127612
-
G_ArchAngel #48167 Tudod vannak dolgok, amiket lehet es van ami szabad.
Nincs fizikai akadalya, hogy megdugj egy 8 eves kislanyt, de kovetkezmenyekkel jarhat.
Nem fog a BMW kulon autot gyartani nemeteknek, hetvegi hobby palyaversenyzoknek es idiota, kozlekedesi szabalyokat betartani keptelen magyar autosoknak.
Azt kellene felfogni, hogy a magyar autopalyak es a kozlekedesi moral nem visel el nagyobb sebesseget.
Sokszor a gyorsan haladni akaro autok muszaki allapota sem.
Lehet apad tud vezetni es jo az autoja, de nem biztos, hogy ugyanez elmondhato az elottetek/mogottetek haladora is. -
G_ArchAngel #48166 26 ev videk, 4 ev Bp, valamennyi Becs, 2 ev London utan elarulom Neked, hogy sem Bulgariaban, sem Romaban nem lattam nagyobb tahokat, mint Budapesten.
Sajnos mikor ott eltem, meg a baratnomnek is feltunt, hogy par honap alatt atvettem a "pesti stilust", amit videki ismeroseim nehezen tudtak kezelni. Ha hazalatogattunk. Egyszoval fovarosban nagyobb paraszt voltam a betonon, mint videki szulovarosomban.
Par pelda:
- Becsben a villamos egyutt kozlekedik az autokkal a szukebb utcakon, semmifele fennakadas nincs
- Londonban a szuk utcakon mindket oldalt parkolnak, megis elengedi a szembejovo busz/auto a masikat.
- Motorozok Londonban eleg sokat, figyelnek ram az autosok. Nem kell felnem, ha lampanal nem sikerul rendesen beallnom elore egy jardasziget miatt, mert eddig 100-bol szazszor beengedtek.
- Otthon a Becsi uton allando halalfelelmben mentem vegig, hogy mikor tol le egy terepjaro. XVII-keren ugy mentem at, hogy elotte elbucsuztam a csaladomtol... -
tom235 #48165 Azt kéne. Dehát akkor ugye miből élne meg a rendőrség? Nem lenne kit lefotózni.
-
Lehetne javítani a közlekedési morálon jócskán
Én magam is követek el csúnya dolgokat *-), de a legjobban néhány biciklisen akadok ki... Rendszeresen látok olyat, hogy körbe se néz, csak kikanyarodik a főútra... Oké, hogy kis helyen elfér, de akkor is veszélyes. Persze ugyanez van néhány autósnál is.
KRESZ oktatás általános sulitól mindenkinek!!! :D -
te ilyen Melodic/SymphonicDeathMetal, DeathCore, HardCore, MetalCore - os csajvagy? :D mert neekm csak az olyanok jönnek be... :D -
lehetne javitani a közlekedési morálon jócskán.
hát én gyalogosan közlekedem, de azért a napi kettő szitu megvan hogy majd elbasszák az embert a zebrán. néha félek átmenni, de komolyan. (tisztelet a kivételnek, mert azért akad) imádom hogy mindig az siet akinek a segge alatt van a kocsi.
amúgy meg a kolléganőm vidéken lakik. minden nap jár be pestre dolgozni. monja hogy szabályszerűen elkezd stresszelni ahogy beér pestre. a múltkor mesélte, hogy két autós nő állt egymás mellett a lámpánál, és csak azt vette észre, hogy egyik autóból a másikba repkednek a csulák.DD nem látta az előzményt, na de hát ez még pasiban is undoritó, nemhogy nőben. -
Ilyenből kéne több, a többiből meg jóval kevesebb: 
-
ennyi erővel ne árúljanak olyan aútókat mo-n ami 130 nál többel megy >.< :D -
G_ArchAngel #48159 mondjuk aki 200-al megy a megengedett 130 es elviselheto 140-150 helyett, annak siman elvennem a rendorseg helyeben az autojat, eltiltanam a vezetestol elete vegeig, majd kozmunkara itelnem - nyirjon sovenyt a belso sav mellett... -
hát azért ne általánositsunk már! -
DIESEL DOG #48157 Én Pesten csak autóval szoktam közlekedni, és azt tapasztaltam hogy ha kirakom az irányjelzőt mert szeretnék besorolni a belső sávba, akkor mindennemű anyázás nélkül beengednek. Itt mifelénk az a szokás hogy azért is beletaposnak a gázba, "nehogymá' begyüjjön elém a paraszt!" -
tom235 #48156 Véleményem: Felháborító, különösen a drága 10 milliónál drágább kocsikkal közlekedőké. -
Rundstedt17 #48155 Te meg aztán tudod nem is itt élsz:D -
apám jó fej :C megyünk 200 al belsős sávban a kis öregnénike a szar Audi A3 asával még mindíg ott döcög a belsősávban és alíg lehetett leszorítani... sokan pl az autopályán aztse tudják melyik sáv melyik :Ð
-
Szerintem te még nem nagyon voltál vidéken.. Pesten még a zebrára is félek letenni a lábamat. -
G_ArchAngel #48152 sok helyen jarhattal - Second Life talan nem szamit ennel a kerdesnel:)
eleg csak Becsbe elmenni, hogy megzavarodj a tulzott udvariassagtol... -
Rundstedt17 #48151 Ugyanolyan mint más országokban -
G_ArchAngel #48150 Mi a véleményed a Magyar közlekedési morálról?
