127612
-
Nem, a megújuló energiaforrásoké a jövő. -
én leszarom. ha jó nekik és kevesebb lesz az áramszámla vagy valami jöhet. 100km-re van nem izgat:D -
Rundstedt17 #49847 Igen, mindenképp szükség lenne rá. -
Nem, a megújuló energiaforrásoké a jövő -
:D nalam rendszeres -
háttőőő, velem ez egyszer fordult elő, de akkor nagyon kész voltam :) -
ezt igy egymas utan? :D
en meg nyitott szemmel alszok... ez van :D annyi a baj ,hogy aki nem ismer es meglat az kicsit bepanikol. -
Osztálytársam meg olyanokat mondott,hogy:hol van darth veder,ciciiiii,kerek,megverlek te k*cs*g. -
legjobb lenne a 3 együtt: hol van a ladba, a macska és a lapát? :DDDD -
jóég..kicsit elcsúsztatok,vagy 130 hsz-szel :D -
lapát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Cat 02 #49838 Volt-e már ? Állandóan :D
Volt h kiáltoztam apu-apu, berohant hozzám, én meg megkérdeztem h h kell megállni... De állítólag, volt olyan is h kérdeztem, h mennyi az idő ? 1 óra. Mennyi az idő ? 1 óra. Jó, de hány óra van ? Meg random felkiáltások is, hol a labda, lapát, macska, etc :D -
Ne is mond:D Osztálykirándulás utolsó 3 napján,az egyik osztálytársam 3x álmodta ugyanazt és ugyanazt mondta álmában mindig,majd felkellt kiment pisilni,lefeküdt az ágyába és így tök mérgesen megkérdezte hogy mi mi a f*szt keresünk a lakásukba.Azt elkezdtük kamuzni,hogy ő hívot meg minket meg stb stb és mikor kérdeztünk valamit akkor mindig igazat mondott:D Meg van egy gyerek az osztályba akit nagyon utál,és ha kimondtuk a nevét akkor mindig elkezdte szidni és mindig benne volt a mondatában az hogy "utálom" és "köcsög":D -
:DDDD -
megoldjuk :D -
de 2012-ben nem lehet világvége, mert 2029-ben lesz h a gépek öntudatukra ébrednek :D -
Autobotok jonnek es legyozik a gonoszt... regen az arjak most az alcak... -
jah,mint ahogy a sok hülye amerikai szerint a star wars megtörtént eseményeken alapul..és európa egy ország... xD igen... -
sztem se... azert jo lenne a 4-es metron utazni.. legalabb egyszer :D lehet azt is az ufok fejezik be. -
De fog. Az amerikai filmek sosem hazudnak.
-
en is attol felek :D -
jah..dec.21-től még van 3 évünk :D és kanyec 
bár,lehet nem történik semmi(ez valószínűbb) :D -
alap, h otthon kell megnézni 1080p-ben (hátha lesz 3D verzió is) :D
de lehet ez is csak egy amerika megmenti a világot film lesz, de legalább látványos... ám a maják szerint jönnek az ufók, és megmentenek minket -
azt koszi :o alap ,h moziba kell megnezni :D majd elobe is durva lesz... gondolom ,akkor is ide fogunk irogatni :D -
nah jólvan...ehhez én nem értek,fingom sincs erről az atomenergiáról,meg a nukleáris sz..ságokról,ezt meghagyom az okosoknak -
És aminek olyan nagy a felezési ideje, annak kicsi az aktivitása. Ha nagy aktivitású lenne és ennyi felezési ideje lenne, akkor az még használható hasadóanyag lenne.
Paksi árám árában a hulladéktárolás költsége is benne van. A jövő számára a ma még elhasznált hasadóanyag nem az, mert a szaporító reaktorok képesek lesznek elvileg felhasználni. -
ez 1 kicsit faszányosabb film lesz 2012 -
bizony,majd segít neki brúsz vilmos meg kovács vilmos :) -
Keanu Reeves megment minket
ad egy eselyt
-
Egyéb.
Egyáltalán nem érdekel mit csinálnak -
Igen, mindenképp szükség lenne rá.
-
Várd meg a 2012-t, majd akkor kiderül, h hova visznek minket :D -
van olyan izotóp, aminek 80 millió év a felezési ideje :D
ezért kell kilőni az űrbe, hátha E.T.-ék hasznát vennék
-
Cat 02 #49816 Há' meg az olyan olcsó...
Meg van sok hülye zöld, azok is tuti kitalálnának valami fasságot... -
par embert is kilohetnenek a hulladekkal egyutt :D -
Már rég nem hiszek a kis csavar vagyok a gépezetben elgondolásban. :( Az lesz amit a hatalom/pénz akar, a többi lényegtelen. Így szarok rá, foglalkozom a saját életemmel, más nem érdekel. ;) -
az atom energia nagy jó,mert nem kerül annyiba,mint a kőolaj stb.
de a radioaktívhulladék "soha" nem bomlik el...végülis soha,mert kb. 50000év..és azt úgysem éljük meg -
Igen, mindenképp szükség lenne rá. -
jöhet az atom, olcsó és biztonságos. a hulladéka viszont kissé veszélyes, és kiba drága tárolni... szerintem globálisan kéne összegyűjteni, és kilőni a holdra. ha 1x megyünk innen, úgyis a marsra megyünk :) -
az első kettő szerintem nem zárja ki egymást, szerintem a megújuló energiaforrásokat kéne támogatni, ám ha ez itthon valamiért nem megoldható (túl költséges, akármi) akkor még mindig a második legjobb megoldás az atomenergia.
Végül a másodikra szavaztam, mivel félrenyomtam az "egyéb" gombot :)