127612
-
Még tanulok, mellette nem dolgozok. -
Freeda Krueger #48286 Három műszak mellett lehet bármikor itt lógni... :)
-
marci9507 #48285 Még tanulok, mellette nem dolgozok. -
Én is SG-n lógok melóban :DD -
Multitask megvan? -
8-9 körül. -
ebbe az egészbe csak azaz 1 furcsa,hogy mindenki dolgozik 8-10 órákat,mégis mindig itt találni az sg-n.. :D csodaemberek vagytok halljátok??! :D -
átlagban 8 órát. -
9, hétvégén belecsúszhat 10-12 is (bár ez utóbbi elég ritka). -
Még tanulok, mellette nem dolgozok. -
9-10 órát -
Freeda Krueger #48276 8 órás a munkanap,de ha van készlet akkor elég a 6 órát ledolgozni... -
Kb. 8 óra. Valamikor több, valamikor kevsebbet. A válságot érezni sajnos... -
Még tanulok, mellette nem dolgozok.
-
extramagascsaj #48273 Változó, rugalmas munkaidő -
munkanélkül vagyok jelenleg,de a maszek melók akár 20órán át is tartanak... -
legjobb amikor dekkolsz ott egy percig, észrevesz, és int hogy menjek tovább, legszivesebben leszállnék és fejberugnám. -
megállsz a piros lámpánál? -
a kölekedési morál érdekes dolog
BP-ről tudok nyilatkozni:
- az autósoké az elmúlt 10-15 évben sokat javult, átengednek a zebrán, ha kerékpárral vagyok megadják a jobbkezet, autóval is beengednek, megköszönik amit kell, stb
- a kerékpárosoké és a gyalogosoké ellenben a béka segge alatt van, szarnak a kreszre, a piros lámpára, mindenre -
Fbn Lx #48268 "de azt se szeretem,ha átszaladgálnak szétnézés nélkül,mert ZEBRA VAN UGYE.."
múltkor mondtam tán, engem ezért buktattak meg, kiscsaj beszaladt elém a zebrán. Aztán meg mosolygott. -
sajnos van ilyen haverom,akinek az apja ugyan nem képviselő vagy ilyesmi,de komoly cégük van...és a fiúcska azt tehet,ami akar...apu nem 1x kimosta már a szarból -
egyetértek az alapelvvel, csak a tiltással nem. Az meg régóta megvan bennem, hogy a szülő dolga lenne, hogy a gyerekét annyira kiismerje az utakra engedés előtt, hogy mit adhat a keze alá. Én is nagy kocsival kezdhettem vezetni, az 1.2-es tanuló klióm után, mégsem száguldoztam, vagiztam vele. Ezért odaadták kis idő után egyedüli használatra is.
Csak sajnos általában akinek pénze van a nagy bömösökre, mercikre, annak a családi háttere.. hogy is mondjam, nem kiegyensúlyozott, innentől a szülőktől (szerintük) azt is elég elvárni, hogy tudnak arról, hogy van gyerek, nem még neveljék is azt, aztán így lesz a gond, drogos, ittas száguldozás. Szarügy, de ez van. Apuka meg elsimítja, ez a legszánalmasabb, mi kényszerítené így a gyereket normális vezetésre, ha szankció nem várható, pénzbüntit fizeti zsebből. -
Más kocsival lehet, hogy máshogy lenne, de a velem szemben tanúsított viselkedés nekem megfelel, és én is igyekszem megtartani a márka tulajdonosainak jó szokását. -
egyszerű,hétköznapi családoknak nincs szüksége szerintem 90-120LE feletti autóra...ha meg apunak nagyteljesítményű autója van,akkor vegyen a fiacskájának egy gyengébb autót,nem kell odalökni a gyerek alá egy 2.5-ös meg 3.2-es autót,amivel aztán kinyírja a fél haveri társaságát...főleg,mert a baromgyerek janizni megy péntek este és ittasan ül be a volán mögé... -
figyelj...a bmw-s apuci kedvence srác csak 2 csajt,meg 2 haverját ölte meg "csupán"..egyedül a sofőr vérpistike élte túl..apuci meg képviselő és ejnye-bejnyével megúszta a srác... :( -
Sztem jó gondolat, bár én módosítanám arra, h nagy teljesítményű kocsikra spéci jogsi kéne, tehát h mindenki hülye ne száguldozhasson ilyenekkel; mert hát letelik a 2 év, és utána mi lesz... -
általánosítás, nem tehető ez meg. Aki ilyen, úgyis meghal, az hogy tekeri magát a fára, nem izgat, amíg nem embereket veszélyeztet. Akkor meg börtön, és akkor is ki van vonva a forgalomból.
