127612
-
Szlovákokat.Senki sem mondta,h vezessék be a nyelvtörvényt,ők maguk tették...Vitték az ország eszaki részét,vitték vele a magyarokat is,akkor mostmár fogadják el,h ott vannak,és magyarul beszélnek,mikor akarnak v ha ennyire zavarja őket felőlem visszaadhatják őket akár földestül is.:p -
marci9507 #50893 szlovákokat -
pista89 #50892 Nem érdekel, tiszta szégyen. -
A szlovákokat -
Na ezt a kérdést nemértem.
Én Szlovákiában élő magyar vagyok.
Most ezzel mit céloznak? -
BIZ0906 #50889 "nem érdekel."
-
F1re #50888 A szlovákokat.
alapjaba véve nem lenne bajom a szlovakokkal mert akik felvideken laknak azok altba normalisak de akik beljebb azok a köcs.g tooot faxopok azokat ütni kell :D 60% faxopo de lehet h ez is az az idiota miniszteruk miatt van -
Béke van. -
Fogalmam sincs. Nem értem ezt az ellenségeskedést...mire jó ez ? Ezt sem értem...Miért nem lenne jobb a béke? Olyan szépen meg él sok ország egymás mellet békében, miért jobb a szlovákoknak hogy feszültség legyen ? Ezt sem értem...Ennyi eszük sincs, hogy felfogják, békében jobb lenne élni ? Áh... -
mondjuk 1 jo pont nekik ,hogy a sor az olcso :D -
A szlovákokat.
Köcsögök még a zebrán is majdnem elbasztak már vagy 5x. -
A magyarokat.
2
1.59%
van 2 szlovák topiklátogatónk xDDDDDDD
amúgy: nem érdekel -
Nem érdekel. -
extramagascsaj #50881 Nem tudom / nem érdekel. -
A szlovákokat. Nem nálunk van szélsőjobboldali, nacionalista, kisebbségellenes kormány, hanem náluk. -
*média* -
Erről a témáról nekem megvan a saját különbejáratú véleményem.
Volt alkalmam szlovák emberekkel beszélgetni, az ő meglátásuk szerint a szlovákok nagy részének nincs semmi baja a magyarokkal. Olyan mintha a magyarokat egytől egyig gárdistának titulálnák. Tudjuk hogy nem így van.
Szlovákiában komoly pártérdek lett a magyarok elleni uszítás, ezzel egy zászló alatt lehet egyesíteni az embereket. A magyar és szlovák médi pedig rátesz erre még jó néhány lapáttal. A radikalizmus mindig is jelen volt a közéletben, időről időre felbukkan, és új erőre kap. Szlovákiában ez történik. Nálunk is volt rá példa, és valószínűleg lesz is még.
(Ez a Nagy-Magyarország téma pedig nevetséges, ebben a kis államban sem tudunk rendet tenni, nemhogy egy nagyobban.) -
Picsán rúgni? :)
Ők az EU. -
A szlovákok gerjesztik a feszkót, ez egyértelmű. Nemtom amúgy mire fel verik a nyálukat, mikor tképpen egy évszázadokon át magyar földet neveznek az ő országuknak "Szlovákia"-ként. Tényleg felháborító amit művelnek, ennek komolyabb következménye kellene h legyen (nem háborúra gondolok természetesen, bármiféle erőszakot elítélek). -
házigazda tegye már be nekem ehez a modern skinhez ezt:
kössz :D -
pfff szlovákia, miaz? -
W B #50873 szlovákia? az mi? Ilyen állam nincs. (sajnos van) -
Jelen helyzetben nem tud érdekelni. -
xxxpaulxxx #50871 szlovákok?
akik tőlünk kapták a földjüket?
aha, ok -
Média+nacionalisták
meg néhány hataloméhes politikust (főleg a szlovák oldalon), de ez már csak egy következmény. -
A szlovákokat. -
a szar náci szlovák kormányt! szlovákokkal semmi bajom, meg úgy általában a körülöttünk élőkkel, de ez a mostani szlovák kormány egy náci szarkupac -
én nyugost vagyok -
Mike vegyél be egy nyugtatót jót fog tenni. -
mitől lennék primitiv vagy frusztrált
ha egy kicsit elmagyaráznád -
sajnálni? elég primitív, vagy frusztrált lehetsz, ha ez jött le a kommentemből. :DDDDD -
vedd csak magadra
tetszik a fekete nyilas cucc? jó benne masírozni? erősnek érzed magad a csordában? puskád mikor lesz? gyakorlatoztok már? -
mikor épp? zsidók területet kaptak
nem visszakapták
sajnálod tőlük?
legyél zsidó te is, és akkor örülhetsz -
nagydarab Ödönke elveszi a kisautódat, te visszakéred Ödönke meg lebasz neked egyet. Erre elmész óvónénihez, de ő azt mondja, haggyá' már. akkor kié az autó? ha van egy kis eszed, nem a játékautót siratod az óvóda hátralévő részében, hanem kitalálsz magadnak vmi mást, és az óvónénit sem bazstatod óránként, hogy szerezze vissza az autódat, mert kurvára unni fogja már a siránkozásod -
Zsidók, meg épp visszakapták a területüket. -
naja, csakhogy akkor most a törökök is benyújthatnák az igényület, sőt, portugálok, spanyolok, hollandok, angolok, stb, stb
mindig van aki éppen veszit, más meg éppen nyer
a sebeink nyalogatása azonban nem vezet sehová, lásd muszlimokat, akik mind a mai napig az ókorban megszerzett majd később elveszített vezető szerepüket siratják. no meg a keresztes hadjáratokat. mennyi idő telt el? 800 év? olaj nélkül hol lennének? -
EU-n belül háború? :o kicsi vagy még, majd kinövöd. -
Mindkét oldalon a nacionalisták a felelősek.
ezzel együtt úgy gondolom, Szlovákia nem létezik, az csak egy kreált állam. És ezt ők is tudják. Szinte az összes helységnevük magyar, a magyar parlamentben ülnek, jó, hogy frusztráltak. -
A szlovákokat. NEm tudom ki akarta elsöpörni a magyarokat a föld felszínéről.
Nincsen hazátok!!!! -
Azért akkor sem mindegy milyen ország fennhatósága alatt él egy nemzeti kisebbség ebből problémák lehetnek (lásd szlovák nyelvtörvény) . A másik dolog meg ,hogy igaz hogy nincsenek EU-n belül lezárt határok , de csak egyszer alakuljon ki háborús szituáció két ország között (nem kívánom hogy legyen, sőt, de ez bármikor megtörténhet) akkor mindjárt problémás a dolog.