127612
-
DIESEL DOG #51736 Egy-két nagyobb pofon néha nem árt, ha az kellően indokolt. De csak akkor ha nyomós ok van rá. Egyébként egy-két hangos szó is hatásos lehet... -
Csak ha fájdalmat alig okoz, pl. kisebb pofon, csuklószorítás, vagy egy laza seggberúgás.... -
A hangos szó / rákiáltás / lehordás még belefér, de a bántalmazás semmiképp. -
Egy-két nagyobb pofon néha nem árt, ha az kellően indokolt. -
Én nem vagyok híve az ilyen erőszakos nevelésnek, de látva, h mi folyik manapság, bizony azt kell h mondjam, h néha csak 1-1 kisebb pofonból ért a gyerek. -
extramagascsaj #51731 A hangos szó / rákiáltás / lehordás még belefér, de a bántalmazás semmiképp -
Cat 02 #51730 2. És egy idő után nem lesz kellően indokolt ... -
Nem szabad itthon semmiféle atrocitásnak kitenni a gyereket, a szülőknek az a dolga, hogy megvédjék.
-
Csak ha fájdalmat alig okoz, pl. kisebb pofon, csuklószorítás, vagy egy laza seggberúgás.... -
Rundstedt17 #51727 Nem szabad itthon semmiféle atrocitásnak kitenni a gyereket, a szülőknek az a dolga, hogy megvédjék. -
Nem szabad itthon semmiféle atrocitásnak kitenni a gyereket, a szülőknek az a dolga, hogy megvédjék. -
Mivel belgiumban lakok,egy suliba járunk...legalább 6 napot együtt töltünk egy héten... -
Per pill, nincs.
Csak a szexre gondoltam, nem tulajdonságokra :)
-
F1re #51723 hehehee van aki melegen tartja ? 
most nézem h csaj v akkor miért irod h nem hiszed h más lenne a niggereknel meg a faxik faxa is nagyobb :D azt hittem elosszor h fiu v azt azert irtam a puncis dolgot..
(Még magyarral sem volt, nem hogy külföldivel...
34 szavazat azért az elég korrekt :D:D:D:D) -
Még magyarral sem volt, nem hogy külföldivel... >< -
Nyáron az enyém is, de télen sem hűlök ki ;) -
nemvicces bazdki XDDDD -
"Nem volt, és nem is akarom, maradok a magyaroknál."
Sose voltam a rövid-, s távkapcsolatok híve! Azok a külföldi lányok, meg akik itt vannak, kihasználják azt, hogy 'egzotikumok', ergo hosszan úgyse bírod megtartani őket! -
belgiumban lakik ^^ -
évente 2x látjátok egymást?:B akkor már inkább egy magyar távkapcs :D -
magyarral sem -.- -
Volt bizony, de nem kötöm az orrotokra.
Most is egy belgiumban élő német,de angliában született lánnyal járok:) -
Senkivel sem volt még dolgom. -
volt.. xd egy... belgiumival XDD -
Fbn Lx #51712 Nem volt még, de (nagyon) nem bánnám.
protip:
mondjuk egy kis édes japán lány, aki nagyon szépen tud nyögni. -
Igen volt.
Amit már egyszer leírtam hogy a Balatonon ismerkedtem meg egy csajjal, végül is Magyar de Ausztriában él.
De most meg ismerkedtem egy Cseh lánnyal aki ott is él így csak angolul tudunk beszélni de tartjuk a kapcsolatot:) -
F1re #51710 :DDD áááá :D -
F1re #51709 a niggereknek melegebb a puncijukpedig:D -
F1re #51708 Nem volt még, de nem bánnám.
"( jájdecsúnya volt :D) lekapott," :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nem volt még, de nem bánnám. -- >Volt egy olasz csajszi( jájdecsúnya volt :D) lekapott, de magyarországon lakik nemtudom mióta, szóval szerintem az nem ide tartozik. -
Nem. Vagyis horvátoknál a szomszéd lánnyal kellett feketepétereznem-.-" Ebben csak az nyugtat, hogy a hugomnak is szenvednie kellett :D -
senkivel nem volt még dolgom -
:D! -
:DD -

(bocsi) -
:DAD:AD -
vagy dszukhelj már more :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
max annyi lenne a kulonbseg ,hogy: snell snell; o fakk o shit uuh fakk; davaj davaj; vamos vamos stb... -
Nem volt még, de nem bánnám.
Bár nem hiszem , hogy ms lenne mint egy magyar.
A dugás, az dugás. :) -
kicsit lentebb kellett volna nyalogatnod :DDD