127612
-
:D mindegy.. en valahogy nem erzem ezt a szaunas mokat :) -
azért nem kaptál levegőt :) ilyen egyszerű -
en nem birtam ott maradni :) -
xxxpaulxxx #48124 Én is -
áztáku.va!!!!! nemrég keltem fel, és mondom megnézem a napi szavazást, és azt olvastam, hogy szeretsz sunázni? :DDD -
csak ott kell maradni és levegőt kapsz :) -
ha kapnek levegot a szaunaba ,akkor biztos szeretnem ,de nem kapok :\ezert nem szeretem. -
Alkalmanként...és nem hiszek az infraszaunában -
petyke06 #48119 nem tudjátok h mit hagyítok ki :D:P -
Nem tudom, nem szaunáztam még soha.(nem is szeretnék:) -
Szeretek, de ritkán van rá lehetőségem.
-
BIZ0906 #48116 "Nem tudom, nem szaunáztam még soha."
És nem is fogok!
-
igen szaunában csak 1x -
Fbn Lx #48114 a sunázást? -
alkalmanként jólesik -
tom235 #48112 Legnagyobb: Fél óra szauna után becsobbani a kabin mellet lévő kb. 15 fokos vízzel töltött kismedencébe.
Amúgy alkalmanként jól esik pl. ha náthás vagyok. Amúgy nincs sok értelme szerintem, különösebben nem szeretem. -
Nem tudom, nem szaunáztam még soha. Majd talán egyszer... -
petyke06 #48110 annyi a lényege h bent igaz izzadsz mint a barom az annyira nem is jo... de valamilyen szinten mégis... viszont mikor kijösz az valami kegyetlen jo igy hirtelen mintha az egész izzadság elmulna és utána h ha bemész egy medencébe az meg maga az álom :D:d szerintem jo érzés naah min1d ...
üdv ...:: Petyke ::... -
azt hittem szeretsz sunázni a kérdés 
ám 1x próbáltam eddig az jó volt -
ezt viszont kipróbálnám -
F1re #48107 van rá lehetőség mer van itthon de attol még "Alkalmanként jól esik." főleg csajjal -
futni? az mi? :) -
de amúgy milyen ? jó érzés ? :D bemész és izzadsz mint a ló abban mi a jo ? nem probáltam még így nem tudom de kiváncsi vagyok :) mert azt hogy izzadjak 60 fokba azt el tudom érni a paprika ültetvényen is
-
Wolfsnack #48104 a szaunázás olyan mintha futnál pár kilométert és szexelnél utána
fáradt vagy és kielégült
aki nem csinálja rendszeresen az nem tudja mit hagy ki -
nem szeretek... nem azért veszem magamhoz a sok mérget, h minél hamarabb kiürüljön a szervezetemből :DD
igazából csak azt nem szeretem, ha melegem van, izzadok, és alig kapok levegőt... szaunát max 3 percig bírom, a gőzt addig, amíg levegőt nem kell vennem... -
Nem tudom, nem szaunáztam még soha. -
xxxpaulxxx #48101 Váááááááááá tényleg:D:D:D:D:D Sorry:D
Nah a szauna igen... szóval most hogy tisztázódott, így már azt mondom, ezt bírom... csak nagyon ritkán van rá lehetőségem, de jópofa dolog, szenvedsz utána meg a külső hideg nagyon jól esik... hát még a medence:D -
Nem tudom, nem szaunáztam még soha.
-
utálok izzadni, szóval nem -
Nem szeretek.
Izzadni utálok a legjobban, így szaunázni se szeretek.
(először basszátok meg azt olvastam hogy SUNÁZNI :D:DDDD) -
ba32107 #48097 Nem rossz ötlet, küldd be ha gondolod -
Szeretek, de ritkán vagy soha nincs rá lehetőségem. -
Alkalmanként jól esik. -
"Szeretek és rendszeresen van is rá lehetőségem."
hetente minimum 3× eljárok edzeni, majd szauna és végül zuhany! :) -
Nem tudom, nem szaunáztam még soha.
1x régen de annyira nem jött be -
petyke06 #48092 holnapi kérdés :
Mi a véleményed a szolirol? :D:D -
petyke06 #48091 ezzel eggyet értek.. bár aki csak mit tom én egy honapba elmegy 1x 2x ( azt is nyáron teszi ) az még oké de aki minden héten megy kb kétszer az már nagy baromság...de amugy most a szaunárol van szo és nem a szolirol szoval ennek most nem sok köze van ehez :D:D
üdv ...:: Petyke ::... -
Hát kb. Tiszta hülyeség a szolárium amúgy: télen minek barnának lenni, nyáron meg napozz vazze. Szoli legalább olyan káros, mint az erős napsugárzás, múltkor olvastam. Ráadásul fizetsz is érte. Sztem csak egy kib*szott divatmajomkodás az egész. -
Nem szeretek
-
dx #48088 Alkalmanként jól esik. Jó barát lakásán mikor sok ember összegyűl,jéghideg sör mellett,beszélgetve... idegen helyen viszont már nem annyira vonz.