127612
-
Kidobom a zsepit -
DIESEL DOG #51976 Összebújunk a párommal és alszunk egy nagyot, egy emberként...
Vagy éppen elszívunk egy cigit... :) -
Vazz... Azt olvastam, hogy Megjelöljük egymást... :DD -
F1re #51974 Összebújunk, FÜRDÜNK, aztán pihenés, alvás együtt... -
Összebújunk a párommal és alszunk egy nagyot, egy emberként.
Pontosabban megvárom míg elalszik, átfordítom, és alszok tovább. Nem tudok összebújva aludni.
Elég sokszor szokott lenni utójáték is, amiből általában egy újabb menet lesz. -
Fbn Lx #51972 #51959-tól #51962-ig:
Ti értitek, hogy mi a szarról beszéltek?
Kezdjük ott, hogy milyen bizottság? Milyen vagyon, meg milyen birtok? Igazán örömteli, hogy ezt a sok szart képesek voltatok összelapátolni abból az állításomból, hogyha valaki külföldről telepedett be, legalább képes legyen beilleszkedik, mielőtt magyarnak vallja magát.
Komolyan, veletek kész röhej, sőt, lehetetlen vállalkozás értelmes eszmecserét folytatni, mert lépten-nyomon arra élveztek, hogy milyen ügyesen ki tudjátok forgatni az ember szavait, valamint olyan argumentumokat beleszőni, amik sehogy sem kapcsolódnak. -
tulajdonképpen ha úgy nézzük, jó ez a topik. ha vkinek andrenalintúltengése van vagy túl sok stressze amit le kell vezetnie, bejön ide, beleköt valakibe és meg is van az esti program : > -
legyünk már tisztában a foglamakkal
mit jelent a testi fenyíités?
olvasgass már egy kis pedagógia szakirodalmat, van otthon belőle elég
az hogy melyik kérdésen siklottál át, majd megkeresem holnap
az eégzs ma már nem érdekel -
Két oldalt visszaolvastam. Egyetlen konkrét kérdés sincs csak költő (faszverő..) kérdések. Másegyéb? -
Melyikre? Mi felett siklottam el? Amit kérdeztél, arra válaszoltam. Runstedtnek is. Ha nem akkor kérlek emeld ki, hogy mit felejtettem el.
Az egy neked az semmise, de bezzeg azt meg hangoztatod, hogy egyáltalán nem szabad ütni.
Akkor most melyik? Döntsd már el végre. 0 = 1? Érdekes matek... -
nem emgy a visszaolvasás?
esetleg gyorsan felejtesz?
nem csak nekem nem megy a szövegértelmezés? -
ja és nem tudom mit gondolsz róla, de én vagyok Fletó
ugyanakkor elvárom bizonyos szintü tiszteletet, mint irtam nem vagyok sem a haverod, sem vmi kis hülye
tudod, egy jól szocializált, normális embertől ennyi elvárható
érdekes, erre nem regáltál -
irtam is hogy az az egy semmise
mindenki kap néha egy pofont, ráütnek kiskorában a fenekére
az nem testi fenyítés
ugyanakkor képességeim fikázása helyett inkább azokra megjegyzéseinkre reagálj, amelyek fölött olyan kényelmesen elsiklottál -
Melyik kérdésre? -
És hol írtam, hogy a kort kell tisztelni? Attól, mert fletó idősebb nálam tiszteljem? Az év vicce...
mellékesen meg úgy véded, sőt támogatod a testi fenyítést, hogy magadnak sosem volt benne részed (az az egy komolytalan)
Javaslom, hogy tényleg olvass figyelmesebben, mert írtam, hogy legalább egyszer tényleg kaptam nagy maflást. Ameddig az nem megy, hogy olvass rendesen, addig miről is beszélünk? Esetleg linkeljem a hozzászólást vagy ennyi még megy magadtól is?
Kisebbeket is kaptam biztos, de azok annyira jelentéktelenek voltak, hogy nem udom még évtizedhez sem kötni őket igazán... Olyan fülpöckölés szintűek lehettek. -
Rundstedt17 #51962 Még konkrétabban:A bizottság tagjai korlátlan hatalomhoz jutnak,vagyonelkobzás,jogfosztás stb....És pont ő magyarázta hogy az elég régóta nem konkrét,szubjektív tehát mindenki úgy értelmezi ahogy akarja -
Rundstedt17 #51961 Nagyon is érthető.Ergo aki nem tetszik neki az nem illeszkedett be vagy nem fizetett esetleg tetszik a birtoka neki,aki meg haver vagy fizetett az beilleszkedett.
Magyarul bárkire ráfoghatja hogy nem magyar és onnantól kezdve az ő szemükben nem is ember -
és akkor még az a vicc, hogy el is magyarázod
kiváló magas labdát adva ezzel -
"Elég régóta ahhoz, hogy sikeresen beilleszkedjenek" no igen, populista süket duma
a konkrtéumoknál bukta
mert amikor bizottságot hozol erre létre az elég szó miatt értelmezhetetlen az egész -
C-c-csirkecomb -
senki nem él itt 200 éve :D -
számoknál meghaltál
szép elméleti elképzelések, amik jól hangzanak, de a gyakorlat már problémás -
nem
de régen tisztelni kellett az idősebbet
ergo ha szerintte úgy helyes, akkor elvárok egy alapfokú tiszteletet, illetve hogy nem beszél velem alpári módon
azért mégsem a haverja vagyok, vagy vmi kis csicska 12 éves -
verés nélkül is lehet fegyelmezni
bármit mondasz, a testi fenyiítés tilos!
