127612
  • autoszimulator
    lolbazdmeg :DSAdadasdsa
  • immovable
    Mi olyanokat kaptunk, hogy kiestünk a padból, volt akit egyszerűen kidobott a teremből, de mint valami kib@szott pankrátor. :( Azt apám megelégelte írt egy levelet, hogy adjam oda a papnak, ő addig kint vár. Pap elolvasta, majd mondta, jól van fiam nem kell jönnöd ha nem akarsz. Visszaadta a levelet, elolvastam, majd évekig röhögtem rajta.

Az állt benne:

Fia nem jár többet órára, áttértünk a sátánizmusra, ha pedig vmi nem tetszik itt várok a suli előtt, amúgy is kéne vki emberáldozatnak a 7végi voodora.
  • Rundstedt17
    Olyan nincs más címen veszik el:DDD
  • autoszimulator
    engem is mindig vert a papunk hittanon, és muteromat is mindig verte :D
    jó vert, ez túlzás, fejemet kopogtatta, nem enyhén, és azért ált suli alsóban nem tudom mit követhettem el, amiért ilyen jár. Most már nem kopogtatná, pedig mesélnék neki a nézeteimről, valszeg a misekönyvvel verne.
  • immovable
    Maradjon nálam az a pénz. Ígérem semmi bűnösre nem költöm el. Max pia, kurvák... ilyesmi.
  • Rundstedt17
    Mondom még mindig jobbra használják mint ha egy politikushoz kerülne...
  • Rundstedt17
    Nem mondod?:D
  • immovable
    Nekem kötelező volt járni hittanra s vertek is a papok minket, lehet innen vagyok egy kicsit....hát....negatív a papok irányában. :D
  • immovable
    Számomra ez is lenyúlás. Olyanra megy ami nekem érdektelen, haszontalan, etc. :)
  • Rundstedt17
    Most akkor jobb lenne ha vki lenyúlná az adódat?:DDD
  • Rundstedt17
    Évről-évre egyre kevesebbet,a többi ugyanis politikusaink zsebébe jut.
  • Rundstedt17
    "évi kétezer? hát felénk már közel sem, eddig ennyi volt, de idén érdekes módon már 15ezer úszott be 3 emberre. De jó, legyen, nem nagy pénz egy évre, havi egy ezres kb, DE mire? Mér jó? Mér kell?"

Az is lehet hogy elmaradtak az egyházadó fizetésében....De bizton állíthatom hogy 2 ezer évi egyházadó.A templont fennt kell tartani vmiből(télen fűtés,ünnepi dísz virágok stb)

"Nincs bajom a papokkal, nem is igazán ismerem őket, csak amiket hallottam a környéken, abból vontam le ezt a következtetést. Na meg mikor látom hogy két-három évente új kocsival tolják, helyi papunk új swifttel (nem csoda autó, de 3 milla simán), a kicsit nagyobb rangúak meg már akár ötös bömössel is. AHA"

Az is lehet hogy hitelből vették nem tudhatod azonkivül a legtöbb hely nem igazán jövedelmező,lehet hogy gazdag egyházközségben ezt meg engedheti magának a pap....
  • HöfEE
    "Nem, mivel csak minimális mértékben fognak letelepedni." nem hiszem, hogy akkora bevándorlási hullám lenne most. Így hát erre szavaztam.
  • immovable
    Kapnak állami normatívát nem? Az állam támogatja őket nem? Az államnak meg az én adómból van pénze nem.
  • Rundstedt17
    "De miért kell nekem fizetnem havi 2 ezer forintot, mikor értem nem tesznek semmit, én nem kérek tőlük semmit. Nem jártam egyházi iskolába, nem akarok templomi esküvőt, nem járok templomba. Miért fizessek??? A hívek tartsák el."

Nem havi hanem ÉVI 2 ezer.Egyébként meg nem kell ha nem vagy hivő se nem veszed igénybe a szolgáltatásaikat akkor ki mondta hogy fizess???
  • immovable
    Bocs évi. :)
  • immovable
    Uszítás nem? Legalábbis ha te nyilvánosan hát... porch monkey-zol akkor előállíthatnak ma már. Legalábbis én így tudom. Vagy nem?
  • Rundstedt17
    "Mit érdekel az téged? Engem eléggé irritál, hogy csak kicsit vagy rasszista akármerre is tévedsz. Most is helyből, burkoltan lebűnözőztél alles zusammen egy népcsoportot pusztán bőrszín alapján. Hát gratulálok hozzá.

