127612
-
Az jó jaja. :D Anyám rendelt már. :) -
Igen, de nem vagyok megelégedve a kapott termékkel, legközelebb nem rendelek tőlük.
Egyszer rendelt apám még régen egy Ab Tronicot vagy mi a f@szt, de az egész annyiból állt hogy bekented a hasad valami krémmel, aztán rátetted azt az övet, és elkezdett sokkolni
-
Igen, meg vagyok elégedve a kapott termékkel, talán máskor is rendelek tőlük.
Hot Pan vagy mi a geci, az qrva jó cucc -
Nem, és nem is fogok, átverés az egész. -
F1re #50169 Igen, de nem vagyok megelégedve a kapott termékkel, legközelebb nem rendelek tőlük.
fater mindig rendel de sztem fos :D -
jaja :D de a forma az teljes extazisba olt es uvoltott :DDD -
Rundstedt17 #50167 ez a kérdés is volt már,nagyon hasonló biztos.
nem rendeltem,és nem is fogok bár lehetnek jó minőségű termékeik nagyon megkérik az árát. -
Fúúú, most hogy mondod:D
És valami csaj fordította, amit mondott, de ő tök higgadtan, nem?:D -
Nem, és valószínű nem is fogok, de azért egy Miracle Blade 3 mindig is az álmom marad
Kiskoromban ezeknek a szövegét szerintem fejből tudtam, annyit néztem nagyanyámnál:D
-
ezt megerősíthetem, mi is rendeltünk késkészletet és 5-6 év alatt semmi baja nincs, még élezni sem kellett. Nagyon sok rémesen gagyi cuccot hirdetnek a TV-ben, de akad köztük olyan, ami használható és jó, úgyhogy az első választ jelöltem be. -
Még nem, de vannak hasznosnak és jónak tűnő termékei, egyszer talán rendelek is.
Ismerősöm rendelt kés készletet, de már nem most hanem 8 éve, és még mindig tökéletesen, jól működik.
Összességében jók a termékek, de tényleg nagyon drága. -
extramagascsaj #50162 mondanám h ennek a tagnak ízlésficama van,de ahhoz egyáltalán...ízlésének kellene hogy legyen
-
nem. -
xxxpaulxxx #50160 hát nem szoktam rendelni, de ha átverés lenne, akkor mondjuk valaki betiltaná az egészet... de nem az mivel nincs betiltva:D
Annyi a problémám, hogy rohadtul drága... és kb ugyan olyan minőségben megtalálható ezeknek a termékeknek a másolatai is... -
személyes kedvencem:
Horst Fuchs
-
nem -
Igen, rendeltünk, ill. nem rendeltünk hanem személyesen elmentem venni 2db. hotpan-t karácsonyi ajándéknak :)
egyiket anyukámnak másikat barátnőanyukájának.
és gondolom ő is meg van vele elégedve mert anyukám sokat dícséri, valóban jó az eszköz és amit elmondtak róla a tv-ben az igaz is.
énis szeretek benne meglepireggeliket készíteni stb.
-
Melóban nekünk van ilyen gőzzel működő felmosó cucc. Na az pl kifejezetten penge, egy keményebb szombat után, amikor tiszta retek a padló (kiömlött sör-kóla-mindenféle szesz, a ragacsba ivódott hamu, szal tiszta szar az egész) simán felszed mindent pillanatok alatt, és nem kell leizzadni a dörzsöléstől. Mikor először teszteltem a régi járólapon, egy csíkban pl világosabb színű lett, pedig takarítónő jön minden másnap..
:) -
Emlekszik valaki arra a faszira aki gyuruket arult? :D Valami olasz foszer es mindig sikoltozott ,hogy mekkora akcio van... nah az eleg idegesito volt :D -
Hát akarva akaratlanul láttam már jó pár terméküket bemutatni a tvben. Voltak nagyon hülyeségnek tűnő dolgok, de bizony akadt nem 1, ami felkeltette az érdeklődésemet. Ki tudja, lehet h 1x rendelek vmit. -
Mi levegotisztitot vettunk es tok jo meg tenyleg hasznalhato csak draga volt.. en nem adtam volna ki ra annyi penzt. -
extramagascsaj #50152 Nem átverés jah, csak nagggyon durva lehúzás -
nekem van több ismerősöm is, aki már rendelt, és senkinek nem volt eddig problémája.
Biztosan terméktől is függ. Barátnőmék azt a Hot Pant, vagy mit rendeltek, más ismerősöm pedig a Leg Magic-at. -
androka666 #50150 a teleshopol en sose rendeltem de szoktam nezni -
Akkor nem valami hiteles a szavazatod :D -
pista89 #50148 nem, gondolom :D -
De ,ha nem rendeltel soha ,akkor honnan tudod? Rokon,barat vagy valaki mondta? -
Szerintem is csak ennyi a baj vele. -
én egy matracot rendeltem anno, sátorban igen jó -.- -
lehúzás csak, nem átverés. mert szerintem némelyik cucc tényleg jó lehet. -
Nem, és nem is fogok, átverés az egész.
Vicc az egész. -
pista89 #50142 Mert mondják a tévébe, hogy milyen jól darál pl stb.
Megrendeled, megjön azt szart nem ér. -
Nem, és nem is fogok, átverés az egész. -
De miert atveres? Mondja mar el valaki :D -
Nem, és nem is fogok, átverés az egész.
-
extramagascsaj #50138 Nem, és nem is fogok, átverés az egész -
Még nem, de vannak hasznosnak és jónak tűnő termékei, egyszer talán rendelek is.
Kinéztem egy ilyen forrógőzölős cuccot. -
pista89 #50136
-
Ja igy mar ertem :\ -
pista89 #50134 Mert szar mind.