127612
-
akkor szarul jönnek ki a szalonból? :) -
énis akartam mondani. egyszer egy srác odalépett az utcába. bő két percig nem lehetett látni és azóta is ottvan a csík az aszfalton. jó az egy agyontuningolt a4-volt:P -
petyke06 #52175 csak benzin mert ... MERT.. :D jobban adja a nyomatékot mint ahogyan itt az elöttem szolok is mondták :D
ÜDV ...:: PETYKE ::.... -
persze... de ha jól megvan csinálva akkor szinte semennyit elenyészőt :) -
mind kormol -
Hát az új passátokra ez nem igaz. :D -
gondoltam hogy valaki beszól hogy korom... na de ha a dízel jó és teljesen egészséges akkor szinte alig nyom kormot sőőt nullát :D -
Dízelnél asszem a korom az ami sokkal több, mint a benzinesnél. Ja benzinnél meg a gőz robban, ezért lehet benne eloltani az égő gyufát simán. -
Csak benzines. Azért, mert ...
Megy mint a golyó, lehet pörgetni (adatlapomon videó), hangja is jó... és a fogyasztása is tűrhető ha normálisan vezeted ha nyomod akkor a dízel is sokat zabál :)
Csak dízel. Azért, mert ...
Alacsony fordulaton adja le a nyomatékot, nyomatékos kis jószágok sőőt van 1-2 állat bár télen ha hengerfejes akkor nincs kompresszió vagyis legalábbis gyenge így esélytelen indítani :D ja és megy étolajjal amit +10C fok alatt nem lehet használni úgy ledermed :D ja és persze elpusztíthatatlanok :D no meg a versenybe is megállják már a helyüket (Le Mans 24h Race) meg mondjuk a dízel motor nehezebb mivel nagy a kompresszió strapabíróbb alkatrészekkel kell megépíteni sőőőt a dízel nem is szikrára "robban" hanem hőre és nyomásra :D tehát nem annyira tűzveszélyes mint a benzin bár ha a kanna benzinbe dobsz gyufát az se fog berobbanni :D és az is tévhit (sztem) hogy 1 dízel károsabb mint a benzines a dízel széndioxid kibocsájtása sokkal kevesebb mint a benzinesé (asszem így van de nem 100%)
De végül a benzinre szavaztam mivel nekem is az van. -
Csak benzines. Azért, mert i need POWEEEEEER!!!
Amúgy,meg csak azért mert utálom a dízel szagát és hangját. -
:DDDDD -
:SAD:AS:D:AD:DDDDDD -
Annak jó hangja van benzinesben is:) Főleg ha valami erősebb van benne. Imádom, ahogy sziszeg minden váltásnál. -
szurop #52164 TurbóDízel. Imádom hogy húz, plussz imádom a turbó süvítését. -
csak benzines mert jobban pörög az aútó. vagy hát ha Diesel és Boxer akkor az ugy van párja. meg amúgy a dizel jobban szennyezi a környezetet is amugy csak lassaban ég/ kevesebbet fogyaszt az aútó. -

-
Előszöris. A kurva anyját az össze flémelőnek.
Másodszor meg, nem tudom eldönteni, autóbuzi vagyok, de mégsem megy. imádom, ahogy a dízel kis fordulaton is húz, meg azt is, amikor visít a japán benzinmotor magas fordulaton. Nameg dízel asszem környezetszennyezőbb is, engem meg ez is érdekel. Szóval ha lenne pénzem képes lennék csak emiatt venni hibrid kocsit. Ha új autót vennék, akkor az vagy STI lenne, ami 2 literes benzines boxxer(igen, nekem a sok éves STI is "új":D), vagy valami dízelt. Esetleg a hibrid, az nem tudom milyen költségekkel jár. Megnézném, hogy melyiket mennyi fentartani. Aztán vennék egy japán autót. -
Tökéletesen megfogalmaztad azt a fajt,amelyiket itt többen is képviselnek. :))
Rundstedt,én nem rád értettem,mert most nem olvastam végig az eszmefuttatásaitokat,így nem is ítélkezek. ;)
McLaren F1? Egy érv a benzin mellett? :)) -
McLaren F1 -
Hat igen... nem is tudom ,hogy elhetek igy a foldon :( Ilyen remek emberrel egy bolygon ,mint Te. -
Rundstedt17 #52157 Ennyit az értelmi képességeidről.Szánalmas.A tehetetlen ember megoldása:
"Szoval szaz szonak is egy a vege: most mar bizony a kurva anyad." -
Toled? :D Nethuszar.. -
Rundstedt17 #52155 Jó van bulldog,elélveztél?
