127612
  • RS
    Nem, a megújuló energiaforrásoké a jövő.
  • CopyKing92
    én leszarom. ha jó nekik és kevesebb lesz az áramszámla vagy valami jöhet. 100km-re van nem izgat:D
  • Rundstedt17
    Igen, mindenképp szükség lenne rá.
  • CoolX
    Nem, a megújuló energiaforrásoké a jövő
  • OrioN the S
    :D nalam rendszeres
  • zsutyesz
    háttőőő, velem ez egyszer fordult elő, de akkor nagyon kész voltam :)
  • OrioN the S
    ezt igy egymas utan? :D

en meg nyitott szemmel alszok... ez van :D annyi a baj ,hogy aki nem ismer es meglat az kicsit bepanikol.
  • milk4
    Osztálytársam meg olyanokat mondott,hogy:hol van darth veder,ciciiiii,kerek,megverlek te k*cs*g.
  • poppe
    legjobb lenne a 3 együtt: hol van a ladba, a macska és a lapát? :DDDD
  • TheRock18
    jóég..kicsit elcsúsztatok,vagy 130 hsz-szel :D
  • immovable
    lapát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Cat 02 #49838
    Volt-e már ? Állandóan :D
    Volt h kiáltoztam apu-apu, berohant hozzám, én meg megkérdeztem h h kell megállni... De állítólag, volt olyan is h kérdeztem, h mennyi az idő ? 1 óra. Mennyi az idő ? 1 óra. Jó, de hány óra van ? Meg random felkiáltások is, hol a labda, lapát, macska, etc :D
  • milk4
    Ne is mond:D Osztálykirándulás utolsó 3 napján,az egyik osztálytársam 3x álmodta ugyanazt és ugyanazt mondta álmában mindig,majd felkellt kiment pisilni,lefeküdt az ágyába és így tök mérgesen megkérdezte hogy mi mi a f*szt keresünk a lakásukba.Azt elkezdtük kamuzni,hogy ő hívot meg minket meg stb stb és mikor kérdeztünk valamit akkor mindig igazat mondott:D Meg van egy gyerek az osztályba akit nagyon utál,és ha kimondtuk a nevét akkor mindig elkezdte szidni és mindig benne volt a mondatában az hogy "utálom" és "köcsög":D
  • zsutyesz
    :DDDD
  • OrioN the S
    megoldjuk :D
  • poppe
    de 2012-ben nem lehet világvége, mert 2029-ben lesz h a gépek öntudatukra ébrednek :D
  • OrioN the S
    Autobotok jonnek es legyozik a gonoszt... regen az arjak most az alcak...
  • TheRock18
    jah,mint ahogy a sok hülye amerikai szerint a star wars megtörtént eseményeken alapul..és európa egy ország... xD igen...
  • OrioN the S
    sztem se... azert jo lenne a 4-es metron utazni.. legalabb egyszer :D lehet azt is az ufok fejezik be.
  • immovable
    De fog. Az amerikai filmek sosem hazudnak.
  • OrioN the S
    en is attol felek :D
  • TheRock18
    jah..dec.21-től még van 3 évünk :D és kanyec
    bár,lehet nem történik semmi(ez valószínűbb) :D
  • poppe
    alap, h otthon kell megnézni 1080p-ben (hátha lesz 3D verzió is) :D
    de lehet ez is csak egy amerika megmenti a világot film lesz, de legalább látványos... ám a maják szerint jönnek az ufók, és megmentenek minket
  • OrioN the S
    azt koszi :o alap ,h moziba kell megnezni :D majd elobe is durva lesz... gondolom ,akkor is ide fogunk irogatni :D
  • TheRock18
    nah jólvan...ehhez én nem értek,fingom sincs erről az atomenergiáról,meg a nukleáris sz..ságokról,ezt meghagyom az okosoknak
  • Molnibalage
    És aminek olyan nagy a felezési ideje, annak kicsi az aktivitása. Ha nagy aktivitású lenne és ennyi felezési ideje lenne, akkor az még használható hasadóanyag lenne.

Paksi árám árában a hulladéktárolás költsége is benne van. A jövő számára a ma még elhasznált hasadóanyag nem az, mert a szaporító reaktorok képesek lesznek elvileg felhasználni.
  • poppe
    ez 1 kicsit faszányosabb film lesz 2012
  • TheRock18
    bizony,majd segít neki brúsz vilmos meg kovács vilmos :)
  • OrioN the S
    Keanu Reeves megment minket ad egy eselyt
  • JohnnyNapalm
    Egyéb.
    Egyáltalán nem érdekel mit csinálnak
  • tigeroo

• zsutyesz
    Várd meg a 2012-t, majd akkor kiderül, h hova visznek minket :D
  • poppe
    van olyan izotóp, aminek 80 millió év a felezési ideje :D
    ezért kell kilőni az űrbe, hátha E.T.-ék hasznát vennék
  • Cat 02 #49816
    Há' meg az olyan olcsó...
    Meg van sok hülye zöld, azok is tuti kitalálnának valami fasságot...
  • OrioN the S
    par embert is kilohetnenek a hulladekkal egyutt :D
  • immovable
    Már rég nem hiszek a kis csavar vagyok a gépezetben elgondolásban. :( Az lesz amit a hatalom/pénz akar, a többi lényegtelen. Így szarok rá, foglalkozom a saját életemmel, más nem érdekel. ;)
  • TheRock18
    az atom energia nagy jó,mert nem kerül annyiba,mint a kőolaj stb.
    de a radioaktívhulladék "soha" nem bomlik el...végülis soha,mert kb. 50000év..és azt úgysem éljük meg
  • BaliBoy
  • poppe
    jöhet az atom, olcsó és biztonságos. a hulladéka viszont kissé veszélyes, és kiba drága tárolni... szerintem globálisan kéne összegyűjteni, és kilőni a holdra. ha 1x megyünk innen, úgyis a marsra megyünk :)
  • Lacee
    az első kettő szerintem nem zárja ki egymást, szerintem a megújuló energiaforrásokat kéne támogatni, ám ha ez itthon valamiért nem megoldható (túl költséges, akármi) akkor még mindig a második legjobb megoldás az atomenergia.

Végül a másodikra szavaztam, mivel félrenyomtam az "egyéb" gombot :)