127612
  • Bulykin
    légy vagy szúnyog ha bejön a szobába akkor lazán lecsapom, amúgy meg se fordulna a fejemben.

nahjó, 10 évesen nagyítóval pörköltem a hangyákat, de nah:D
  • Dick Riddick
    Nem, mert ez primitív dolog.

• Szabi84
    cserebogarat, meg egyszer egy egeret, most már meg sem fordulna ilyen a fejemben
  • ba32107
    És mégis milyen bizonyítékot vársz? Hozza el a túlélőket a lakásodba?
  • kas123
    legyek, hangyák, szúnyogok és egyéb szobában zavaró állatok leölésén kívül nem bántom őket :)
  • tenkenorman
    nem nagyon. a bogarakat egy bizonyos méretig szeretem. kivétel a szarvasbogár meg a futrinka mert azok is aranyosak hiába nagyok. gerinces és nagytestű álatokat meg még úgysem.... egyszóval nem. inkább kiteszem a bogarakat a házból mint lecsapom. de a szúnyogot is lecsapom ami a vérem szívja.
    mrégebben csomót szivattam a macskám. nyomkodtam, bögdöstem az ujjammal. de azt csak azért mert egész nap döglik, zabál, én meg suliban vagyok vagy dolgozom. nehogymár csupa öröm legyen az élete ^^. bírom őket:D
  • OrioN the S
    :D tenyleg kurva vicces... gyoker
  • Rundstedt17
    a lényeg hogy írkált a levegőbe....bizonyíték semmi...erre fel írtam én is hogy a disznó is ment embereket ilyen erővel:DDD...magyarán nagy hülyeséget írt....
  • Scottt
  • LasDen #48559
    mikor kisebb voltam, akkor égettem a hangyákat :D de volt, hogy átmentem fűnyíróval a békán....egy kis szándékosság is volt benne....de ennél rosszabbra nem lennék képes... :D
  • Picar77

• DIESEL DOG #48557
    Kisebb gyermek koromban igen előfordult hogy pl. cserebogárnak a lábait kitépkedtük a hülye haverokkal. De ebből 5 évesen kinőttem, mivel primitív magatartás...
  • z99999
    mikor magyaráztam én neked elkorcsosult világról drágaságom? én spec kösz jól vagyok a mai világban.
    másik: azért kértem bizonyítékot, mert marhaságot bárki össze tud hordani, ráadásul még csak nem is tőled kértem.
    harmadik: ha tényleg leszarod mások gondolkodását, minek magyarázol?
  • Tomika001
    Igen, de "csak" kisebbeket (pl. rovarokat, bogarakat)
  • RS
  • nandorb

• OrioN the S
    Nem vagy nekem senkim es nem fogok erolkodni azert ,hogy Te elhidd :D pont lefosom ,hogy minek orulnel.

Te magyarazol, hogy milyen elkorcsosult vilag es el vagy szomorodva miatta :D
  • Mike at home
    nem kinzom az állatokat, de megenni megeszem őket
    kajával nem játszunk! :)
  • OrioN the S
    Sok történet szól arról, hogy a delfinek hogyan segítettek vízbeesett embereken. Ezek egy része a hihetetlenség határát súrolja. Kíváncsi kutatók szerették volna elemezni a barátságos tengeri élőlény viselkedését, ezért egy érdekes kísérletbe kezdtek. A mallorcai Palma Nova delfinárium ideális helyszínnek tőnt, Marjike Nagel, dél-afrikai mőúszónő pedig elvállalta, hogy eljátssza a vízbefúló szerepét.
    A nő hangos kiáltással a medencébe zuhant, majd mozdulatlan teste lesüllyedt a fenékre. A két delfin azonnal cselekedett: villámgyorsan a lány mellé úsztak, néhány másodpercig figyelték, majd az egyik a lány alá úszott, és gyors testforgatással mind magasabbra nyomta azt. Ekkor beavatkozott a másik delfin is. A lány testét előbb a fejükkel, majd a testükkel maguk közé vették, úgy nyomták ketten együtt egyre feljebb. Miután a testet a felszínre segítették, óvatosan köröztek körülötte, mintha azt figyelték volna, hogy minden rendben van-e. És ekkor következett a legérdekesebb reakció: a két delfin különös táncba ő mintegy örömtáncba kezdett: kiugrottak a vízből, és többször átugrottak a lány teste fölött.
    A kísérlet ugyan nem adott választ arra, hogy a delfinek miért segítik a vízben veszélybe került embereket, viszont azt a feltételezést megerősítette, hogy a mentés veleszületett tulajdonságuk.
  • jackcsabi
    Szóval most ha rühellem a rovarokat, bogarakat és ezért nagyon sokat lecsaptam már, az kínzásnak számít? Mert a kínzás az igazából, ha mondjuk egy lepkének letépkedik a szárnyát, és akkor nézik ahogy mászkál, szerintem...
  • xxxpaulxxx

