127612
-
Nem érdekel. Egy két területen, pl bicó+számítástechnika inkább költök többet, de az legyen minőségi, de öltözködésnél egyáltalán nem érdekel, meg az sem, hogy másnak mi van. -
Érdekes, hogy többnyire ruhákról tesz mindenki említést, de pl. kíváncsi lennék, hogy akik magasról leszarnak mindig mindent, azoknak a gépébe is pl. noname alkatrészek vannak? Nem tartom kizártnak, hogy nem egészen, ha van kocsijuk, az sem Hindustan Ambassador, és az egyéb műszaki eszközeik sem teljesen névtelenek, csak olyan jól esik nekik leírni, hogy: leszarom, telibeszarom, szarok az egészre, meg az egész világra..., mert ettől lesznek az SG leglazább faszacsávói. Nah mind1, leszarom. -
egyéb: telibeszarom
(a legjobb ingem turis...erről ennyit, de pl. cipőből általában minőségibb cuccot veszek) -
extramagascsaj #51573 van egy-két nem épp nőies vonásom...ez van :D
egyszer egy barátom eljött velem vásárolni (fiú és nem meleg)
és ő jobban élvezte mint én...jött,h ezt is meg ezt is próbáld fel...én meg már a halál faszára kívántam az egészet
de pl. az ilyen karácsonyi ajándék és díszítő cuccok vásárlását szeressem :D -
xxxpaulxxx #51572 Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli.
Szerintem pl a ruháknál tök mind1 mit vesz az ember... csak legyen ízléses... persze kinek mi számít annak... pl nekem ezek a csilivili strasszos szarok ízléstelenek de marhára... és kb 10 rongy egy ilyen póló... hát fasza
Én nem szoktam olyan nagyon márkás cuccokat venni... esetleg ha márkás is akkor is le van értékelve... 3 rongynál többet még nem költöttem pl fölsőre...
Nadrágnál ugyan ez... 4 ezer forintért vettem úgy 3 éve farmert és még mindig tökéletes... volt amikor vettem 20ért farmert... 1 év után szétment(Y)(Y)(Y)
Szóval szerintem az a lényeg hogy valami jól nézzen ki illetve jó minőségű legyen.... ezt az olcsóbbak is tudják
Elektronikai cuccoknál viszont már igényesebb vagyok... ott sem nézek le másokat de ott inkább költök többet valamire csak tartson ki tovább...
-
Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce. -
Magyarországon egy hosszmérethez egy derékbőség tartozik, egy derékbőséghez egy adott ujjhossz. Erre csak annyit mondok: Vadkelet.
Dublinban istenien be tudtam vásárolni, mit ad isten, meg tudják oldani hogy külön számozzák a derékbőséget és a hosszt. Még Danny DeVito is találhatott volna magának ruhát.
Egy zsák farmert hoztam, darabját átszámítva 2000-2500 forintért. Egy csomó pulóvert (a pólók minőségével ott is volt gond), boxereket, zoknikat. Potom áron.
Itthon pedig egy egyszerű farmervásárlásnak egy nap kell, a kretén konfekció méretek miatt. Egy olyan országban ahol az elhízás nem éppen meglepő. Röhej...
Érdekes amit a vásárlási szokásaidról írtál. Ezek inkább férfi tulajdonságok. Én legalább is pont így vagyok a vásárlással. -
Ui: Az se zavar ha kukás zsák, csak akkor max nem érek hozzá:D -
Egyéb:
Nem különösebben érdekel, ki mibe öltözik, csak legyen igényes és ne valami szakadt kukás zsák...
-
x -
Nem ez az a szempont, ami alapján az embereket megítélem.
Az sokkal több mindent elárul, ha valakinek csak az anyagi/tárgyi dolgok számítanak. -
Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce.
-->magyarul leszarom, nemérdekel, pl egy barátba egyértelmü h a személyiséget nézem... egylánynál persze először külső,( mindenkinél ígyvan, akinél nem..azhazudik ) de fontos h milyen személyisége is van.. -
extramagascsaj #51564 "ha szarásig lenne pénzem"
Amúgy nem vagyok egy nagy shoppingolós csaj
Pl. kiver a víz,ha próbálnom kell...utálok próbálgatni.
De ha meglátok egy-egy szép darabot,akkor azért nem tagadom...én is izgalomba jövök.
Nem veszek sűrűn ruhát egyébként...szóval mondjuk 3-4 havonta rászánom magam...és akkor egy du. alatt keresem a megfelelő darabokat...aztán örülök,ha megvan és nem kell boltba mászkálni újabbért :D
Nálam ez amúgy is szar...mert nem elég,h magas vagyok,de úszógumi is van rendesen. Alap,h mindennek rövid az ujja, mellben szűk. Ha derékban jó a nadrág,akkor rövid, ha elég hosszú lenne...begombolni nem tudom,stb. :D
A cipővásárlástól meg mentsen Isten. Min. 2 nap mire találok egy "elmegy" párat magamnak. -
Nem nagy cucc annyit költeni, persze ha van miből. Egy jobb képű bőrkabát olyan 60 ezer. S ez még csak a kabát. :( -
Ha az anyagi helyzetem megengedné, könnyen lehet hogy én is elcsábulnék, és megvennék egy-két méregdrága holmit. Bár nem biztos.
