127612
  • Picar77
    Előfordult időnként...

• DIESEL DOG #51255
    Csak pár hangzatos beszólásom volt...

Ez inkább az általános iskolai időszakomra volt jellemző. A gimnáziumban már majdnem hogy mintadiák voltam... na jó a jegyeim ezt nem mindig tükrözték, de a magatartásommal gimiben soha nem volt gond...
  • somdav95
    Csak pár hangzatos beszólásom volt.
  • Dick Riddick
    Gyakran megesett.
    Főleg technikusi alatt, az egyik barátommal nagyon elemünkben voltunk.
    Ennyi idő alatt megtanul az ember úgy beszólni hogy ne legyen sértő. :)
  • Zetorg
    Előfordult időnként...

• CopyKing92
    "Csak pár hangzatos beszólásom van mindig :D
  • pista89
    Gyakran megesik.
  • VRSDM
    röviden a legfontosabb tényező.
    hogy is mondjam :D
    maugli a dzsungelben nőtt fel és mindent tudott az állatokról
    én lányok között nőttem fel :D
    ... szóval úgy ismerkedni hogy tudom mire mit fog válaszolni a célszemély. akkor egyszerű úgy beszélgetni hogy a végén én jöjjek ki jól a dologból.
    remélem érthető voltam :D
  • xxxpaulxxx
    mesélj
  • CopyKing92
    hát sokkal..tudom :D XD
  • VRSDM
    ne tudd meg mennyi előnnyel jár ha lányok között nősz fel ;)
  • CopyKing92
    vanottösztrogén xd
  • VRSDM
    3lánytestvérem van
    24-23-16évesek.
    jól kijövök velük :)
  • Calver
    hmmm... van egy féltestvérem, akivel még az életben nem találkoztam, és pár évvel ezelőttig nem is tudtam a létezéséről... szóval egyéb gomb híján legyen mondjuk az egyke vagyok verzió.
  • Fbn Lx
    akkor a bátyád jóval türelmesebb, mint én :c
  • Yoda001
    Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást.
  • FZoleee
    Nincsenek testvéreim, egyke vagyok.
  • somdav95
    Nincsenek testvéreim, egyke vagyok
  • xxxpaulxxx
    tán édestestvérek vagytok
  • KicsiMonkey
    Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk.
  • chhaya #51236
    Jóban vagyunk, mindig is jóban voltunk.

Bátyám öt évvel idősebb nálam, és régen olyan tipikus hugi voltam, állandóan a nyakán lógtam, mindig ugyanazt akartam csinálni, utánoztam is, ő pedig hihetetlen türelemmel viselte az egészet. :Ð És most is nagyon jól megértjük egymást.
  • belapeter
    Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk
    ...
    ...
    Vezetünk XD
  • nonicks
    anyád!
  • predator1982
    vegyesen, van olyan testvérem akivel jóban, és van olyan, akivel rosszban vagyok.

hozzáteszem három tesóm van, az egyik tulajdonképpen érdektelen, olyan mintha nem is lenne, a másik kettő már felnőtt, igy nem is gyerekeskedtünk együtt. velük jól megvagyok.
  • Trisztin
    vegyesen...
    az egyikkel félév után először találkoztunk tegnap,és mikor kérdzetem,hogy mi a helyzet vele azt mondta,hogy "semmi különös,minden rendben"... a másikkal meg imádjuk egymást ...
  • Heffi
    Rosszba vagyok vele.
    Ö kap meg mindent és direkt keresztbe tesz nekem -.-
  • F1re
    Gyerekkorban persze voltak nagyobb összekapások, de felnőtt fejjel már kinőttünk belőle.
    nővérem van :D régen állandoan verekedtünk stb de most mar gecire elvagyunk volt h 1utt ittunk mindent elmondunk 1masnak stb jol kijovunk szeressük 1mást:D
  • TheRock18
    édestestvéremmel rosszba
    féltestvéremmel jóba
    mostohatesóimmal nagyon jóba
  • Freeda Krueger
    Mikor hogy...
  • CoolX
    Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást.
  • Molnibalage
    Te is nevelhetted volna egy kicst.
  • fery02

• milk4

Van amikor még néha 1 ágyban is alszunk,de van amikor meg utálom ha hozzám szól.
  • Bulykin
    Gyerekkorban persze voltak nagyobb összekapások, de felnőtt fejjel már kinőttünk belőle.
  • DJ RX7
    Kimondottan rossz viszonyban állok vele / velük.

• Fbn Lx
    ja, mondjukeamíg egész kicsi volt, olyan 3 éves koráig sokat foglalkoztam vele, kedveltem, meg pár évig még viszonylag utána is.
    Olyan 6-7 éves korától egyenesen megutáltam, kis akaratos zsarnok lett.
    Rá pár évre ez lekopott, azóta már csak szimplán vagyunk egymás mellett és kész.
  • Fbn Lx
    "Régen sokat verekedtünk... aztán rájött hogy én erősebb vagyok (bátyám 8 évvel idősebb nálam)"

:D_AS
  • Fbn Lx
    egy 7 évvel fiatalabb húgom van, akivel naponta max két szót váltunk, de gyakran egyet sem.
    Szóval nem jó, nem rossz, hanem semmilyen.
  • BB7
    Egyke vagyok.
  • zsutyesz
    Én és a bátyám között 10 év a korkülönbség, és amikor felnőttem hozzá (kb. 15 éves lettem), onnantól nagyon jóban lettünk. Sztem az is sokat számít, hogy mennyi a korkülönbség testvérek között.