pedagógus meg már Kádár alatt sem pofozhatott meg senkit
mellékesen meg úgy véded, sőt támogatod a testi fenyítést, hogy magadnak sosem volt benne részed (az az egy komolytalan)
a kérdésre meg mai napig nem válaszoltál -
valószinüleg nem egy környéken jártunk suliba, mert nálunk ez sem imiben, sem általánosban nem volt divat
pedug ott is voltak rossz gyerekek, verekedés (mondjuk csak álatlánosban)
és itt számít a korom
mert amit mondasz, hogy régen.
hát nem
78-ban voltam elsős, elég rég volt nem? -
vagy nem
vagy igen
ki tudja mi lenne ha -
te vagy tisztelet mániás
hát akkor tiszteld a koromat
vagy kenjek le párat?
milyen konzervativ vagy te -
Fbn Lx #51950 erre csak annyit lehet mondani, hogy olyan jó elemző vagy, hogy nem látod a fától az erdőt.
Segítek: a "régóta" szót relatív mivolta miatt nem lehet általánosan elfogadott konkrét mennyiséghez kötni, ahogyan a sok, a kevés, a jó meg a rossz szavainkat sem. Ezért értelmezd a következőképpen: Elég régóta ahhoz, hogy sikeresen beilleszkedjenek.
Remélem így elég követhető volt, de mivel szeretsz szavakon lovagolni, így folytathatjuk. Melyik a következő szó, aminek a jelentését tudni szeretnéd? -
Fbn Lx #51949 Én ettől elhatárolódok, ilyen emberekkel nem ismerkedek. Ez a legtöbb, amit tehetek.
Nem baj, ha szégyelled, ha rosszak a tapasztalataid, szíved joga szégyellni.
És azért vagyunk búskomort nemzet, mert... ha elolvasod újra a kommented és észreveszed a hozzáállásod, akkor rájössz, hogy miért :] -
Rundstedt17 #51948 Na pont erre akartam kilyukadni,lásd be hogy a te gondolkodásod idióta.Tegyük fel aki 200 éve él itt az magyar,de aki "csak" 150 éve az nem.Érted gondolatmeneted korlátoltságát,hol húzod meg a határt hány év itt lét tesz vkit magyarrá? -
Fbn Lx #51947 bazmeg, 123 évet és 45 napot.
Annyira idióta dolgokon bírsz leragadni, hogy azon meg se lepődök. -
Rundstedt17 #51946 Így van,történelmileg is igazolt tény,ami ma sem változot.Magyarországon volt a legtöbb besúgója a Gestaponak például. -
Fbn Lx #51945 Sokan beleesnek abba a hibába, hogy úgy gondolják, az életkorhoz automatikusan bölcsesség, elismerés és tisztelet is jár.
Ha ilyen egyszerű lenne a dolog, mára tele lenne az ország nagy és értékes emberekkel: nyugdíjasokkal. -
Rundstedt17 #51944 Régóta alatt mennyi időt értesz? -
Én néha szégyellem, hogy magyar vagyok. Az baj?
Tudod külföldön onnan ismerik meg a magyarokat, hogy állandóan egymást (a másik magyart) mószerolják a főnöknél. Besúgok országa vagyunk ez van.
Meg elképesztően irigyek is vagyunk, ha a másiknak több jutott, pénzből, szépségből, szerelemből. És közben meg nem vesszük észre, az alkalmat a boldogságra. Ezért vagyunk búskomor nemzet. -
Rundstedt17 #51942 Bajtársad hozta fel a kor érvét..... -
Neked nem világos? Igen. Ha megérdemelte. Az én időmben a tanárok nem pofoztak meg jogtalanul senkit.
Kibaszottul elegem van belőled és Mikeból is. Folyamatosan úgy állítjátok be a tanárok és engem, mintha mindennap vérsre verné az ember a gyereket. Nehéz a felfogásotok? Mikor a gyerek kezdi feszegetni a húrt és azt hiszi, hogy mindent szabad, na akkor kell kicsit odalépni, hogy eddig és ne tovább. A legtöbb gyerek ért ebből főleg, ha következetes. Leírtam, hogy anyámnak is hányszor kellett megtennie?
Nehéz a felfogásotok? Segítsek értelmezni szöveget? Úgy látom elkél a segítség. -
Ez annyira nem lakhely kérdése... Lehet te nem utaztál még le vidékre, nekem már volt szerencsém jópárszor. Lehet, te Bp-en nem jártál még olyan környékeken, nekem már volt szerencsém hozzá. Ez annyira gagyi érv, de mindig felhozod. -
Fbn Lx #51939 Erről igazából inkább az jutott eszembe, hogy nagyon mélyen ismerheted őket, ha így vágod, hogy soha nem volt még rossz tapasztalatuk. Bizonyára saját maguknál is jobban.
Gondolom nyilván azért van bennük valamilyen fokú gyűlölet, mert a haverjuk volt szobatársának az unokatestvérétől hallották, hogy minden cigány gonosz. -
Ezt meg hol írtam? Sehol. Gratulálok. Troll on again..
Volt rá példa kb. évente egyszer. Vagy még annyira sem. Amikor az egyik kicsávót úgy kellett leszedni a másikról, hogy kapálózva ütötte verte, akkor szerintem azért eljön az a pillanat, hogy kapjon egy nyaklevest. Persze, tudom, de megbeszélnéd vele...