Most kezdjük firtatni a te vagyoni helyzetedet is? Esetleg vagyonosodási vizsgálatot ne végezzünk midenkin aki neked nem tetszik?"

Nos csak kiváncsi lennék hogy van az hogy egész nap lézengenek reggeltől estig munkanapokon bandákban és öltözetükből ítélve nem éheznek,mikor dolgozni még egyet sem láttam?
    Egyébként meg mellé lőttél,nem bűnözésre gondoltam a négerek esetében hanem arról hogy Magyarország szép kis támogatásban részesíti őket....
  • autoszimulator
    évi kétezer? hát felénk már közel sem, eddig ennyi volt, de idén érdekes módon már 15ezer úszott be 3 emberre. De jó, legyen, nem nagy pénz egy évre, havi egy ezres kb, DE mire? Mér jó? Mér kell?

Nincs bajom a papokkal, nem is igazán ismerem őket, csak amiket hallottam a környéken, abból vontam le ezt a következtetést. Na meg mikor látom hogy két-három évente új kocsival tolják, helyi papunk új swifttel (nem csoda autó, de 3 milla simán), a kicsit nagyobb rangúak meg már akár ötös bömössel is. AHA
  • immovable
    De miért kell nekem fizetnem havi 2 ezer forintot, mikor értem nem tesznek semmit, én nem kérek tőlük semmit. Nem jártam egyházi iskolába, nem akarok templomi esküvőt, nem járok templomba. Miért fizessek??? A hívek tartsák el.
  • Molnibalage
    Szóbeli? Minimum írásos és nyilvános, mert mindenki láthatja? Vagy az milyen jogi megítélés alá esik, hogy nagy nyilvánosság előtt kollektíve megfenyeget valakit?
  • Rundstedt17
    Nos nem igazán,csakhogy a külföldieknek itt sem keresni valójuk sincs.
  • Rundstedt17
    önvédelem indokolt
  • Rundstedt17
    Még nem láttál engem csak is azért:D
  • Rundstedt17
    "nem bántanám a papokat, de nem egyről hallottam, hogy esküvő előtti "kötelező" oktatásra, amit valamilyen szinten te kifizetsz, felül a kötelező egyházi adón, odamegy a pap, s elmondja, hogy ez egyszerű, sokat látták már, meg amúgy is mondják utánam, amit mondok. S ezen felül, unokatesóm ment férjhez, nemes egyszerűséggel elfelejtette őket megáldoztatni, egy PAP, érted. Persze, formaság, de akkor is, legalább a szülőket meg a párt. Ennyire érdekli a papokat az egész."

jah az egyházadó évi 2 ezer forint,borzasztó összeg....A másik hogy van rengeteg lelkiismeretes pap is szóval szerintem nem kellene általánosítani,na meg ők is csak emberek:D
  • TheRock18
    hozzád vágom magam akkó xD xD
  • autoszimulator
    jah értem, amúgy nem fogalmaztál rosszul, csak kiragadtam a részt, ami már egy ideje bosszant :D

köves kenyeres példa alapján, akár le is vezethetjük, hogy aki vallásos, az nem fog manapság érvényesülni, régen lehet megbecsülték a kenyérrel dobókat, de ma az fog győzni, aki kő helyett sziklával dob vissza.
  • immovable
    Az egyház meg amúgy is csak egy profit orientált szervezet semmi több. Aki hinni tud, akar, az megtalálja az istenét otthon is, nem kell ehhez senki s semmi.

