127612
  • Heffi
    A mai világban már léteznek emberek akik tudnak angolul.
  • Molnibalage
    Az évtizedekben nem vagyok biztos. Lehet, hogy csak a kereskedelmi minőség megőrzése érdekében, de a MOL gyakorlatban asszem 3 éven felül nem maradhat egy tartályban késztermék.
  • Molnibalage
    FS-sel megtanulni repülni? Megalol... Tényleg nagyon fejlett helyenként, de azért messze van attól a szinttől ami kellene. Megát a vezetés érzését, hogy mit és hogyan azt abból nem tudod megtanulni. Az első leszállásnál összetörnéd a gépet és magadat is nagy valószínűséggel, már ha fel tudnál szállni...

Milyen szakkönyvek és oktatófilmekről beszélsz? A gépek üzemeltetési kézikönyveit magyarul majdnem biztos, hogy nem találod meg...

Igen, kötekszem. :)
  • Dick Riddick
    Teljesen mindegy. A benzin a tartályokban hosszú évtizedekig felhasználható marad. Ez lenne a fennálló problémák közül a legkisebb. Autók tankjai, tartálykocsik, föld alatti tartályok, otthoni készletek, választék bőven lenne. Egy egyszerű gumicső és meg van oldva.
  • Dick Riddick
    Szakkönyvek és oktatófilmek tucatjai állnának rendelkezésemre. A flight Simulator-ról nem is beszélve. Ha teljesen meg nem is lehet tanulni belőle helkoptert/repülőt vezetni, lenne miből kiindulni.
    Az alapvető karbantartást és biztonsági ellenőrzéseket magam is elvégezném. Viszont egy nagygenerálhoz már kevés lennék, ebben az esetben maradna a lecserélés. Magyarországon elég sok helikopter és kisgép található, lenne választék.
    Emellett rengeteg motoros merevszárny/sárkányrepülő is rendelkezésre állna.
  • sKeezo
    megdugnám a világ összes kecskéjét :D
  • Heffi
    Egyéb.

Valószínüleg körbejárnám a földet és azt csinálnám amit akarok. Örülnék egy ilyen helyzetnek
  • Molnibalage
    És? Mellesleg ez sem igaz, attól függ, hogy milyen tempóval mész...
  • CopyKing92
    hát a bugatti se 10 litert eszik asszem 100km en :D
  • Molnibalage
    Benzin az lenne. Az összes álló autóban van valamennyi és a benzinkúton is van. Mondjuk ha nincs áram, akkor kézzel kell felhoznod a benyát, mert a szivattyúk áram híján nem mennek.
  • Molnibalage
    Hát elég nehezen tanulnál meg egydül vezetni egyet szerintem. És üzemeltetni ki üzemeltetné? Te fel tudod készíteni őket felszállsára? Szép ötlet, csak kivitelezhetetlen. (Tudom, hogy csak elméleti, de azért elméleteknek is van határa.)
  • Molnibalage
    A Sir John Franklin féle expedíció konzervei amit megtaláltak 100 év múlva is jók voltak. A gond az volt, hogy rosszul gyártották le őket és ólómmérgezett lett a kaja. Viszont nem romlott meg.

Az atomerőművek meg nem robbanak fel maguktól...
  • CopyKing92
    nekem is az jutott eszembe csak abban zombik voltak :D
  • Dean Winchester
    én mindkettőt am erről a szavazásról egyből az Én a legenda jutott eszembe
  • Dick Riddick
  • Dick Riddick
    Megviselne, egészen biztosan, de nem hiszem hogy megőrülnék.
    Főleg annak tudatában hogy nem az én hibámból történt.
  • TheRock18
    nem tudom mit tennék
    egy ideig élvezném,utána valszeg megőrülnék,ha nem tudnék kivel dumálni
    fognék egy labdát,szétvágnám és szalmát dugnék bele,mint egy haj,rajzolnék neki arcot és elnevezném wilson-nak...és neki dumálnék :D
    végül pedig éhendöglenék a lustaságtól :D
  • CopyKing92
    hm.. de ez magyar ország azt ne felejcsed el :D ki tuggya mi hogyvan itt kavarnak.. :D
  • Cat 02 #48790
    Volt egy műsör h life without human, vagy franc se tudja. Amcsiban egy erőmű 10 évig üzemelt volna asszem emberi beavatkozás nélkül.
  • Cat 02 #48789
    Egy ideig élvezném a helyzetet aztán suicide.
  • VRSDM
    *néhány kút
  • VRSDM
    és nincs benzin?
    azthiszem van néhány, fogom és szivattyúzok belőle. vagy kerítek valami lerakatot ahol a parkolóban áll 500db. tartálykocsi :D és meg van oldva.
  • VRSDM
    ne mondja nekem senki így te sem.
    hogy nem viselne meg ha hirtelen egyedül lennél.
    képzeld el hogy anyád-apád-testvéreid-nagyszülők-barátok-ismerősök mind meghalnak egyszerre.
    na kb. ezzel egyenértékű a dolog. SŐT! még rosszabb mert totál egyedül vagy és senki nincs aki erőt adhatna...
  • Rundstedt17
    Kihasználnám, és élvezném a helyzetet.
    Nem őrülnék meg,bírom a magányt is.
  • CopyKing92
    be költöznél egy palotába. áram nélkül :D bugattival közlekednél benzin nélkül? gratula :D bár lehet hogy a palotáknak van generátoruk ami viszont benzinnel megy... :D
  • Narxis
    Én is így csinálnám. Legszebb álmom válna valóra.
  • Dick Riddick
    A megőrüléssel szerintem nálam nem lenne gond, el tudnám viselni a teljes magányt. Célnak ott lenne az hogy más túlélőket keressek.
    Elsőként keresnék magamnak egy négytengelyes Tatra-t, beállnék vele egy hipermarket két fő tartóoszlopa közé, és söpörném a platóra azt ami csak kellhet a jövőben.
    Egy katonai bázis föld alatti parancsnoki központjában rendezném be a főhadiszállásom, a hozzá tartozó megerősített garázzsal együtt (biztos ami biztos).
    Elsődleges fő célomnak más túlélők keresését tekinteném, emellett új megerősített főhadiszállások létrehozására fordítanám időm nagy részét.
    Üzemanyag, motorolaj és gyógyszer lerakatokat létesítenék, valamint információs bázisokat (könyvek, elektronikus anyagok, stb...) rendeznék ben.
    Megtanulnék helikoptert és repülőt vezetni, bejárnám a világot.
    Azt hiszem egészen szórakoztató lenne. :)
  • BaliBoy
    Egyéb

