127612
  • Heffi
    Nekem most egy 6ezres fekete dorkóm van kb. 1 hónapja, de már nagyon strapálva volt, mégis bírja. Ezzel azt akarom mondani, hogy ugyan úgy jó lehet egy olcsóbb, mint a drágább...
    Számomra a 10-16ezres az felejtös.
  • tenkenorman
    Szarom le kinek milyen cuccai vannak. mellesleg én egy évig elhordok egy nike cipőt, amit akcióban 10-16 ezerig megkapsz. egy 5000 forintos kínaival nem vagy előrébb. nekem régen 3hónapig bírták s ha nem is mentek szét de leamortizálódtak.
    Én műszaki kütyü mániás vagyok. imádom őket. De akinek nem tellik ezekre nem rosszabb ember. úgyan úgy lógok velük.
  • bardocz
    Cipőre én sem szeretek sokat költeni, viszont énis nagyon sokáig hordom, mostani kb 2 éve megvan, 3 helyen kezd lyukadni az alja, meg esőben erősen beázik, de olyan kurva kényelmes, hogy amíg szét nem hullik, addig ezt fogom hordani, hiába van másik.
  • Fbn Lx
    Nem igazán a márkát nézem, meg nem igazán az árát, igazából egyik tényező se érdekel.
    Vannak bizonyos dolgok, amikre többet adok, pl. 5 évenként egy teljes hardverújítás belefér :p Valamint ha ruhát veszek, az rendszerint nem a legolcsóbb kategória. nem azért, mert érdekel a márkája, azt nézem a legkevésbé, hanem azért, mert a deszkás cuccok tetszenek, azokat érzem igazán kényelmesnek, olyat kínaiban meg nem igazán kapni. Szóval lehet, hogy 10-13ezer volt mindhárom nadrágom, de már évek óta ezt a hármat hordom kb.
    Valamint mostani cipő "csak" 12, általában 20ért veszek, viszont akkor egy évig csak azt hordom. Szóval a ruhára kicsit többet adok talán, vagy inkább a minőség híve vagyok a mennyiséggel szemben. de az élet többi területén nem vagyok túlzottan igényes.
    A gépet mondjuk nem rég újítottam, szóval még korrekt, de a mobilom majd' szétesik, zenét 6 éve ugyanazon az olcsó hangszórón hallgatok, és 15 éves bicajjal mászkálok.
  • Ability
    Jó, de most mindenki leszarja mi van a leírásban, a főkérdésre lett kihegyezve az egész, sokan arra válaszolnak a leírás megnézése nélkül, ergó aki azt mondja, hogy leszarja, az valószínlűleg úgy érti, hogy nem nem tesz különbséget az emberek között, nem érdekli, hogy a másik mennyire rongyos, stb...

A leírást meg amúgy arra találtuk ki, hogy ha egy kérdés nem egyértelmű, akkor legyen ott magyarázat. Rá lett kérdezve egy konkrét dologra, valahol jó mélyen el lett rejtve egy másik irányú gondolat/kérdés, most ne fikázódj már azon, hogy az emberek csak a pofájukba tolt kérdésre válaszolnak.
  • sKeezo
    nokia n95-öm van, 24e Ft-os adidas cipőben járok, és mégis csóró vagyok :D
  • ba32107
    Nem látom hogy konkrétan leidiótázott volna valakit
  • autoszimulator
    manapság egyre többször látom, hogy az nagyobb gáz, aki márkás cuccban van, jó kocsija van, stb. megszólják, nem csórózzák, hanem adócsalózzák. az sem jobb szvsz:D
  • Mike at home
    én? olvasd már el mit irt!
  • Rettenthető
    OFF

#51598 és #51603

A leírás az alábbi mondattal kezdődik:

"Számodra mennyire lett meghatározó, hogy milyen tárgyak* / anyagi javak vesznek körül vagy szolgálnak ki?"

Folytatásban szerepel, ami maga a kérdés is, de a leírás kérdezi azt is, hogy neked fontos-e.

ON
  • NEOreg3
    én szeretem, ha márkás cuccok vannak rajtam és műszaki dolgok terén is azért figyelembe veszem azonos árkategórián belül, hogy melyik márkának jobb a hírneve, de ettől függetlenül leszarom, hogy a körülöttem levő embereknek mije van, illetve mire telik nekik, ha nem ismerem őket, akkor főleg
  • HöfEE
    Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce.
  • tigeroo
    uram atyám, most az egyszer egyet értek veled! :-D

hova írjam fel
  • tigeroo
    Lenézed azokat, akik gyengébb minőségű termékkel rendelkeznek, mint te?

