127612
  • Tr3sh3nc0r3
    ez bizony neked fail most...
  • [HUN]FaTaL
    Hát azért húzzanak is meg.. Utálom mikor a sok józsi jobbról kanyarodik balra és néz hogy miért dudálok, mert már hatszor elmehettem volna jobbra, amerre szerettem volna.
  • Norbi1990
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207147355&no=47797]#47797[/URL]
  • 89
    teljesen jogosan húztak meg...KRESZ-t illik ismerni, ha már forgalomba mész
  • Dick Riddick
    A harmadik próbálkozása volt.
  • Dick Riddick
    Ezek a tipikus szívató feladatok. Gyalogos-átkelőhely, egyirányú utca, elsőbbségadás.
    Egy kiscsaj már megcsinálta az egész útvonalat, 500 méterrel a rutinpálya előtt megállt egy gyalogosátkelőnél. Ahol viszont lámpa volt a gyalogosoknak. Megállt egy autó mögötte, és már cserélt is helyet az oktatóval. Ő mesélte, mivel utána az oktató két órára beültette hozzánk, megnézni milyen az ha normálisan vezetnek a tanulók (nem dicsekvés).
  • LoDMaSt
    B-kat van, jó volt, mert oktató ismerte a vizsgabiztost, így a vizsga alatt végig dumáltak, ami megkönnyítette a dolgot. :)
  • Norbi1990
    Tudom, hogy onnan kell csak izgultam és nem figyeltem eléggé.
    De amiket írtak a többiek, hogy mit csináltak és átengedték az ehhez képest lópikula :D
  • Dick Riddick
    Ez semmi, ezt bármelyik Hold-expedíció résztvevő elmondhatja magról. :)
  • Dick Riddick
    Pedig onnan kell...
  • Bandee1987
    B kategóriás jogsim van kb. 3 év óta
  • CopyKing92
    hát igen.. én csak biciglizek de vágom az összeset és kicsit agy beteg lehetett a vizsgabiztos... XD
  • Norbi1990
    Basszus :DDDDD
    Én aztán kifogtam a vizsgabiztosokat
    Másodszorra meg a Jobb kezesbe nem néztem be és azért buktattak. Mondjuk ezt még megértettem de az egyirányút...
  • SHADOWEYES7
    21 éves a jogsim és baleset mentesen vezettem idáig(kb:340 000 km)
  • CopyKing92
    XDDDDD baaazmeeeg... :D
  • xxxpaulxxx
    hát igen, nagyon ki kell fogni a vizsgabiztost:D
    Haverom forgalmi vizsgán nem állt meg a zebrán átkelő nénike előtt, hanem inkább fogta és kikerülte... átmentXD
  • Norbi1990
    LOL!
    Engem egszer azért húztak meg mert egyirányú utcából nem az út bal széléről kanyarodtam balra
  • Bruk
  • John Cena
    Van, B kategóriás.

