127612
-
Általában háromszor -
ja természetesen most ez a vírus miatt megy... -
Felolvastak valamit.. Körülbelül senkit nem érdekel :) Ugyanúgy megy tovább az élet :D Egyetlen egy tanárt láttam makszban.. Megláttuk, mindenki röhögött :D -
Alapvetően kétszer, ebéd és vacsi alap.
Néha még plusz reggeli.
Ezek mellett pedig egész nap a hűtőt nyitogatom nasiért. -
Fbn Lx #51372 minket lebaszott emiatt többször is tanár középsuliban, merthogy maximum csak a baráti ölelés engedélyezett.
Egy ilyen dagadt g*ci begyöpösödött filozófia tanárnő volt.
Annyira lesül az ilyenekről, hogy azért nem nézik jó szemmel, mert őket nem dugja senki. -
Fbn Lx #51371 sokszor kétszer, ha nagyon jó vagyok akkor háromszor
először olyan dél körül/kora délután eszek, ebéddel nyitom a napot... aztán 6-7 felé megéhezek, vagy nem. Ha nem, akkor este 8-10 között valamikor eszek csak és ez a második és utolsó.
ha meg megéhezek már 6 körül, akkor még harmadszor is eszek később, ami ált. 22 és 01 között van.
Szal össze-vissza, de próbáltam valami rendszert keresni -
kocsiba vagyok mindig azt rágcsálom :D Szeged-Pest távon Kecskemétnél má elfogy 2 zacskó :D -
először déluán 3-4 óra fele. de 50% ban még suliban egy szedvics. aztán még este egyszer. szal néha kettő néha három -
ösze-vissza, amikor megéhezem. -
FÚÚÚJ!
-
reggeli nálam sem volt soha, vagy ha reggel 7-8 körül ettem az azért volt mert még fent voltam és megéheztem 
amúgy össze-vissza, de nem gyorséttermi kaját, szinte mindig magamnak csinálom ebédet-vacsorát-hajnali másodikvacsorát. -
nem sok az neked? D: -
Össze- vissza, ahogy a munkám / elfoglaltságom engedi.
Kocsiba mindig van tesco ropi a kéziféknél :D -
ba32107 #51363 Akkor én leszek az első, aki beírja, hogy szép szabályosan, napi háromszor, körülbelül fél óra pontossággal mindig ugyanakkor. Ami egészséges :) Ami viszont nem az, hogy általában mindig ugyanazt eszem... -
F1re #51362 Egész nap a hűtőt nyitogatom.. és zabálok zabálok zabálok este olyan 2 oránként :D -
hasonló módon éltem én is, 500 as melegételjegyeim felét ernő menüre költöttem :D
hálisten jövőjövő héten már jobb lesz kicsit a helyzet, haza tudok menni normális ételért :) -
Freeda Krueger #51360 van hogy csak egyszer,van hogy többször -
-
Össze-vissza -
4-5x -
Nyáron legtöbbször 2x, mert simán átaludtam mindig a reggeli időszakokat.
Így iskola kezdetével már könnyebb tartani a napi 3x étkezést. Nem is árt, mivel étkezés után kell bevennem a napi 3x-i gyógytablettáimat. -
egyszer vagy kétszer -
Egész nap a hűtőt nyitogatom... -
xxxpaulxxx #51353 jogos... de azért örülök, hogy ma már nem táplálék miatt kell:D -
Négyszer-ötször
de van hogy csak kétszer, mert sok a dolgom -
Nekem is sokszor van este 7-ig órám, de napközben általában szokott lenni szünetem vmennyi, kínaiba elugrok vagy gyrososhoz, de van ott hente is, ahol van sült kolbi :P
Meg nem messze az eurocenter ott meg van minden. -
az néha még most is
-
LOl :-D -
-
megintcsak a többségbe tartozom:D -
xxxpaulxxx #51346 Azért csecsszopó is voltál valamikor:D -
extramagascsaj #51345 Négyszer kb
de van mikor kevesebbszer -
látom sokan élnek olyan egészséges életet, mint én :D
össze vissza, hétköznap általában csak 1 kajálás, az is 5-6 óra körül.
hétvégenként azért egy ebéd-vacsi befigyel, akkor inkább van időm erre. Reggelit tán még soha életemben nem ettem. -
xxxpaulxxx #51343 Össze- vissza, ahogy a munkám / elfoglaltságom engedi.
Kérdés, hogy mikor érek haza
van-e kaja
éhes vagyok-e:D
Próbálok amúgy rátérni arra hogy csak akkor eszek, ha éhes vagyok... mert az a baj, hogy sokszor csak úgy kívánom a dolgokat -
"Össze- vissza, ahogy a munkám / elfoglaltságom engedi."
Van, mikor egész nap csak egy Túró Rudi, s van mikor a fél hűtő bennem van! -
jaja énis....
visszük miis a sok házikosztot, de a reggeli + napközbeni étkezés lenne a legfontosabb (nem azért mert a bifiduszeszenziszesek mondják, hanem mert akkor vagyok éhes
)
egész múlthéten péksütin + hamburgeren éltem...estére meg már nemvoltam éhes... a sok cupák meg mittoménmi meg ránkrohadt... -
Ötnél többször, de valamilyen szabály / rendszeresség mentén.
Ötször-hatszor, kb. 3 óránként. -
Össze- vissza, ahogy a munkám / elfoglaltságom engedi.De igyekszek minnél többször^^ -
össze-vissza, de lehető legtöbbször. -