127612
  • Bachstein
    kétszer. ebéd-vacsora. reggelit sosem kívánom
  • DIESEL DOG #51335
    Össze- vissza, ahogy a munkám / elfoglaltságom engedi...
  • Rundstedt17
    Össze- vissza
  • JohnnyNapalm
    Össze- vissza
  • z99999
    mostanában hogy albérletben lakom és szinte mindig vannak este hatig óráim, összevissza, amikor már nagyon korog a gyomrom :)
  • MR ME
    össze vissza
  • DJKonya
    Össze- vissza, ahogy a munkám / elfoglaltságom engedi.

• milk4
    Össze- vissza, ahogy a munkám / elfoglaltságom engedi.

Van amikor du 5-ig semmit sem eszek,van amikor meg már reggel 7kor felkelek mert éhes vagyok.
  • Carlos
    Háromszor
  • Picar77
    3-4
    mikor mennyire vagyok éhes
  • Molnibalage
    Háromszor + néha összevissza.
  • Lacee86
    Én ezt a kérdést a főbb étkezésekre értettem, tehát így 3: reggeli, ebéd, vacsi. Persze ezeken kívül sajnos igencsak szeretek nassolgatni, bár mostanában azért igyekszem kevesebbet, mert bizony a súlyomon meglátszik...
  • Heffi
    Össze- vissza...

Amikor kedvem tartja/ amikor van valami normális kaja itthon.

Elhízni meg nem tudok egyáltalán, szóval no problem :D
  • Cat 02 #51323
    Random, néha eszem egy picit, aztán megint, aztán nézek egy sorozatot, akkor is közben elmajszolok vmit ^^
  • tigerbácsi
    a poén pont az 5ös voltak. a tanári kar sem szerette eme tanárt azt nem tom mért, de kémiából s biológiából kaptam egy egy potya 5 öst :-) mert ugyebár a szénsav meg a citromsav reagál egymással, s gyengítik egymás erejét :-) s ezt már akkor is tudtam, így azt is tudtam, hogy nem árthat meg komolyabban a feloldható mennyiség :-)
  • Ben007
    Grat fiam 5-ös
  • tigerbácsi
    Konfliktusom akadt velük, de diplomatikusan lerendeztem.

még általános iskolában 8. osztályban vendégül láttuk a a 4. osztályosokat, s az összes tanárt télapónál asszem :-) (szokás volt ott a suliban) szóval a lényeg az hogy nem jöttem ki a magyar nyel s irodalom - tanárommal. mivel tudtam, hogy gyomorbajos s a biosz, s kémi erősségem, így könnyen rájöttem, hogy egy kis citromsav csodákra lesz képes :-D már csak az adagolás volt a kérdés :-) megoldottam sprite üdítővel :-D a vége az lett hogy orvoshoz került a tanár, én meg fegyelmi tárgyalás s írásbeli igazgatói figyelmeztetést kaptam. a tanár még az év évvégén tehát december végén otthagyta a sulit :-D
  • Bruk
    Tavaly azért buktam mert nem fizettem osztálypénzt... de pótvizsgán átmentem mindenből.
  • autoszimulator
    amúgy azt hallottátok, hogy valahol a sulikban megtiltották a csókot a diákoknak, és van amelyik tanár csak 2 másodpercre engedi? lol :D
  • Dick Riddick
    Vannak határok.
  • tenkenorman
    Nem szivatom. Csak beszólok valami vicceset amin jót röhögünk. De az izgalmas órákon, és amit nem értek kusba vagyok. pl. biosz, matek fizika, elektró. de Angolon mindig szivattam a tanárt, pláné hogy sznob volt mint az álat és állandóan ezt mondta:
    Jaj gyerekek ne legyünk már ennyire primitívek. MEg felelésnél megkérdezte hogy hol van a nemtommilyen kastély... mert ő már volt inglendben és annyira inglishh hogy beszarok. fÚÚÚJJ!!
  • kopa1
    Gyakran megesett. Apám is tanár. Mindennap szivatom :D
  • Pepsi Twist
    Gyakran megesett.

