127612
-
miértnem inkább dínót? nah az már talent lenne
!
-
:-DDDD jah az szép lenne, de ki lehetne kötni szvsz :-D ám akkor a bálnával mivan? ott is szép lennék mellette a kisbicsakommal :-D -
Macheta-val talán 
-
F1re #48485 azt meg nézném ahogy oda mész az élő elefánthoz 1 késsel és elkezded kaszabolni :D -
a világ 2 legfinomabb kajája. főleg a szalon tűdő 
hmm szólok is majd otthon hogy szalon tűdő rendel...
-
Mert ,akkor nem irtjak ki oket? -
F1re #48482 emlékszem 1ik haveromnak volt olyan kicsit orult a gyerek :D mentem fel hozza vmire ideges volt nem tom de a szoba falán ien parafa tablara volt felszurva az aranyhala 1 ceruzával
-
tudjátok még miket szeretnék egyszer levágni? egy elefántot, s egy bálnát4 életművem csúcspontjai lennének :-DDDD persze csak akkor tenném ha az adott állatot vmiért likvidálni kéne. -
Úgy tudom ezzel a módszerrel pl. egy macskát akár ki is lehet nyírni. Végkimerülésig szalad. -
képzelj el eg rákot ahogy másik fel a falra :-DDDDD
ám nyugi ez csak a mátrxon belüli világ :-DDDDD mind csak a képzelet szüleménye :-D vagy a gépeké :-) -
Rundstedt17 #48478 Miért csak a tenyésztés jogosít fel mindenre?Megint csak több toleranciát,nemcsak a mi kultúránk módszerei lehetnek elfogadhatóak! -
rühellem az összes ízeltlábút, ha manapság meglátok egyet a falon, szó nélkül kinyírom
kisgyerekként szórakozásból írtottam a kert csiga, giliszta és rovarállományát
egyszer egy élő halat halálra szúrkáltam egy faággal
egyszer egy békát bedobtam egy földbe szúrt vízzel teli vascsőbe , ahonnan az se kimászni nem tudott, és se kiszedni nem tudtuk onnan, megfulladt
-
és tenyésztik a delfineket étkezés céljából? -
:-DDDDDDD s felmásztak? :-DDDDDD
ám én gyerekkoromban sem bántottam direkt az állatokat. volt hogy nem vettem észre s eltapostam biztos. nem piszkáltam őket. jah de a krumplibogarakat, a legyeket meg a szúnyogokat, de csak megöltem őket semmi cécó nélkül.
meg volt egy darázspók (szerintem az, mert darázsmintás volt) a padláson s minden nap mentem etetni :-) fogtam legyet s dobáltam a hálójába :-) aztán jöt egy zöldzakós bácsi, s elvitte, mert álítólag veszélyes :_-( 3 napig sírtam hogy nem lesz mit etetnem :-) -
F1re #48474 :DDDD mi a kutya lábára kotottunk ien madzagot annak a végére meg 1 kiskocsit aztan rohant a kutya mint ha meg kergült volna mert zörgött mögötte az a cucc :D -
:DDDD -
Nekem csak ilyen apró gyerekkori aberáltságaim voltak. Minden macskán leteszteltem, hogy ha háttal ejtem le, akkor tényleg lábra érkezik-e, aztá' bonyolítottam a műveletet azzal, hogy pörgetve dobtam fel szegényeket. De a legjobb akcióm mégiscsak az volt, amikor a macskákat lent dugdostam az esőcsatornába abban reménykedve, hogy a "csövön" keresztül felmásznak a háztetőre.
-
"de nem direkt."
pisztolyt fogtak a fejedhez?:S -
geo91 #48470 Igen, akár nagyobb testű / gerinces állatokat is.
de nem direkt.
kb. 5 évesen csináltam olyat, hogy fogtam egy békát, csináltam neki nyakörvet és pórázt rézdrótból és kikötöttem valamihez. :DD -
Kiskoromban volt, hogy direkt átmentem a hangyákon rollerrel.
Ja meg a cserebogarakkal is elvoltunk ált iskolában. -
Rundstedt17 #48468 bár a szem mindent visz..... -
F1re #48467 én a pacalt is imádom :DDD
nem szeretem ha a kaja nagyon zsíros
de a sült máj nagyon finom meg sózva !! -
Rundstedt17 #48466 hát jah
-
Rundstedt17 #48465 Látom nem szorult beléd sok tolerancia,más kultúrák étkezési szokását nem tudod elfogadni miközben a miénk semennyivel sem kiméletesebb:S.
