127612
  • G_ArchAngel #48167
    Tudod vannak dolgok, amiket lehet es van ami szabad.
    Nincs fizikai akadalya, hogy megdugj egy 8 eves kislanyt, de kovetkezmenyekkel jarhat.

Nem fog a BMW kulon autot gyartani nemeteknek, hetvegi hobby palyaversenyzoknek es idiota, kozlekedesi szabalyokat betartani keptelen magyar autosoknak.
    Azt kellene felfogni, hogy a magyar autopalyak es a kozlekedesi moral nem visel el nagyobb sebesseget.
    Sokszor a gyorsan haladni akaro autok muszaki allapota sem.
    Lehet apad tud vezetni es jo az autoja, de nem biztos, hogy ugyanez elmondhato az elottetek/mogottetek haladora is.
  • G_ArchAngel #48166
    26 ev videk, 4 ev Bp, valamennyi Becs, 2 ev London utan elarulom Neked, hogy sem Bulgariaban, sem Romaban nem lattam nagyobb tahokat, mint Budapesten.
    Sajnos mikor ott eltem, meg a baratnomnek is feltunt, hogy par honap alatt atvettem a "pesti stilust", amit videki ismeroseim nehezen tudtak kezelni. Ha hazalatogattunk. Egyszoval fovarosban nagyobb paraszt voltam a betonon, mint videki szulovarosomban.

Par pelda:
    - Becsben a villamos egyutt kozlekedik az autokkal a szukebb utcakon, semmifele fennakadas nincs
    - Londonban a szuk utcakon mindket oldalt parkolnak, megis elengedi a szembejovo busz/auto a masikat.
    - Motorozok Londonban eleg sokat, figyelnek ram az autosok. Nem kell felnem, ha lampanal nem sikerul rendesen beallnom elore egy jardasziget miatt, mert eddig 100-bol szazszor beengedtek.
    - Otthon a Becsi uton allando halalfelelmben mentem vegig, hogy mikor tol le egy terepjaro. XVII-keren ugy mentem at, hogy elotte elbucsuztam a csaladomtol...
  • tom235
    Azt kéne. Dehát akkor ugye miből élne meg a rendőrség? Nem lenne kit lefotózni.
  • daeemoon
    Lehetne javítani a közlekedési morálon jócskán

Én magam is követek el csúnya dolgokat *-), de a legjobban néhány biciklisen akadok ki... Rendszeresen látok olyat, hogy körbe se néz, csak kikanyarodik a főútra... Oké, hogy kis helyen elfér, de akkor is veszélyes. Persze ugyanez van néhány autósnál is.
    KRESZ oktatás általános sulitól mindenkinek!!! :D
  • CopyKing92
    te ilyen Melodic/SymphonicDeathMetal, DeathCore, HardCore, MetalCore - os csajvagy? :D mert neekm csak az olyanok jönnek be... :D
  • predator1982
    lehetne javitani a közlekedési morálon jócskán.

hát én gyalogosan közlekedem, de azért a napi kettő szitu megvan hogy majd elbasszák az embert a zebrán. néha félek átmenni, de komolyan. (tisztelet a kivételnek, mert azért akad) imádom hogy mindig az siet akinek a segge alatt van a kocsi.

amúgy meg a kolléganőm vidéken lakik. minden nap jár be pestre dolgozni. monja hogy szabályszerűen elkezd stresszelni ahogy beér pestre. a múltkor mesélte, hogy két autós nő állt egymás mellett a lámpánál, és csak azt vette észre, hogy egyik autóból a másikba repkednek a csulák.DD nem látta az előzményt, na de hát ez még pasiban is undoritó, nemhogy nőben.
  • 0Fritz0
    Ilyenből kéne több, a többiből meg jóval kevesebb:

• CopyKing92
    ennyi erővel ne árúljanak olyan aútókat mo-n ami 130 nál többel megy >.< :D
  • G_ArchAngel #48159
    mondjuk aki 200-al megy a megengedett 130 es elviselheto 140-150 helyett, annak siman elvennem a rendorseg helyeben az autojat, eltiltanam a vezetestol elete vegeig, majd kozmunkara itelnem - nyirjon sovenyt a belso sav mellett...
  • predator1982
    hát azért ne általánositsunk már!
  • DIESEL DOG #48157
    Én Pesten csak autóval szoktam közlekedni, és azt tapasztaltam hogy ha kirakom az irányjelzőt mert szeretnék besorolni a belső sávba, akkor mindennemű anyázás nélkül beengednek. Itt mifelénk az a szokás hogy azért is beletaposnak a gázba, "nehogymá' begyüjjön elém a paraszt!"
  • tom235
    Véleményem: Felháborító, különösen a drága 10 milliónál drágább kocsikkal közlekedőké.
  • Rundstedt17
    Te meg aztán tudod nem is itt élsz:D
  • CopyKing92
    apám jó fej :C megyünk 200 al belsős sávban a kis öregnénike a szar Audi A3 asával még mindíg ott döcög a belsősávban és alíg lehetett leszorítani... sokan pl az autopályán aztse tudják melyik sáv melyik :Ð
  • oliwwer
    Szerintem te még nem nagyon voltál vidéken.. Pesten még a zebrára is félek letenni a lábamat.
  • G_ArchAngel #48152
    sok helyen jarhattal - Second Life talan nem szamit ennel a kerdesnel:)
    eleg csak Becsbe elmenni, hogy megzavarodj a tulzott udvariassagtol...
  • Rundstedt17
    Ugyanolyan mint más országokban
  • G_ArchAngel #48150
    Mi a véleményed a Magyar közlekedési morálról?

