127612
-
nem él otthon a nővérem de jól kijövünk. nagyon sokat veszekedtünk de nem útáltuk egymást. -
Há' azokat nem én tettem be, bár nem tartom szarnak, csak várható volt az eredmény, de azért annak ellenére, hogy mindenki tudtam melyik 3 opció fog vezetni még a többi opció eloszlása érdekes lehet. -
Gyerekkorban persze vannak nagyobb összekapások, de felnőtt fejjel majd kinövünk belőle. -
Rundstedt17 #51213 Vegyesen: van olyan testvérem akivel jóban, és van olyan, akivel rosszban vagyok. -
Vegyesen: van olyan testvérem akivel jóban, és van olyan, akivel rosszban vagyok. -
Nincsenek testvéreim, egyke vagyok. -
Rundstedt17 #51210 Baszki de pl a tegnapinak mi értelme volt?copy paszta,az alkoholos italokkal kapcsolatos kérdés meg ha már tucatszor nem volt akkor egyszer sem:D... -
Baszki, próbálunk az élet minden területéről betenni kérdést. Ha téged csak egy része érdekel, akkor ott a várólista, gyere be akkor, amikor számodra érdekfeszítő kérdés van. -
Rundstedt17 #51208
-
Rundstedt17 #51207 Az régen volt,most már azt mondom cirkuszt a népnek,ha valakiknek az jó hát legyen:D -
Rundstedt17 #51206 Speciel most nem erre gondoltam de a tegnapi vagy a holnaputáni elég láma kérdések.Ennél már csak az lesz jobb ha szereted a sört megint bekerül :DDD -
...ráadásul az egyház megmentheti a világot, de csak ha az osztrák magyar monarchia újra létrejön...
-
+ kocsmázós, részegedős, hogy kifejthesse mennyire romlott a társadalom, és hogyan számolná fel az összes szórakozóhelyet. :D -
Neki tortenelmi,haborus,politikai temaju kerdesek kellenek. Az nem gagyi. Arrol tud temazni. Semmi bajom ezekkel a temakkal csak unalmas lenne ,ha minden nap arrol kene tarsalogni. -
Vegyesen: van olyan testvérem akivel jóban, és van olyan, akivel rosszban vagyok -
Osztom, lévén hogy én küldtem be. :D Az oké, hogy vannak szar kérdések néha, nekem sem tetszik mindig, most nem írom le 20. alkalommal, hogy miért van így, de pl. a mai azért mégis komolyabb. Ha teljesen komolynak nem is igazán lehet nevezni, de akkor is, ez még új, ilyen még egyszer sem volt, és mindenképp az érdekesebb fajta szerintem. -
Akinek nem tetszenek a kérdések húzzon már innen a fenébe vagy rakjon be. Nem kötelező itt lenni. Szerintem a mai egy jó kérdés. -
Külj már be párat, ami szerinted nem gagyi. -
nincsenek -
xxxpaulxxx #51197 Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk.
Régen sokat verekedtünk... aztán rájött hogy én erősebb vagyok (bátyám 8 évvel idősebb nálam)
Alapvetően nem bírom a viselkedését és a stílusát és rohadtul más a nézetünk mindenről... de néha (nagyritkán) jól kijövünk -
két öcsém van, ikrek; az egyikkel jóban vagyok, a másikkal meg utáljuk közösen egymást, mint a szart -
Mindig szadiztam amig gyerekek voltunk.Ennek ellenere az 1ik legfontosabb ember az eletemben. -
napi szinten verekedünk -
Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk. -
Rundstedt17 #51192 lol egyre gagyibb kérdések -
Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást. -
DIESEL DOG #51190 Nincsenek testvéreim, egyke vagyok... bár most lenne igazán jó egy testvér... -
Gyerekkorban persze voltak nagyobb összekapások, de felnőtt fejjel már kinőttünk belőle. Támogatjuk egymást.
-
Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást.
-
Átlagos. -
Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást. -
extramagascsaj #51185 Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást. -
Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást.
-
Átlagos. Az ikertesóm már évek óta nem él velünk évi pár napot, ha látom. A bátyus meg szótlan... -
Mai változások:
- Ötletkövetés BUG: ajax oldalakon rossz formátumban frissített, javítva
- Kezdőlap és Archívum link a menübe
- Keresés gomb a keresőhöz, hogy egyértelműbb legyen
- Töltőcsíkok pótlása pár kimaradt helyen
- Dátumozás változás: a főoldal továbbra is a frissített bejegyzéseké, tehát ha egy ötletet leszavaznak, és esetleg magától a rendszer vált elutasított állapotra, akkor is a lista tetejére kerül. Tehát ez egy ilyen frissítés alapú rendszer, ha valamilyen módosításra kerül sor, akkor újra kiteszi a legutóbbi módosítás dátuma alapján. Pl.: ha egy alutasított kérdést újra betesznek elfogadottnak, akkor újra felülre kerül, hogy ha előtte nem szavaztak volna rá elegen, akkor ezután újra lássátok, hogy ott van. A régi nézetben viszont visszaállítottam a régi beküldés alapú időpontot. Viszont a bekerült ötletekhez alapból megjegyzést ír a rendszer, amiben benne van, hogy ki tette be, és mikor, és melyik napon jelent meg.
- Legnépszerűbb ötletek link rossz eredményeket mutatott
- Kereső: állapotok kapcsolgatásnál nem friss minden kattintásnál
- Az új ötletkövetésnél azok a kérdések is újnak lesznek feltüntetve, amikkel történt valamilyen változás. Tehát lehet, hogy olyan kérdés lesz feltüntetve újnak, amit már anno láttál, de mivel történt valamilyen változás (esetleg újra lehet szavazni rá), ezért újnak lesz feltüntetve
- Várólistán az előző szavazások most már mutatják az eredményt is. Megfelel egy kisebb fajta archívumnak, azok számára, akik csak az utóbbi 1-2 hét eredményeit akarják visszanézni.
- Auto elutasítás feltételei változtak: legalább 30 értékelés && beküldéstől számított min. 12 óra eltelte && minimum 50%-os népszerűség
- Admin üzenőfal: új üzeneteket elválasztó jelzőcsík (akkor is megjelenik, ha hozzáolvasztja az előző buborékhoz az új üzenetet)
- Admin üzenőfal: színezés váltás, mostantól nem a saját üzenetet emeli ki, hanem váltogatja minden másodiknál. (Persze a buborékon belül nem változik.)
- Admin üzenőfal: rendszerfigyelmeztetések megfelelő eseménykor (pl új kérdés várólistára helyezésekor, hogy a többiek megnézzék).
- Adminoknak: okosabb átirányítások, amik támogatják az ajax-szal betöltött oldalakat is.
Akinek szar volt eddig valami, annak majd mostantól jó lesz. Ha 5 percenként szpemmelte, hogy van új ötlet, és mindig ugyan az volt, akkor az miattam van. -.-" Az admin komment követés és társai, minden ilyen követő funkció új szabállyal működik, szóval fals eredmények kijöhetnek, de ha rámentek az oldalra, akkor felfrissíti magát. Majd még az archív oldalt kapom elő holnap, meg van még pár apróság, mint hogy a keresőbe enter-t nyomva is menjen az ajax. -
Egyszerű időtöltésre, szórakozásra.
Idióta topikok nyitására, flémelésre, trollkodásra.
Kapcsolattartásra (pl.valódi haverokkal is, vagy netes ismerősökkel...) -
Hát tuti értelmesebb mint te :) -
Aki esetleg lányokra is akar zavazni :D -
és te mi vagy? -
Kuss kocka