127612
  • miilann04
    minek a kötél
  • Sickness
    Először paráznék aztá élvezném aztá megunnám aztá leugranék a szabadság szoborról egy kötéllel a nyakamon.
  • BIZ0906
    Egyéb.

Valószínűleg kihalnék.
  • dartonita
    Nok nelkul?Meghalnek.
  • xxxpaulxxx
    aztán elfogyna minden és meghósz
  • tenkenorman
    Kihasználnám, ellopnék mindent, élvezném az életet, de koncentrálnék a túlélésre is, elmélkednék egy picit, és drága whiskey t és piákat iszogatnék de csak normálisan
    ez a lényege hogy mindent csinálnék ami fain.
  • PrisonMan
  • PrisonMan
    Leginkább az első variáció [Kihasználnám, és élvezném a helyzetet (pl. beköltöznék egy palotába és Bugattival közlekednék)], megcsinálnék mindent amit anyagi vagy más okból nem tudtam/nem mertem.

Bár túlélésre is figyelnék - fegyvereket magamhoz, biztos ami biztos, annyi kaját halmoznák fel amennyit csak lehet. Önművelés nem érdekelne, mert úgyis kihal a faj, so tökmind1... Élném a napfényes életemet, pia, fű, drog, ital, dohány ami csak árt ROCK N ROLL
  • tommygear
  • Falcon87
    Szerzel egy léghajót. Mondjuk, ahhoz elég sok üzemanyag kéne, de könnyebb irányítani, mint egy repülőt, és biztonságosabb is. Meg gyorsabb.
    Vagy egy egyszerű hajó...
  • Bulykin
    fogalmam sincs
  • Falcon87
    A francba, megelőztetek :C
  • Falcon87
    Kicsit kinyírnád magad?
  • tommygear
    ja azt nem azt kihaggyuk
  • Falcon87
    De elég érdekes lenne egész nap üzemanyagot leszívni a kocsikból, osztályozni (benzin, dízel, stb...), meg ilyenek. Bár, ott vannak a hibrid autók... akkor mutatnák meg az igazi hasznukat :D
  • PrisonMan
    Csak kicsit hogy lehet kinyírni magad?
  • REPS0L
    ez meg baromság, "erdőben meditálva összhangba kerülnék a természettel" mivel a természet úgyis beköltözik a városokba, hiszen már nincs mitől félni...
  • VRSDM
    miért lenne meredek? :) benzin az lenne . az tuti hogy több benzin van mint amennyit én a hátralévő 50évembe amit ittlennék el tudnék használni,
    szóval agregátor. persze nem feleslegesen : ) csak ha muszáj kell valami.
    mellé autózni, vadászni, kiépíteni a saját kis infrastruktúrám :)
  • tommygear
    Egyéb: mindegyikből egy kicsit.
  • REPS0L
    amiket szívesen kipróbálnék azok amerikában vannak... csak oda hogy jutok ki? :o
  • Falcon87
    Ami megromlana egy pár év alatt, maximum. Áram nincs, mondjuk benzint ki tudnál szipkodni az üresen maradt kocsikból, azzal meg aggregátort működtetni... meredek.
  • Falcon87
    Először az élvezném az életet-re szavaztam, de most, hogy rendesen végiggondoltam... inkább megpróbálnék túlélni.
  • Picar77
    Kihasználnám, és élvezném a helyzetet (pl. beköltöznék egy palotába és Bugattival közlekednék)

termeszteni nem kéne
    mert egymagamnak annyi kaja van jelenleg is a földön hogy élhetnék ezer évig X'D
  • xxxpaulxxx
    Egy ideig valszeg megpróbálnám a pozitívumot látni a helyzetben... megpróbálnám élvezni a helyzetet... majd depresszióba esnék, elkezdene hiányozni mindenki... nem találnám értelmét az életnek...és végeznék magammal...

Még a gépezésnek se lenne értelme, mert sgre se írna senki, egyik portál se frissülne, minden ugyan olyan lenne:D
  • REPS0L
    kihasználnám amíg meg nem döglenék...
  • plck
    élvezném az életet:D
  • Pepsi Twist
    Egyéb.

Miféle barom kérdés ez? :D Sztem semmit aludnék tovább mert akkor tudom hogy nem kell bemenni dolgozni :D
  • Dick Riddick
    Túlélni lehet, szaporodni nem. :)
  • Molnibalage
    A kérdés tényleg kicsit fura. Nem lehetne valami "hasznosabb" kérdés ami akutális is? Pl. ők így döntenének.

Mi hogyan? Van egy Pakssal kapcsolatos kérdés a listában. Ez kiterjeszthető a témára.
  • JohnnyNapalm
    először megpróbálnám kideríteni mi történt, de hamar feladnám()
    és azután minden lehetőséget, kivéve hogy kinyírnám magam
  • immovable
    2
  • clio1616v
    nem
  • Engels
    "A túlélésre koncentrálnék"

egyedül nehéz lenne "túlélni", utódokat létrehozni.....
  • artschi2
    ezt takarja az "Egyéb"
  • Dick Riddick
    Szétrohadna a karosszéria, kilyukadna az alváz, a kipufogó (veszélyes állat lehet ez a kipu, minden autón van fogó hozzá)?
    Kivágod, meghegeszted, kész is. A motor sokkal strapabíróbb mint a kaszni.
  • tigeroo
    hát jah.

egy '86-os simson ami '88-ban nagyanyáméknál pihenőidőre helyeztek a garázsban most 2005-ban simán beindult. igaz, közlekedésre nem volt alkalmas (a gumik elvoltak rohadva)
  • VRSDM
    kinnt állt a kerítésünk előtt egy 16éves renault5-ös kis kocsi, ott állt 4éven át. egy aksicserével meg némi hörrögés után beindult és lazán ment.
    szóval ne mondd már nekem hogy egy vadiúj bentley a szalonban nem indul be 50év után is... dehogyisnem :D
  • VRSDM
    mivel nem meghaltak hanem eltűntek, így nincsenek hullák ...
  • autoszimulator
    örömmel tapasztalom hogy a hullák testével senki sem akart még csúnyaságokat elkövetni, esetleg az élettelen playmate-k testébe "életet lehelni"...
  • F1re
    Kinyírnám magam.

de vahogy extrémen:D

ien carmagedon+gta-san össze gyujtenek 1 kupacba kocsikat meg csinalnek rámpát azt vmi faxa verdával ugratnék 1 qrvanagyott
    de elötte elkötnék 1 repulot meg pár szart amit ki akarnék probálni :D