127612
-
nem a 22-esé? :) -
te is ugyan iylen felelőtlen voltál, tökmindegy hogy hol vezettél, nem volt jogosítványod, nem volt képesítésed rá, sem elméleti sem gyakorlati. se tapasztalat semmi...
akár az én kutyám is futkorászhatott volna ott sétáltatás közben, ahol te elhagyatott területen vezettél.
de ha elcsaptad volna és megtudom hogy nincs jogsid, tuti én is átmegyek rajtad párszor, a saját pénzen megkeresett kocsiddal.
szóval most szidod a nem jogsival vezetőket, de közben te is híve vagy a témának :D -
még jó hogy elővesznek ha nincs jogsid.
amúgy meg sok idióta fasz. tényleg vannak, de épp erről szól az egész, gyors reagálás, pillanatok alatt mérlegelés majd döntés úgy hogy ne történjen semmi, mindenki anyázott már az előtte vészfékezőtől de hát ilyenek vannak.
nem vagyok meglőve mert van jogosítványom, és heti szinten vezetek kb. 100km-t ami nem sok, de ha tehetem inkább megyek mindenhova bmx-el ;) -
faszer vergodsz mar itt Petike? :D vezettel.. raj vagy... ugyes vagy. mindenki megtapsolt ,h Te ilyen bator gyerek vagy. mit kell dramazni :\ -
petyke06 #47718 és a másik ha meg van a jogsim megvettem a másik autot is akkor azért menjek be a városba h esettleg egy nálam felelötlenebb gyerek aki bent an a városba és nincs jogsija az nekem jöjjön és az én autom törjön össze amire én megkeresztem neki meg tök mind1 mert apuci alá tolta... ennyi a különbség köztem meg egy igazi felelötlen gyerek közt... -
még nincs, de mihamarabb szeretnék egy mocihoz, csak az ollyan sok idő :( -
petyke06 #47716 nem mert nem tudok vezetni.. hanem azért mert ott sok az idiota és tudod ha nem te vagyx a hibás akkor is téged vesznek elö ... jajj most meg te vagy meg löve... ennyi -
miért nem jösz be a városba?
mert nem tudsz vezetni? :D
69-es csapdája van haver... -
petyke06 #47714 háát erre annyit tudok mondani hogy én még nem voltam bent a városba vezetni és ha lesz jogsim AKKOOR SE FOGOK BEMENNI A VÁROSBA.. mert ott annyi idiota fasz van h nem igaz... és én arra nem vágyok amugy meg hiszel amit hiszel háát nekem tök 8 ha nem hiszed el akkor igy jártál... -
B. de gondolkozom a C-n, hogy megcsinálom azt is. -
szerintem egy baszott nagy habis gyerek vagy.
aki vezetett egyszer az apjával valahol.
vagy valami haverja megengedte neki és most vered a nyálad.
épp te mondtad hogy elhagyatott utakon vezetsz a halál faszán.
hát ott aztán rohattul nem is érdekel. ott mindenki tud.
gyere be a körútra 3x3sáv és fordulj már el valamerre.
és még azt mondod hogy tudsz vezetni...
a vezetés nem abból áll hogy el tudok indulni, sebességet váltani és kormányozni egy autót.
hanem hogy figyelve a körülöttem lévőket, egységes egészként több száz autó között nagy sebességgnél, olykor csak 10 centikre egymástól, biztonságosan tudunk haladni.
