127612
-
Felülről a 3.-at nyomtam, de a gyerek fejét, arcát nem ütném. Fenekére simán rá lehet csapni. -
És az kit érdekel, hogy hány éves vagy? A kor állapot és nem érdem, csak az idő fokmérője... -
Fbn Lx #51935 azt tartom magyarnak, aki
1. a betelepülő magyarok nemzetségének leszármazottja
vagy
2. Régóta a magyarok közt él, ismeri a nyelvet, és képes a beilleszkedésre, a normális életre.
remélem megfelel a válasz. -
De ez már megint off. Vissza a gyerekneveléshez. -
inkább csak finom
apró utalások, vékony szálak
akinek van hozzá tehetsége megérti
a többiek azt gondolják, vagdalkozom összevissza
pedig általában tudatosan írom azt, amit -
Pedig sörözni jó.:)) -
Fbn Lx #51931 Akkor úgy tűnik nem lesz ingyen söröm, mert a te gondolatmeneted követése soha nem volt az erősségem.
Ez persze nem feltétlenül azt jelenti, hogy túl egyenes vagy. -
én Budán lakom
sőt Bardocz is
sőt Kulabá is
én nem vagyok cigánygyülőlő, alig van kapcsolatom velük
nekik sincs sok, de ők emberszámba sem veszik őket
érzékeled a fonákságot?
(pontosan érzed, mert most véletlenül - nem figyeltél oda biztos - pont azt mondtad amit én is szoktam) -
Csepel. Tudod a kis ficak Pest és Buda között.
Ott akár rezervátum is lehetne. Nem igaz, hogy Pesten nem probléma.
-
naja, csak lusta vagyok gépelni, beszélni meg szeretek : -
Rundstedt17 #51927 Ugyanakkor még most sincs válasz arra hogy kit tartasz magyarnak. -
Fbn Lx #51926 Mellesleg pesten a keletin és a nyolckeren kívül még nem láttam azt az igazi vérbeli mocsok romát, szóval neked aztán sok tapasztalatod lehet a témában, de komolyan.
Bírom, ha a pestiek pofáznak a rózsadombról. Gyere le egyszer éjszaka borsodba, mindig ezt szoktam mondani. Itt annyi falu/kisváros nevét és miskolci környéket tudnék mondani, amit érdemes lenne meglátogatnod. -
Rundstedt17 #51925 Fbn ezen gondolkozz el egy picit XD.... -
Fbn Lx #51924 szerintem elég sokan kíváncsiak rá, egy jó kis vitát jobb olvasni, mint a válaszlehetőségek bekopizását. Ez egy ilyen vitázós topik :] -
vissza ne olvass! -
jé érdekes a téma -
ohó
nem éppen
a Bibliát nem ok nélkül irtam
na ha erre rájössz, első kört én fizetem -
majd egyszer megbeszéljükl egy pohár bor/sör melett
ne offoljunk, meg senki nem kiváncsi erre -
Fbn Lx #51919 akkora, mint a tiéd.
Ha kifogysz az érvekből, dobj meg egy könyvvel. Ez annyit jelent, hogy olvastad ugyan az adott könyvet, de nem tanultál belőle semmit, mert nem tudsz általa érvelni.
Én ebben élem ki magam? Te kötsz bele egy kibaszott fába is :D -
Fbn Lx #51918 igen?
na. és miért. :| -
Rundstedt17 #51917 Nem az arány a lényeg. -
csak neked alig vannak tapsztalataid, max elképzeléseid
hány cigányt ismersz? hánnyal beszélgettél fél percnél tovább?
nem ember, lőjük le, hőőő
vedd már észre, mennyire primitiv a hozzáálásod
és értsd már meg, hogy nem akarok neked rosszat -
Had ne magyarázzak az arányokról. 95%-ról még mindig jobb általánosítani, mint 5%-ról. -
Rundstedt17 #51914 És csak velük van rossz tapasztalat? -
mekkora riposzt!
ebben éled ki magad, igaz-e? -
Még nem, de azt már mondtam párszor, hogy nem fogom kinőni. Ez van, ha csak rossz tapasztalatok vannak valamivel. -
nem
az a szomorú, amit te művelsz -
Fbn Lx #51910 olvasgasd a védákat -
de iméádtok csúsztatni, meg álértetlenkedni
itt nem arról van szó, hogy a gyereket élete folyamán egyszer pofon vágod. hanem arról, amikor rendszeresen vered, ezzel neveled, a veréssel vívod ki a "tiszteletet", ami számodra mindennél fontosabb
meg arról, hogyha a tanár megveri a gyerekedet, akkor otthon te is megvered
a pláne meg az, hogy az ilyen nevelési elveket azok vallják, akiket életükben nem bántottak a szüleik -
Rundstedt17 #51908 Te milyen alapon vagy magyar?Mitől lesz valaki magyar? -
Fbn Lx #51907 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Fbn Lx #51906 ilyen alapon magyar az is, akinek az ukrán apja és a svéd anyja Magyarországon telepedett le. Az a szomorú, hogy ezt el kell magyarázni. -
és már 18 vagy? félek ezt akkor már sosem növöd ki
pedig reménykedtem benne
na mindegy
+/-1 már nem számít -
Rundstedt17 #51904 jah,találunk benne vmit ami nem árpádos :DDDD -
olvasgasd a Bibliát -
amilyen alapon te is magyar vagy baszod
de ha gondolod, bizottságilag megállíptjuk, hogy nem vagy magyar
ja és ember sem -
Fbn Lx #51901 Mindenkit két dolog miatt tisztelhetsz. A bölcsessége, vagy az ereje miatt.
Aki nem elég bölcs, annak muszáj elég erősnek lennie.
A legjobb, ha az illető bölcs és erős is egyben. Sosem alkalmaz erőszakot, de tudod róla, hogy bármikor megölhet két mozdulattal. :]
Ez a tisztelet. Az valóban félelem, hogyha idegbeteg, és kénye-kedve szerint megpüföl. -
Fbn Lx #51900 ma már nem használunk kardot és pajzsot, helyette használunk F-22-est és mp40-est.
Nem lovaglunk, hanem autót vezetünk.
Ennek a csodás gondolatmenetnek fényében ma a gyerekeket verés helyett fejbelőni kéne.
Szóval az így érted, hogy nem igazán logikus. -
Nem attól leszel zárkózott, hogy párszor felpofoztak gyerekkorodban...személyiségfüggő...és ne mondja nekem senki, hogy egy-két pofontól torzul a személyisége szerencsétlen kis nyomorultnak, mer baromság (max ha agybafőbe verték a gyereket szíjjal meg korbáccsal) -
Mi más alapján lehetsz még magyar? :DDDD