127612
  • MR ME
    azért h pár év múlva jól lerohadjon a bőre ^^
  • Benny04
    Alkalmanként jól esik.

• dartonita
    Nem.
  • Lacee86
    Jaja, ezt most összekeverted cimbi, az a szoli. :) De amúgy igaz, azt én se értem miért kell télen is négernek kinézni; talán h feltűnő legyen a hóban, vagy nemtom.
  • Rockynhooo
    Foliába igen.
  • RS
    Nem tudom, nem szaunáztam még soha, és nem is szeretnék.
  • Molnibalage
    7 éve nem csináltam. Nem hiányzik.
  • petyke06
    de várjál mert a szauna is más meg a szolárium is :D:D
    és te szerintem msot a szoláriumrol beszélsz... ne keverd a kettöt :D
  • LoDMaSt
    Szeretek, mert faszajódolog a meleg után a hóba kimenni
  • somdav95
    Alkalmanként jól esik.
  • xxxpaulxxx
    nem szeretek

régen kipróbáltam párszor aztán rájöttem hogy ez baromság... szerintem sokkal gázabbul néz ki a szaunázott mint a napbarnított bőr...
    kedvencem az olyan tinipicsák akik rákvörösre szaunázzák magukat esetleg még rádobnak egy kis barnító krémet is... mindezt télenXD
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, nem szaunáztam még soha.

Valahogy nem is érdekel, nem tudom elképzelni mi lehet a jó ülni a 600 fokban és izzadni mint egy ló.
  • petyke06
    pedig amugy nagyon jo mikor bent szét izzadod magad és utána kijösz és meg csap a '' hideg '' legalábbis ahoz képest ami bent volt szerintem nagyon jo érzés :D:D
    amugy alkalmanként jol esik .. mert sajnos nincs mindig lehetöségem rá... :S:D
    üdv ...:: Petyke ::...
  • CopyKing92
    pedig a bőrnek jót tesz és össze húzza a bőrödet mint a ránctalanító krém :D
  • Lacee86
    Vhogy nem igazán vonz, h benn üljek egy qva meleg kabinban, ahol izzadni mint egy ló és levegőt sem kapni, utána meg belemenjek a hideg vízbe. Kb. úgy tudom elképzelni az érzést, mikor belédb*sz a villám. :D
  • DIESEL DOG #48072
    Nem tudom, nem szaunáztam még soha... na majd egyszer...

• FZoleee
    Szerintem nem is fogok.
  • Dick Riddick
    Alkalmanként jól esik.

• CopyKing92
    hátneméppen amúgy XD
  • JohnnyNapalm
    ...csak te gyorsabban írtad be :D
  • CopyKing92
    háde engem nemvonzanak a pesticsajok.. akik egésznap csak szorakoznak... :D és felületes a legtöbb ember itt bp-n. de halálkomolyan meg lehet figyelni :D:D
  • JohnnyNapalm
    Nem tudom, nem szaunáztam még soha. és nem is nagyon akarok
    de enyém az első szavazat
  • Eagle16

• Timbo
    azért nem hiszem h az összes pesti csaj ilyen :D
  • CopyKing92
    én érdekes módon budapesti vagyok... de még nem volt budapesti csajom... csak pl nyír1 házi... :D:D / a mai budapesti picsák csak bebasznak és szórakoznak és 1 éjszakáznak... :S /
  • clio1616v
    rengeteg kapcsolatom van, ezért is csak most tudok írni... fél 7ig elfoglalt voltam... így is maradt egy szűk ótám aludni

tartósan kapcsolatokban vagyok, nem is emlékszek, hogy lett volna olyan hogy nem vagyok kapcsolatban valakivel vagy valamivel kapcsolatban

mindig van alakulóban is kapcsolat, de jelenleg nincs párom mellettem

hiányzik is meg nem is, de inkább hiányzik, ha választani muszáj...
  • Dick Riddick
    Hát igen, emberek és pofonok.
  • berlinboy6329
    Látom ezzel nem vagyok egyedül... :)
  • xxxpaulxxx
    Nah ez a kib@szott szar hozzáállás!:)

#48058: Akkor cigány?
  • Mike at home
    érdekes módon, de nem
  • bujcsik555
    Nincs párom, de szeretnék.

Kiszemelt van, csak a kiszemeltnek van párja, aki nem én vagyok :S
  • MR ME
    gondolom szőke hajú svéd volt
  • Mike at home
    Balázs show videót
  • Aquir
    Nekem meg hiányzik, és attól függetlenül, hogy talán zárkózottabb típus vagyok, és nem járok sűrűn szórakozni, valamint hogy eddig nem találkoztam olyan lánnyal, akivel el tudtam volna képzelni magam csupán egy hosszú élet erejéig, igazi barátok/barátnők hiányával együtt, egyre hasogatóbban tör fel bennem a hiány érzete
  • Scottt
    Nincs párom, de szeretnék.
  • CopyKing92
    én kibaszottul szeretetre vágyom és hosszú kapcsolatra speciel :D
  • fery02
    Nem vagyok kapcsolatban...az sg miatt sem hiányzik nagyon, de amúgy legbelül csak jól esne az embernek. De szinte teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy nekem valaha legyen kapcsolatom.
  • predator1982
    na de hát az a show kabaré szinten megy:DDD a hülye analfabétája. te ilyeneket nézel?:D
  • Mike at home
    multkor láttam egy Balázs show videót, beharangozó xy-nak eddig 300 nője volt, kiderült hogya kölök 16 éves, szerintem az is a nőjének számított aki vele már szóbaállt, irták is, hogy a leghosszabb kapcsolata 1 hétig tartott :D
  • predator1982
    :DDD