na ez neked nem megy, ergó nem tudsz vezetni. -
petyke06 #47711 én nem az a fajta vagyok aki anyuci meg apuci pénzéböl csinálja ezt az egészet és nekem pl azt is mondták h persze áljuk a jogsinak a pénzét... és én erre anyit mondtam h nem mert én elmegyek és megdolgozom érte és fel tudom mutatni h ERRE ÉN KERESTEM MEG A PÉNZT ÉS NEM ANYUCI MEG APUCI TOLTA ALÁM... ENNYIIII -
tom235 #47711 Vezettem énis jogsi nélkül. Kihalt parkolóban faterom meg mellettem ült. Azért modnom abból még nem lehet nagy baj, de onnantól kezdve, hogy te kimész a közútra, történhetnek váratlan események, amiket te még jogsi nélkül nem biztos, hogy le tudsz reagálni megfelelően. Nem az észt osztom csak egyszerűen irritálóak az ilyen felelőtlen emberek. -
petyke06 #47710 dolgozom... és ha nagyon érdekell jövö nyáron veszek másikat.. -
petyke06 #47709 hidd el ezzel én is tisztába vagyok.. dee amugy meg most nem azért dee ha van jogsid akkor is bármi megeshet... és AZ A FELELÖTLENSÉG H ITTASAN BEÜLTETEK.. ENNYII és te meg evvel ne gyere nekem meg és érdemli h ha valaki ugy be ül erröl is elmondtam a véleményemet h ha ugy beül valaki elvenném örökre a jogsiját.. h ha meg nincs akkor meg nem három évre hanem egy életre eltiltanám... csak evvel meg az a baj h ha valakit eltiltanak ugy h nincs jogsija me ugy vezetett... akkor az meg jogsi nélkül fog vezetni és még csak annyi tudása se lesz mint h ha lerakta volna és esettleg elveszik töle mert akkor lehet azt mondani h én leraktam és tudok vezetni csak elvették hát na.. de mind1.. én ittasn biztos h nem ülnék be autoba.. ennyiii -
ja, ha meg ennyire vezethetnéked van fiatalon akkor indulj el kis volumenű versenyeken. egy volt osztálytársam roncsderbis családba született, anyuka is , apuka is, így ő is. 15évesen már meg építette a saját autóját és ment ő is kocsikat borogatni. LEGÁLISAN!
de kérdeznék egyet. honnan van autó 16évesen? -
mondjuk mi hajnali 3kor tettük ezt. akkor tényleg sehol senki :D -
te egy irdatlan felelőtlen egy gyerek vagy.
és ne gyere nekem hogy így törvény meg úgy törvény.
bevallom énis irdatlan nagy fasz voltam mikor 16évesen ittasan vezettünk az ósön parkolóban.
nem volt semmi de lehetett volna.
rá egy hétre mikor nem voltam ott természetesen nekicsúsztak egy fa padkájának, felni felütés, defekt, féltengely sérült, a sofőrnek adtak 250.000ft pénzbírságot, és eltiltották 3évre a jogosítványtól.
de játszál csak nyugodtan :) -
cargame #47705 Igaz, h manapsag mar 18 even vezetnek igaz nem rendes utakon vagy legalabbis nem foutakon.
Nekem is egy jo haverem aki csak 16 eves nagyon tudo vezetni, minden elismeresem. Telen bazz rallyzni szoktunk :DDD es soha nem csusztunk ki. Preciz es pontos....az ilyeneknek nem lesz gondjuk a vizsgan. -
petyke06 #47704 ezt is mondtam már... lassan kell menni és nem olyan helyen ahol ezer egy ember megy.. nem bent a belvárosba vagy valami ilyen helyen.. amugy meg 16 vagyok mehetek fk-ba szoval ha ilyen történne akkor ( ezen a téren már engem büntetnének meg evvel... ) dee most komolyan tom235 ugy osztod az észt most mintha te nem ültél volna be kocsiba jogsi nélkül.. már nem azért most nem veszekedés képpen dee mind1... -
tom235 #47703 És mivan akkor, ha pont a próbautadon elcsapsz valakit? Akkor majd szépen előveszik anyád/apád és ő fog ülni helyetted. -
ba32107 #47702 B -
ba32107 #47701 Sliders, első évad első rész :D -
Még nincs, de szeretnék
illetve nem szeretnék de kell, hogy találjak jobb munkát, mert azért nem kaptam meg álmaim munkáját mert nem volt s nincs jogsim. a normál 4kerekű kocsira kell :-D azt sem tom hogy melyik kategória az :-) -
Az oktatóautókban sem véletlenül van ott az anyósülés oldali pedálsor (forgalomban vezetés kezdőként) -
tom235 #47698 Jogos.Amúgy épp a múlt héten találkoztam egy ilyen audis úriemberrel. piros lámpánál kielőzött mellettem. Sok előnye nem lett, mert a következő lámpánál utolértem. Aztán mikor az zöldre váltott nem akart elindulni. Nemtudom, hogy tanulhatta a kreszt úgy látszik úgy értelmezte, hogy piros:indulás zöld:állj
-
petyke06 #47697 én inkább azt mondanám h elösször földuton stb mig valamennyire belejösz és egy jo félév év után mikor vezettél ugy mond rendszeresen utána nem azt mondom h ki a M0-ra vagy valami hanem olyan helyen ahol azért van pár auto h kicsit forgalomba is menj h tud h milyen az.. dee mind1 hagyuk ezt a témát...
amugy meg erröl a bmw audi stb annyi a véleményem h aki olyan autot vesz az meg is érdemli... nem értem h minek ilyen helyekre ahol maximum 130-al lehet menni oda minek ilyen 200-300 LE-s autok.. az azoknak valo akik csak tolják neki... és amugy meg most nem mind1 h ahol 80-al lehet menni ott betartod a 80-at vagy pedig mész 110-el és vagy trafi vagy szanaszét töröd magad...? most istenem fél orával késöbb érsz oda ahova mész nagy dolog.. de akkor tudod h nem fog jönni semmi papir h te gyorsan hajtottál meg stb...
