127612
-
Freeda Krueger #48848 Egy idő után bejön a por mindenképpen és az betesz neki.Ott védettebb lenne de csak kicsit tovább.
Az ablakok betörnek,az állatok garázdálkodnak stb.
Mondjuk az emberek eltűnése is kérdéses.mert ha egy csapásra mindenki eltünt akkor az utak tele vannak roncsokkal.
De fenntartom a tévedés lehetőségét. -
De ha a szalonba van akkor szerinted mi baja lenne? -
Freeda Krueger #48846 Szerinted meddig maradna ép?Örökké?Anélkül hogy bárki hozzányúl.Nincsenek emberek,nincsen szolgáltatás...
Szerinted ez nem ártana neki?
A katonai eszközök is igénylik ugyanezt. -
Egyéb: Nem hinném el, hogy egyedül vagyok és halálomig keresném az eltűnt embereket. -
te diló vagy.
szerinted egy luxusautó szétrohad a szalonban? :D
vagy ha azok igen akkor egy szarrápáncélozott.golyóálló.vízálló.tűzálló katonai szállító se indul be? dehogyisnem. -
Freeda Krueger #48843 Nem.
Arról hogy nem állna rendelkezésre túl sokáig sok pótautó.Pár darab biztosan de az ammortizáció felgyorsulna jelentősen. -
te most jól olvasom hogy arról akarsz meggyőzni minket hogy pár hónapig lenne csak jó egy autó? ne őrítsél már meg :D -
Freeda Krueger #48841 Pár hónapig max. -
megőrülnék sg nélkül:\ -
Jó ideig. -
Freeda Krueger #48838 Hummwee dózerlappal :) -
Freeda Krueger #48837 Egy ideig biztos nem. -
ja, jó :DDdd -
Dóóóóóóóóóóóóóóóóóózer! :) -
hummwee :D -
Azért nem lenne éppen kevés. -
Freeda Krueger #48832 De pótautó is csak egy ideig.Azokat is gondozni kell. -
szerintetek tudnátok vezetni ?
mert ha nem lenne forgalom és nem lennének emberek szerintem a természet elég szépen teret nyerne a városokban is (télen nem takarítanák a havat, tavasszal nem metszenék meg a földig érő fákat/bokrokat stb...)
jó, autópályákon és országutakon nem hiszem hogy lenne ilyen gond -
Sajnos ebben nem vagyok túl jártas, könnyen meglehet hogy romlik a minősége. Bár gyanítom nem lesz teljesen használhatatlan, inkább a motor sínyli meg. De lenne pót-autó bőven. :) -
Nem a szennyezőanyag tartalom a gond szeriten, hanem egyes adalékok kémiai stabilitása. Ráadásul Magyaroszágon legalább két féle adagolás létezik. Mikor a tartálykocsi beáll a bázitelepre, akkor a Shell autók a Shell féle adagolást kapják, mindenki más a MOL félét. Ezek kémiai összetétele eléggé titkolt. -
Mázlista. :) -
Megfelelő szűrés után nem hiszem hogy lenne gond. -
Nincs gond a kötekedéssel, legalább ki lehet beszélni a témát. :)
Persze hogy nem lehet megtanulni repülni Flight Simulator-al, pont ezért írtam hogy legalább ad kiindulópontot. A kezelőszervekhez és kapcsolókhoz mindenképp. Volt egy érdekes kísérlet, mekkora tudást is lehet szerezni egy ilyen programból. Kettős eredménye volt, egyrészt a kezelőszervek és a berendezések funkciójáról és használatáról szinte mindent tudott a kísérleti alany, viszont ha nem ül mellette egy pilóta összetöri a gépet. A gyakorlat és az elmélet között szakadék tátong.
Érdekel ez a téma, elméletben tudom hogyan működnek a repülők/helikopterek, általában véve a repülő szerkezetek, a berendezések használatáról is lenne valamekkora fogalmam. Vezetni nem tudnám őket, de ettől függetlenül szánnék rá bőven időt. Kis lépésekkel és hosszú tanulással meg lehetne csinálni.
A szakirodalommal kapcsolatban:
Sok helyen lehet magyar nyelvű oktatóanyagot találni (angol nyelven azért meredek lenne a szakkifejezések miatt), független repülésoktató irodákban, katonai archívumokban, repülőterek anyagaiban, egyetemek/főiskolák repülés-technikával foglalkozó irodalmában. -
Angol és angol között is van különbség. Nagyon kemény műszaki angol is lehet ezekben. -
volt egy ilyen simpson család rész (asszem vmi halloween-i horror külön izé volt)
bart simpson kapott vmi órát amivel megállt az idő, és minden ember "megfagyott".
őis unalmában már mindent felhalmozott :D -
csak ugye az egésznek mi értelme? -
Mondjuk egy ilyen helyzetben jól jönne a kutyám :) -
Freeda Krueger #48821 Igyekeznék túlélni és megtudni hogy tényleg az egyetlen vagyok e?
"Az utolsó ember" című könyv is hasonló témát dolgoz fel... -
Helyzet kihasználása / túlélés.
Valami szép kéró köré rettyintenék egy orbitál farmot (viszonylag gondozásmentes cuccokból - gyümölcsfák, nyulak, gaz, tehenek :DD), és ott felhalmoznék mindenféle jóságot (crossmotorok, tartálykocsi, autók, hőlégballon, fegyverarzenál).. -
ba32107 #48819 Hmmm... érdekes kérdés. Az első hetekben valószínűleg
- Kihasználnám, és élvezném a helyzetet
- Szétcsapnám az agyam
Utána
- A túlélésre koncentrálnék
- Művelném magam, elmélkednék
Aztán amikor megunom akkor lehet, hogy véget vetnék az egésznek :) -
A könyvben leírtakról volt szó, azt meglehet tanulni belöle, az egész vezetést már gondolom nem.. -
Rundstedt17 #48817 hát persze egy köny elovasása után már neked menne:d...#48816 -
édesapukám pilóta
szóval első kézből mondom hogy én mint fs-en felnőtt ijfú repülésmániás is paráztam eleinte mikor szálltunk le és még mindig tolja még mindig tolja, és most felhúz és siklik lassul és lerak.
szóval a lényeg. én aki fs-eztem már párszáz órát vagy ezret mittudomén eléggésokat, se tudnék lerakni egy repülőgépet még úgy sem hogy van apukám mellett utasként kb. 150órám, amiből a felszállást / leszállást kivéve a levegőbe énis bóklászok néha erre arra. -
Szóval te nem tudsz angolul, ha tudnál nem mondanád ezt. -
naja
csak kérdés mondjuk Paks mennyire önjáró emberi beavatkozás nélkül
no meg a többi atomerőmű szerte a világban. Egyéb erőművekről nem is beszélve
mellékesen ha remény sincs más emberre, sőt az idegenek sem jönnek, akkkor mégis mi értelme az egésznek? -
kicsit mindegyik, ráérnék :D -
Kihasználnám, és élvezném a helyzetet (pl. beköltöznék egy palotába és Bugattival közlekednék) --> de lehet hogy utána szétcsapnám az agyam :D -
azt hiszem megőrülnék és végül kinyírnám magam -
Rundstedt17 #48810 olyan szinten hogy megértik a szakkönyvet és meg is tanulják mikor az még anyanyelven sem lehet könnyű? -
Folyamatosan szétcsapnám magam.