127612
-
Úgy írod mintha te valami ősparaszt lennél. Amúgy meg voltam már pár toron de mégsem tudnám levágni. Ezért vagyok ilyen aranyos és kedves.-- -
faterom vadász...
ha megtudják hogy faterom pl. lelőtt egy szarvast már egyből ugranak nekem hogy fúú gaz ember, idióta, őt kéne ugyanúgy lelőni stb:D
arra nem gondolnak hogy rendesen "ki is képezték", a vadászat mellett vadgazdálkodáshoz is ért, és csak olyan állatokat lőhet le amik a szaporulat szempontjából előnytelenek lennének (pl. egy olyan vadat aminek rendellenesen nőtt ki az agancsa, hogy ne adja tovább a hibás géneket)
szóval az ilyen vérszemű (nyúlszemű) vegetáriánusokat nagyon rühellem...
falun is ha születik kiskutya/nacska mit lehet tenni? légpuska/kapa... szomorú de jobb amikor kikerül az állat a nagyvilágba kóboran és a rövid életében (míg elnem csapják az úton vagy megfagy) folyton csak éhezzen...
sajnálom azért őket, az állatokat nagyon szeretem amúgy, egy kiskutya önzetlen szereteténél és ragaszkodásánál nemsok szebb (emberi) tulajdonság van.
én ezzel nyugtatom magamat...deh... gyarlók vagyunk mind... -
Fbn Lx #48405 "itt is egy a fontos mint az emberölésnél. nem szabad a szemükbe nézni."
lol bazmeg -
jaja tudom...csirkének is akkor jó ha megnyitod a torokcsapját :D
de a halat azt mindig kupán vágom... nem lenne szívem élve megpucolni
(a törpeharcsát meg már akkor megütöm mielőtt a horgot kiveszem a szájából utálom mikor megcsíp a szájában kiálló csonttal vagy tüskével vagy miaz
...de azon ugy sincs pikkely)
-
Fbn Lx #48403 nem tom eldönteni hogy felnézzek azokra az emberekre, akik meg mernek ölni egy állatot, vagy elítéljem őket. Én nem lennék rá képes az biztos. Kisvárosi balfasz vagyok.
Végül is szeretem a húst, de ha nekem kéne a kajámat előállítanom, valszeg vega lennék, és tudnám nélkülözni :D -
Nagyon kicsi koromban kisebb rovarokat, hangyákat, legyeket, szúnyogokat, esetleg kisebb testű halakat, de nagyon kicsi voltam. Nagyobb állatokat soha és nagyon aberrált dolognak tartom. -
igaz! :-( elcsesztem, ám a kecskebékát nem mondanám haszonállatnak de azt is likvidáltam étkezés miatt!
még mielőtt valaki leszúr! étterembe vágtam csináltam ismerősnél vásárolt békéknál! tom hogy védett állat! -
Az ilyeneket mint te kéne bezárni egy farmra. Aztán amikor 3 hónapja csak krumplit kukoricát meg mindenféle rostos szart eszel, és ott szambázik előtted egy szép húsos hízó, na akkor újra megkérdezni, hogy mi a véleményed a vágásról :DD -
nem bánt. ezért van. ami igaz az igaz a kecskevágást kicsit megsínylette a gyomrom, de azt kell hozzá tudni, hogy én segítettem világra, mert nehéz ellése volt az anyának. de igazából a nyúzásnál már jó voltam. itt is egy a fontos mint az emberölésnél. nem szabad a szemükbe nézni. -
nem fordult még elő, de nem érzem primitívnek a dolgot, max aberráltnak. -
Fbn Lx #48397 ezt elképzelve felnevettem. :D
De amúgy nem emlékszem, hogy valaha akár legkisebb állatot is kínoztam volna.
