127612
-
Orosz*Metalcore ban csak lábbal baszom a ritmust.
hát DeathCore/MetalCore ban Hörgés-Pig-Growling-Screaming meg ritmus <: -
Igen, ő meg erre írta, hogy a régi időkben pedig a vallás határozta meg, és a mai kor kialakulásában is volt szerepe. -
A lábammal dobolva / fejemmel bólogatva követem a ritmust.
Tanulás közben nekem sajna a zene eltereli a figyelmemet. Ezért is irigylem öcsémet, aki pl TV közben is tud tanulni, amit sose fogok megérteni.
Minden egyéb elfoglaltság közben bármikor jól jön a zene. Leginkább sg közben hallgatok, meg suliba buszozás közben (meg persze visszamenetkor is). Buszozáskor is sokszor láthatják rajtam, hogy vajon milyen zenét hallgathatok, bár az esetek többségében a fáradtságtól én is csak mereven bámulok ki az ablakon és elvagyok.
Kocsizás közben meg berakom a jó öreg NFS zenéimet és élvezem a vezetés örömét. :) -
Szerinted én mit írtam az #50438-ban? Csak mivel nem tudott szöveget értelmezni, nem vitáztam vele tovább.
Gyengébbek kedvéért újra. Hát pedig, hogy mi erkölcsös s morálisan helytálló, mindig a társadalom fejlettsége határozza meg nem a vallás. -
Pedig igaza van, a saját erkölcsi értékrended is a társadalom és neveltetésed hatására alakult ki. Persze nyilván rendelkezik az ember a szabad akarattal és saját személyiséggel, véleménnyel, nem mindenben értenek egyet az emberek, ugyanakkor az ALAPVETŐ társadalmi normákat betartod, mert így neveltek, ebbe születtél bele. Ergó gondolok olyanra, hogy nem ölsz embert. Ami persze logikus, és úgy gondolod, hogy magatól sem tennéd, de mégis gyerekkorban ivódik beléd az egész, hogy megfelelj a társadalmi elvárásoknak. Most ha barbárok között nőnél fel, ahol nincs ilyen elvárás, akkor hiába hiszed, hogy te nem tennéd, lehet oda is születnek "gyengék", de ugye ott nincs büntetés, nincs mitől tartani, nincs ami korlázona és megfékezne, nincsenek elvárások, sőt, az elvárások talán pont ösztönöznének, hogy tedd meg. Ha pedig mégsem teszed, akkor elbuksz és nem húzod sokáig. -
Egyéb elfoglaltságokkal összehangolva hallgatok zenét (tanulás, edzés, főzés, takarítás...)
Kocsiba ülök és tökig nyomom a gázt. -
Fbn Lx #50448 nekem is iszonyú jó hangom van!
aki ismer, az most nevet. -
Iszonyu jo hangom van,szal enekelem. -
-
Tátogok, mintha énekelnék, de valójában egy hang sem jön ki belőlem. --> van akit zavar, szóval magamba énekelem:) De ha társulnak akkor én se fogom vissza magam :) -
sztem ba32107 alairas rulz :)
"Szar az egész - mondá Jézus, és az hívők közé baszá az keresztet." :D
-
Nemááá! Beszéljünk a zenéről!! -
többség. -
Ok. Akkor hidd így. -
Fbn Lx #50440 Nem mondok újat azzal, hogy régen ez erkölcsös volt és elfogadott, mert az erkölcsöt a vallás diktálta. Nem mindenki, de a keresztények nagy része úgy gondolta, hogy ez helyes. Manapság ki venne részt egy keresztes háborúban? Akkoriban ez megtiszteltetés volt.
Szóval igen, régen a vallás diktálta, ma meg a liberális politika. Valami mindig diktálja, és minden kor embere azt hiszi erről, hogy ez valójában logikus, tudományos, vagy az érett ember gondolkodása.
A korszellemektől függetlenül senkinek sincs igaza. Ezek eszmék, az eszmék mesterségesek, nem öröktől valók, ezért természetesen nem rendelkeznek egyetemes igazsággal. Ha máshová, más időben születsz, máshogy gondolnád, nem hidd, hogy a normáid téged igazolnak, vagy következetes emberré tesznek. -
Fbn Lx #50439 A kollektíva hajtja?
Ergo birka, megy a többiek után? -
Hát pedig, hogy mi erkölcsös s morálisan helytálló, mindig a társadalom fejlettsége határozza meg nem a vallás. Vagy szerinted erkölcsös dolog volt, máglyára küldeni emberek százait, mert nem hittek istenben? Morálisan helyes volt emberek 1000-reire ráerőltetni egy hitet tűzzel vassal? -
Fbn Lx #50437 Nem ok-okozatról beszélt, hogy azért volt jó ember mert hívő volt, hanem mellérendelt, hogy: hívő volt, és mellesleg jó ember.
Megint csak szófacsarás. -
Fbn Lx #50436 A gyónást is félreérted többek között, ahogy van számtalan elmebeteg idióta pap is, aki lebassza szegény kisgyerekeket, ha a múlthéten nem voltak gyónni.
