127612
  • Rockynhooo
    Voltam Balcsin szerencsét próbálni ott 12-14 órát csak kicsit levettek pénzzel. Most hazajöttem aztán nem találtam mást csak újsághordást erre a hónapra ott meg kb 3 óra naponta de mikor több helyre kell akkor akár 6 óra is. Kis pénz gyüjtésnek jo ez ha már választási lehetőség nem volt :|
  • DJKonya
    Tanulok még de nyáron meg mikor nincs suli akkor este 7 kor kezdek és az hogy mikor végzek az változó, fél 5 után...
  • Mike at home
    főleg olyan piacon, ahol egyes szegmensekben simán 60-75%-os a visszaesés a tavalyi szinthez képest
  • Mike at home
    hát nem éppen
    mert nekem sem állás sem munkalehetőség nem kell
    ellenben tényleg jó lenne tudni, ki mivel foglalkozik, kinek van cége, stb, mert alvállalkozó mindig jól jöhet, olyan munkát is el tud a cégem vállani, amit máskülönben nem (és fordítva)
    és miért keressek vadidegenek között ha van lehetőségem sg-st találni
    mellesleg pedig összefogva konzorciumként olyan lehetőségeket és páylázatokat tudunk bevállalni, amit egyedül nem
    a kooperáció sosem káros
  • GregSB
    Van már "Álláskeresés", és "Munkanélküliség" topic, szerintem ezek megfelelőek a témára :)
  • Mike at home
    hm... kéne egy ilyen topik
    hátha most a válság idején egymást segítve jobban tudunk boldogulni
  • GregSB
    Most nyáron 8 órát. Aztán szeptembertől folytatódik a suli, kéne találni vmi részmunkaidős melót...
  • Mike at home
    mivel foglalkozol te vagy a céged?
  • autoszimulator
    kettőt egyszerre nem lehet, vagy nagyon nehezen, egyik rovására. Szórólapozás, társai mehet, de az nem munka szvsz.
  • A Kaszas
    sík hülye vagy tudtam mindig:D
  • tigeroo
    leírás: Tanulás mellett végzett munka, valamint diákmunka / nyári munka is számít most.

capisce?
  • Doomista
    Hát az kimaradt a sorból, hogy Tanulok, közben dolgozom....
  • z99999
    első
  • z99999
    első
  • DIESEL DOG #48313
    Változó, rugalmas munkaidő...

Valamikor akár 12-14 órát is, de gyengébb napokon néha csak 5-6 órát...
    Sőt ebben a hónapban volt olyan is hogy szinte nem is kellet melózni, annyira visszaesett a forgalom...

• Mike at home
    jelen pillanatban mivel a magam ura vagyok, változó
    ha van meló, akkor egész nap, hétvégén is, ha éppen nincs akkor meg ugye nem
    mondjuk jó az, hogy nem kell bejárni vhová napi 8 órába, de így az egyik nap olyan mint a másik
  • NEOreg3
    tanulok és meresztem a picsám
  • tigeroo
    tanulok.
    kisebb melók, plusz napi 1-2 órát dolgozok a testemen oszt cső :D
  • kuci06
    Még tanulok, mellette nem dolgozok.
  • Benny04
    szerettem volna dolgozni a nyáron, de nem volt semmi meló:/
  • KicsiMonkey
    Még tanulok, mellette nem dolgozom.
  • Kicsikiraly
    Még tanulok, mellette nem dolgozom.

bár lehet jó lenne vmi egyszerűbb diákmunka suli közben is, szórólapozás ilyesmi.

• Bandee1987
    kabbe :)

Amúgy diákmelóban vagyok most egy bútorgyártó műhelyben. A térdemnél meg egy rossz mozdulattól egy régi sérülés újult ki. (Szintén nem felszopás miatt)
  • MR ME
    válltozó, állt 7 vagy 8 órát, van h egyet se :/
  • bardocz
    Sajna nem találtam semmi nyárimunkát, mert nem januárban kezdtem el keresni, így semmit...
  • somdav95
    X'DDDD
  • szjuca
    9-10. Igazából vagy 8-at vagy 10-et.
  • tigerbácsi
    Változó, rugalmas munkaidő.
  • 0Fritz0
    Nehéz is a felszopók élete...
  • Bandee1987
    Most a nyári meló miatt 9-10 órát, bár most pont nem vagyok benn, mert szarakodik a térdem :S
  • Scottt
  • petyke06
    8 orát most suli szünetbe...
    és ha kezdödik akkor nem tom h h lesz vagy 6 orát fogok vagy meg probálom a 8-at mellete és utána be suliba :D
  • zenoka
    11-12 orat..melo es maszek..
  • xxxpaulxxx
    8 órát, vagy kevesebbet... suli
  • somdav95
    14 évesen elvagyok a bringám szerelésével, majd megint szétbaszásával, és megint szerelésével:D meg azzal h néha apámnak besegítek... hidd el elég ez nekem :DDD
  • Metalmilitiakid
    mert akkor te már dolgozol , és nem az volt a kérdés , hogy most épp munka mellet füvet nyírok otthon .... , hanem hogy mennyit dolgozol :D
  • Metalmilitiakid

• CopyKing92
    őő??? Tanulok. mellete dolgozok miértnincs? :D
  • somdav95
    Még tanulok, mellette nem dolgozok
  • 0Fritz0
    Mert rossz a kérdés.
    Azt kéne kérdezni, hogy mennyi a munkaidő és nem azt, hogy hány órát dolgozik valaki. :)