127612
  • OrioN the S
    Jatszod itt a maganyost kozbe fogadok ,hogy most is rudbaszo nok seggerol szivod a kokaint es napszemuvegbe visitozol a medence szelen fekve.
  • Rundstedt17
    Viseld tetteid következményét,amúgy meg nem a csaj hibája,hanem azé aki hagyja hogy lenyúlják tőle következésképp, pofabeverés a rivális hímnek alap kötelesség még ha nem is segít.
  • NEOreg3
    senki
  • OrioN the S
    ki hitte volna :\
  • NEOreg3
    nem hiszem, nem mintha valaha is előfordulhatna ez velem
  • poppe
  • autoszimulator
    ugyan, a többség így reagálja le. eddig engem ketten "látogattak" meg személyesen, egyikkel meglehetett beszélni, másik érkezését követő első percben majdnem betörte orrom a könyökével. de gondolom a tények ezt követően sokat változtak, miszerint nincs nője. [nem]
  • extramagascsaj
    én nem a 3.-at büntetném
    nem ő csalt meg
  • Darukezelő
    Arra már nem is gondolsz, hogy esetleg a kapcsolatban volt valami szar, és azért csalta meg a barátnő a párját? Szerintem a barátnővel kéne ilyenkor elbeszélgetni, hogy ó ugyan mégis mi volt ez, és miért. Most bezúzod a srác fejét, és akkor mi lesz? A tény, hogy meglettél csalva, ugyanúgy fenn áll. Én inkább a kapcsolatomban kutakodnék, hogy mit ronthattam el, amiért más társaságára vágyott a lány. Lehet a lány egy könnyűvérű ribi amiről nem tudtál pl, de lehet hogy kisiklott a kapcsolatod, és ezért csalt meg. De szerintem nem megoldás, hogy bezúzzuk a srácot akivel kufircolt az asszony. Lehet inkább a saját arcom zúznám be, amiért f×sz voltam a kapcsolatomban.
  • autoszimulator
    elég gyökszi felfogás, jobb lenne belátni, hogy a dologhoz kettő darab ember kell, amelyik közül az egyik bizony a csajod. és mivel ő foglalt, neki kell nemet mondani.
  • Calver
    "huntofa felhasználói adatlapja
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: lány"

ezek a mai leszbikusok...
  • huntofa
    Én megkeresném azt a csávót aki lesmárolta és szétverném a fejét , ez lenne a minimum. Rongyosra ütném ahol tudnám.
  • extramagascsaj
    99%,h repülne,de 1% esélyt adok neki,h megtudnám bocsájtani
  • Molnibalage
    Bizony, első gondolatom ez volt. Nem független változók. :)
  • Rundstedt17
    Én is
  • justin
    Én látok némi összefüggést a "Van most kapcsolatod?" szavazás eredménye és ennek a szavazásnak a jelenlegi állása között :)
  • Rundstedt17
    Ha csak smár, és egyéb lájtos dologról van szó, akkor igen.

Könnyű kísértésbe esni,azért még ennyi simán megbocsátható.
  • tigerbácsi
    A körülményektől függ.... talán el tudnám felejteni a dolgot.

• Molnibalage
    Hmmm... 50% ilyen kegyetlen? Az ember nem tökéletes és gyarló. Ha már házasság és gyerek is van, akkor is ilyen rugalmatlanok vagytok?

Elismerem, hogy nem vagyok házas ember és biztos mosolyszünet és bizalmatlanság lehet, de azért ez így kicsit meredek.
  • extramagascsaj
    A körülményektől függ.... talán el tudnám felejteni a dolgot
  • panther112
    Én ennek nem tulajdonítok akkora jelentőséget, csináljon amit akar.

De mondjuk ez fordított esetben is igaz.
  • Katarina 60
    Biztosan nem.Ha megcsal,repül.
    Soha többé nem tudnék megbízni benne.
  • immovable
    S alap, hogy egymással is "foglalkozzanak". :D
  • Picar77
    Biztosan nem. Ha megcsal, repül.
  • Carlos
    őszinte szerelemre és kapcsolatra vall... :D
  • immovable
    Nem rossz, nem rossz. ;)
  • [HUN]FaTaL
    Ha megcsal, repül. Én nem csalom meg, Ő se tegye..
  • poppe
    A körülményektől függ.... talán el tudnám felejteni a dolgot.
    pl. lefixál nekem egy hármas kekszet egy általam választott csajjal :D
  • cenobite
    Én ilyen régimódi fickó vagyok, akinél egy kapcsolatban az egyik alappillér a hűség. Úgyhogy a "repülősre" nyomtam. :)
  • ba32107
    Velem sem történt még ilyen, elég sokat gondolkoztam rajta, de végülis az egyesre böktem. De nagyon helyzetfüggő az eset. Milyen a csaj, kivel történt, miért, hogy viselkedik utána, stb stb..... ezek mind fontos dolgok a döntésben. Alapban elég féltékeny típus vagyok, szóval nem viselném valami jól...
  • ba32107
    Jó, ott nyilván nem, de a kommentedből az jött le, hogy aki teljes magányban is kicsit hülyéskedik és "táncol", akkor az mindjárt bolond.
  • Molnibalage
    Mivel sosem történt még ilyen, fogalmam nincs.
  • OrioN the S
    Ha csak smár, és egyéb lájtos dologról van szó, akkor igen.

De nem biztos :\ Szeritnem ,ha valami vita lenne tuti előkerülne a dolog és már soha nem lenne az igazi... Ha félrekúrna azonnal repülne ,mert attól a pillanattól kezdve elkezdenék undorodni tőle... hozzá nem tudnék érni.
  • immovable
    Biztosan nem. Ha megcsal, repül.
  • DIESEL DOG #50499
    Biztosan nem. Ha megcsal, repül...

Nálam csak egy esély van. Ha eljátssza, akkor fel is út, le is út. Aki egyszer megcsal, az megfog többször is... sajnos egyre kevesebb a hűséges csaj... :S
  • Carlos
    1st: Biztosan nem. Ha megcsal, repül.

• G_ArchAngel #50497
    Ha tomegkozlekedesi eszkozon ezzel zavarja masok epseget, akkor igenis az...
  • ba32107
    Mentális zavar, ha az ember élvezi a zenét?
  • G_ArchAngel #50495
    Egyéb (kommentben kifejtem)

Hallgatom a zenet, ha az az elsodleges cel es nem hadonaszok, bohockodok - nincsenek mentalis zavaraim...
  • Csuhai G
    Utcán, tömegközlekedésen, ha vannak emberek, akkor "A lábammal dobolva / fejemmel bólogatva követem a ritmust", ha üres a járat vagy az utca, akkor "Énekelem / dúdolom / teli torokból üvöltöm."
    Itthon gyakran "Egyéb elfoglaltságokkal összehangolva hallgatok zenét", ezalatt értem a munka/tanulás közbeni chillout, downtempo hallgatást.