127612
-
ha beválik akkor nem médiaszar :D -
Jobb és baloldalon. Néha eldőlök hasra :D
1,5 hónap hátonfekvésből elegem volt
-
hason alvó párna? lol
erre mondják hogy megetted a "marketingszart"? :D -
akinek kényelmetlen hason aludni az ne aludjon úgy :D én csak úgy tudok, ikeában lehet kapni kifejezetten hasonalvós puhább párnát, abba belenyomod a fejed, kezek a párna alá és nekem úgy rohadtkényelmes :D -

-
HAHA, nekem van egy rés ágyam közepén, mert alapból kanapé, és az jó. :DDd -
Hason nem lehet aludni. Mindig erekcióm lesz tőle egy idő után, és el kell fordulnom valamerre, mert fáj.
-
én a párna alá teszem a kezem félig behajlítva
a felkarom a fülem mögött van, az alkarom meg a fülem fölött :D -
DIESEL DOG #49681 Folyton máshogy helyezkedek...
-
Fbn Lx #49680 Egyébként segítsetek: hogy lehet normálisan hason aludni?
Eddig minden alkalommal, ha hason feküdtem, 10 perc alatt elnyomtam a fülemet. Ugye hozzányomódik a porc a koponyámhoz, és megfájdul a fülem, de elég rendesen :D
Vagy az én fülem bugos? d: -
Fbn Lx #49679 általában háton, vagy balra fordulva. De leginkább háton alszok el mostanában, és a hátamon is ébredek, nem nagyon forgolódok.
Amikor úgy fekszek le hogy nem vagyok túl jól, alapból háton és kezeimmel a fejem fölött kinyújtva fekszek, mert olyankor rohadt kényelmes, csak elzsibbad a karom hamar :D -
hiányzik anyuci, nudli úrfi? :D -
elfojtott gyerekkor
-
azért el tudom képzelni ahogy egy akkora ember mint te, éjjel magzatpózban, gügyögve, ujjait szopogatva alszik :DSadas -
sKeezo #49675 és közben szopkodod az ujjadat? -
folyton máshogy helyezkeden,néha hason,néha oldalazva tudok elaludni... -
kis szégyenlős *.* XDDD -
Folyton máshogy helyezkedek
Aztán valamelyikbe elalszok:D -
Folyton máshogy helyezkedek -
Magzatpózba -
hason -
az a gond neveket én sem mindig tudok, csak elmondani, hogy ki milyen pózban van benne.
pedig könnyű ezzel kísérletezni, kell egy csaj aki elnézi, hogy pár jelenet a romantikus együttlét során röhögéssel fog telni, pár meg nagyon élvezetesen :D -
Én megnyitnám szívesen, de sajna nem vagyok túl jártas a témában. (Csak kevés pózt ismerek.) De vki tapasztalt róka bedobhatná. :-) -
Ott túl sok a válaszlehetőség, és valszeg ott is mindenki váltogat, legalább 3-4 között :D De mivel ide fiatalok járnak, ez a szám lehet 5-6 is szvsz. -
Szólhatna még1 kérdés is a pózokról, csak kicsit más témában. ;-) -
Egyedül háton nem tudok elaludni. -
Én ha éhes vagyok, de mindenképpen vissza akarok aludni, akkor szoktam a magzatpózot választani
-
hát mindig más, elalvásig körülbelül 20-30at fordulok, de elaludni mindig balra fordulva szoktam, de aztán reggelre mindig más pózban kelek. De ha pl fáj a hasam elalváskor, akkor az a magzat póz a legjobb. Albiban új ágyról meg szimplán leestem, szóval tuti nem egy helyben alszok :DD -
Akkor én külön állatfaj vagyok :C -
- hasonfekve (szabadesés) - nagyhangú, jókedvű a külvilág felé, ám gyakran nehezen bírja a feszültséget és érzékeny a kritikára.
Ez a kedvenc pozícióm. -
bal oldalamon vagy hason alszok el és hanyatt ébredek -
F1re #49658 hason baloldalt jobboldalt magzatpoz kb ez a sorrend is -
éppen fordítva, a zárkózottabbak hajlamosabbak hanyattfeküdni. Részletesebben: link
BBC ugyanerről a tanulmányról
nagyjából:
- hanyattfekve, karok magad mellett (fantázianév: katona) - csöndes, visszahúzódó, magas elvárások mások felé
- hanyattfekve, szétvetett kezek és lábak (tengeri csillag) - könnyen barátkozik, de nem szeret középpontban lenni, figyelmes hallgató
- oldaltfekve, karok magad mellett, nyújtott lábak (farönk) - barátságos, könnyed típus
- oldalt, karok kinyújtva (vágyakozó) - nyitott, ám sokszor cinikus, ha valamit eldöntött ahhoz tartja magát
- magzat-pozíció - érzékeny, kicsit szégyenlős karakterre utal, aki keménynek mutatja magát a világ felé
- hasonfekve (szabadesés) - nagyhangú, jókedvű a külvilág felé, ám gyakran nehezen bírja a feszültséget és érzékeny a kritikáraBBC ugyanerről a tanulmányról -
Én is hallottam már sokmindent, de szerencsére nem hiszem el:D -
úgy hallottam, a nyitottabb szociális életet élők átlagban inkább a hátán, míg fordítva a hasán alszanak. én hason alszok, de hál' istennek nincsenek fenti jellegű problémáim :) -
Valamelyik oldalam. -
háton biztos nem, leginkább hason -
Hason, fal mellet:D -
pista89 #49651 Bal oldaladon
Igazából tökmindegy, csak fal felé legyek :D -
Folyton máshogy helyezkedek. :D