127612
  • TheRock18
    Biztos,hogy nem,nem akarnám,hogy ugyanazzal szenvedjen,mint én.
  • Mersant
  • 0Fritz0
    Simán, szopjon csak a kis geci.
  • tigerbácsi
    Amúgy sem akarok gyereket, így tárgytalan.
  • Benny04
    kockáztatnék
  • JohnnyNapalm
    Nem, mert nem szeretném, hogy ő is ugyanúgy szenvedjen, mint én.
  • dartonita
    Amugy sem akarok.
  • Picar77
    Igen,
  • Sickness
  • Ability
    Én meg a knot topikot, illetve átküldöm cuclit, hogy ugyan dugjon már fel egy asztallábat a seggedbe. :)
  • bens
    ellenzem mert álatkínzás
  • Sickness
    majd bezárom
  • Ability
    Persze, ez egy jó kis topikká nőtte ki magát. :)
  • autoszimulator
    És itt még kicsi ezen emberek száma, akik csak kötekedni, meg bomlasztani akarnak.
  • Ability
    Én is erre gondoltam. Vagyis mindkettőre. Van az a réteg, akiket szimplán egy-egy kérdés nem érdekel, és van az a réteg, aki rendszeresen beírja, hogy szar a kérdés, még akkor is, amikor lehetne róla beszélni, csak éppen hozzászólni nem tud.
  • Fbn Lx
    Félreértetted, engem nem az zavar, hogy xy-nak nem tetszik az adott kérdés, ilyen midig lesz, ezt el kell fogadni. Másrészt mivel legalább 70%-os népszerűségű kérdéseket nyomok be, ezért nem nagyon szoktam azzal foglalkozni, ha valakinek nem tetszik, mert a többség viszont megszavazta.
    Engem a sötét ignoráns emberek megnyilvánulásai zavarnak, akik kérkednek azzal, hogy mindent leszarnak.
    Mellesleg úgy vettem észre, mást is zavar ez, 1-2 beküldött kérdésötlet alapján mostanában
    "# Magasról leszarom ezt a kérdést is, mint az összes többit"...
  • Kicsikiraly
    humorosban is pont ez volt :D
  • Calver
    akkor gondolj bele szeptember 2-án ("Hiszel a vallásod tanításaiban?" kérdés) mi lesz itt

bár nem mintha egy csöppet is zavarna.
  • xxxpaulxxx
    tyű ti még a libatömésről is el tudtok filózniXD
  • immovable
    Nemzetieskedő? LOL Szerezz csajt megnyugszol. :DDDD
  • Lacee86
    Küldtek be egy ilyen ötletet, csak kidolgozatlansága miatt zárolták: Ha egy napig , azt csinálhatnál amit akarnál, semmilyen következménye, negatív hatása lenne rád nézve, mit tennél?

Erre csak azt mondom: Rettegj Fletó, nagyon bőgjél Gordonka!
  • Rundstedt17
    Mike éppenséggel támogatta.a nemzetieskedő imovalable meg állatkínzást írkált be,aztán a másik nemzeti le se xarja...
  • Rundstedt17
    Khm az egyéb válasz lehetőséget azért raktam be....
  • Kicsikiraly
    Támogatom, mert hagyomány, és/ vagy híres a magyar libamáj.
  • geo91

• birdo #49144
    Igen, mert állatkínzás (((
  • cucma
  • Katarina 60
    Támogatom,mert hagyomány.
    Mindig is volt, és lesz is tömött liba.
    Különben nincs értelme a tartásának.
  • Ability
    Nem értem, hogy miből gondoltad, hogy nekem bajom van ezzel. Próbálok alkalmazkodni a tömeghez, általában amit én rakok be kérdések azokat annyira nem szokták fikázni, csak azokat, amikről én is tudom, hogy túl lazák, de hát kell olyan is. Aztán persze nem mindig kerekedik olyan beszélgetés egy kérdésből, mint amire számítottam volna, de hát ez van, nekem nem probléma. Csak annyit mondtam, hogy amikor te azt hiszed obejktív véleményed alapján, hogy ez mennyire jó lesz, az sokszor nem lesz annyira jó. :D
  • z99999
    szlovák magyar viszonyos kérdés lehetne többválasztós
  • TheRock18
    nem értem ezzel mi a baj...
    inkább örülnél,hogy folyton pörög a topik
  • Falcon87
    Támogatom, mert hagyomány, és/ vagy híres a magyar libamáj

Csak azt tudnám ide leírni, amit ZTM. Ez nem fáj az állatnak, mégis hatalmas gazdasági jelentősége van.
  • Ability
    Tudod, ha csak a topiknál maradunk, mindenki fikáz össze-vissza, annak idején Te is tetted párszor*, aztán most meg saját magadon tapasztalod, hogy az általad érdekesnek vélt kérdések mekkorát buknak, és az érdektelenek meg néha mennyire pörögnek. Sokszor bekerül olyan kérdés, ami megcéloz egy problémát, de mégis nagyon bő és mély értelmű, és mégsem tudnak róla beszélni az emberek. Aztán van valami laza kérdés, amit mindenki fikáz, aztán dupla annyi komment érkezik rá, sokszor az emberek el is kezdenek sztorizgatni, komolyabb beszélgetés alakul ki belőle, mint a komolyabb témákból, és a szavazások száma megdönti a rekordokat. Ezek elég spontán dolgok sajna, nem igazán van általános szabály arra, hogy mi a jó kérdés a tömeg szerint.

* persze volt ami jogos volt, most is van, amikor jogos, csak hát te is tudod, hogy nem lehet mindig ugyan olyan kérdés.
  • Fbn Lx
    dehát dödödödö, neked is fájna, ha megtömnének!!4
  • ZTM

Nagymamám még most is tömi a libáit, és kacsáit, egyálltalán nem tartom állatkínzásnak, a liba/kacsa nem érez fájdalmat amikor ez a folyamat végbemegy!
  • CopyKing92
    höhőő csillagot kapott:)
  • tigeroo
    ez van!

de majd jön mike és megmondja a frankót :D
  • Fbn Lx
    azért lehet mindent megcsinálni a magyar emberrel, mert nem fogja fel, hogy egy ilyen idióta kérdésnek mekkora súlya van a gazdaságban, és hány ezer munkahelyről szól.
  • Motoroj

Régen úgy csinálták, hogy ne legyen állatkínzás, manapság nem tudom mi a szokás.
  • Ability
    Én most tettem be kérdéseket, komolyabbakat is, meg lazákat is, viszont még nem teljes a kidolgozásuk. Remélem végre ezek között akad olyan, amit nem fikáznak le, mert eléggé vegyes és sok mély tartalmú.