A micsodáról???
  • DIESEL DOG #48149
    Mélységesen felháborít a közlekedési partnerek modora...

Sokat közlekedek autóval. Túl sok az olyan sofőr akinek halovány gőze nincs a hatályos KRESZ szabályokról. Pl: itt nálunk vannak olyan bevásárló központok ahol a parkolóban minden kereszteződés jobb kéz szabályos. Ezt észrevételeim szerint sajnos nem mindenki ismeri. A másik probléma hogy túl sok a bunkó, paraszt. (tisztelet a kivételnek!) Van egy olyan tulajdonságom hogy tudok szájról olvasni, és a középső tükörből néha látom hogy a mögöttem jövő tag anyázik. Miért nem lehet kúltúráltan közlekedni?

Másrészt amikor TGK-val közlekedem, (igaz még csak tanuló vagyok ezen a téren) sokszor látok olyat is aki nem bírja elviselni hogy előtte haladok, és bújkál a sávok és az autók között, jócskán veszélyeztetve evvel a többi közlekedési partnerét.
    Egy arany szabály van itt hazánkban: elsőbbsége annak van akinek meg is adják...
  • FZoleee
    Lehetne javítani a közlekedési morálon jócskán
    De az utolsót is jelölhettem volna.
  • Dick Riddick
    Mélységesen felháborít a közlekedési partnerek modora.
    Főleg hogy láttam más országokban hogy is megy ez.
    A közlekedésben bizony mélységesen parasztok vagyunk. Tisztelet a kivételnek.
  • TheRock18
    egyéb.
    ezt nem lehet kivetíteni egy országra...vannak jófejek,de vannak önző k***ög is...én az tapasztaltam,hogy pesten jobb fejek a vezetők,mint vidéken.
  • Molnibalage
    Jócskán lehetne mit...
  • chhaya #48144
    Nem szeretek túlzottan.
  • xxxpaulxxx
    vagy egymásra és akkor csak nézel mint a moziban
  • F1re
    áltba ha megy az ember szaunazni akkor törölközöt is visz magával h legyen mire ülni(higiénia) ill takarni a nemiszervét :P

am meg a csajos dolog telleg nem fassag mivel sok csaj szauna utan igen rágerjed a témára :D
  • Kicsikiraly
    nem abba gondoltam :)
  • xxxpaulxxx
    Terms of use violation lenne:(
  • Fbn Lx
    csak azért kérdeztem, mert nem akarom hogy felkerüljön jutubra, ahogy a fűtőcuccba dugom a farkam
  • xxxpaulxxx
    a fűtőcuccba gondolta:)
  • Fbn Lx
    a szaunák be vannak kamerázva?
  • Kicsikiraly
    belerakod valamibe.
  • Fbn Lx
    hogy takarod az erekciódat
  • cicai
    Nem tudom, nem szaunáztam még soha. De rendszeresen lenne rá lehetőségem.
  • Bruk
    Na az úgy mindjárt más. Mondjuk az osztályba idén már nem lesz csaj. :D:D
    De csajokkal kipróbálnám. De nem szeretem a nagyon meleget, a fejem is érzékeny, könnyen megfájdul.
  • z99999
    szeretek, de csak ritkán tudok
  • xxxpaulxxx
    Próbáld ki osztálytársnőkkel, hidd el jó lesz:D

#48130: hát mondjuk akkor amúgy is ki vagy melegedve... most az a plusz 40 fok már nem számítXD
  • Aquir
    a 100 fokosba mondjuk én sem tudnék sokáig lenni
    szerencsére egy edzőterem ahol szoktam lenni biztosít ingyen 80 fokos szaunát, azt használtam olykor téli hónapokban, edzés után jól esett
  • Bruk
    "Hogy olvasol?"

Jajj ezek a kérdések. Mondjuk fejen állva. Egy szakadék felett kifeszített kötélen egyensúlyozva. Vadállatok közt. Meg még lehetne sorolni...
  • Bruk
    "Nem tudom, nem szaunáztam még soha."

Nem is fogok. Biztosan nem élvezném hogy 1 kis helyiségben pár emberrel majd megrohadjak a melegtől.