127612
-
Még soha, egyszer sem.
mondjuk nem is vagyok nagy lottózó, faterom inkább, de kettes fölé ő sem nagyon megy :D Én csak akkor,ha valami megérzés van, megteszem, de feleslegesen. Alapból nem szoktam nyerni semmin :D -
A 2. mondat komoly?? Mert én sztem beleőrülnék, ha ilyen történne... -
Igen, párszor, kisebb értékben. -
igen, egyszer visszanyertem a ráfordított pénzt, amugy nagyon nem lottózom -
szüleim lottóznak, de hármasnál nagyobb találat még nem volt, az is egyszer
meg egyszer ötös találatunk lett volna, ha az előző heti számokkal játszunk
-
Nem lottózok.
De szüleim már nyertek régen kissebb értékben. -
Igen, párszor, kisebb értékben. -
Nem lottózok. Anyáméknak volt 1-2-szer hármasuk és persze kettesük. -
Szülők lottóznak. Párszor nyertek már kisebb összegeket.
Engem igazán nem érdekel, viszont faternak meg szoktam nézni neten a nyerőszámokat, és ezt csekély 50%-os részesedésért teszem. Nem rossz üzlet.... :) -
extramagascsaj #50041 Igen, párszor, kisebb értékben. -
Nem lottózok. Látok öregeket amint több ezer forint értékben vagy akár tízezer forint értékben lottóznak aztám megy nyernek 20ezret és örülnek, holott sokkal többet csesztek már el. aztán meg nem huzzák le a vécét, meg lekapcsolgatják a villanyt, meg nem fürdenek csak hogy spóroljanak -
cargame #50039 Nem lottozok
-
pista89 #50038 Nem lottózok.
Teljesen hülyeség. -
én Nem lottózok. de a szüleim nyertek már kisebb értékben -
1x 1000Ft-t XD -
Nem lottózok. -
Igen, egyszer, kisebb értékben -
Ja, építettek szép házat, kocsi, minden fityfasz, majd csináltak egy fuvarozó céget. -
mákos :P
az rengeteg pénz volt akkor(most is!)
gondolom mai napig jól élnek -
Nekem van ellenpéldám. Haverom középiskolás társa nyert (a szülei persze) 180 milliót a 90-es években. :O -
hát igen,vannak ilyenek:S
van két ilyen történet is,apám munkatársáék minden héten játszottak ugyanazokkal a számokkal,egyik héten nem volt pénzük feladni,és bizony azon a héten nyertek volna
a másik eset,amikor volt b.nőm anyja elfelejtette feladni a szintén állandó számokkal játszott lottót...ők is nyertek volna,valamiért ez mindig így sikerül -
ennél mégrosszabb amit ismerősünk mesélt, hogy vannak családi számok (születési évek meg stb) náluk, amit mindig megjátszanak, de egyik héten gondolták hogy mostmár abba kéne hagyni a lottózást, erre pont azon a héten lett volna négyesük :D -
Igen, párszor, kisebb értékben.
Na nem én konkrétan, de a családi lottóval nyertünk :D kettesünk meg hármasunk volt már többször is. -
dettó
szét is téptem a szelvényt a legapróbb darabokra... a kúúffaannyát :D -
Nem lottózok.... Anyám viszont igen....így ezerrel szurkolok neki )))) -
Nem. Bolondok adója. :D -
petyke06 #50024 csak nagyon ritkán szoktam ( nem vagyok ennek a hive ) és egyszer kajak mindent PONT MELLÉ LÖTTEM egyel és akkor elegem is volt belöle :D -
még soha/nem lottózom -
párszor volt kettesünk. -
Már évek óta 2 szelvény állandó számmal játszom. Egy évben 2-3-szor van 2-esem, 1x volt 3-asom. Most az a heti pár száz forint nem vág földhöz, de ennyit megér a szerencsém, 1x hátha... Állandű számokat amúgy is TILOS abbahagyni. :) -
igen,többször is kisebb összegeket
amúgyis,nem akarom megnyerni még,majd ha 2 millárd lesz..ebből 1,4 milliárdból,jó,ha 1 hónapot tudnék élni
(csak viccel,természetesen nektek is adna belőle) -
nem lottózok... -
Azt a sok szobatudóst meg zsebtábornokot.
-
-
Az elsőre szavaztam.
Amíg nem lehet gazdaságosan és nagy mértékben megújuló energiaforrásokat használni, addig az atomerőműveké a terep. -
Fbn Lx #50015 Ezeknek a tényeknek a nagy részével tisztában vagyok, mégis az a véleményem, hogy egy-egy haditechnikai újítással ugyan hatékonyabban lehet pusztítani, csatát lehet vele nyerni, nem pedig háborút. Az amerikaiak is többet taktikáznak a háború politikájával, mint katonailag. Az ország instabilitása, annak kihasználása/fokozása, saját maguk által támogatott politikai vezetők beiktatása, külkereskedelem elvágása. A mi országunkat is pusztán belülről, identitástudat, motiváció és politikai korrektség hazavágásával le lehet győzni, a haditechnika csak akkor jön képbe, ha konkrét összecsapások vannak. -
Az automata sugárzásmérőkről tudok.
Egy baleset eltusolását simán el tudom képzelni. Egészen addig amíg csoportoknak érdeke fűződik hozzá. Az emberi egészség soha nem volt túlságosan fontos. Ma sem az.
Az összeesküvés-elméletek szükségesek. Hogy mennyi igazság van bennük, az más kérdés. Én nem akarok senkit meggyőzni. De senkit sem. -
Talán itt. Van itt is olyan, amit talán el lehetett volna olvasni egyeseknek, mielőtt a felezési idővel kapcsolatban írnak butaságokat. (3. pont)
-
Vannak automata sugárzásmérők telepítve szerte az országban. Neten is nyomon lehet követni. Sajnos nem találom most a linket.
abban sem vagyok biztos hogy egy esetleges szivárgásról tájékoztatnák-e
Az megint külön érdekes, hogy már megint egy konteó bukkant fel. Ez valami perverzitás, hogy enélül nem is lehet meglenni?
-
Na jó, azt hiszem egy kicsit túlreagáltad azt amit írtam. Nem tartom valószínűnek hogy holnap kitör egy háború, és fekete piacról beszerzett Javelin rakéták tucatjai záporoznak az erőműre. Ez egy fikció volt részemről.
A reaktor már itt van, kész van, üzemel. Hogy egy van, vagy húsz, az már teljesen mindegy. Szabad lett volna-e erőművet telepíteni hazánkba vagy nem, arről megoszlanak a vélemények. Tény hogy van erőmű és termel.
Az emberi hozzánemértés és pénzéhség mindg megteszi a magáét, abban sem vagyok biztos hogy egy esetleges szivárgásról tájékoztatnák-e egyáltalán a polgárokat. Azt pedig csak remélni tudom hogy tényleg biztonságosan szállítják, kezelik, és tárolják a radioaktív fűtőelemeket, hulladékokat.