127612
  • berlinboy6329
    Szlovákokat.Senki sem mondta,h vezessék be a nyelvtörvényt,ők maguk tették...Vitték az ország eszaki részét,vitték vele a magyarokat is,akkor mostmár fogadják el,h ott vannak,és magyarul beszélnek,mikor akarnak v ha ennyire zavarja őket felőlem visszaadhatják őket akár földestül is.:p
  • marci9507
    szlovákokat
  • pista89
    Nem érdekel, tiszta szégyen.
  • toysoldier
    A szlovákokat
  • belapeter
    Na ezt a kérdést nemértem.
    Én Szlovákiában élő magyar vagyok.
    Most ezzel mit céloznak?
  • BIZ0906
    "nem érdekel."
  • F1re
    A szlovákokat.

alapjaba véve nem lenne bajom a szlovakokkal mert akik felvideken laknak azok altba normalisak de akik beljebb azok a köcs.g tooot faxopok azokat ütni kell :D 60% faxopo de lehet h ez is az az idiota miniszteruk miatt van
  • 0Fritz0
    Béke van.
  • Doomista
    Fogalmam sincs. Nem értem ezt az ellenségeskedést...mire jó ez ? Ezt sem értem...Miért nem lenne jobb a béke? Olyan szépen meg él sok ország egymás mellet békében, miért jobb a szlovákoknak hogy feszültség legyen ? Ezt sem értem...Ennyi eszük sincs, hogy felfogják, békében jobb lenne élni ? Áh...
  • OrioN the S
    mondjuk 1 jo pont nekik ,hogy a sor az olcso :D
  • milk4
    A szlovákokat.

Köcsögök még a zebrán is majdnem elbasztak már vagy 5x.
  • ChuckyHUN
    A magyarokat.

2

1.59%

van 2 szlovák topiklátogatónk xDDDDDDD

amúgy: nem érdekel
  • Heffi
    Nem érdekel.
  • extramagascsaj
    Nem tudom / nem érdekel.
  • Bandee1987
    A szlovákokat. Nem nálunk van szélsőjobboldali, nacionalista, kisebbségellenes kormány, hanem náluk.
  • Dick Riddick
    *média*
  • Dick Riddick
    Erről a témáról nekem megvan a saját különbejáratú véleményem.
    Volt alkalmam szlovák emberekkel beszélgetni, az ő meglátásuk szerint a szlovákok nagy részének nincs semmi baja a magyarokkal. Olyan mintha a magyarokat egytől egyig gárdistának titulálnák. Tudjuk hogy nem így van.
    Szlovákiában komoly pártérdek lett a magyarok elleni uszítás, ezzel egy zászló alatt lehet egyesíteni az embereket. A magyar és szlovák médi pedig rátesz erre még jó néhány lapáttal. A radikalizmus mindig is jelen volt a közéletben, időről időre felbukkan, és új erőre kap. Szlovákiában ez történik. Nálunk is volt rá példa, és valószínűleg lesz is még.
    (Ez a Nagy-Magyarország téma pedig nevetséges, ebben a kis államban sem tudunk rendet tenni, nemhogy egy nagyobban.)
  • Dick Riddick
    Picsán rúgni? :)
    Ők az EU.
  • Lacee86
    A szlovákok gerjesztik a feszkót, ez egyértelmű. Nemtom amúgy mire fel verik a nyálukat, mikor tképpen egy évszázadokon át magyar földet neveznek az ő országuknak "Szlovákia"-ként. Tényleg felháborító amit művelnek, ennek komolyabb következménye kellene h legyen (nem háborúra gondolok természetesen, bármiféle erőszakot elítélek).
  • tommygear
    házigazda tegye már be nekem ehez a modern skinhez ezt:

kössz :D
  • tommygear
    pfff szlovákia, miaz?
  • W B
    szlovákia? az mi? Ilyen állam nincs. (sajnos van)
  • Bruk
    Jelen helyzetben nem tud érdekelni.
  • xxxpaulxxx
    szlovákok?
    akik tőlünk kapták a földjüket?
    aha, ok
  • Hegi90
    Média+nacionalisták
    meg néhány hataloméhes politikust (főleg a szlovák oldalon), de ez már csak egy következmény.
  • Scottt
    A szlovákokat.
  • poppe
    a szar náci szlovák kormányt! szlovákokkal semmi bajom, meg úgy általában a körülöttünk élőkkel, de ez a mostani szlovák kormány egy náci szarkupac
  • Mike at home
    én nyugost vagyok
  • HöfEE
    Mike vegyél be egy nyugtatót jót fog tenni.
  • Mike at home
    mitől lennék primitiv vagy frusztrált
    ha egy kicsit elmagyaráznád
  • stationx
    sajnálni? elég primitív, vagy frusztrált lehetsz, ha ez jött le a kommentemből. :DDDDD
  • Mike at home
    vedd csak magadra
    tetszik a fekete nyilas cucc? jó benne masírozni? erősnek érzed magad a csordában? puskád mikor lesz? gyakorlatoztok már?
  • Mike at home
    mikor épp? zsidók területet kaptak
    nem visszakapták
    sajnálod tőlük?
    legyél zsidó te is, és akkor örülhetsz
  • Mike at home
    nagydarab Ödönke elveszi a kisautódat, te visszakéred Ödönke meg lebasz neked egyet. Erre elmész óvónénihez, de ő azt mondja, haggyá' már. akkor kié az autó? ha van egy kis eszed, nem a játékautót siratod az óvóda hátralévő részében, hanem kitalálsz magadnak vmi mást, és az óvónénit sem bazstatod óránként, hogy szerezze vissza az autódat, mert kurvára unni fogja már a siránkozásod
  • stationx
    Zsidók, meg épp visszakapták a területüket.
  • Mike at home
    naja, csakhogy akkor most a törökök is benyújthatnák az igényület, sőt, portugálok, spanyolok, hollandok, angolok, stb, stb
    mindig van aki éppen veszit, más meg éppen nyer
    a sebeink nyalogatása azonban nem vezet sehová, lásd muszlimokat, akik mind a mai napig az ókorban megszerzett majd később elveszített vezető szerepüket siratják. no meg a keresztes hadjáratokat. mennyi idő telt el? 800 év? olaj nélkül hol lennének?
  • Mike at home
    EU-n belül háború? :o kicsi vagy még, majd kinövöd.
  • Mike at home
    Mindkét oldalon a nacionalisták a felelősek.

ezzel együtt úgy gondolom, Szlovákia nem létezik, az csak egy kreált állam. És ezt ők is tudják. Szinte az összes helységnevük magyar, a magyar parlamentben ülnek, jó, hogy frusztráltak.
  • tenkenorman
    A szlovákokat. NEm tudom ki akarta elsöpörni a magyarokat a föld felszínéről.
    Nincsen hazátok!!!!
  • HöfEE
    Azért akkor sem mindegy milyen ország fennhatósága alatt él egy nemzeti kisebbség ebből problémák lehetnek (lásd szlovák nyelvtörvény) . A másik dolog meg ,hogy igaz hogy nincsenek EU-n belül lezárt határok , de csak egyszer alakuljon ki háborús szituáció két ország között (nem kívánom hogy legyen, sőt, de ez bármikor megtörténhet) akkor mindjárt problémás a dolog.