Kidühöngted magad?Most már jobb?Itt megteheted de különben kaptál volnál már egy csicskást aztán hallgatnál. -
pfff... Nem tudom minek vagy kinek kepzeled magad ,de miota ide irsz azota ugy viselkedsz ,mintha Te szartad volta ezt a topikot. Mindenkit lehulyezel es lehordasz akinek mas a velemenye es ,ha meg akarja magyarazni az igazat ,akkor FAIL-ozol meg konzum idiotazol(amit azota nem csinalsz miota megkerdeztek,hogy tudod-e a jelenteset)KI VAGY TE? Nagyon szivesen talalkoznek mar veled egy beszelgetes erejere ,hogy eletben is ilyen nagy a pofad. Vagy csak apuek elkenyesztetett autista kolke vagy aki soha nem tudott beilleszkedni es neten eli ki magat? Leszarom mit gonolsz rolam azt is leszarom ,hogy ezzel primitivnek nezel ,mert a valo vilagban kicsit mas a helyzet. Szoval szaz szonak is egy a vege: most mar bizony a kurva anyad. -
Nem reagálok, befejeztem. De ha érdekelne a véleményem, akkor olvasd el az utolsó kettő kommentem, ugyan azt tudom leírni, max olyan formában, hogy ne legyen gondod a szöveg értelmezésével. -
Rundstedt17 #52152 De off-oltál belehetne fejezni,persze nem tudod aztán te pofázol.ON -
nem szoltam hozzad. -
Rundstedt17 #52150 Még mindig off? -
Rundstedt17 #52149 "Mellesleg az idézgetés igen jó példa, mert tőled igen érdekeseket lehetne visszaidézni, ha nem lennék gecilusta. Ja, és nyugodtan keress tőlem olyan hsz-t ahol beégek, van ilyen, mindenkinek van, de mégsem az a világképem, hogy megtérítsem, lefikázzam, kiírtsam a hozzám képest másként gondolkodókat. "
-Régi idézeteknek nincs értelme mivel mint már mondottam fiatalabb koromban egy csőlátású szélsőjobbos voltam,és már egy ideje nem.
Szóval a mocskolódást kiírtásos halandzsát belehetne fejezni részedről.Mellesleg a gyerekverést támogató haverjaid hajtották folyamatosan hogy degeneráltak a mai gyerekek mert nem szíjazzák őket,meg hogy a vég eljön ha nem lesznek verve a gyerekek....Szóval FAIL!Csak szemezgetés:"DEGENERÁLT VILÁG,FENE NAGY LIBERALIZMUS,DEGENERÁLT TÁRSADALOM stb.Ki is itt az általánosító szélsőséges,előítéletes?
"Egy átlag kispolgár vagy, aki fújja a mindennapi bajait amivel találkozik, és egy fórumon akarja megmondani a frankót amit saját bőrén tapasztalt. Ami amúgy nem lenne szar dolog, hogy ha objektíven mérlegelné a helyzetet, és lenne akkora tudása, ismerete, tapasztalata, hogy a másik oldal mögé is ki tudjon tekinteni."
-Mert te mi vagy,az atyaúristen vagy mi,többnek képzeled magad másoknál?"Nincs tapasztalatod?Akkor meg miről beszélünk?
Az a baj veled, hogy élvezed is amit csinálsz, és ha nem találsz fogást, akkor hozzáköltesz valamit a másik véleményéhez, hogy generálni tudd az eltérést, visszaszólást."