A gyónás a saját hibáid kiküszöbölését segíti elő, mert nem pusztán egy másik embernek, de saját magadnak is rendszeresen bevallod, és megemészted azokat a dolgokat, amikről úgy érzed, hogy megtetted, de valamért nem lett volna szabad. És a legfontosabb az, hogy miért.
Azoknak az embereknek nagyon hasznos és érdemes a gyónás, akik nem szoktak rendszeresen elgondolkodni a saját hibáikon, és kielemezni azokat.
Ezt mind úgy mondtam, hogy nem vagyok aktív hívő, soha nem gyóntam még életemben, félreértés ne essék -
Fbn Lx #50435 Pont erről beszéltem: a logikád azt diktálja, hogy azért nem szabad, mert megtorolnak érte. A morális, vagy erkölcsi miértjét még mindig nem magyaráztad meg a logikáddal. Na, vajon, miért nem tudod. -
Fbn Lx #50434 ismételten hangsúlyozom, hogy nem KELL, de ha átrágod magad rajta, vagy tanulmányozod, az jó iránymutató, ezért fikázni felesleges. -
Nem csinálok semmit :'| -
egyéb:
heves maszturbálásba kezdek a zene ritmusára
-
en megorulok ,ha csend van... vagy elalszok :D az utobbi mar okozott kellemetlenseget.
-
extramagascsaj #50430 Énekelem / dúdolom / teli torokból üvöltöm.
Egyéb elfoglaltságokkal összehangolva hallgatok zenét (tanulás, edzés, főzés, takarítás...) -
ba32107 #50429 Én se vagyok annyira zenés. MP3 lejátszómat soha nem használom, csak nagy ritkán hallgatok itthon zenét gépen. Kocsiban pedig kifejezetten utálom, ha szól a zene, jobban szeretek csöndben vezetni. -
DIESEL DOG #50428 Néha énekelem is, lábammal dobolok, illetve haverokkal teli torokból üvöltünk... :D
Egyébként nagyon szeretem kedvenc számaimat hallgatni vezetés közben, munka közben, bárhol szinte. Mondhatnám úgyis hogy engem a zene mozgat... :) -
nem vagyunk egyformák :D
még ki se álltam a kapuból
de a cd-t már etetem is megfele a fejegységgel :) -
ált a refrént dúdolom, énekelném akkor az senkinek sem lenne jó. tanulás, meló, minden egyéb mellett jó a zene, mert utálom a teljes csendet.
kocsiban pedig, ha unatkozok, vagy jó zene szól, akkor a féklámpával szoktam villogni D: -
Hát elég fura sztem ha vki szinte abszolút nem hallgat zenét (most mind1, h zenéről vagy "zenéről" van szó
). Nekem is van egy jó haverom, aki max a Fradi indulót hallgatja meg. XD Vhogy a zene hozzátartozik az ember életéhez sztem.
-
Akkor én abszolút érthetetlen lennék a számodra, mert zenét hallgatni sem szeretek igazán. Sőt, havi 1x 2x ha előfordul, hogy kicsit youtube-ozok. Kocsiban sem szól, csak ritkán, pedig napi szinten megyek 50 km kb. Ráadásul szinte alig van hatása a zenének a hangulatomra, vagy ki tudja mire.
-
nem azt mondtam
de a lábamat nem tudom leállítani
jó le tudom de rá két perce azon kapom magam hogy megint jár :D
buszon énse éneklek :D -
After party 
#50420 Nem biztos h mindig csak a zenére figyel vki, lehet h gondolkozik vmin, vagy fáradt és csak néz a semmibe. Én is hallgatom az mp3-am minden nap a buszon, de azért még ha jó kedvem is van, max csak finoman nyomom a ritmust az ujjaimmal. Fura lenne, ha mindenki rázná a fejét és üvöltené a zene szövegét amit éppen hallgat.
-
ba32107 #50421 Ilyen laza azért nem vagyok :D -
szerk.
számomra az érthetetlen mikor kihallatszik valaki zenéje, döng ezerrel a fülébe, a fazon meg megfeszülve ül mint akit karóra húztak és a szeme sem rebben. egyszerűen ha már a saját legjobb zenéimet hallgatom ösztönből jár a kezem / lábam.. -
ha koncert akkor éneklemüvöltöm az egész szöveget
a buli akkor seggrisza és kézzelmóka
amúgymeg a kedvenc zenéimmel kelt a telefon, szól a gépről míg készülök, szól a fülembe míg megyek suliba, szól hazafele míg jövök suliból, hazaérek gépmégmegy zene újra és szól estig, majd este kikapcs gép magától és közben halkan zene.
szóval amikor csak nem tilos zenét hallgatok :) és rázom fejemlábaméneklem -
Egyéb (kommentben kifejtem):
Itthon általában egyéb tevékenységek mellett hallgatok zenét: fórumozás, msn, tanulás, takarítás stb. Kocsiban meg ritmusra ütögetem a kormányt. :D -
Miert? :D Te is igy nyomod?
-
ba32107 #50416 Énekelem / dúdolom / teli torokból üvöltöm.
Egyéb: ha nagyon belelendülök, biztos bezárnának a zártosztályra ha látna valaki :D
-
Nincs kedvenc zeném / Nem csinálok semmit