127612
-
Előfordult időnként...
-
DIESEL DOG #51255 Csak pár hangzatos beszólásom volt...
Ez inkább az általános iskolai időszakomra volt jellemző. A gimnáziumban már majdnem hogy mintadiák voltam... na jó a jegyeim ezt nem mindig tükrözték, de a magatartásommal gimiben soha nem volt gond... -
Csak pár hangzatos beszólásom volt. -
Gyakran megesett.
Főleg technikusi alatt, az egyik barátommal nagyon elemünkben voltunk.
Ennyi idő alatt megtanul az ember úgy beszólni hogy ne legyen sértő. :)
-
Előfordult időnként...
-
"Csak pár hangzatos beszólásom van mindig :D -
pista89 #51250 Gyakran megesik. -
röviden a legfontosabb tényező.
hogy is mondjam :D
maugli a dzsungelben nőtt fel és mindent tudott az állatokról
én lányok között nőttem fel :D
... szóval úgy ismerkedni hogy tudom mire mit fog válaszolni a célszemély. akkor egyszerű úgy beszélgetni hogy a végén én jöjjek ki jól a dologból.
remélem érthető voltam :D -
xxxpaulxxx #51248 mesélj
-
hát sokkal..tudom :D XD -
ne tudd meg mennyi előnnyel jár ha lányok között nősz fel ;) -
vanottösztrogén xd -
3lánytestvérem van
24-23-16évesek.
jól kijövök velük :) -
hmmm... van egy féltestvérem, akivel még az életben nem találkoztam, és pár évvel ezelőttig nem is tudtam a létezéséről... szóval egyéb gomb híján legyen mondjuk az egyke vagyok verzió. -
Fbn Lx #51242 akkor a bátyád jóval türelmesebb, mint én :c -
Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást. -
Nincsenek testvéreim, egyke vagyok. -
Nincsenek testvéreim, egyke vagyok -
xxxpaulxxx #51238 tán édestestvérek vagytok -
Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk. -
Jóban vagyunk, mindig is jóban voltunk.
Bátyám öt évvel idősebb nálam, és régen olyan tipikus hugi voltam, állandóan a nyakán lógtam, mindig ugyanazt akartam csinálni, utánoztam is, ő pedig hihetetlen türelemmel viselte az egészet. :Ð És most is nagyon jól megértjük egymást. -
Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk
...
...
Vezetünk XD -
anyád! -
vegyesen, van olyan testvérem akivel jóban, és van olyan, akivel rosszban vagyok.
hozzáteszem három tesóm van, az egyik tulajdonképpen érdektelen, olyan mintha nem is lenne, a másik kettő már felnőtt, igy nem is gyerekeskedtünk együtt. velük jól megvagyok. -
vegyesen...
az egyikkel félév után először találkoztunk tegnap,és mikor kérdzetem,hogy mi a helyzet vele azt mondta,hogy "semmi különös,minden rendben"... a másikkal meg imádjuk egymást ... -
Rosszba vagyok vele.
Ö kap meg mindent és direkt keresztbe tesz nekem -.- -
F1re #51230 Gyerekkorban persze voltak nagyobb összekapások, de felnőtt fejjel már kinőttünk belőle.
nővérem van :D régen állandoan verekedtünk stb de most mar gecire elvagyunk volt h 1utt ittunk mindent elmondunk 1masnak stb jol kijovunk szeressük 1mást:D
-
édestestvéremmel rosszba
féltestvéremmel jóba
mostohatesóimmal nagyon jóba -
Freeda Krueger #51228 Mikor hogy... -
Mindig is kimondottan jóban voltunk, támogatjuk egymást. -
Te is nevelhetted volna egy kicst. -
Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk.
-
Átlagos kapcsolatunk van, valamikor jól kijövünk, valamikor haragban vagyunk.
Van amikor még néha 1 ágyban is alszunk,de van amikor meg utálom ha hozzám szól. -
Gyerekkorban persze voltak nagyobb összekapások, de felnőtt fejjel már kinőttünk belőle. -
Kimondottan rossz viszonyban állok vele / velük.
-
Fbn Lx #51221 ja, mondjukeamíg egész kicsi volt, olyan 3 éves koráig sokat foglalkoztam vele, kedveltem, meg pár évig még viszonylag utána is.
Olyan 6-7 éves korától egyenesen megutáltam, kis akaratos zsarnok lett.
Rá pár évre ez lekopott, azóta már csak szimplán vagyunk egymás mellett és kész. -
Fbn Lx #51220 "Régen sokat verekedtünk... aztán rájött hogy én erősebb vagyok (bátyám 8 évvel idősebb nálam)"
:D_AS -
Fbn Lx #51219 egy 7 évvel fiatalabb húgom van, akivel naponta max két szót váltunk, de gyakran egyet sem.
Szóval nem jó, nem rossz, hanem semmilyen. -
Egyke vagyok. -
Én és a bátyám között 10 év a korkülönbség, és amikor felnőttem hozzá (kb. 15 éves lettem), onnantól nagyon jóban lettünk. Sztem az is sokat számít, hogy mennyi a korkülönbség testvérek között.