127612
-
minek a kötél -
Először paráznék aztá élvezném aztá megunnám aztá leugranék a szabadság szoborról egy kötéllel a nyakamon. -
BIZ0906 #48886 Egyéb.
Valószínűleg kihalnék. -
Nok nelkul?Meghalnek. -
xxxpaulxxx #48884 aztán elfogyna minden és meghósz -
Kihasználnám, ellopnék mindent, élvezném az életet, de koncentrálnék a túlélésre is, elmélkednék egy picit, és drága whiskey t és piákat iszogatnék de csak normálisan
ez a lényege hogy mindent csinálnék ami fain. -
-
Leginkább az első variáció [Kihasználnám, és élvezném a helyzetet (pl. beköltöznék egy palotába és Bugattival közlekednék)], megcsinálnék mindent amit anyagi vagy más okból nem tudtam/nem mertem.
Bár túlélésre is figyelnék - fegyvereket magamhoz, biztos ami biztos, annyi kaját halmoznák fel amennyit csak lehet. Önművelés nem érdekelne, mert úgyis kihal a faj, so tökmind1... Élném a napfényes életemet, pia, fű, drog, ital, dohány ami csak árt
ROCK N ROLL
-
-
Szerzel egy léghajót. Mondjuk, ahhoz elég sok üzemanyag kéne, de könnyebb irányítani, mint egy repülőt, és biztonságosabb is. Meg gyorsabb.
Vagy egy egyszerű hajó... -
fogalmam sincs -
A francba, megelőztetek :C -
Kicsit kinyírnád magad? -
ja azt nem azt kihaggyuk 

-
De elég érdekes lenne egész nap üzemanyagot leszívni a kocsikból, osztályozni (benzin, dízel, stb...), meg ilyenek. Bár, ott vannak a hibrid autók... akkor mutatnák meg az igazi hasznukat :D -
Csak kicsit hogy lehet kinyírni magad? 

-
ez meg baromság, "erdőben meditálva összhangba kerülnék a természettel" mivel a természet úgyis beköltözik a városokba, hiszen már nincs mitől félni... -
miért lenne meredek? :) benzin az lenne . az tuti hogy több benzin van mint amennyit én a hátralévő 50évembe amit ittlennék el tudnék használni,
szóval agregátor. persze nem feleslegesen : ) csak ha muszáj kell valami.
mellé autózni, vadászni, kiépíteni a saját kis infrastruktúrám :) -
Egyéb: mindegyikből egy kicsit. -
amiket szívesen kipróbálnék azok amerikában vannak... csak oda hogy jutok ki? :o -
Ami megromlana egy pár év alatt, maximum. Áram nincs, mondjuk benzint ki tudnál szipkodni az üresen maradt kocsikból, azzal meg aggregátort működtetni... meredek. -
Először az élvezném az életet-re szavaztam, de most, hogy rendesen végiggondoltam... inkább megpróbálnék túlélni. -
Kihasználnám, és élvezném a helyzetet (pl. beköltöznék egy palotába és Bugattival közlekednék)
termeszteni nem kéne
mert egymagamnak annyi kaja van jelenleg is a földön hogy élhetnék ezer évig X'D -
xxxpaulxxx #48865 Egy ideig valszeg megpróbálnám a pozitívumot látni a helyzetben... megpróbálnám élvezni a helyzetet... majd depresszióba esnék, elkezdene hiányozni mindenki... nem találnám értelmét az életnek...és végeznék magammal...
Még a gépezésnek se lenne értelme, mert sgre se írna senki, egyik portál se frissülne, minden ugyan olyan lenne:D -
kihasználnám amíg meg nem döglenék... -
élvezném az életet:D -
Egyéb.
Miféle barom kérdés ez? :D Sztem semmit aludnék tovább mert akkor tudom hogy nem kell bemenni dolgozni :D -
Túlélni lehet, szaporodni nem. :) -
A kérdés tényleg kicsit fura. Nem lehetne valami "hasznosabb" kérdés ami akutális is? Pl. ők így döntenének.
Mi hogyan? Van egy Pakssal kapcsolatos kérdés a listában. Ez kiterjeszthető a témára. -
először megpróbálnám kideríteni mi történt, de hamar feladnám(
)
és azután minden lehetőséget, kivéve hogy kinyírnám magam -
2 -
clio1616v #48857 nem
-
Engels #48856 "A túlélésre koncentrálnék"
egyedül nehéz lenne "túlélni", utódokat létrehozni..... -
artschi2 #48855 ezt takarja az "Egyéb"
-
Szétrohadna a karosszéria, kilyukadna az alváz, a kipufogó (veszélyes állat lehet ez a kipu, minden autón van fogó hozzá)?
Kivágod, meghegeszted, kész is. A motor sokkal strapabíróbb mint a kaszni. -
hát jah.
egy '86-os simson ami '88-ban nagyanyáméknál pihenőidőre helyeztek a garázsban most 2005-ban simán beindult. igaz, közlekedésre nem volt alkalmas (a gumik elvoltak rohadva) -
kinnt állt a kerítésünk előtt egy 16éves renault5-ös kis kocsi, ott állt 4éven át. egy aksicserével meg némi hörrögés után beindult és lazán ment.
szóval ne mondd már nekem hogy egy vadiúj bentley a szalonban nem indul be 50év után is... dehogyisnem :D -
mivel nem meghaltak hanem eltűntek, így nincsenek hullák ...
-
örömmel tapasztalom hogy a hullák testével senki sem akart még csúnyaságokat elkövetni, esetleg az élettelen playmate-k testébe "életet lehelni"... -
F1re #48849 Kinyírnám magam.
de vahogy extrémen:D
ien carmagedon+gta-san össze gyujtenek 1 kupacba kocsikat meg csinalnek rámpát azt vmi faxa verdával ugratnék 1 qrvanagyott
de elötte elkötnék 1 repulot meg pár szart amit ki akarnék probálni :D