huh nekem se volt semmi a vizsgáim...
    rutin: előtte vezettem 1 órát a pályán mindent elrontottam ami lehet
    jön a vizsga azt hibátlan elsőre fú de örültem akkor :D
    forgalom: hát ez elég érdekes volt elindultam a helyről ahonnan kell
    fékezek mondtam a dumát üzemi féket rendben találtam kész lefulladtam :D
    meg 1 kanyarodásnál elfelejtettem indexelni. aztán végén csodálkoztam
    hogy átmentem:) elsősegély,Kressz,rutin,forgalom szerencsére elsőre mindegyik :)
  • Dick Riddick
    Nekem is éppen ilyen volt, azt az apró részletet leszámítva hogy másfél órán keresztül vezettem. :)
  • ba32107
    Nekem iszonyatos mákom volt forgalmi vizsgán. Beültem a kocsiba, elindultam (igazából arra sem emlékszem, hogy húztam-e valamilyen útvonalat), az oktató mondta merre menjek. Körülbelül egy kilométert ha vezettem, ebben benne volt egy lámpás kereszteződés, és egy parkolás. Ott megálltunk, én csak néztem hülyén, hogy most mi van. Aztán meghallottam a "vizsgája sikeres volt" mondtatot, és kicsit hülyén néztem :D
  • Dick Riddick
    Ezen ne problémázz. Autó rutin vizsgán Y közben felmentem a padkára (előtte mindig simán ment), nem sokat, de éppen elég volt. Miközben autóztunk visszafelé a vizsgabiztos megszólalt (nagyképűen mosolyogva): -Magának sincs sok érzéke a vezetéshez! Esküszöm csak egy hajszál választott el tőle hogy hátraugorjak és addig fojtogassam amíg lila nem lesz a feje.
    Motor rutinon pedig a második vizsgakör helyett a harmadikat csináltam. A forduló után jöttem rá hogy el*asztam. Csak ingattam a fejem a motoron, legszívesebben leszálltam volna és bukóval bele az aszfaltba. :) A srác akivel együtt vizsgáztam intenzív fékezés közben elméletileg csak az egyik féket használta (ami fura volt, mert egy fékkel meg sem tudott volna állni időben), úgyhogy volt társam legközelebb is.
    A második rutin mindkét esetben simán lement, és a forgalmik is (persze elsőre). Úgyhogy megesik az ilyen. :)
  • [HUN]FaTaL
    Az más. :)

Pénzért már az első alkalommal átmentem volna, inkább végigcsináltam. Az volt a baj hogy alapvetően ideges típus vagyok, az órákon semmi gond nem volt, a vizsgákat mégis elidegeskedtem. :(
  • zsutyesz
    kivéve, ha az 5. alkalommal már csak szánalomból engednek át...meg pénzért.
  • Tr3sh3nc0r3
    akkor minek mondod?
  • VRSDM
    de lehet hogy dugott utána egy jót valamelyik fókával :D
    akkor már egyből nem gáz : )
  • DJKonya
    Lesz B,C,E
  • poppe
    nekem gimi 4. osztályban sírt egy oszt társam (fiú), mikor meghúzták, és a csajok vigasztalták :D na az égő volt :D
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem vagánykodás. Nekem nem lett meg minden elsőre. Senkit nem érdekel, semmit nem számít. 60 ezer km-t vezettem balesetmentesen, tökmindegy hogy hanyadikra mész át a vizsgákon.
  • zsutyesz
    vagyunk így egy páran :)
  • Motoroj
    Nem vagánykodásképp, de nekem minden elsőre meglett. A kötelező óraszámnál kicsivel többet vezettem, ennek az az oka hogy csak nagyon ritkán tudtam menni, kb. fél év volt ez az időszak, két vezetés között néha hetek is elteltek.
  • marci9507
    Még nincs, de szeretnék.
  • Fbn Lx
    eddig nekem mindegyik másodszorra sikerült :D
    najó, a kresz ment elsőre, de az eü is csak másodszorra, meg a rutin is (ott meg gyorsításnál túl gyorsan mentem, átcsúsztam kicsit a vonalon mire lefékeztem :D)
  • DJ Skyline
    vizsgabiztos függő az is sajna. mikor másodszor vizsgáztam, akkor megkérdezte a vizsgabiztos, hogy miért buktam. elmeséltem neki, és visszakérdezett, hogy ezért megbuktatták? :D mellettem ülő ember nem tudott semmit szinte, de átengedte.
  • Sickness
    az a legkönnyebb D:
  • DJ Skyline
    engem az eü-n húztak meg , minden más elsőre ment.
  • Motoroj
    Járna neked egy moderátor.
  • Fbn Lx
    elsőre meghúztak forgalmin (nem engedtem át a gyalogost zebránál d:)
    most megyek lassan másodszorra
  • Sickness
    nem tudtál érvényesülni a másik regeddel? mert ezzel sem fogsz -.-
  • Motoroj
    Van, B.

De kelleni fog még legalább A, de talán C is.