127612
  • [HUN]FaTaL
    Az jó jaja. :D Anyám rendelt már. :)
  • KicsiMonkey
    Igen, de nem vagyok megelégedve a kapott termékkel, legközelebb nem rendelek tőlük.

Egyszer rendelt apám még régen egy Ab Tronicot vagy mi a f@szt, de az egész annyiból állt hogy bekented a hasad valami krémmel, aztán rátetted azt az övet, és elkezdett sokkolni
  • Pepsi Twist
    Igen, meg vagyok elégedve a kapott termékkel, talán máskor is rendelek tőlük.

Hot Pan vagy mi a geci, az qrva jó cucc
  • Scottt
    Nem, és nem is fogok, átverés az egész.
  • F1re
    Igen, de nem vagyok megelégedve a kapott termékkel, legközelebb nem rendelek tőlük.

fater mindig rendel de sztem fos :D
  • OrioN the S
    jaja :D de a forma az teljes extazisba olt es uvoltott :DDD
  • Rundstedt17
    ez a kérdés is volt már,nagyon hasonló biztos.
    nem rendeltem,és nem is fogok bár lehetnek jó minőségű termékeik nagyon megkérik az árát.
  • bardocz
    Fúúú, most hogy mondod:D
    És valami csaj fordította, amit mondott, de ő tök higgadtan, nem?:D
  • bardocz
    Nem, és valószínű nem is fogok, de azért egy Miracle Blade 3 mindig is az álmom marad Kiskoromban ezeknek a szövegét szerintem fejből tudtam, annyit néztem nagyanyámnál:D
  • Lacee
    ezt megerősíthetem, mi is rendeltünk késkészletet és 5-6 év alatt semmi baja nincs, még élezni sem kellett. Nagyon sok rémesen gagyi cuccot hirdetnek a TV-ben, de akad köztük olyan, ami használható és jó, úgyhogy az első választ jelöltem be.
  • RS
    Még nem, de vannak hasznosnak és jónak tűnő termékei, egyszer talán rendelek is.
    Ismerősöm rendelt kés készletet, de már nem most hanem 8 éve, és még mindig tökéletesen, jól működik.
    Összességében jók a termékek, de tényleg nagyon drága.
  • extramagascsaj
    mondanám h ennek a tagnak ízlésficama van,de ahhoz egyáltalán...ízlésének kellene hogy legyen
  • NEOreg3
    nem.
  • xxxpaulxxx
    hát nem szoktam rendelni, de ha átverés lenne, akkor mondjuk valaki betiltaná az egészet... de nem az mivel nincs betiltva:D
    Annyi a problémám, hogy rohadtul drága... és kb ugyan olyan minőségben megtalálható ezeknek a termékeknek a másolatai is...
  • Sickness
    személyes kedvencem:

Horst Fuchs

• immovable
    nem
  • VRSDM
    Igen, rendeltünk, ill. nem rendeltünk hanem személyesen elmentem venni 2db. hotpan-t karácsonyi ajándéknak :)
    egyiket anyukámnak másikat barátnőanyukájának.
    és gondolom ő is meg van vele elégedve mert anyukám sokat dícséri, valóban jó az eszköz és amit elmondtak róla a tv-ben az igaz is.
    énis szeretek benne meglepireggeliket készíteni stb.
  • SötétBarom
    Melóban nekünk van ilyen gőzzel működő felmosó cucc. Na az pl kifejezetten penge, egy keményebb szombat után, amikor tiszta retek a padló (kiömlött sör-kóla-mindenféle szesz, a ragacsba ivódott hamu, szal tiszta szar az egész) simán felszed mindent pillanatok alatt, és nem kell leizzadni a dörzsöléstől. Mikor először teszteltem a régi járólapon, egy csíkban pl világosabb színű lett, pedig takarítónő jön minden másnap..

:)
  • OrioN the S
    Emlekszik valaki arra a faszira aki gyuruket arult? :D Valami olasz foszer es mindig sikoltozott ,hogy mekkora akcio van... nah az eleg idegesito volt :D
  • Lacee86
    Hát akarva akaratlanul láttam már jó pár terméküket bemutatni a tvben. Voltak nagyon hülyeségnek tűnő dolgok, de bizony akadt nem 1, ami felkeltette az érdeklődésemet. Ki tudja, lehet h 1x rendelek vmit.
  • OrioN the S
    Mi levegotisztitot vettunk es tok jo meg tenyleg hasznalhato csak draga volt.. en nem adtam volna ki ra annyi penzt.
  • extramagascsaj
    Nem átverés jah, csak nagggyon durva lehúzás
  • zsutyesz
    nekem van több ismerősöm is, aki már rendelt, és senkinek nem volt eddig problémája.
    Biztosan terméktől is függ. Barátnőmék azt a Hot Pant, vagy mit rendeltek, más ismerősöm pedig a Leg Magic-at.
  • androka666
    a teleshopol en sose rendeltem de szoktam nezni
  • OrioN the S
    Akkor nem valami hiteles a szavazatod :D
  • pista89
    nem, gondolom :D
  • OrioN the S
    De ,ha nem rendeltel soha ,akkor honnan tudod? Rokon,barat vagy valaki mondta?
  • OrioN the S
    Szerintem is csak ennyi a baj vele.
  • Sickness
    én egy matracot rendeltem anno, sátorban igen jó -.-
  • Sickness
    lehúzás csak, nem átverés. mert szerintem némelyik cucc tényleg jó lehet.
  • Dick Riddick
    Vicc az egész.
  • pista89
    Mert mondják a tévébe, hogy milyen jól darál pl stb.
    Megrendeled, megjön azt szart nem ér.
  • FZoleee
  • OrioN the S
    De miert atveres? Mondja mar el valaki :D
  • Carlos

• extramagascsaj
    Nem, és nem is fogok, átverés az egész
  • BaliBoy
    Még nem, de vannak hasznosnak és jónak tűnő termékei, egyszer talán rendelek is.

Kinéztem egy ilyen forrógőzölős cuccot.
  • pista89
  • OrioN the S
    Ja igy mar ertem :\
  • pista89
    Mert szar mind.