127612
  • somdav95
    Külföldre menekülnék

• DIESEL DOG #50933
    Így első benyomásra inkább külföldet választanám, tehát az elsőre nyomtam.

De egy életen keresztül számüzetve és remeteként élni nem tudnék, és egy idő után lehet hogy kicsinálnám magam...
    Igazából ez egy nagyon elgondolkodtató kérdés...
  • Doddy a düdő
    kinyírnám magam
  • jhetedikj
    Külföldre menekülnék

Most tervben van egy külföldi munka úgyhogy erre nyomtam, de itthon is tudnék olyan helyet ahol nem találnának meg. Remélem ilyenre azért nem kerül sor. :-)
  • Sickness
    Bevonulnék és vinnék síkosítót
  • MR ME
    nem tudom
  • Molnibalage
    Talán itton bujkálnék, mert töketlen a rendőrség. Kint megcsípnének.
  • extramagascsaj
    Valami mást eszelnék ki

• Bandee1987
    Egyébként nem lényegtelen, hogy jogosan -e vagy sem. Mert ha pl. ártatlan vagy vagy sokkal kevesebb járna egy adott embernek, akkor megérteném a külföldre menekülést.
  • zsutyesz
    Letölteném a büntetést
  • immovable
    Nem tudom.
  • Carlos
    Letölteném a büntetést

• tigerbácsi
    lövésem sincs. talán külföldre menekülnék. de nem tom merre.
  • huntofa
    levágnám a hajam kopaszra , szakállt növesztenék és elvonulnék egy félreeső kis faluba gazdálkodni vagy állatokat tartani , a kutya sem keresne ott
  • Molnibalage
    Az EU-t meg nem értem. Ma reggel hallottam, hogy mondtaj egy enyjét. Ez vicc. Nagyon egyszerű. Aki ilyen törvényeket hoz, mint ez, attól szimplán megvonnám az összes EU-s pénzt. A pénz elég univerzális nyelv. A hiányát mindenki megérzi. Ha nem viselkedsz úgy, ahogy kell, akkor viesld következményeit.
  • Simaji
    Szerintem egyértelmű, hogy ki kezdte először a vergődést... Ha mégse akkor megsúgom, hogy nem mi...
  • Mike at home
    óvódás vagy! dehogy edzenél :)
  • bardocz
    Ennyi, nem kell mindent eltűrni.
  • OrioN the S
  • Fbn Lx
    nem jó példa.
    Addig edzenék, amíg ödönkéből a szart is ki nem verem, és mellesleg visszaveszem a kisautómat.
    Kár, hogy kevesen fogják fel így.
  • Fbn Lx
    egyértelműen a szlovákokat.
    nem tartják tiszteletben, hogy békében tölthetik a napjaikat a tőlünk lopott földön.
  • Bruk
    Annyit fűznék az egészhez, most van időm..
    "A szlovákokat"

A nyelvtörvénnyel nyilván azt akarják elérni hogy "kihaljon" a szlovák magyarság. Mert ha egy népcsoportnak elveszik az anyanyelvét akkor annak vége...

Így egyértelmű hogy inkább a szlovákok a hibásak..
    Bár amikor volt az a meccses balhé akkor azelőtt hallottam pár magyar szurkolót így menni itt nálunk: "Dögöljenek meg a szlovákok!" ...
  • 89
    azokkal még nem is lenne baj... a baj az ultranacionalizmussal és sovinizmussal kezdődik
  • chhaya #50911
    Mindkét oldalon az idióta emberek és a média.
  • maffioso
    attol függ ki számít annak, ha az annak számit aki megverte a magyar lányt akkor igen, ha ar endőr annak számit akkor is, ha az a szlovák aki békében tud élni a magyarral már nem az akkor igen a nacionalistákra
  • N1ggA
    gondolom aki a szlovákokra szavazott, az szlovák nacionalistákat értett ezalatt
  • Motoroj
    A szlovákokat.

Igazából azokat, akik a határokat elrendezték.
  • somdav95
    A szlovákokat. -->nyelvtörvény??rohadnának meg... nem engednék senkit át szlovákiába, magyar turizmus megszűnne, aztán nézhetnének a pucér picsájukkal a semmi közepén, mert h már nem tudnának minket leszedni...
  • N1ggA
    Mindkét oldalon a nacionalisták a felelősek.
  • [HUN]FaTaL
    Mindkét oldal.
  • immovable
    Ez gondolom RÁD is vonatkozik.
  • Pepsi Twist
    Nem tudom / nem érdekel.

LESZAROM EZ EGÉSZET
  • Rundstedt17
    "amúgy látszik mennyire puhapöcsű lett ez a magyar nép"
    Magad jellemezd.
    Egyébként csak azért mert már van egyeseknél józan ész és nem akarnak háborúsdit.
  • 89
    "Idősebb vagyok mint szlovákia"

kérdésre: szlovák ultranacionalisták és a média

revízióról: II. Bécsi döntés ma is aktuális lehetne...de minimum egy területi autonómia

amúgy látszik mennyire puhapöcsű lett ez a magyar nép...szánalom...megnéztem volna néhány arcot a 150 éves török hódoltság idején, hogy bemegy a helyi csárdába és elkiáltja magát, hogy "nyugodjunk már bele a területi veszteségeinkbe...elvesztettük a háborút...régen történt" minimum betört fejjel végezte volna...
  • DIESEL DOG #50900
    Ez a nyelvtörvény már majdnem hogy fasizmus a Magyar nemzetiségűek iránt... :S
  • CoolX
    szlovákok
    (a mocskok)
  • JohnnyNapalm
    nem érdekel
  • CopyKing92
    szerínted? Szlovák az hóóót ziher.. mi az hogy nem lehet magyarul beszélni?:D itt meg lehet? hogy is van ez?:D
  • NEOreg3
    lepényhal.
  • DIESEL DOG #50895
    Egyértelműen a Szlovákok húzták ki a gyufát...
    Bár ez az egész hisztéria politikailag van gerjesztve, ugyanúgy hibásak a kialakult helyzetért a Szlovák és Magyar politikusok is.