Mondjuk a sáskákat rühellem, de azokhoz bottal sem merek hozzányúlni, szal nem tudnám megkínozni -
de nem bánt a dolog? :D
jó tudom hogy valamit enni kell, de akkor is. engem már a disznó visítása kikészít. -
de ha elkábítasz egy állatot s úgy vágod le legyen az emlős vagy szárnyas vér marad a főerekben, s igen el tudja rontani az ételt. csak nézzük meg a táposcsirkét mit a városokban lehet kapni. a combcsont barna a vértől, s a fő ütőér is tele van vérrel. szerintem undorító! nem is tom már megenni.
de pl a nyulat azért leütöm mielőtt elvágom a torkát :-) de csak azért mert bolondok a nyulak s karmol, harap ha élve vágnád le :-) -
Igen, de "csak" kisebbeket (pl. rovarokat, bogarakat)
Egyszer kb 3 évesen egy kis békát, de azóta is nagyon zavar. Illetve ma már kínzásnak vélném, de akkor csak játéknak tűnt, amikor azt figyeltem mire-hogyan reagál egy kismacska (üres hordóból ki tud-e mászni, hogy megy, ha egy üveglapon áll, ilyesmi. Nem lett semmi baja vagy ilysemi, de biztos nem élvezte szegény :DD Azóta már van egy kutyám meg tudatom, szal nem hiszem hogy ilyesmire vetemednék valaha is. Sőt, ütném, aki állatot bánt.
Még mostanában is előfordul azonban, ha szúnyogot, vagy kullancsot találok. Ezeket előszeretettel gyújtom fel/fojtom vegyszerbe/stb. Retkes keci élőlények. Pfejj -
extramagascsaj #48393 amit levágsz az nem házi,hanem haszonállat -
én is ezt gondoltam, csak a leírást olvasva, meg az sg-s beszélgetések bizonytalanná tettek :-) mert előre megfontolt kegyetlen gyilkosságot követek el :-)
Sickness: lovat még nem vágtam, de komolyan mondom ha kolbászt kapnék cserébe megtenném :-) -
nájn -
hm ez jó kérdés énis ezen agyalok.
ha kell akkor szemrebbenés nélkül énis, de kedvtelésből nem ölnék és kínoznék állatot.
amúgy még egy gyíkot/békát sem. -
akkor olyan vagy mint sógorom... ő is olyan hogy majdnem minden nap levág valamit, legyen az tyúk, disznó, marha vagy ló. bár a ló beteg volt -.- -
F1re #48388 most olvasom a leirast :D szal azert ense arra hajtottam h kinozzam a madarat csak ugy jol esett célba lőni
de én szivesen vadaszkodnek is mert qrva joh hangulata van annak !
-
F1re #48387 az 1altalan nem állatkínzás ennyi erovel minden ember az lenne aki hust eszik.... csak más végzi el a piszkos munkat
az állatkínzás az az amikor 1 elborult elméju ember azt elvezi ahogy mondjuk 1 kutyat meg kínoz :S ieneknek kéne levágni a pöcsét azt megetetni vele -
F1re #48386 "Igen, akár nagyobb testű / gerinces állatokat is."
le lőttem 1-2 madarat fiatalabb koromba
de elitelem az allatkinzast
-
na igen, funny volt, ahogy a ronda pókot szétcincálják a hűséges hangyáink :) -
Igen, de "csak" kisebbeket (pl. rovarokat, bogarakat), akkor hangyákat, kiskoromban :p -
Dean Winchester #48383 Nem, mert ez primitív dolog. -
Nem, mert ez primitív dolog. -
extramagascsaj #48381 Nem, mert ez primitív dolog.
(habár a macskafürdetés is vmi hasonló)
-
csak max szunyogot ami agyoncsípkedett és amikor lecsaptam nem halt bele, ezután úgy éreztem megérdemli.
(de mindig is úgy éreztem hogy egy sorozatgyilkos veszett el bennem) -
De igen. -
Ha egy "ember" állatnak mondható akkor azt megkínoznám.
amúgy nem kínzok állatokat, és a hús miatti vágás az más. -
kiskoromban néhány legyet. -
Én szoktam a haveromat ütni.
(:
Soha az életben nem került még rá sor és nem is fog. -
megelőzésre még nem gondoltál? -
Viszont a macskaszaporulatot én intézem el itthon, ez most jutott eszembe.
Ezvan. -
Rovarokat, bogarakat.
Gyerekkoromban besóztuk egy varangyos béka hasát, azon nevettünk, hogy nem ugrik, hanem szalad. Nem vagyok rá büszke, de még most is mosolygok rajta, ha eszembe jut. RÉGENVÓTMÁ, most nem csinálnám meg, főleg, hogy hasznos állat.
-
Hangya horror shownak hívtuk. :D Végül is nem mi kínoztuk a bogarakat hanem a hangyák. :)) -
Kiskoromban csak. -
Cat 02 #48370 Én a tenyeremmel csináltam ezt xP -
nagyon ügyes vagy... -