Nem sorolom az öltözködést a legfontosabb dolgok közé. Tudom hogy a nőknél ez máshogy megy. Persze szeretem ha jól nézek ki, de túl nagy ügyet nem csinálok belőle. -
Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli. -
extramagascsaj #51560 na ja...felesleges flanc 150 rugóért ruhákat venni
mondjuk,ha szarásig lenne pénzem...nem mondom,h nem vennék...mert azért az egy bizonyos szinten már presztizs kérdés is
ez pl olyan,h nem megyek ki csóró szerelésben ügyfélhez... -
Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce. -
A póló témában teljesen igazad van. A pólóim fele turkás vagy egyszerűen alacsony árfekvésű. Egy időben én is vettem márkásabbakat, és a 10. mosás után mérgesen vittem vissza, mert enged a varrás, fakul, gyengül az anyag. Viszont egyéb ruhaneműk esetében pozitív tapasztalataim vannak. -
pista89 #51557 Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce. -
Igen, télikabát, melegítő, sportcipő, bakancs, ezek általában 10.000+ -os kiadások. Viszont az érem másik oldala a hosszú, éveken át tartó használhatóság.
Mindig mosolyra görbül a szám mikor meglátok egy srácot vagy csajt 150.000 forintnyi ruhában. -
extramagascsaj #51555 ez tény
de megnézem,h mit veszek
amúgy pl mostanság a tescoban lehet egész értelmes ruhákat találni...ezeket az F&F-eseket pl. én szeretem
nem vészesen drágák, és elég jó minőségűek is
egyébként nekem is van 200ft-os férfi trikóm,ami kedvenc ruhadarabok közt van
szóval én nem a mániákus márka őrült vagyok
megnézem,h milyen a minősége, és hogy ahhoz reálisnak tartom-e az árát...ha annak találom,akkor megveszem...ennyi -
extramagascsaj #51554 nincs olyan táskám ami 10 rugónál többe került volna -
Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli.
inkább veszek kevesebb drágábbat, mint sok piacit -
Normális pólót eddig csak nonameben vagy turkálóban láttam. A 3 legjobb pólom mind onnan van.
Az ami márkás plónak titulálnak és súlyoz ezrekért (4-8 ezer pénzért!) mérnek, egy rakás szar. Mind. Eddig még jót nem láttam. Szar az anyaga, hupilila sziníű, a nyak kivásága ócska stb.
A 1-2 ezer forintos mezei fehér poló bírja a strapát mint állat és tényleg jó és olcsó is. Ahogy írtam. Ár + márka nagyon sokszor nem egyenlő minőség. Ruha és cipő terén ez egyre hatványozottabban igaz sajnos. Szart veszel és azt is drágán. -
táska? -
extramagascsaj #51550 dettó
mondjuk 10ezer forint feletti ruhát nagyon ritkán veszek...
de van amire kiadok annyit, pl. kabát, cipő -
Ezzel én is így vagyok. Semmi bajom a turizással, csak egyszerűen nem az én világom. Édesanyám is hoz néha ezt-azt, és tényleg jó cuccokat, fillérekért.
A kínai üzleteket kerülöm, nem szeretem az egyszer használatos ruhákat. Túl sok rossz tapasztalatom volt velük kapcsolatban.
Egyébként adok a minőségre, kevesebbet, de tartósat. Ez a szlogenem. Szeretem a Nike cipőket, húsz kilóméter gyaloglást meg sem érez benne a lábam, és évek múltán is cipő marad. Vannak öt éves nadrágjaim, amiket még mindig nyugodt szívvel felvehetek. Nem veszek rövidnadrágot 20.000 forintért, mindig az arany középutat keresem a minőség és az ár között. -
lord nihilus #51548 Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce. -
extramagascsaj #51547 engem nem zavar,ha vki használt ruhát vesz
van bnőm is aki turizik, sőőőt nővéremnek is ez a heppje,pedig ő aztán nem szorul rá
aztán néha csak tátott szájjal nézek,h miket sikerült kihalászniuk,mert olyan jók
annyi, hogy én nem szívesen... -
ismerősömnek használtruha boltja van, vannak olyan ruhái fillérekért, amiről meg nem mondod hogy használt (pl. póló). Wrangler mániám is egy használt made in usa secondhand gatyával kezdődött (87 körül) - ami mondanom sem kell 1000x jobb volt, többet bírt, mint a mostani (itthon török) újak
-
extramagascsaj #51545 Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli.
Lehet valaki úgyis igényes,hogy olcsó dolgokat vesz.
Mondjuk nyilván egy színvonalt,ha megszokik az ember, akkor annál lejjebb nem szívesen adja. Pl. én nem szívesen vásárolnék turkálóban vagy kínaiban, de van olyan dolog amit csak a kínaiban tudok beszerezni magamnak...sznob meg nem vagyok, szóval megveszem ott.De ha nem muszáj,akkor inkább nem vásárolok ott, mert fontosabbnak tartom a minőséget a mennyiségnél. -
Freeda Krueger #51544 3 as válasz.
Néhány dologból fontos,de nem mindenből. -
nem vagyok sznob, nálam egy ember mércéje nem az, hogy mennyire drága tárgyakat birtokol, sőt nem is érdekel, tőlem turkálóból is öltözhet, kinai cipőt is hordhat, lehet 15 éves kocsija, ősmobilja, egyesek szerint már csak könyvtámasznak jó számítógépe, nem számít
-
Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli. -
Semmit nem jelent.
-
DIESEL DOG #51539 Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce... -
Épp tegnap történt hogy egy srác nézegette a papucsom ami DC márkát viseli és megkérdezte hogy mennyibe fáj ez a Dolce&Gabbana, elmagyaráztam neki hogy mégis milyen márka ez és püfögött egyet aztán otthagyott.. :ASD::D -
kinem szarja le kinek mlye van ? :\