-Nem élvezem,inkább elszomorító hogy egyesek még mindig ott tartanak hogy vesszőt a gyereknek,mert anélkül nem lehet belőle ember.
"egyszerűen belekötöttél egy jelentéktelen részletbe, hogy kihúzd magad a válaszadás alól"
-Egy árva kérdés nem volt,csak egy gyalázó monológ a részedről.
OFF-NAK vége. -
Igen.. kb igy ennyi. De kar ra pocsekolni az idodet :\ Mert erre is vannak kesz valaszai es ,ha nincs ,akkor beledkot vagy eltunik ami nem lenne egy nagy hatrany. -
... és ezzel nem mondom, hogy én nem ilyen "átlag kispolgár" vagyok, de én nem is szólom meg a másikat a saját, egyedi véleménye alapján, amivel olykor bár nem értek egyet, de az érvei lehetővé teszik, hogy megértsem az ő álláspontját. Nem forgatom ki a szavait, hogy valahogy ráhúzzam az ő személyiségére az én általam alkotott negatív képet. -
Te, hallod, nincs kedvem szétoffolni a topikot, meg vitázni veled. Egyrészt azért, mert csőlátású, korlátolt ember vagy, másrészt azért, mert akármikor megtettem nem tudtál rá reagálni, egyszerűen belekötöttél egy jelentéktelen részletbe, hogy kihúzd magad a válaszadás alól. Aztán amikor végképp kudarcba fulladtál, akkor eltűntél egy hétre. Mellesleg az idézgetés igen jó példa, mert tőled igen érdekeseket lehetne visszaidézni, ha nem lennék gecilusta. Ja, és nyugodtan keress tőlem olyan hsz-t ahol beégek, van ilyen, mindenkinek van, de mégsem az a világképem, hogy megtérítsem, lefikázzam, kiírtsam a hozzám képest másként gondolkodókat. Ha pedig nem lennél lelki szegény, akkor meglátnád Fbn kommentjében a mondanivalót. De te inkább leragadsz ott, hogy egy amúgy elég jó definicíóból kiragadj egy szót, és ráhúzz mindenféle klisét, általánosítást, szélsőséget. Nem egy alkalommal, hanem állandó jelleggel. Amúgy tény, hogy Fbn kicsit elvont, de tudod miért van? Mert elég nagy tudással és nagyobb, a mi szokásainktól eltérőbb érdeklődéssel bír más, idegen kultúrák felé. Tudod ez olyan, hogy minél nagyobb tudással rendelkezel idegenebb témákban, annál inkább idiótának tartanak, mert nálunk nem ez a megszokott. Ez inkább egyfajta bölcsesség és tudás, még ha idegen is. Ez az, ami neked -- szerintem -- nincs. Egy átlag kispolgár vagy, aki fújja a mindennapi bajait amivel találkozik, és egy fórumon akarja megmondani a frankót amit saját bőrén tapasztalt. Ami amúgy nem lenne szar dolog, hogy ha objektíven mérlegelné a helyzetet, és lenne akkora tudása, ismerete, tapasztalata, hogy a másik oldal mögé is ki tudjon tekinteni. Az a baj veled, hogy élvezed is amit csinálsz, és ha nem találsz fogást, akkor hozzáköltesz valamit a másik véleményéhez, hogy generálni tudd az eltérést, visszaszólást. -
Csak dízel. Azért, mert ... az van ingyen :D ezzel az érvvel is szembe lehet szállni :D -
ilyen érvek mellett nehéz vitába szállni :DDdd -
s a gáz? munkatársamnak olyan van. az jó e? ő isteníti! de én azt sem hiszem el amit kérdez .-D -
Teljesen egyértelmű számomra: csak benzines. -
Számomra teljesen mindegy. -
zotja #52140 benzin,dízel hurka -
Nem értek hozzá egyáltalán.. -
pista89 #52138 Csak dízel. Azért, mert a benzines szégyen.