Mielőtt megkérded én még hívő sem vagyok. ;)
  • TheRock18
    akkor a szomszédom vallásos,míg én csak hívő vagyok :)
  • immovable
    Ezért írtam, hogy én nem ismerek igaz vallásos embert. Nekünk középsuliban tanították, hogy különbség van a hívő s a vallásos ember között. A hívő hisz, de nem követi a 10 parancsolatot, etc, míg a vallásos ember aszerint él. Na utóbbit nem láttam még. A templomba járás csak példa, egy kiragadott részlet. Lehet rosszul fogalmaztam. Pl megdobnak kővel a vallásos ember kenyérrel dob vissza, míg a hívő lehet lelkiismeret furdalás nélkül pofánbasz. :D Érted.(?) :D
  • TheRock18
    nem érdekel...
    addig úgysem lesz nyugtunk,amíg egyenlő bánásmód nem lesz
    vissza a halálbüntetést a gyilkosokra!
    a fehér,fekete,sárga,zöld,kék stb. ugyanazért a bűnért,ugyanakkor büntit kapjon
    nehogy már a fehér önvédelem miatt egy cigónak eltöri az álkapcsát ezért kap 3-5évet
    a cigányok előre kitervelten,csapatostuk törnek be és ölik meg mariska nénit a pénze/ékszere stb. miatt és 2 év felfüggesztett,vagy ha mégis börtön,akkor is 5év,abból leülnek 2őt és jó magaviseletért szabadulnak...
    ez a pofátlanság teteje
  • autoszimulator
    vallásosság nem abból ered, hogy elmegyek templomba, szerintem. ma már a templom és az egyház is elég érdekes fordulatot vett, maradjunk ennyiben. Az istenben való hívés (milyen szó ez), legyen inkább hit, belülről kell hogy eredjen, az igéinek követése pedig nem jelenti a mai értelembe vett templomokba való járást.
    nem bántanám a papokat, de nem egyről hallottam, hogy esküvő előtti "kötelező" oktatásra, amit valamilyen szinten te kifizetsz, felül a kötelező egyházi adón, odamegy a pap, s elmondja, hogy ez egyszerű, sokat látták már, meg amúgy is mondják utánam, amit mondok. S ezen felül, unokatesóm ment férjhez, nemes egyszerűséggel elfelejtette őket megáldoztatni, egy PAP, érted. Persze, formaság, de akkor is, legalább a szülőket meg a párt. Ennyire érdekli a papokat az egész.
  • Lacee
    bakker, direkt nem cigány-fehér példát írtam, mivel a jog általános esetekről rendelkezik. :)
    Az a lényeg, hogy objektív szempontból nincs különbség aközött, hogy mondjuk én megölök egy cigány srácot, mert az iwiwen kiírta hogy megy magyarokat gyilkolni, meg aközött, hogy a szomszéd bácsit ölöm meg, mert szerintem az UFOkkal kommunikál hajnal 3 és 4 között: egyik sem alátámasztható egyértelműen, attól még lehet igaz. De ezért van, hogy az erőszak alkalmazásának joga nem az átlagemberek (állampolgárság) kezében, henm speciális szervezetek (rendőrség, katonaság) van, így az önbíráskodás elkerülhető lenne, persze csak elvben.
  • Scottt
    Igen, ez reális probléma, a jövőben szankciókat kell bevetni a távoltartásuk érdekében.
  • immovable
    Jah, láttam. :) Mit kéne ilyenkor mondani. ÍGY AKARTAM! :DDDDD
  • Kicsikiraly
    kétszer volt a mert megszokta :D
  • Kicsikiraly
    -Idesapám mit jelent a demokrácija?
    -Áz áz kisfijam amikor mi hóelejín elmegyünk a fehírekhez segílyért, aztán ha elfogy a segíly, elmegyünk a fehírekhez és elvesszük ami az övík.
    -És mondcsak idesapám, nem haragszanak ezért a fehírek?
    -Dehogynem kisfiam, az a rasszizmus!
  • TheRock18
    olyan már nincs is :) nagyon ritkán látni 1-1et :D
  • immovable
    Aki nem csak hívő, hanem igaz vallásos. A 10 parancsolat szerint él, s nem azért jár templomban, mert megszokta, mert társadalmilag elvárt az ő "szintjén", mert álszent, mert közel a halál s fél, mert konzervatív, mert megszokta, mert erre nevelték, etc... Ilyet sajna még nem láttam. :( Remélem érted mit mondok. :)
  • OrioN the S
    hat hippi nem is lehetnel.