127612
-
Fbn Lx #51896 a cigány neked mióta magyar? D: lol
maximum az állampolgársága szempontjából. -
Rundstedt17 #51895 Azért van ott olyan sok zárkozott ember? -
annyira nem különböző az
de a kényes izlésednek megfelelően van olyan is ami igencsak odapasszol -
nézz kicsit körbe, ki irta -
dehogy vagy kudarc
de olvasol vmit felületesen, aztán belekapcsolódsz úgy hogy nem is érted miről van szó
nem először csinálod ezt -
Mit nem értek azon, hogy két teljesen különböző dolgot hasonlítasz össze? -
Ki írta, hogy a gyerek verve jó? Igenis elfér néha egy pofon, ha a gyerek olyan és megérdemli. -
Tudom, egy kudarc vagyok. Bezzeg ha akkor születtem volna, mint te...:ASD -
egyik hsz:
"
In Korea, we learned never to speak against our parents, never. The moment we did, our father would punish us to extremes, and have us apologize to our entire neighborhood to show our shame. I thought it was ridiculous as a kid and teenager, but once you grow older, and you go through college, and you start living on your own, you see how much that discipline changes you as a person. You learn to respect everyone, regardless of situation. Because in the end, true good parents are always right.." -
Rundstedt17 szépen kíséri Mike at home-t, velük szemben meg stationx, de befejeznétek mindhárman? :| -
Rundstedt17 #51886 Magas színtű érv.Jobban jártál volna ha nem írsz be semmit,így te vagy nevetséges,sorry. -
nalátod ő tanul, fejlődik, változik
nem is olyan régen ő is meg volt győződve arról, hogy csak amit ő tud az a helyes, mindenki más hülye
ő túl tudott lépni ezen
hagy keserítselek el, te már nem fogsz -
Rundstedt17 #51884 "Ahhoz te nagyon kevés vagy. :D"
Lehet tippelni ilyen szinvonalú válaszok mellett. -
nekem is azt irtad, hogy nevetséges vagyok, csak az a bibi hogy én is annyi idős vagyok nagyjából mint te.
na erre mit lépsz? :)
-
Rundstedt17 #51882 Valószínű harmadjára megint beírja hogy nevetséges:D -
Ahhoz te nagyon kevés vagy. :D -
Én nem akarok elérni semmit a kis trollnál. Kisgyerek ő még. Majd tanul. Nem vitázom, tudom, hogy igazam van. Nekem ez elég. -
Rundstedt17 #51879 Komolyan a fórumozók fele vmi pszichopata vagy mi?Ez vmi elképesztő,a gyerek verve jó,máskor meg népírtást rendeznének.... -
nem
szimplán csak megsértettelek, nem is kicsit -
te meg olvasgass egy kis Vekerdyt, például -
Rundstedt17 #51876 Az a szomorú hogy az egyik el is dicsekedett tudásával hogy a gyerek verve jó mert különben állat lesz belőle. -
szerinted az, hogy azt mondod, nevetséges vagy, elérsz bármit?
elég gyenge érv, ahhoz képest, mennyi idős vagy
ellenben vered-e a gyereked? hát másét? ha már a drágalátos szűlője nem volt rá képes, akkor megneveled majd te? -
Rundstedt17 #51874 Ma már megmutattad hogy ki az úr a háznál?:D.Hány taslit osztottál fejenként?:D -
úrsiten!Neketek gyerek nem való!Sőt még kutya se!
-
3. Nem bántom őket. Nincs rá szükség. Miből gondoltad? Csak nem a szélsőséges gondolkodásod vezetett erre a következtetésre? Gyanítom. -
Rundstedt17 #51871 De még most sem válaszoltál ha gyereked majd elpanaszolja hogy kapott egy pofont órán vmi tökös tanártól te is adsz neki egy másikat? -
"Szóval jobb lenne ha nem ugatnál."
Alpári? Trollkodás? Mondtam már, hogy nevetséges vagy? :D -
Rundstedt17 #51869 Esetleg hozzá hasonló gondolkodásu embereknél. -
Rundstedt17 #51868 Nem tudom ki kezdett alpári módon trollkodni?Csak nem te?Szóval jobb lenne ha nem ugatnál. -
és még finom voltam, mert még meg is húztam, amit írtam -
tudod suszternak a cipője, pedagógusnak a gyereke
amúgy elég szégyen, ha Mb anyja pofozta a gyerekeket a suliban -
"kitől tanultad ezt a stilust?
az én anyám is pedagódus, tehát befoghatod pofád"
Jesszusom. Téged nem sikerült megtanítania ahogy látom. -
akkor elég gáz ha 18 évesen sem érted, sry -
b+ közel 10 évvel vagyok nálad idősebb
úgyhogy ezt a trollkodjál továbbot kikérem magamnak
kitől tanultad ezt a stilust?
az én anyám is pedagódus, tehát befoghatod pofád -
a te idődben nem úgy ment
ez hazugság
csak tudom, idősebb vagyok nálad -
Ezt kiraknám egy jégtáblára -
Taki29 #51860 Az én véleményem szerint a gyerekeknél ez a hiper-aktivitás dolog is csak egy modern világ szemlélet által létrehozott dolog .
15-20 évvel ezelőtt ezt még gyógyítani lehetett egy időben adott atyai fülessel . Most viszont bármit csinálhat a gyerek , csak a lelke ne sérüljön...
Persze híve vagyok a hangos szónak , de ha nem használ akkor egy kicsi jelzés értékűt rá kell sózni a gyermek seggére , szerintem célravezetőbb mint órákon keresztül üvölteni . A gyermek is jobban meg fogja érteni . -
Hamarabb 18, mint 16, de np. 30 év múlva majd azért nem érthetem, mert még csak 47 éves vagyok. -
Én sehol nem írtam ilyet. Szövegértelmezési gondjaid vannak. Az iskolapad és önművelés talán segítene rajtad. -
Miért? Rundstednek talán vagy gyereke? Neked van? Nekem legalább az anyám olyan, aki több időt tölt el sok gyerekkel, mint a saját anyja. Többet is neveli őket. De azért trollkodjál tovább. Megszoktuk tőled.