Ráadásul nem is én dugtam a macska seggébe én csak néztem,szövegértés egyes FAIL:D -
Miért, mi a baj a zsírral? Semmi bajod nem lesz ettől (feltéve, ha nem vagy ökör amerikai, aki minden másnap ilyet eszik, másrészt jobb mint az olaj..). Sztem veszett, ennék egyet szívesen, bár gyanítom a böszmét nem bírnám legyűrni.. -
Rundstedt17 #48463 na igen én pont ezért nem foglalkoztam madarakkal ráadásul nem tudom miért a varjúkat kedvelem nem lőnék le semmi pénzért:D -
nem is csodalkozom rajtad ,miutan kupokat dugdosol macskak seggebe es azon nevetgelsz. azon se lepodnek ,ha mara mar a sajatodba dugdosod es ugy nevetgelsz mikozbe hokizol a tv elott. -
A legvadabb szerintem (undorítósági együttható alapján) a szalontüdő, meg a pacal. Ezt a kettőt a kutyámnak sem adnék szívesen.. :DD -
F1re #48460 am en lazán meg enném hiába undorito :D szeretem az ien hamburegereket :D csak a sok zsir zavarna :D 1:55-nél elég okádék ahogy viszi azt a zsirkupacot :D -
Rundstedt17 #48459 Szerintem nincs különbség,ugyanúgy fáj a sertésnek is például,szóval miért ne? -
Rundstedt17 #48458 azért ez már túlzás a májnak és szívnek nincs is hús ize:D.a szem meg undorító -
Valami hihetetlen jó néz ki :D Mondjuk a böszme burger 8000 kalóriája elég húzós, simán van 3-4 marhapörköltnyi :DDDD -
uh most hogy mondod miis lőttünk légpuskával seregélyt, nehogy leegyék a gyümölcsfákról a termést... előtte az akácfakerítésre falun szegeltünk fel filléreket, csak volt olyan hogy a visszapattanó golyó a fülem melett susogott el :DDdd aztán áttértünk a varjak + seregélyekre...
de azis olyan volt hogy sokszor a szárnytolláról lepattant a kis szoknyás golyó :D főleg a varjúknak
-
quadruple :DDDDDD
van vagy 20-25 centis :DD -
Rundstedt17 #48454 Rohadtul szerencsétlen számukra táplálék mint nekünk a sertés vagy a baromfi -
F1re #48453 én mindent meg eszem :D csak a szerveket annyira nem pl szivet nem szeretem de a májat igen :D meg a szemgolyot se tom megenni de asszem fateromek szeretik :D
am en pl a csontot is meg szoktam enni ameddig birom :D szeretem a velőt benne
de a best akkor is a rántott csirkemell krumplipürével :P -
Rundstedt17 #48452 jah a héten minden nap minden étkezésemben a hús jellen van,anélkül nem lehet élni:DDD -
ok de a céklát mellőzzük. ám elkészíteném én Neked a seréscombot csont nélkül úgy, hogy megennéd :-) mivel gyümölcsöket is zsereted meg az édeset, akkor egy ananászos banános combkockákat mézes vajas öntettel :-) -
Rundstedt17 #48450 Igen, de "csak" kisebbeket (pl. rovarokat, bogarakat).
Mintha lett volna már hasonló kérdés na de mindegy.Kiskoromban május-június számított a fő szezonnak állat kínzás szempontjából.Mikor csapatokba verődve gyűjtöttük a cserebogarakat aztán elpuszítottuk őket vagy bent pusztultak az üvegekben.Na azokkal mindent próbáltam:tűzbe dobni,méreggel leönteni-lefújni aztán nézni ahogy kínlódnak,csakúgy taposni vagdosni darabokra őket,vízbe fullasztani vajon meddig bírják a vízben míg lemerülnek,gyertyával viaszszobrot csinálni belőlük,tűtartót csinálni belőlük stb.Végülis ahogy mondtam faluban szokás volt.
Azonkivül volt csiga sózás,plussz később légpuskával cserebogarak szétlövése,jah meg volt hogy dobáltam macskát illetve pofoztam kiskoromban,plussz a lányokkal felöltöztettük vagy kuppot nyomtak a seggébe és azon nevetgéltük,jah még a darázsírtásban is otthonos voltam.
De ez már a múlt.Mostmár semmiképpen sem kínzok még rovart sem,értelmetlen,ráadásul már undorodok is tőlük. -
jöhetnek a sertések, vérükben fogok úszni :-)))
nyulak is jöhetnek :-DDD
F1re nem naon szeretem a zöldségeket. csak a kukoricát, a burgonyát a káposztasalátát s a fejes salátát.
gyümölcsből pedig: az őszibarackot, 1 évben egyszer a banánt és a dinnyéket.