A micsodáról??? -
DIESEL DOG #48149 Mélységesen felháborít a közlekedési partnerek modora...
Sokat közlekedek autóval. Túl sok az olyan sofőr akinek halovány gőze nincs a hatályos KRESZ szabályokról. Pl: itt nálunk vannak olyan bevásárló központok ahol a parkolóban minden kereszteződés jobb kéz szabályos. Ezt észrevételeim szerint sajnos nem mindenki ismeri. A másik probléma hogy túl sok a bunkó, paraszt. (tisztelet a kivételnek!) Van egy olyan tulajdonságom hogy tudok szájról olvasni, és a középső tükörből néha látom hogy a mögöttem jövő tag anyázik. Miért nem lehet kúltúráltan közlekedni?
Másrészt amikor TGK-val közlekedem, (igaz még csak tanuló vagyok ezen a téren) sokszor látok olyat is aki nem bírja elviselni hogy előtte haladok, és bújkál a sávok és az autók között, jócskán veszélyeztetve evvel a többi közlekedési partnerét.
Egy arany szabály van itt hazánkban: elsőbbsége annak van akinek meg is adják... -
Lehetne javítani a közlekedési morálon jócskán
De az utolsót is jelölhettem volna. -
Mélységesen felháborít a közlekedési partnerek modora.
Főleg hogy láttam más országokban hogy is megy ez.
A közlekedésben bizony mélységesen parasztok vagyunk. Tisztelet a kivételnek. -
egyéb.
ezt nem lehet kivetíteni egy országra...vannak jófejek,de vannak önző k***ög is...én az tapasztaltam,hogy pesten jobb fejek a vezetők,mint vidéken. -
Jócskán lehetne mit... -
Nem szeretek túlzottan. -
xxxpaulxxx #48143 vagy egymásra és akkor csak nézel mint a moziban
-
F1re #48142 áltba ha megy az ember szaunazni akkor törölközöt is visz magával h legyen mire ülni(higiénia) ill takarni a nemiszervét :P
am meg a csajos dolog telleg nem fassag mivel sok csaj szauna utan igen rágerjed a témára :D -
nem abba gondoltam :) -
xxxpaulxxx #48140 Terms of use violation lenne:( -
Fbn Lx #48139 csak azért kérdeztem, mert nem akarom hogy felkerüljön jutubra, ahogy a fűtőcuccba dugom a farkam -
xxxpaulxxx #48138 a fűtőcuccba gondolta:) -
Fbn Lx #48137 a szaunák be vannak kamerázva? -
belerakod valamibe. -
Fbn Lx #48135 hogy takarod az erekciódat -
Nem tudom, nem szaunáztam még soha. De rendszeresen lenne rá lehetőségem. -
Na az úgy mindjárt más. Mondjuk az osztályba idén már nem lesz csaj. :D:D
De csajokkal kipróbálnám. De nem szeretem a nagyon meleget, a fejem is érzékeny, könnyen megfájdul. -
szeretek, de csak ritkán tudok -
xxxpaulxxx #48131 Próbáld ki osztálytársnőkkel, hidd el jó lesz:D
#48130: hát mondjuk akkor amúgy is ki vagy melegedve... most az a plusz 40 fok már nem számítXD -
a 100 fokosba mondjuk én sem tudnék sokáig lenni
szerencsére egy edzőterem ahol szoktam lenni biztosít ingyen 80 fokos szaunát, azt használtam olykor téli hónapokban, edzés után jól esett -
"Hogy olvasol?"
Jajj ezek a kérdések. Mondjuk fejen állva. Egy szakadék felett kifeszített kötélen egyensúlyozva. Vadállatok közt. Meg még lehetne sorolni...
-
"Nem tudom, nem szaunáztam még soha."
Nem is fogok. Biztosan nem élvezném hogy 1 kis helyiségben pár emberrel majd megrohadjak a melegtől.