek B-ből forgalmi vizsgára :D -
Ezt ugyanigy mosolyogva mond a rendornek is :D
Utana nem lesz penzed benzinre :) -
Nincs. Szeretnék is, meg nem is. A cég valszeg adna autót, de valahogy nem vágyok arra, hogy az ország leveszélyesebb útjain (M0, főváros) vezessek. Néha nagy az arcom, de az biztosan érzem, hogy én szar sofőr lennék (szerintem). -
Van, B kategóriás. -
extramagascsaj #47637 Van, B kategóriás.
-
petyke06 #47636 a kocsi nem jogsival megy hanem benzinel... én ezen az elven vagyok ;) -
Bmx01 #47635 sajnos csak B még -
a második szeretnék nem tudom hogy került oda
-
Unreal1942 #47633 B,C -
Még nincs, de szeretnék.
szeretnék -
B -
Van jogsim, A és B. -
A CRT monitorok képfrisssítése erősen fárasztja a szemet, 85Hz fölött ez a hatás jelentősen csökken (ha meg nem is szűnik). A TFT-LCD technológia egészen más, bár zavaró vibrálás a legtöbb monitor esetében jelen van.
A fő probléma egyébként az, hogy a monitor nézése közben fele vagy harmadannyit pislog az ember, és ez bizony hosszútávon (a szem kiszáradása miatt) látásromlást eredményez. -
Nincs rá szükségem. Majd ha kelleni fog, akkor lesz. -
ba32107 #47627 Hát egyik erősebb kategória, mint a másik. Például aki szemüveges, de napszemüveget is hord, az nyilván az elsőre nyom. -
nem tudom hogy mit nyomjak be
ugyanis az alábbiakat használom: szemüveg, napszemüveg kontaklencse. -
Csak napszemüveget bicajozáshoz -
-
Látom a szövegértelmezés nehezedre esik. Arról van szó, hogy tök mindegy, hogy mit csinálsz 2-es dioptriával te már szart sem látsz. Komoly tevékenységet folytatni lehetetlen szemüveg néklül. Max. az úton mehetsz át zebrán, de talán még azt sem.
A szemem meg kb. nem romlott semmit az utóbbi 4 évben, de köszönöm, hogy aggódsz érte. Mellesleg kibaszott nagy téveszme, hogy a monitor rongálná a szemet. A sötétben vagy rossz fényviszonyoknál való olvasás annál inkább. Érdekes, hogy a számítógép előtt is kellett szemüveg sőt, még a TV előtt is. A gyertyafény nem túl hatékony fényforrás.. -
Kb. 50% nem igényel szemüveget ha jól látom.
Nekem csak napszemüveg kell, vezetéshez jó az ha van. -
oszt milyen az a police? egy képet dobhatnál. mindig is akartam egyet csak hát nem a legolcsóbb fajta :P -
Én vagyok az egyetlen olvasószemüveges? :D
(rendes szemüvegem van, de csak olvasáskor, meg gépezéskor van rajtam) -
Csak bizonyos alkalmakkor (pl. vezetéshez,tv nézéshez, távollátáshoz (pl. előadáson a fősulin)) mivel távolra kissé homályosan látok -
Fbn Lx #47618 figyelj, annak, hogy nem tudom távolról elolvasni a táblákon a feliratokat, nem sok köze van ahhoz, hogy hogyan vezetek.
De mint mondtam, fel szoktam venni. -
Soha nem használok, mivel nincs, és nem is kell, még a napszemüveg sem. Max ha olyan dolgot végzek akkor védőszemüveget viselek.
-
íjjá
nos'chez idézet?
NKS forever :D -
kontaktlencsét használok + ugye szemüveg amikor otthon vagyok/gépezek mert a kettőt együtt kell használni -
Attól függ hogy minusz vagy plusz. :) Sok emberről hallottam már hogy -2es szemüveg kéne neki és szemüveg nélkül vezet... -
geo91 #47613 Igen, szükségem van rá, mindig rajtam van. -
Azt mondta az egyik szeme 1.5-ös a másik meg 2.0-ás tehát max a szövegeket nem tudja elolvasni nem vak
-
" Bár volt már, hogy elfelejtettem, annyira nem volt zavaró."
Remélem sosem találkozunk az utakon..
Szeretem mikor olyanok vezetnek akik nem látnak és "ááá nem veszem fel a szemüveget mert idegesít" aztán majdnem belemegy mindenkibe.. -
F1re #47610 mucca képet a policeodrol :D nekem is az van most de akarok meg 1et -
Fbn Lx #47609 ja, mondjuk ha edzéskor jobban fárad a szemem, akkor engem is zavar, hogy homályos minden körvonal. Egyébként ha hordom a szemüveget aztán hirtelen leveszem, akkor tényleg szar. Ha már egy ideje nincs rajtam, akkor meg már megszokom -
Csak bizonyos alkalmakkor (amikor 3 méternél messzebbre kell élesen látni) -
Fbn Lx #47607 mostanában vizsgázok, vezetéshez persze felveszem a szemüveget. Bár volt már, hogy elfelejtettem, annyira nem volt zavaró. -
Nem, ez azért van, mert megszokta a szemüveget, és nélküle már nem érzi magát biztonságban. Sokan vannak, akik leszarják, hogy nem látnak, csak homályos foltokat, meg már megszokták, és inkább nem vesznek fel szemüveget. -
Tr3sh3nc0r3 #47605 ez mind azért van mert 4 éve itt döglesz az sg-n éjjel nappal, és szétbassza a szemeidet a monitor -
csak sima police napszemüveg :D de van 1 teszkós 250FTos :D