értelmezd, nem magát a minőségi termék kérdését szarom le, hanem azt hogy másokat lenézek-e (LE KELLENE-E NÉZNI) emiatt.

a leszarást is értsd úgy hogy "na ne már, miről beszélünk? triviális a kérdés"

de igen, sikerült kis személyeskedést is belevinned az egészbe, értelmetlen flamet indítva. had gratuláljak
  • F1re
    Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli
  • Calver
    kényelmes ruhákba öltözöm, függetlenül attól h milyen márkajelzés van rajta. sőt, a legjobban ha nincs is rajta semmi, tekintve h nem rajongok azért ha úgy nézek ki mint egy két lábon járó Adidas reklám.
  • ba32107
    Te nem tudsz kultúráltan viselkedni?
  • ChuckyHUN
    Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli.

81

45.25%

• Mike at home
    mert ez volt a kérdés, te szerencsétlen
    senki sem magától kommentel ide, hanem a kérdésre válaszol
    édesjóistenem, idióta%
  • Mike at home
    a gépben minden alkatrész márkás, jó minőségű, nem a legolcsóbb helyről való, ami miatt 4 évesen sincs semmi baja
    mégis azt mondon, hogy az egész nem érdekel, 4 éves!
    7600Gt, szimpla proci
    offline újságírók szerint mindenre alkalmatlan, szerintem meg amire kell, bőven elég
  • TheRock18
    nem nézem le a ranglétrán lentebb lévőket,mert bárki kerülhet még bárhová...
    de akinek már kajak kajára se telik nap,mint nap,az már bennem szánalmat ébreszt,meg rossz érzést...hogy nekem miért jobb,mint neki...másnak meg mittomén,miért van milliárdos palotája,meg több luxusautója...mikor a világ másik felén...az áramról,mobilról nem is hallottak...
  • tommygear
    ááá azok a kérdések
  • CopyKing92
    az igaz XD nah azok pfuhuj. :D de hát én valami virsli kerekü cuccal kezdtem el ugratgatni xd
  • bardocz
    Szerintem nagyon nem szokták fikázni, csak a tesco szintű y vázas acél össztelós gépeket, na azok szarok. Ha valaki vesz egy olcsó bicót, amit nagyon nem ajánlott neki senki, meg mindenki lebeszélte róla, akkor is inkább mondják, hogy jó szórakozást, meg sok örömet vele, minthogy minek vetted ezt a szart.
  • CopyKing92
    ja N97/5 ös BMW/QuadCora akárhány kurva gigaherc Radeon 6890X4 64GB ram:B stb.:D
  • CopyKing92
    azokat bírom akik fikázzák a szar bicajokat... hiszen mindannnyian szarral kezdtük... kivéve az nem aki ezüst kananál a seggében született :B
  • jhetedikj
    Simán lenézem azokat, nem érdemelnek tiszteletet.

Akinek már nálam szarabb cuccai vannak az meg is érdemli.:D
  • Aquir
    milyen sokan ismétlik itt a mondatokat... :P
  • Bulykin
    egyéb: leszarom
  • FZoleee
    Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce.
  • Corrupt
    Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce
  • Rettenthető
    Igen, az is kérdés, de az is kérdés, hogy az adott személy számára fontos-e?

"Számodra mennyire lett meghatározó, hogy milyen tárgyak* / anyagi javak vesznek körül vagy szolgálnak ki?"

És a válaszlehetőségek közt is szerepel... hogy "Számomra fontosak..."
  • Dick Riddick
    Nem laza. Lazának látszó tárgy. :D
  • Dick Riddick
    Félreértés ne essék, nekem is van olyan barátom aki imád vásárolni, nem is egy. Amikor én is ott voltam, már csak párna kellett volna, és el is alszom. :)
  • somdav95
    az volt a kérdés h lenézed-e a másik embert.. azért értelmezzünk...
  • extramagascsaj
    nem tudom
    nekem pl. az annyira nem vonzó tulajdonság,ha valaki mindent leszar...nekem ettől valaki nem laza lesz...
  • Rettenthető
    ...hogy egy megossza... = ...hogy ezt megossza...
  • Rettenthető
    :-)
    Egyszerűen csak kipróbáltam milyen leírni, de mégsem érzem magam a leglazább faszacsávónak.
    Az nem világos ez ügyben, hogy ha valaki tényleg olyan irdatlan magasról telibeszarja az egészet, miért érez leküzdhetetlen vágyat arra, hogy egy megossza a Világgal? Csak úgy csendesen, némán nem tudják leszarni? Ha mégis az a cél, hogy minél többen lássák, hogy " - Fúúúú, de mennyire, ez aztán tényleg leszarja", akkor meg mégis csak sokaknál ez a cél, hogy ők legyenek a leglazább faszacsávók az SG-n.
  • extramagascsaj
    loál :D
    "csak olyan jól esik nekik leírni, hogy: leszarom, telibeszarom, szarok az egészre, meg az egész világra..., mert ettől lesznek az SG leglazább faszacsávói. Nah mind1, leszarom."
    Te vagy a leglazább faszacsávó a fórumon,mi?!
  • Simaji
    Nem nézem le, miért nézném? Szerintem nem ez alapján kell vagy kéne megítélni az embereket...