127612
-
DIESEL DOG #48768 Gőzöm nincs mit tennék. Egy ideig lehet hogy baromi jó lenne (pl: kipróbálnék minden állatságot) , de egy idő után lehet hogy bekattannék a magánytól, és kinyírnám magamat... -
Már megint ilyen lerágott csont kérdés van...
-
többet kár hogy nem lehet jelölni.
először tuti mindenki kihasználnál, elkötne egy ferrárit és hajtaná neki a autobahn-on :D
aztán egy-két nap elteltével a túlélésre koncentrálnék, természetesen ebbe beletartozik a művelődés is, elolvasnék szakirodalmakat a témában, stb.stb.
ha már biztos a helyzetem és tutira fenntmaradok, akkor megesne hogy ünneppekkor szétcsapnám magam egy kicsit ... nagyon :D
szóval én így lennék. -
Fogalmam sincs mit tennék. Az emberek nagy része igen hamar nagyon megváltozna, vagy csak megőrülne. -
Nem igaz! Csak 13.66%. -
Van, hogy 1-2 szót hangosan kimondok, de nem jellemző. -
Fbn Lx #48762 verbális? vagy csak ilyen mozdulatok
apróbb hülyeségeim nekem is vannak, pl. sok helyen megérintem a falat ha átmegyek az ajtón, vagy bizonyos tárgyakat szimmetriába helyezek állandóan mert zavar, vagy éppen ha megyek az utcán, gyakran hátrapillantgatok, ellenőrizvén hogy mi van mögöttem... stb :D -
Fbn Lx #48761 na az volt az a rész, aminél le kellett állítanom a lejátszót, mert fulladoztam a sörben és majdnem visszaköptem.
beszteszt :D -
Én aránylag sokat beszélek magamban. Értelmes vitapartnerem tudok lenni.
Komolyan, nem vicc. -
F1re #48759 es miben nyilvanul meg? -
Nekem tourette szindrómám van. (nem vicc) -
Az volt a South Parkban is.
-
Fbn Lx #48756 tourette szindróma?
-
14% -a az itteni közösségnek őrült? 

Hangosan beszélget saját magával?:D ki kéne mozdulni egy kicsit^^ peace -
marci9507 #48754 Van, hogy 1-2 szót hangosan kimondok, de nem jellemző. -
Van, hogy 1-2 szót hangosan kimondok, de nem jellemző.
Káromkodni, vagy ha valami sikerül akkor annak megfelelően valami megjegyzés. -
hát a 4 már nem megy? 
-
Néha szoktam; elszámolok magamban háromig...... -
Van, hogy 1-2 szót hangosan kimondok, de nem jellemző.
Pl.: Ó BAZDMEG!!!! meg mikor a kocsiba vagyok akkor előszeretettel üvöltözök ha valami barom bénázik :D -
Nálunk van egy ilyen "város bolondja" :D
Amikor csak látom az utcán, vagy beszél magában, vagy visszaugat ha valami kutya elkezd ugatni rá...
Volt hogy ellopott valami csirkét és azt kergette az utcában végig, többen kimentek szólni neki, hogy pihenjen már :DD
Meg kapott egy discmant ami vagy 1 hónapig mindig nála volt, egyszer hazafele menet begurult valami miatt és odavágta a betonra :/
Lehet, hogy nem ö tehet róla, csak vicces :D -
mindig jót nevetek a sok fogyin akik magukban beszélnek az utcán...
mondjuk van amikor csak nem látom a headset-et a fülükben xD -
Fbn Lx #48747 de hogy ezt mért válaszként írtam neked, azt nem értem, szal ne vedd figyelembe. -
Fbn Lx #48746 egyébként sokat, és nem csak akkor, ha káromkodok hogy x és y kedvenc fórumozóm már megint megjelent, és tolja a szokásos tudományos faszságát, de való életben is, pl. ha este megyek hazafelé egyedül, és unatkozok. Ilyen 5-10 perces monológok is előfordulnak, akár angolul is :D
Vagy ha játszok valamivel, előfordul, hogy kinyilvánítom a véleményem az NPCknek :D -
Fbn Lx #48745 hát figyelj, ha nem írtok, nem küldötök be kérdéseket ami titeket érdekel, honnan a pi*ából szívjuk ki, hogy mi tetszene. -
"lovat" -
pl? próbáltál már lótbaszni? :Ð.... -
Soha. Csak akkor beszélek, ha hallgat is valaki.
Keveset beszélek, hallgatag vagyok, de jó ez így nekem. -
ba32107 #48741 Küldj be egyet, ami szerinted jó. A szavazás alatt ott a Tervezett kérdések gyűjtőhelye link. -
Katarina 60 #48740 Megesik hogy hangosan is kimondom amit gondolok,főleg ha előtte valaki felidegesített.Így vezetem le a dühöm.
-
Nem focis szavazást akarok, csak írtam egy épp aktuális témát. Meg ez csak példa volt. De sztem ennél a mainál sokkal értelmesebb kérdések is vannak. -
amikor pl nem tok választani 2 dolog közt akkor vitatkozunk egymással :) mármint a 2. énemmel :Ð -
Néha szoktam, de nem rendszeres.
Ha már nem bírom kigondolni magamban, amit akarok. :) -
Van, hogy 1-2 szót hangosan kimondok, de nem jellemző. -
zöldike manó #48735 van, hogy egykét szót kimondok hangosan :D ilyen gyakran előfordul. amikor noszogatom magam, hogy "mennyél már" "öltözz már fel" meg ilyenek... -
Freeda Krueger #48734 Szoktam,mert néha csak így jutok jutok értelmes beszélgetőpartnerhez
-
írj értelmes kérdéseket -
Gyakran gondolkodok hangosan, beszélgetek, vagy akár vitatkozok is magamban.
-
Lehet, de tényleg értelmetlen kérdések vannak. A holnapi is volt már legalább kétszer, vagy legalábbis hozzá nagyon hasonló. -
a kérdéseket nagyrészt a topikot látogatók írják
ha focis szavazást akarsz, akkor menj a labdarúgás fórumra, az itt levők több mint felét nem érdekli a futball -
Ezeket a kérdéseket amúgy a házigizda találja ki? Lehetne néha vmi napi aktuális, akár kicsit komolyabb kérdés is: pl. Mit szoktál csinálni aug. 20-án?/Szted meddig jut a Loki a BL-ben? (Feltételezve persze, h a maradék 1 meccset nem cseszi el.) vagy ilyesmik.