De ha a családban csak egy kocsi van, aminek nagy motorja van, mert apuka szereti a kocsikat, akkor a gyerek miért ne vezethesse néha, ha normálisan tenné mindezt? -
mellesleg (most biztos jön a fújolás)de bevezetném,hogy 2évig nem vezethet senki pl. 80 v. 90LE-nél nagyobb teljesítményű autót
láttam már elszabadulni régebbi 300LE 5-ös bömöst felcsavarodva a fára...mert apucinak sok pénze volt,csak a srácnak nem volt tehetsége,meg túl nehéz volt a lábát levennie a gázról kiló 80-nál...:S -
tom235 #48259 Nem. belül a váltót is koptatod. -
max. a felületét...amúgy pl. a kormány már eléggé megkopott a 7-8éve alatt -
Persze, akinek van jogsija, egyáltalán nem biztos h tud is vezetni. Qva lazán van ez véve sajnos, pedig emberek élete a tét... -
tom235 #48256 Egy jó tanács: Menet közben ne tartsd a kezed feleslegesen a váltón, mert koptatod a szerkezetét. -
egyetértek...
érdekesnek tartom,hogy xy-kának 8 általános sincs meg,de ő megtanulta a kreszt...hogy?mikor elvileg olvasni sem tud??!...érdekes
kötném valamihez ezt az egész..
8 általános,de inkább érettségi/szakmunkás bizonyítvány...
de lehet ide sem ártana már az erkölcsi bizonyítvány,meg egy pszichológiai vizsgálat...
meg olyan 5-10évente mindenki újra vizsgázna kreszből...
unokatestvéremnek pl. 8 évig állt a "vitrinben" a jogsija...és ő már régóta rendelkezik jogsival az én 2,5évemmel ellentétben,miközben én állandóan úton vagyok,vele ellentétben...tehát ez is hülyeség... -
tom235 #48254 Amíg nem módosítják a kreszt, addig azt tanácsolom, hogy ne csalogasd le a gyalogosokat a forgalmi vizsgán. -
hát igen utána valszeg más lesz a helyzet :D -
addig igen...utána úgyse úgy fogsz vezetni..:)
engem pl az oktató nehezen szoktatott rá arra az időre a kétkezes kormány fogásra...:D vizsga után máris máshogy csináltam,de ezt te is tod :)
általában könyöklök és úgy fogom a kormányt..a másik kezemmel,meg vagy babrálok valamit,vagy a váltót fogom... :) -
Sztem elb*szott a magyar közlekedés úgy, ahogy van. Belterületen 80-nal zebrán előznek, meg hasonlók. (Csak azért ez jutott eszembe, mert ezt rendszeresen látom az erkélyünkről...) Meg pl. Németországban az autópályákon ha jól tudom sehol sincs sebességkorlátozás, mennek 200-zal, és mégsincs közel ennyi baleset sem, vajon miért... Meg sztem a jogsit túl fiatalon meg lehet szerezni, nevetségesen kevés gyakorlati óraszámmal (az óradíj annál magasabb...). Haverom most tanul vezetni, és amiket mesél h milyen értelmi szintű emberek fognak jogsit kapni, jobb nem belegondolni... -
jó azért forgalmi vizsgán nem fogom eljáccani azért hogy nem engedek el senkit oszt szia ha mese habbal ha nem -
tökéletesen egyetértek
-
mese habbal...
büntetnek,mert kell a zseton...múltkor szikszón kiszúrtam a traffit,mindenkinek villogtam,mert jófej vagyok...tudom,hogy csak lehúzás lenne úgyis...
mellesleg,ha gyalogos van,megszoktam állni,és igen,átszoktam hágni a sebességkorlátozást...egy kétsávos útra kibasszák a 30-ast,ez még viccnek is rossz,főleg,hogy az út olyan,hogy gurítva is 60-nal megyek..:S
mellesleg városban is 55-65 között szoktam menni...és,ha ezért megbüntetnek,akkor tehetnek egy szívességet...én még ígyis "feltartom a forgalmat" a 60-ankámmal 40-50-es táblánál...