127612
  • immovable
    Nekem nem igazán jönnek be a lepkék.

• Lacee86
    A lepkék is rovarok, és egy csomó szép van köztük. :)
  • videobaby
    igazad van, de nekem valóban az emlősök, azon belül a ragadozók leginkább nagy kedvenceim. az általam nem túlságosan kedvelt rovarokban is tudok szépet látni, csak ne legyen a közelemben. pont, hogy legutóbb egy zsiráfot simogattam meg az állatkertben. nagyon aranyos volt :)
  • Lacee86
    Sok állatra lehet mondani, h szép, és sok olyan állat van, amiket nem is annyira a szépségük, hanem az egyediségük, természetük stb. tesz vonzóvá, és emiatt még talán szebbnek is látják. Pl. a zsiráf nem egy kifejezetten szép állat (aránytalan, kicsit vicces), de az egyedisége, jámbor, barátságos természete elég sokaknak vonzóvá, aranyossá teszi.
  • milk4
    C-vel kezdődik és ánnyal végződik? Cickányra gondolsz?
  • immovable
    Leszarom.

A legrondábbat tudom, de ha ide írom rasszistának bélyegeznek.
  • videobaby
    macskafélékre nyomtam, de igazából kutyafélék, farkasok, más ragadozók is tetszenek. emlősök zöme tetszik pont annyira, mint a nagymacskák.
  • Lacee86
    Szerintem egyébként a legszebb állatok a macskafélék, és azon belül is a tigris (főleg a szibériai tigris) kiemelkedik. A szépség és a természet vad ereje egyesül benne, hogy költői legyek. :)
  • Lacee86

Amúgy ez a szerencsétlen állat valami förtelmesen néz ki. :D :S
  • karajjj
    ilyet láttam valamelyik nap a Hungárián, csak hetes bmw volt körülötte
  • Bachstein
    Egyértelműen a Blobfish.
  • immovable
    Leszarom.
  • clio1616v
    ennyire ki vagy már éhezve?
  • lord nihilus
    egy marcus wright moddolást bevállalnék vibránium fémből
  • Fbn Lx
    am én is superuser vagyok
  • Dzsini
    Pontot oszthat, az felületfüggetlen - a moderálási jog a topicok szerkesztését/törlését, és a hozzászólások szerkesztését/törlését jelentheti egy-egy főtémában. ilyen az, amikor felveszem a moderátori jogokat Efreettel (a superuser "jog" a házigazda kijelölés joga)

Clio: igen, Efreet a moderátori regisztrációm. (pontosabban ez a nem-moderátori, hiszen az a sokkal régebbi)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.08.16. 10:49:53
  • Fresh Duke
    És ez a lista jelent bármit is? Mármint, gondolom, aki nem moderátor egy adott helyen, az ott is nyugodtan osztogatja a pontokat, nemde?
  • clio1616v
    valaki azt írta te vagy Eflreet, akkor az kamu?
  • Fresh Duke
    Hányszor kell még leszarnom ezt a kérdést?
  • Dzsini
    Teljesen, aktuális információkat kér le az adatbázisból.
  • clio1616v
    Erfreet
  • clio1616v
    márkahűség, ergonómia és ehhez hasonló szubjektív dolgok

egyszóval érzelmileg kötődök a Renault Clio típushoz, de ez a Sport RS Cup verzió már azon a határon van, hogy a következő autóm nem biztos, hogy Clio lesz

Lexus IS250 vagy IS-F modellek elég esélyesek
  • hugopareiros
    nem tudom, hogy ez mennyire naprakész: http://sg.hu/moderator/lista
    Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.08.16. 09:28:05
  • szabii98
    Dzsini nem volt moderátor szerintem
  • EnxTheOne
    oszt' mé francia autód van?
  • tigeroo
    vagy csak trolled :D
  • clio1616v
    tényeket írtam és mi volt benne a nagyképű?

200 lóerős hófehér clioval közlekedek enélkül eléggé tehetetlen lennék, pl gyalog vagy egy bike-kal
    mobilom nélkül se nagyon tudnék kommunikálni és a navigálás nélkül is nehezebb lenne a tájékozódás, hozzávehetném még a laptopomat is - ezek manapság minden nap velem vannak és kiegészítik az emberi képességeimet

ha lehetőségem lenne rá, akkor beépíteném őket a testembe, hiszen így is úgy is nálam vannak, mint egy ruhát hordanám őket, egyedül a lakásba nem hordanám állandóan
  • Fbn Lx
    dzsini egy ilyen naturál béketeremtő, fizikálisan nem lehet leszavazni
    amúgy nem vagyok képben, de tomszólóra emlékszem abból az időből amikor még nem csak ezt a topikot látogattam összesen az sg fórumról
  • SötétBarom
    Nehezen tudom összeegyeztetni az irgalmatlanul nagy arcodat egy rönóval... Ez az egy, amit egyszerűen nem tudok befogadni a lényedből, és az egészet hazavágja.. Mint a terminator egy légpuskával..
  • Molnibalage
    Nem csal. Egyszerűen az a pontozás volt a valós értéke, meg nem nagyon ment trollok közelébe. Nem csak ő neki volt magas pontszáma, ilyen pl. Cifu is
  • Misuka963
    Tomsolot szerintem azok a trágya kocsisambrusék törték fel,és szerintem az ő nevében bannolták a retkek Dzsiniéket,engem is basztattak állandóan a korcsok :(
    Szerintem tomsolonak semmi összetűzése sem volt Dzsinijék felé.
    Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.15. 22:39:05
  • Blum
    De most ne szivassatok mar, hogy Dzsinit tenyleg bannoltak. Biztos valami teszteles folyik a hatterben vagy valami ilyesmi.
    Ahogy elnezem Johnyka is pihentetve van.
  • kamionosjoe
    Az már régóta látszott, hogy csal valahogy a pontozással, pár mínusz pontja volt csak közben meg több száz pozitív. Ezt az értékelős izét is leszedték most az adatlapokból, én abból gondolom csak, hogy köze lehet hozzá. Bár aztán lehet valami komolyabbat is elkövetett, nem tudom.
    Egyébként a legjobb moderátor volt, meg sok más témában is jó meglátásai voltak a csajnak.

(szavazás: üres)
  • Molnibalage
    Ki az a Tomsolo? Életemben nem hallottam róla...
  • EnxTheOne
    Egy kis belharc a moderátorok között. Tomsolo lezúzta Dzsinit meg Jancsit.
    Azt hiszem valami topik design miatt kezdődött az egész.
  • Blum
    Az SG vezetosege feladta es anarchiat hirdettek.
    Szociologiai teszt, aki elkezd ugralni azt bannoljak...szoval:

• Fresh Duke
    És te most ugrottál arra, hogy ugrottam arra, hogy Dzsini ugrott volna arra, hogy ugrottál clio kommentjére.
    De ha már törölgetsz, akkor a saját kommenteddel kezdd. :)
  • Molnibalage
    Dzsini mi a frászért van bannolva...?
  • Lacee86
    Még egy ilyen, és törölgetek.
  • Fresh Duke
    Ha most Dzsini itt lenne, biztos ugrana arra, ahogy ugrottatok.