127612
-
Annak ellenére, hogy néha azon gondolkodom a buszon, hogy a körülöttem levőket hogyan lehetne feldarabolni valamilyen karddal, én nem hiszem, hogy rám nagy hatást gyakoroltak volna, pedig egész kiskoromtól kezdve játszottam én mindenfélét. Az hogy régebben játékfüggő voltam, az nem (csak) az agresszív játékoknak köszönhető, de ennek, meg az internetnek hála szinte minden érdeklődésemet elvesztettem a valódi világgal szemben. A lényeg, hogy a gyerektől függ, hogy milyen hatást váltanak ki belőle és ha a szülő nem biztos benne, hogy hogyan fog rá reagálni, akkor foglalkozzon is vele és ne csak ültesse le a gép/konzol elé nevelés helyett. -
Kettő is van +1 ami félig erre hajlik... -
Nálad nem volt, másnál meg lehet. Nem azt mondom, h 15 éves koráig Hupikék törpikéket nézzen meg Hello Kitty-vel játsszon a gyerek; de én majd ha 1x apa leszek netán, nem hinném h örülnék neki, ha a 8-10 éves gyerekem kurvákat darabolna láncfűrésszel a GTA-ban és Motelt nézne... -
Rundstedt17 #50087 Én is így voltam ezzel.A káros hatás kitalálása igazából csak egy ok hogy ne ítéljék el a bünőzőket. -
Erről a témáról a kissé lerágott csont jelleg ellenére órákig lehetne vitatkozni még mindig, és ezután is. Ezért nem sok értelmét látom ennek a mai szavazásnak.
Amúgy én a 4. opcióra szavaztam, de ez ennél sokkal összetettebb dolog. -
tom235 #50085 Gyakorlatilag agresszív, gyilkolászós filmeken és játékokon nőttem fel.Ennek ellenére mindig higgadt és jó magatartású voltam/vagyok. Szóval szerintem nincsenek káros hatással a gyerekek fejlődésére. Aki agresszív az nem a film/játék miatt lesz az, hanem, mert olyan a személyisége. -
A legtöbb gyerek a bölcsődében / óvodában tanul meg káromkodni, tehát akkor az is káros. :)
Ez személyiség és nevelés kérdése.
Az agresszív, frusztrált, ideggyenge nyomoronc úgyis kiéli magát valahol.
Csak ugye könnyebb az NDK poreszre mutogatni (nyami), mint beismerni a kudarcot. -
Nem feltétlen vannak káros hatással rájuk, függ a gyermek neveltetésétől, személyiségétől. Megfelelő körülmények között képes felmérni a gyerek, hogy ez nem követendő példa -
Rundstedt17 #50082 Egyrészt ez a kérdés már volt,ha nem is pont ez de nagyon hasonló,másrészt nincs is normális válasz lehetőség.
Nem,egyáltalán nincs káros hatással válasz nincs. -
Nem feltétlen vannak káros hatással rájuk, függ a gyermek neveltetésétől, személyiségétől. Megfelelő körülmények között képes felmérni a gyerek, hogy ez nem követendő példa.
-
Dean Winchester #50080 elnyomtam :D
és az ucsót jelöltem be,pedig.:
Nem feltétlen vannak káros hatással rájuk, függ a gyermek neveltetésétől, személyiségétől. Megfelelő körülmények között képes felmérni a gyerek, hogy ez nem követendő példa. -
Nem feltétlen vannak káros hatással rájuk, függ a gyermek neveltetésétől, személyiségétől. Megfelelő körülmények között képes felmérni a gyerek, hogy ez nem követendő példa. -
Nem feltétlen vannak káros hatással rájuk, függ a gyermek neveltetésétől, személyiségétől. Megfelelő körülmények között képes felmérni a gyerek, hogy ez nem követendő példa.
-
Igen, az erőszak, szexuális tartalom, stb. mindenképpen károsan hat a gyerekekre, bármilyen forrásból is származik.
-
DIESEL DOG #50076 Csak az erőszakos videojátékok károsak rájuk nézve, mert könnyen agresszívvá válhatnak...
Csak hogy egy példát felhozzak: Postal 2... mondanom sem kell, szerintem kellő kép gusztustalan és aberrált... -
Nem jatszom szerencsejatekot.Soha.
"Aki jatszik az veszit,en pedig nyerni szeretek." -
Kalozoner #50074 egyszer volt nagymuternak egy négyese...kb 1 milliót nyert, meg majdnem egy szívátültetést... -
Párszor, keveset. -
nem.
ezért kell puttózni meg tippmixelni XD -
Igen párszor, kisebb értékben. Ketteseim voltak az ötösön, meg hármas a hatoson. Az utóbbi években viszont már nem lottózok. -
igen mindig nyerek a lottón...
(tapasztalatot) -
Hát ez is elég szar ügy; de nem veheti fel a versenyt a #50046-tal... -
Fbn Lx #50068 család lottózott, de már nem, én még nem vettem szelvényt, soha nem is fogok. 1x-2x volt már hármas szerintem. Állandó számok voltak, mégis abbahagytuk. Így inkább nem kísérjük figyelemmel a heti számokat :] -
Fbn Lx #50067 bazmeg ? :_DAS:Da
itt a fél család idegösszeroppanást kapott volna és levetette volna magát a küszöbről -
marci9507 #50066 Papámnak egyszer volt 4-ese lottón 5-ös lottón,de akkor még keveset fizetett(700k). -
Ez miatt április óta nem játszom. Hol itt az igazság? Amúgy,
Igen, párszor, kisebb értékben. -
Igen, párszor, kisebb értékben. -
DIESEL DOG #50063 Igen, egyszer, kisebb értékben...
Édesanyámmal közösen húztunk egy szelvényt (6-os lottó), kb. 3 éve és azon nyertünk 220ezer Ft-ot...
Azóta nem volt nagyobb nyeremény, max. a szelvény árát szoktuk visszanyerni.
Néha sorsjegyen szoktam nyerni 200 - 500 forintos összegeket... -
Egyszer volt egy 3-asom (: -
pozitívan látod:D -
csak egyszer de akkor 5milliárdot. -
xxxpaulxxx #50059 igen, párszor
1-2 ezer forintokat:D
Egy ismerősömnek lett volna egyszer teli találata, ha mondjuk nem lő minden számot 1el mellé
-
ez van ha random számokkal játszik az ember
de csak 300valamennyi millió volt akkor a nyeremény, szóval nem buktunk akkorát
-
nem jáccok mert szétbaszna az ideg mindíg.. :D de viszont kaparó sorsjegyezek és egyszer nyertem 5 rugót:D -
Állandóval sosem játszanék, szétb@szna az ideg, ha nem adnám fel valamelyik héten :D -
ba32107 #50055 Soha nem lottóztam, és nem is fogok, kidobott pénz. -
Mikor 7777 napos voltam, akartam feladni egyet, de elfelejtettem :SS
Majd 8888-ast megjátszom. Állítólag a nemtommilyenéletnumerofityfasz számom is 8.
-
Skandináv lottón volt egyszer egy hatosunk, egy kicsivel több, mint 100 ezret nyertünk :D -
Hát sajnos az nagy baj, h nem tudnak uralkodni magukon. Sztem heti 1-2 szelvény belefér állandó számokkal, de semmi több. -
Kinyírtam volna magam