üdv ...:: Petyke ::... -
Szerintem nem felesleges ez a teljesítménykorlátozás, csak át kéne alakítani, és természetesen autósokra is kiterjeszteni. Csak ugye egy autót nehezebben vesz meg egy átlagos család, és a gyereknek ha megvan a jogsija, nem vezethetné a családi kocsit, mert túl erős (persze nem minden esetben). Nem szerez gyakorlatot, azt a keveset is elfelejti, amit oktatás alatt szerzett. Gyanítom ezért IS nincs bevezetve autókra. Motoroknál pedig azt tudom mondani, amit már sokan megtettek előttem, hogy az oktatás színvonalát kéne csúnyán emelni. Vagy minden kategóriához más-más oktatást társítani. -
Van, B kategóriás. -
tom235 #47694 Maradjunk abban, hogy gyakorolni azt nemárt, de nem közútön, érted. Kihalt parkolóban, földúton az más. -
ennyi erővel az x6-os bmw-ket is betilthatnák, mert hiába terep (telek?)járó, úgyis városban fognak 2parkolóhelyet elfoglalni
(..undorító egy autó)
szóval nemtudom mire ez a nagy motoros szigor, de autón is lehetne simán ilyen
vagy mikor a friss jogsis gyerek beül az apja audi q7-es autójába aztán az első kereszteződésben totálkárosra töri -
cargame #47692 Az ilyen azert veszi, mert megunta az eletet.... -
Még nincs, de szeretnék. -
petyke06 #47690 hmmm ezt félévvel ezelött mondod akkor kiröhöglek... de most már teljes mértékbe igazad van... mert felfogta a KICSI AGYAM :d h ez igy van és rádöbbentem szoval teljes mértékbe igazad van...
de akkor is mindenki vezett szerintem ugy h nem volt jogija és ebbe meg nekem kell igazat adnotok...és szerintem jobb is h ha apád / anyád oda adja esettleg akár föld uton h itt van fiam vezess és gyakorolj mert elmész gyakorlatra és holt hülyén nézed majd h most mkelyik a gáz meg melyik a kuplunk és meik a fék de h ha azért kicsit is vezettél már akkor nem segg hülyén ülsz majd be ... -
tom235 #47689 Úgy lenne érteleme, ha betiltanák az ilyen 2 másodperc alatt 100-ra gyorsuló motorokat azt kész. Nyílvánvaló, hogy aki olyat vesz, az nem azért teszi, hogy ötvennel menjen a többi kocsi mögött. -
headshot -
Elhiheted, a 36 LE-s Apriliaval is könnyen meg lehet halni, ha tapasztalatlanul ülsz föl rá. Én is Simsonnal kezdtem (3 hónapig földutakon). Utána ETZ 150, most ETZ 250... Egy 36 pacis gép is megy bő 150et, és ha ott valaki nem figyel 8-) Meg persze az ezres motorral is lehet menni normálisan - eléggé gyávának kell lenni, hogy ne húzd neki :D -
ezt el kell ismerem, de én kurvára féltem a rendőröktől.
temeg kicsit pimasz vagy hogy "nemtudnak mit kezdeni velem", ez a szöveg eléggé felelőtlen. ha lesz valami cici majd (és hiába nem te leszel a hibás) tuti hogy téged fognak elővenni...
motorral úgy vagyok, hogy nekem mindegy ha kell akkor megdöglök rajta egyedül is de pl. amikor autóval vagyok és esetleg utasokat is viszek és gyalogosokat is "effektívebben" gázolnék el, akkor azért nem csak magamra gondolok, óvatosabb is vagyok.
vállald a felelősséget, szerintem a szombat estéket kibírod kocsikázás nélkül még pár hónapig... -
Van, B kategóriás -
petyke06 #47684 én inkább azt veztetném be h ha valaki beállva vagy ugy h ivott és ugy ül be az autoba... annak elvenném a jogsiját de örökre... és többet nem is adnám neki vissza már mint azt se engedném h ujra lerakja meg semmit ha 1x beült akkor máskor is befog... és inkább abbol van a sok baleset h nagyon sokan beülnek ittasan... :S