Nem tudom/hülye kérdés.
  • Corrupt
    Kihasználnám, és élvezném a helyzetet (pl. beköltöznék egy palotába és Bugattival közlekednék)
  • Dick Riddick
    A túlélésre koncentrálnék (pl.: fegyverek, szerszámok begyűjtése, növénytermesztés / állattenyésztés).
    Emellett:
    Kihasználnám, és élvezném a helyzetet (pl.: beköltöznék egy palotába és Bugattival közlekednék).
    Plusz:
    Művelném magam, elmélkednék, és/vagy az erdőben meditálva összhangba kerülnék a természettel.
    Egész jó érezném magam, kedvelem a magányt. :D

• Scottt
    Első kettő,de inkább a legelső : )
  • 0Fritz0
    Egyéb

Fellélegeznék, hogy többet végre nem kell ilyen hülye kérdésre válaszolni. :D
  • Bandee1987
    Kihasználnám, és élvezném a helyzetet (pl. beköltöznék egy palotába és Bugattival közlekednék)

Egyébként vmi csajjal mindjárt elviselhetőbb lenne, én lennék a Föld egyetlen gyerekgyártó kisiparosa :)
  • VRSDM
    amúgy se ennék konzervet végig.
    bemennék a hadsereghez, elhoznék egy barettm82-őt azzal pár kilóméterről kényelmesen vadászgatnék : )
    lenne nekem élelmem simán.
    csinálnék farmokat, így meglenne az úgymond " családias " légkör.
    szóval el lehetne éldegélni a fő nehézség az valóban a megőrülés.

debiztosan hoznék létre ilyen emlékanyagokat is. azoknak akik tlaán majd megtalálják a nyomaimat.
  • DIESEL DOG #48774
    Ez esetben ősember módjára meg kell tanulni vadászni...
  • Wolfsnack
    atomerőmű simán blokkolja magát, üzemanyag meg hogy fogyna el?

ezt a helyzetet leginkább agyban kell túlélni
  • kovacsgellert
    A konzervek se állnak el a végtelenségig. Tíz év után szerintem már nem lesz olyan, ami ne lenne romlott. Márha túl tudsz élni tíz évet egyedül...
  • kovacsgellert
    Kihasználnád és élveznéd a helyzetet? LOL
    És ha elfogy az összes üzemanyag? És ha nem ellenőrzik az atomerőműveket az összes felrobban... Szerintem még az a legjobb megoldás, ha kinyírod magad, vagy ha a túlélésre koncentrálsz minden erőddel.

Aki a kérdés feltette, úgylátszik nem tudja, hogy a mai technológiák nagyon veszélyesek, ha nincsenek állandó emberi ellenőrzés alatt.
  • Molnibalage
    Maga a túlélés a városban egy ideig könnyű lenne. Kaja az van dögivel évekre is elég, a konzerv eláll. Az ásáványvíz is van, nem halsz meg azért, mert szenyezett vizet iszol. Ruha is van, télen vélehetőleg nem fagysz meg (bár ez attól id függ, hogy hol élsz.)

A betegségeknél van a gond. Ha bármi komoly bajod van, neked annyi.
  • Wolfsnack
    bezsongnék
    pár év alatt teljesen leépülnék szellemileg
    nem lenne életcélom, tudnám semelyik tettemnek sincs kihatása semmire
    olyan lenne mintha egy virtuális világba kerülnék, amit ha megunok kikapcsolom a gépet
    talán eljutnék a "kikapcsolás" fázisáig is vagy megőrülnék