127612
  • Lacee
    Mondhatjuk hogy két és fél nyelven beszélek, angol, francia felsőfok, a német csak alapszint, úgyhogy be sem jelöltem...
  • ba32107
    Angolul faszán tudok, a németet azért nem volt pofám benyomni, bár valószínűleg meg tudnám értetni magam egy némettel, ha muszáj lenne. 12 évig tanultam, de szerintem csak egy mondat hasznos az egész nyelvben: "Sprechen sie English?" :D
  • CopyKing92
    Angol-Orosz-Finn
  • somdav95
    Angol
  • Sickness
    fuck u u fuckin fuck?
  • tommygear
    túlzás hogy beszélem, de angol
  • szolszil
    angol, német, román
  • extramagascsaj
    az a nyelv nem jön be
    de amire te gondolsz az már más kérdés...
  • cargame
    Angol, Roman :S
  • Dick Riddick
    Esetleg egy kis franciát? :)
  • Aquir
    Angol, csak angol.
    12 évig tanultam ált-ba és gimibe Németet, de valahogy 4 év angol után az angolt tettem le gimiben :D
    der die das ugyan má'.. nem fekszik ez a nyelv
    inkább teszem le a Felsőfokot angolból mint a középfokút németből!
  • OrioN the S
    Tapasztaltam :) magyar bolt is van.
  • Aquir
    Katarini Paralia tele van magyar eladókkal. Persze görögül beszélnek de azért megszólítják az embert:)
  • QuippeR
    angol, német, francia. tudás szerint ilyen sorrendben.

valaha franciából is középfokút szereztem, de az a tudás ma már nem ér szinte semmit. (egyébként érdekes, hogy pont angolból nincs, csak egy szóbeli középfokúm, pedig most az megy a legjobban. :P)
  • extramagascsaj
    nekem eléggé sorvadozik a nyelvtudásom,tekintve,h nem igen használom
    angolul, németül elgagyarászok még...de nem ártana frissíteni,fejleszteni tovább,mert nagyon sokat felejtettem

meg oroszul szeretnék megtanulni
  • OrioN the S
    Mert ki szeretnek menni Gorogorszagba. Es ,ha az nem is jonne ossze ,akkor angolul meg nemetul minden 2. ember beszel viszont gorogul nem nagyon es tudnam hasznositani itthon vagy egy nyari szezonos munkaban. De foleg a kiutazas miatt szeretnem.
  • dartonita
    Angolul eleg jol elgagyogok.
    Alapfokon orosz,nemet,spanyol.
  • Molnibalage
    Angol és trágár. :)
  • Rundstedt17
    Görögül?De minek?
  • OrioN the S
    angol,nemet(kell ,mert anyanyelv D:) es most szeretnek gorogul megtanulni... folyamatban.
  • extramagascsaj
    nem árt a szakmádban,mi?
    am. oroszul okíthatnál... :P
  • Pepsi Twist
    Angol
    Német

Ezeket qrva jól és mellette, és 1 kicsit oroszul, ukránul, horvátul :D

• Carlos
    Angol
  • Rundstedt17
    angol
  • extramagascsaj
    Angol, Német
  • Dick Riddick
    Angol

• zsutyesz
    angol
  • immovable
    Angolt.
  • zsutyesz
    ja, én is ezt csinálom most...borzasztó :(
  • immovable
    8kor, 12kor, 4-5kor, 8kor és 10-11kor eszem. Rám azt szokták mondani, hogy engem könnyebb öltöztetni, mint etetni. :) 190/85 vagyok. 100kg-ig meg sem állok. :)
  • G_ArchAngel #51386
    reggel joghurt, kave, gyumolcs, delutan 3-4 ora korul meleg kaja (vmi salata vagy egyeb zoldseg hussal, hallal) - ezzel ket ev alatt majdnem 40 kg-t dobtam le
  • ba32107
    Még sosem voltam ott :D Pénteken kivételesen nem is mentem sehova :)
  • F1re
    en is ahogy felkelek kaja pija :D főleg hétköznap suli miatt annyit eszem mint 1 ló
  • bardocz
    Mikor hogy... Van, hogy 3 és 6 között eszek kétszer rendesen, meg még valami kamukaját, aztán meg este is, és emellett még volt reggeli, meg szendvics suliban, meg kamukajálások és van, hogy alig eszek 1 nap valamit, és este csodálkozok, hogy hogy nem voltam éhes.
  • dx
    ba32107 nem akarok indiszkrét lenni,de ha jól tudom te pécsi vagy,lehetséges,hogy pénteken láttalak a kupolában? ha nem akkor bocs:D
  • dx
    Össze- vissza, ahogy a munkám / elfoglaltságom engedi.
  • ba32107
    Én úgy szoktam, hogy felébredek, első dolgom kimenni kaját csinálni (még vécére sem megyek), aztán vissza tálcával, ágyban laptoppal :D
  • predator1982
    jah és hozzáteszem egy időben próbáltam azt hogy reggeli...áhhh, mostanában is ha bemegyek a melóhelyre max ott eszem először. nekem az nem fekszik, hogy felkelek és egyből kaja. felkelek és egyből kávé cigi:-)
  • predator1982
    melyik suliba jársz te ha nem titok??:O
  • predator1982
    össze-vissza, ahogy a munkám/elfoglaltságom engedi

amúgy nagyobb étkezés inkább kétszer egy nap