127612
-
a vizsga hülyeség.... 90 éves nénike hogy vizsgázik le? meg ki fizeti ki a vizsgát mert nem ingyen lenne az is biztos és utána hogy ellenőrzik hogy van-e vizsgám a kutyához? rendőrön kívül más nem is ellenőrizhetné és a rendőrnek kisebb nagyobb gondja van minthogy a kutyákkal foglalkozzon... erről ennyit -
Dean Winchester #47924 "átgondolnák a kutyatartók, hogy szükség van e 3-4 kutyára (hamár olyan kevés a pénzük"
nehidd :)
elég ha egy mostani példát felhozok..
sok embernek nincs pénze de van 3 gyereke...
sajnos a 3 mellé még csinál 1-2-3 at pedig tudja,hogy nincs :S
lsd.: celeb példa. bb évinek van egy gyereke aki nevelőotthonban van :S és micsinál a hülyéje? jön a következő gyerek :S
kutyával ugyanez lenne sajnos :( -
Lécci a gazdi rakjon be egy egyéb gombot :D -
Az adó marha nagy hülyeség, viszont sok mindenen lehetne változtatni, csak az a baj hogy ez a gazdikon múlik... -
Igen, vizsgához kötném, mint a jogosítványt -
Maradjunk csak a KicsiMonkey-nél
-
Dean Winchester #47919 na épp ezaz,hogy a szájkosarat se veszik komolyan :S akkor az adót majd komolyan vennék?nem!
valakinek lenne egy kutyája akkor aztán ki menne oda hozzá ,hogy hé haver mutasd a papirt hogy adozól-e a kutya után :D
-
extramagascsaj #47918 kusspicsába kis taknyos -
bár ez öcsémre jobban illene.. (valamit írnom kellet XDD) -
meg az életedet is vizsgához kötném mint a jogosítványt... XDDD 

-
extramagascsaj #47915 Igen, vizsgához kötném, mint a jogosítványt
-
clio1616v #47914 nem vesztettél semmit kis majom -
Én sem tudok szavazni. -
clio1616v #47912 én a nyuszit nemengedem U*.*U -
a többség nem azért tart 3-4 kutyát, mert "szükség van rá", hanem pl. szeretetből befogadja. -
Nem tudok szavazni, mert 1-2 kicsit sok, utolsó nevetséges.... -
rossz lehetőségek, az első kettő is butaság, de azért baromira ne úgy tartsa, ahogy neki tetszik -
tom235 #47908 Értem én, hogy ez is lehúzásra menne. De mégis ezzel az adóval legalább kétszer is átgondolnák a kutyatartók, hogy szükség van e 3-4 kutyára (hamár olyan kevés a pénzük), amik összeszarnak-összehugyoznak mindent, rosszabb esetben megharapdálják a járókelőket. Bár eleve kétséges, hogy magyarországon működne-e ez az adózás. Mert ugye a szájkosár is kötelező volna, én mégis 10-ből jó, ha 1 kutyán látok, ergo szerintem nem adnak bűntetést, ha nincs a kutyán. Közterület felügyeletnek például ezt is lehetne ellenőrizzni, hogy van e befizetve a kutyára adó, szájkosár van e az eben. -
Azt is fejbeverném egy szívlapáttal aki az ebadó gondolatát kitalálta.
A chip ellen nincs kifogásom. -
Nem. Mindenki úgy tart háziállatot (kutyát), ahogy neki tetszik
-
Vizsgához is kéne kötni, és kötelezővé is kéne tenni a chip-et, de az ebadó felesleges!
Oké, nagyon jól hangzik hogy, mennyi mindent lehetne fedezni belőle, de ha csak a ma hatályban lévő adókat megnézzük... -
Dean Winchester #47904 nem érted...
a kutyára még lehet hogy van pénze,csak lehet hogy az adó összegéből inkább venne mást volna sok minden amire elkölthetné!Elég sok olyan dolgot találnak ki aminek a célja az ,hogy az embereket lehúzzák! -
tom235 #47903 Nem kötelező kutyát tartani. Akinek olyan marha kevés pénze van, az inkább magára/családjára költse és ne az ölebét etesse. -
mindegyik valasz hulyeseg.
A harcikutyákhoz pedig most is kell fegyvertartási, csak sajnos sokan nem valtjak ki... -
Igen, vizsgához kötném, mint a jogosítványt -
BIZ0906 #47900 Igen, kötelezővé tenném a kutyába ültetett chipet, hogy az elkóborolt vagy kidobott kutyákat a tulajdonos kárára menhelyekre szállítsák és ott gondozzák míg nem találnak neki új otthont.
Választási lehetőségek közül nincs értelme választani! -
BIZ0906 #47899 Hát elég karcsú ilyen hülyeségeket ki volt az az értelmes aki ezt a marhaságot kitalálta? -
Mindenki úgy tart háziállatot (kutyát), ahogy neki tetszik, csak azoknak is tetszedjen akik nem tartanak! Mindenki el tudja képzelni hogy... -
kevés a válasz lehetőség, vizsgához? miféle baromság? autót is nagyon sokan vezetnek jogosítvány nélkül vagy motort vagy bármit :D főleg hogy kutyát úgy szerzel hogy átmész a szomszéd józsinénihez akinek most lett 3 kiskutyája me lefialt a kutyája azt elhozol 1et...
nem jók a válasz lehetőségek és megvalósíthatatlanok.... -
Nekem is. Fokhagymás mártásban, ropogósra sütve. *.* -
clio1616v #47895 cicának is ugyanezt...
miaú ^^
meg nekem még a nyuszik is teccenek -
Egyéb, valahol az utolsó kettő között. A kutyába ültetett csip hasznos dolog, az lehetne kötelező. Az ebadót nem támagatom, elég kiadás így is eltartani egy kutyát, főleg ha nagyobb testű... Viszont nem ártana valami olyan szervezet, aminek az emberei bizonyos időnként, szúrópróbaszerűen felkeresnék a kutyatulajdonosokat, és ellenőriznék őket. Pl. milyen körülmények közt él az a szerencsétlen kutya, milyen egészségi állapotban van, stb. -
Igen, vizsgához kötném, mint a jogosítványt
Megpedig azert mert egyes gazdak azert tartjak az allatokat,hogy kinozzak oket... -
igen -
Dean Winchester #47891 ööö igen első kettő megint arról szól,hogyan huzzuk le az embereket ...megint egy olyan baromság ami az emberek kevés pézét csalja ki..
aki ezt kitalálta biztos fent ül a trónon és neki egy 10.ezres olyan mint másnak a 100 ft-os :( -
fel is kell. :D elvileg. ha látsz közterület fenntartót. -
hát hogyne, még ezért is fizetni... -.- -
Én max annyit változtatnék hogy a kutyapiszkot fel kelljen szedni a saját kutyád után -
Dean Winchester #47887 Nem. Mindenki úgy tart háziállatot (kutyát), ahogy neki tetszik
több évtizedig jó volt most miért kéne változtatni? -
nállunk speciel szokott olyan lenni hogy a liftbe beszarik a kutya... XDD mondom bazdmeg.. persze hogy a gazda felnemszedi amugy.