127612
  • Rundstedt17
  • z99999
    06-ra ment
  • z99999
    szerintem a kannibalista megnyílvánulásodhoz lehet valami köze
  • Pepsi Twist
    Igen, akár nagyobb testű / gerinces állatokat is.

Pl. 1-2 embert :)
  • Mersant
    dehogynem, sokszor mentettek mar meg delfinek embereket...
  • F1re
    ááá köszi ezt kerestem 1x csak nem tudtam meg jegyezni a nevét :( keressétek meg magyarul is mert qrva érdekes am ! még a tudosok se tudják eldonteni h egy ekkora élőlényt miért áldott meg az isten ien gyilkos méreggel ! am volt rola musor a discoveryn
  • Carlos
    Bármelyik faszparaszt kis vírus.
    Nagyra vagyunk magunkkal, hogy civilizáció meg kimmudomén, de fosnak az emberek a H1N1-től az ebola-tól, meg a mittudoménmiktől. Igaz, ezek a kis szarok még akkoris itt lesznek amikor mi az okos agyunkkal kiirtjuk magunkat.
  • Calver
    pl egy 5 mm-es medúza
  • F1re

:DDDDD
    am 1et értek
  • Kicsikiraly
    témába vág :D
  • Rundstedt17
    Az élet ilyen fogadd el,ne aggódj érted sem állna ki egy delfin:D....
  • Hegi90
    ???
  • zsutyesz
    nem vitatkozom, mert csak ismételni tudnám magam...
  • Sickness
    egy kigyó
  • Rundstedt17
    mert felleted ki áll?
  • Carlos
    nem értek egyet!
  • tigerbácsi
    de van amikor s szibériai tigris, de sajnos a bosszúnk utoléri Őt s a Társait :-( :-(
  • F1re
    akkor torodj bele mert meg mindig az ember áll a táplálék lánc csúcsán
  • Rundstedt17
    Értsd már meg hogy nem kedvtelésből vadásszák a delfineket hanem a húsukért
  • Rundstedt17
  • tigeroo
    az emberhús büdös :DDDDDDDDDdd
  • zsutyesz
    miért? mert nem bírom, hogy az ember hobbiból és kedvtelésből gyilkol le mindent, ami az útjába kerül?
  • zsutyesz
    Nem hiszem, hogy az ember felsőbbrendű lenne.
  • F1re
    látom a te felfogásoddal komoly problémák vannak !
  • tigerbácsi
    hát lehet többre értékelek egy delfint mint pl bogyokát, vagy egy két embert. bár azt is meg kell vallanom, hogy nem igazán érdekelnek a delfinek. nem tetszenek. ennyi.
  • tigerbácsi
    szöcskének a potrohát kell megenni :-DDD a feje az nagyon kesere, még a potroh az inkább egy kicsikét savanykás, vagy íztelen. a lábakat meg tilos, mert megakadhat a torkon.

hangyák is jó proteinraktárak, csak türelem kell hozzá :-DDDd

ám az igazi az a csótány! száraz kopogósra sütve, sós vajas meg valami zöld fűszernövényt tartalmazó öntettel :-)

viszont ettem már gilisztát is, gyíkot is, siklót kígyót stb :-)
  • byzhouse
    Béka hátsójába minipetárdát dugtam fel(felrobbant),légy lábait/szárnyait kitépkedtem,darazsat rágóval letapasztottam betonra és késsel levágtam fejét,macska dobálás,minibékákat kitapostam(sokan voltak),csigákat kitaposom és 1szer megettem 1 élő halat(pici volt)stb...
  • Sickness
  • tigerbácsi
    nagy macsekpárti voltál akkor :-DDDDD
  • Rundstedt17
    "Ja, és bocsika: ha valakinek emberhúshoz támad kedve, akkor éppenséggel azt is lehet tolerálni, nem?"

Azért ez durva a te elméleted szerint ember=delfin?
  • Hegi90
    Ja igen, azt még kifelejtettem, hogy kiskoromban akkoriban terjedt a hír köztünk, hogy Ázsiában rovarokat is esznek. Na több se kellett nekünk, fogtunk egy szöcskét, megpörköltük, és megettük a lábát (ez azóta se fordult elő többször)
  • Ability
    Olyannyira haver volt, hogy kint a homokozóban mindig olyat játszottam, hogy gátat, csatornát építek, csináltam kis járatokat, alagutakat, volt ott mindenféle cső, és föld alattí hálózatot építettem, aztá' beindítottam a vizet és együtt lestük hogy merre halad, az már más kérdés hogy a végén sikerült a macskát elárasztani. :D
  • Cat 02 #48496
    Sztem sokkos állapotban volt, csak azért nem futott el :D
  • zsutyesz
    A delfineket senki nem pótolja, az ember mindent felzabál és mindent tönkretesz maga körül - ez a véleményem erről.

Ja, és bocsika: ha valakinek emberhúshoz támad kedve, akkor éppenséggel azt is lehet tolerálni, nem?
  • Sickness
    azóta érted a nyelvüket?
  • Ability
    De aztán jóvá tettem bűnömet, anya csinált parizeres kenyeret, kiültem macska mellé, egy harapás nekem, egy harapás a macskának. Frankón beleharapott, nem csak a parizert zabálta le, kenyeret is megette, igazi haver volt.
  • KicsiMonkey
    Igen, de "csak" kisebbeket (pl. rovarokat, bogarakat)

Egy példa: Egy lepkét elkaptam, ráköttöttem egy cérnát a nyakára, gondoltam még senki sem "sétáltatott" lepkét pórázon Ezt többel is megcsináltam, mivel valamiért egy idő utan levágódott a fejük(ide nemtudom milyen szmájlit tehetnék). Nameg amikor piromániás voltam. Ez is kiskoromban volt. A mamáméknál mindent gyújtogattunk: kisebb rovarokat, bogarakat, esetleg a hernyókat megpörköltük. Nameg nagyítóval a hangyákat égettem.
    Mostmár nemcsinálok ilyeneket:D
    Amúgy a bátyám meg a macskát dobálta be a patakba, az unokatesóm meg dobálta a kismacskát, hátha talpraesik. Ezzel egyben végzett is vele.(ide sem tudom milyen szmájlit rakjak)
  • tigerbácsi
    ohhh anyám! :-DDDDDDDD 6 év golyózápor, 7 év akasztás :-DDDD
  • tigerbácsi
    sajnos kipusztultak :-( a csontjaikat meg minek bökdössem? -:-D
  • Ability
    Hát, a másik csattanó meg az, hogy nem kiscicákkal partizánkodtam, hanem már idősebbekkel, konkrétan a fejüket kivéve bele sem fértek volna, de én azért kitartóan minden nap megkíséreltem begyömöszölni őket. :D