127612
-
Rundstedt17 #48527
-
06-ra ment -
szerintem a kannibalista megnyílvánulásodhoz lehet valami köze
-
Igen, akár nagyobb testű / gerinces állatokat is.
Pl. 1-2 embert :) -
dehogynem, sokszor mentettek mar meg delfinek embereket... -
F1re #48522 ááá köszi ezt kerestem 1x csak nem tudtam meg jegyezni a nevét :( keressétek meg magyarul is mert qrva érdekes am ! még a tudosok se tudják eldonteni h egy ekkora élőlényt miért áldott meg az isten ien gyilkos méreggel ! am volt rola musor a discoveryn -
Bármelyik faszparaszt kis vírus.
Nagyra vagyunk magunkkal, hogy civilizáció meg kimmudomén, de fosnak az emberek a H1N1-től az ebola-tól, meg a mittudoménmiktől. Igaz, ezek a kis szarok még akkoris itt lesznek amikor mi az okos agyunkkal kiirtjuk magunkat. -
pl egy 5 mm-es medúza
-
F1re #48519 #48513
:DDDDD
am 1et értek -
témába vág :D -
Rundstedt17 #48517 Az élet ilyen fogadd el,ne aggódj érted sem állna ki egy delfin:D.... -
??? -
nem vitatkozom, mert csak ismételni tudnám magam... -
egy kigyó -
Rundstedt17 #48513 mert felleted ki áll?
-
nem értek egyet! -
de van amikor s szibériai tigris, de sajnos a bosszúnk utoléri Őt s a Társait :-( :-( -
F1re #48510 akkor torodj bele mert meg mindig az ember áll a táplálék lánc csúcsán -
Rundstedt17 #48509 Értsd már meg hogy nem kedvtelésből vadásszák a delfineket hanem a húsukért -
Rundstedt17 #48508 #48504 -
az emberhús büdös :DDDDDDDDDdd -
miért? mert nem bírom, hogy az ember hobbiból és kedvtelésből gyilkol le mindent, ami az útjába kerül? -
Nem hiszem, hogy az ember felsőbbrendű lenne. -
F1re #48504 látom a te felfogásoddal komoly problémák vannak ! -
hát lehet többre értékelek egy delfint mint pl bogyokát, vagy egy két embert. bár azt is meg kell vallanom, hogy nem igazán érdekelnek a delfinek. nem tetszenek. ennyi. -
szöcskének a potrohát kell megenni :-DDD a feje az nagyon kesere, még a potroh az inkább egy kicsikét savanykás, vagy íztelen. a lábakat meg tilos, mert megakadhat a torkon.
hangyák is jó proteinraktárak, csak türelem kell hozzá :-DDDd
ám az igazi az a csótány! száraz kopogósra sütve, sós vajas meg valami zöld fűszernövényt tartalmazó öntettel :-)
viszont ettem már gilisztát is, gyíkot is, siklót kígyót stb :-) -
Béka hátsójába minipetárdát dugtam fel(felrobbant),légy lábait/szárnyait kitépkedtem,darazsat rágóval letapasztottam betonra és késsel levágtam fejét,macska dobálás,minibékákat kitapostam(sokan voltak),csigákat kitaposom és 1szer megettem 1 élő halat(pici volt)stb... -
-
nagy macsekpárti voltál akkor :-DDDDD -
Rundstedt17 #48498 "Ja, és bocsika: ha valakinek emberhúshoz támad kedve, akkor éppenséggel azt is lehet tolerálni, nem?"
Azért ez durva a te elméleted szerint ember=delfin?
-
Ja igen, azt még kifelejtettem, hogy kiskoromban akkoriban terjedt a hír köztünk, hogy Ázsiában rovarokat is esznek. Na több se kellett nekünk, fogtunk egy szöcskét, megpörköltük, és megettük a lábát
(ez azóta se fordult elő többször)
-
Olyannyira haver volt, hogy kint a homokozóban mindig olyat játszottam, hogy gátat, csatornát építek, csináltam kis járatokat, alagutakat, volt ott mindenféle cső, és föld alattí hálózatot építettem, aztá' beindítottam a vizet és együtt lestük hogy merre halad, az már más kérdés hogy a végén sikerült a macskát elárasztani. :D -
Cat 02 #48496 Sztem sokkos állapotban volt, csak azért nem futott el :D -
A delfineket senki nem pótolja, az ember mindent felzabál és mindent tönkretesz maga körül - ez a véleményem erről.
Ja, és bocsika: ha valakinek emberhúshoz támad kedve, akkor éppenséggel azt is lehet tolerálni, nem? -
azóta érted a nyelvüket?
-
De aztán jóvá tettem bűnömet, anya csinált parizeres kenyeret, kiültem macska mellé, egy harapás nekem, egy harapás a macskának. Frankón beleharapott, nem csak a parizert zabálta le, kenyeret is megette, igazi haver volt.
-
Igen, de "csak" kisebbeket (pl. rovarokat, bogarakat)
Egy példa: Egy lepkét elkaptam, ráköttöttem egy cérnát a nyakára, gondoltam még senki sem "sétáltatott" lepkét pórázon
Ezt többel is megcsináltam, mivel valamiért egy idő utan levágódott a fejük(ide nemtudom milyen szmájlit tehetnék). Nameg amikor piromániás voltam. Ez is kiskoromban volt. A mamáméknál mindent gyújtogattunk: kisebb rovarokat, bogarakat, esetleg a hernyókat megpörköltük
. Nameg nagyítóval a hangyákat égettem.
Mostmár nemcsinálok ilyeneket:D
Amúgy a bátyám meg a macskát dobálta be a patakba, az unokatesóm meg dobálta a kismacskát, hátha talpraesik. Ezzel egyben végzett is vele.(ide sem tudom milyen szmájlit rakjak) -
ohhh anyám! :-DDDDDDDD 6 év golyózápor, 7 év akasztás :-DDDD -
sajnos kipusztultak :-( a csontjaikat meg minek bökdössem? -:-D -
Hát, a másik csattanó meg az, hogy nem kiscicákkal partizánkodtam, hanem már idősebbekkel, konkrétan a fejüket kivéve bele sem fértek volna, de én azért kitartóan minden nap megkíséreltem begyömöszölni őket. :D