Kiskoromban mindig szórakoztam, hogy döfködtem a csigák szemét, az meg ugye visszahúzódott... meg lefogtam a kaszáspókok lábait, utána az úgy ment tovább, hogy azt a lábát felemelte

mára már kinőttem... hülyeségnek tartom a rovarok piszkálását, a nagyobb állatok kínzóival meg én is azt tenném
  • tigeroo
    ilyen az ember. ezt énis elítélem.

más (LÉT)SZÜKSÉGBŐL ölni és más kedvtelésből/pénzért...
  • Rundstedt17
    "az embernek kell a hús, ez a természet rendje".itt a pont.
  • zsutyesz
    "Valószínűleg orvhalászok öltek meg kettőt azok közül a delfinek közül, amelyek nemrég fehércápa-támadástól mentettek meg egy csapat úszót."
    - erről ennyit.
  • tigeroo
    te delfint eszel?:D

hagyjuk már ,ez csak szőrszálhasogatás...
    az embernek kell a hús, ez a természet rendje
  • z99999
    és annak is örülnék, ha ezeket amiket leírtál valahogy bizonyítani is tudnád, thx
  • OrioN the S
    ok :)))
  • z99999
    megvárom.
  • OrioN the S
    Mutass legyszives olyat. Kivancsi vagyok ra.
  • OrioN the S
    Harmat kapasbol talaltam ,de osszeszedem a maradek hetet is(munkaidon kivul),ha nagyon nem hiszel benne.

1.Az október végén történt Új-Zéland északi részén, Whangarei falu tengerpartja közelében, hogy egy delfincsapat mentett meg négy fürdőzőt egy cápatámadástól.

2.Delfincsapat jelezte a mentőknek a tengeren elsodródott, csónakjukat vesztő kalandvágyókat.

3.A 26 éves Yang Yun egy búvárversenyen vett részt, ahol oxigénpalack nem állt rendelkezésre, a vízben delfinek úszkáltak, hőmérséklete pedig a sarkvidéki körülményekhez volt hasonló. Ahogy a nő hat méter mélyről a felszínre szeretett volna úszni, begörcsölt a lába a fagyos vízben. Ekkor jött Mila, a delfin, aki segítő kezet – vagy inkább uszonyt – nyújtott.
  • zsutyesz
    olvasd el a #48476-os hsz-et.
  • Rundstedt17
    Jah és ha hozok olyan esetet ahol disznó mentett meg embert vega leszel?:DDDD
  • z99999
    légyszíves
  • Mersant
    keress ra, nagyon egyszerű, de ha nem megy segítek...;)
  • tigeroo
    amennyit elveszel annyit vissza is kell adni a természetnek, ilyen egyszerű.

kaksidból fű lesz, lelegeli az állat temeg leölöd az állatot.
    csak ma már nem ilyen egyszerű
  • z99999
    mondasz nekem 10 különböző példát, bizonyítékkal alátámasztva, esküszöm vega leszek
  • OrioN the S
    nah ez durva volt :| eddig azt hittem ,hogy ertelmes vagy csak kozbe egy igazi f*sz. de most mar tudom ,hogy gecybuta vagy es mellette egy f*sz :(

nah eroltesd meg magad vmi szellemes visszaszolassal.
  • Rundstedt17
    érdekes...
  • Rundstedt17
    hú kössz ez nagyon nagy:DDDD
  • Rundstedt17
    A mentsük meg willyt abban láttad:D?
    Ám ilyen alapon ne együnk semmit