Alap, én voltam a fekete bárány mindig de e mellett szerettek is a tanárok mert mindig mókamester voltam :D

Legtöbbet a kémia tanárt szivattam :D szép ica a GD-be lehet valakinek mond valamit :D na mindegy de arról azt kell tudni hogy 1 idegbeteg állat és én voltam a hetes kimentem kimosni a szivacsot és telenyomtam vízzel de pont annyira hogy ne folyjon :D aztán a megszokott lendületével felkapta a szivacsot és még a plafon is vizes lett meg a ruhája meg az asztala meg minden XDDD meg volt hogy a terembe kergetett XDDD
  • CoolX
    Gyakran megesett
  • Darukezelő
    #51309, #51311: Nem értem, mi a baj azzal, hogy egy diákod van együtt a lányoddal?
  • Rundstedt17
    hát még én,addig bukna amíg odajár.
  • GhostRider1 #51310
    pedig azt hittem hogy csak ő ilyen retardált
  • Dick Riddick
    Azért én is ki*asznék veled.
  • triplet
    Jesszusom, ezek a mai fiatalok-.-
  • Dick Riddick
    Technikai összeomlás! :))
  • GhostRider1 #51306
    LOL
    én 2 egészre álltam és úgy buktatott meg a szemét :D
  • Ability
    Engem kémiából húztak hasonló miatt. Nem álltam én szarul abból, csak órán basztam tanulni, mindig pofáztam. Egyszer a tanár mondja, hogy "gera, most már elegem van magából, jöjjön ki a táblához, kap egy feladatot, ha nem tudja megoldani, akkor megbuktatom". Kimentem, felírt egy olyat, amit azon az órán adott le, tehát nem vágtam, mert nem figyeltem. Ha még mást adott volna, akkor valszeg megoldom, de azt nem tudtam. Aztán meg is húzott. :D

Amúgy kémiából érdekes pályafutásom van. Hetedik félévben én voltam a mintadiák, csak ötösöm volt. Év végére már csak 4-es lettem belőle, de lehettem volna ötös is, csak gecivót. Nyolcadik félévkor már csak 3-as, évvégekor már csak 2-es, közép első félévben meg bukta. :D
  • GhostRider1 #51304
    Engem 1x azért buktattak meg mert mondtam az osztályfőnökömnek hogy dugom a lányát, aztán kibaszott velem
  • Ability
    Hát középsuliba nálunk egy nagyon beteg osztály volt. Kétféle tanár volt abban a suliban: aki egyszerre tudott fegyelmet tartani, és jól oktatni, illetve azok, akik leszarták az egészet, esetleg még idióták is voltak. Na most előbbinél mindenki normális volt, nem csak a befenyítés miatt, hanem mert volt tekintélye a tanárnak, szinte már tisztelték, és ugye jól oktatott. Az utóbbinál meg az volt, amit mondtál, idegelték mint az állat. De ez az utóbbi kategória általában olyan volt, hogy a tanár meg sem lepődött, meg sem bántódott, nem is lett ideges, a gyerek szarrá oltotta, tanár meg előveszi újságot és olvas. :D
  • Mike at home
    te szegény

nohát az én gimis osztályom olyan volt, hogyha ilyen lett volna, akkor szép lassan mindenki elkezd köhécselni, meg zörög a székkel :D
    (ált. suliban nem, azok faszok voltak)
  • Ability
    Te, hallod, ráhibáztál. Eszembe sem jutott eddig, de most már így rémlik, hogy amikor beteg voltam is lebaszott. :D Mondjuk ezt frankón minden tanár megjátsza velem, mondja, hogy kussoljak már, én meg mondom, hogy hát beteg vagyok, kapar a torkom, nem úgy megy az. Aztán rendre az a válasz, hogy akkor húzzak haza meggyógyulni, mert így csak zavarom az órát. Azt már elfejeltették, hogy nem nagyon tehettem meg, mert közel voltam a túl sok hiányzás határához. -.-"
  • Mike at home
    óh, jobb iskolában kifizettetik veletek
    meg az ötletgazdákat ki is basszák a suliból
  • Mike at home
    amilyen a régiből
  • Mike at home
    érdekes, mert nálunk is idegbeteg volt az irodalomtanár ált.ban
  • Mike at home
    és köhögni is tilos volt? :D