127612
-
kicsit elkestel :D -
meg a gazolajtol lefullad a mocid :D -
Még hozzátenném, hogy dízel autóm van, ennek ellenére szeretek autózni, imádom a dízelmotorok hangját. Egyébként megkérdezném, hogy szerinted egy terepjáró nem autó? Traktor? Lehet, hogy hamarabb leérsz Siófokra autópályán, mint egy dízel (bár azért megkérdőjelezném ezt is), viszont hamarabb feljutok a Kékestetőre, mint egy benzinessel, ami pörög mint a barom és megsüketülök a "tuning" kipufogó miatt. (Halk?..)
Mi ketten szerintem nagy ellentétek vagyunk... -
Csak dízel. Azért, mert ...
Abban egyetértek, hogy a japánok tudnak alkotni úgy ahogy mondod, kiegészíteném még azzal, hogy dízelmotort is, lásd Isuzu motorok! Elnyűhetetlen dízelmotor, tapasztalatból mondom! -
Fbn Lx #52213 :DD látom, az idézgetés már megy.
igazán sajnálom, hogy különbözik a véleményem a tiédtől :( vagy mégis mi másra akartál ezzel kilyukadni.
Habár igazából nem érdekel, költői kérdés volt.
mai szavazáshoz: nem értek hozzá, úgyhogy művelődnöm kell :3 -
benzin, mer imádom az illatát. :| -
benzin -

-
F1re #52209 Csak dízel. Azért, mert .. dizelt könnyebb beszerezni :D és olcsobban jössz ki joh fogyasztás mellett :P -
a mai autóknál már mind1, talán régebben számított. -
Csak benzines. Azért, mert ...
tdi is 4 teh nubz -
"Nem értek hozzá, de nem is akarok!" -
"A dízel a sátán üzemanyaga, és gázolajos üstben a pokol bugyraiban fog szétsülni az összes felhasználójának a segge."
ez a mondat megtetszett :D
felhasználhatom aláírásnak?:D
amúgy:
kocsikázáshoz benzines
munkához dízeles (Anyum keresztfaterja a krumplit úgy pakolja hogy a dízeles kocsija ott döcög mellette (szépen alapjáraton), és pakolja az utánfutóra a 30 kilós zsákokat...erre egy benzines nem nagyon képes) -
nem csak pörög hanem megy is mint állat :D megszerettem a ventot ^^ amúgy ez sehol sincs a 10-11k japán szarokhoz :D -
tom235 #52203 Autóba benzin motor való. Teherautóba dízel. -
ottvan mr fusion
-
Tényleg :D -
Az üzemanyag neve benzin, gázolajat a traktorba... -
Taki29 #52199 Szeretek eljárni horgászni csónakkal sok cuccal , megpakolva . ezt a dízel jobban tolerálja , a benzines ezekhez gyenge . Ezért tettem le a voksom a dízel mellett . -
Szyókaa! xD Tetszik a fejléc titulusod, honnan van? ikszdé xD

-
ba32107 #52197 Nem, ott van rajta Mr. Fusion :D De az csak az időáramköröket működteti és a fluxuskondenzátort. A belsőégésű motor benzinnel működik, mindig is azzal működött :D -
Ez a verzió még plutóniummal megy, kell hozzá ápgréd :) -
na ezzel simán kiegyeznék -
Akkor már menjen inkább szeméttel:
-
dízel mert ócsóbb -
elektromos -
Hi all!
Szerintem is benzin de ettől függetlenül a dieseleket is bírom és nekem kimondottan tetszik a korom is(inkább csak versenyeken). És szeretnék 1 idézni is. Előre is bocsánat a diesel pári látogatóktól
Felkerült egy GT20?
A VTI így is csúnyán elhúz!
TDI orrán COOLER virít,
Szép szép, de sokat nem segít.
további szép estét -
QQriiiQ #52190 BENZIN VS DÍZEL:
Teljesítmény: Mindenki mondja hogy a PDTISKHDCI hogy megy, meg milyet húz, mert átült egy 1.9esbe az ő 1.4es benzineséből és leesett a feje. Nem árt azonos köbcentiket összehasonlítgatni (pl 1.9es dízelt - 2.0 benzinessel). Én ugy gondolom, hogy a dízelek sehol nem lennének turbo nélkül, illetve turbós (vagy kompresszoros) benzinmotorokkal összehasonlíthatatlanul gyenge a teljesítménye. A jó motor önmagában is jó, a xart meg megfujják turbóval, hogy azt hidd milyen jó. Nézzétek már meg mit hoznak ki a japánok a 2000 körüli turbós benzinesekből, pl EVO vagy WRX, aztán lehet szövegelni hogy milyen jó is az 1.9es csettegő.
Fentartás: A másik nagy érv az szokott lenni hogy milyen keveset eszik, és milyen környezetbarát. Egyrészt a megspórolt üzemanyagárat kb 3* ráköltöd a szervizbe (mondjuk befecskendező lehal benzinesbe 1kell és 50E, dízelbe meg kell 4 és 150E/db, és ez csak az anyagár (turbóról nem is beszélve)), másrészt minden dízelest egy napra a saját autója után kötnék, hogy nézze már meg közelebbről mi korom jön ki belőle... A dízel a sátán üzemanyaga, és gázolajos üstben a pokol bugyraiban fog szétsülni az összes felhasználójának a segge.
Használhatóság: Meg lehet nézni az élvezeti faktort, és egyértelműen kijön, hogy a dízel azoknak való akik utálnak autózni. Olyan a hangja az összesnek mint valami betonkeverőnek, nem lehet őket kipörgetni kihuzatni, remeg ráng az egész, szemben a benzines sima járásával, magas fordulatszámával, gyönyörű hangjával. Mikor egy benzinesnek olyan hangja van mint egy dízelnek, akkor már komoly gond van.
Összességében: Lehetne ragozni pro meg kontra, én inkább összegzem és magam részéről lezárom a dolgot: Majd ha látok dízel Ferrari-t, Lamborghini-t, Maserati-t, Pagani-t, McLaren-t, R8-at, Bugatti-t vagy 911-et..., majd elgondolkozok hogy lehet tényleg jó. Ha majd dízelekkel indulnak a Forma1-ben vagy (a lemanson kívül) bármelyik nagy versenyszériában elhiszem hogy tényleg jó. Addig pedig érvényben marad hogy a lóerő autóba, a nyomaték meg traktorba kell. Az üzemanyag neve benzin, autóba az való. -
A Vento mindenek felett, mi? :) A kisvideók alapján tényleg szépen pörög.
Az EURO katalizátor szabványok sokat javítanak a helyzeten, mind a két típusnál. -
Nem értek hozzá mert nem értek hozzá. -
Nem árt ha egy motornak van hangja /nem a dobhártyaszaggató robogókról beszélek/, jó ha tudják hogy egy motoros is van a közelben. -
Az üzemanyag neve: Üzemanyag. -
miért volt bunkó? igaza van, aki nem engedheti meg magának ne vegyen kocsit. ezzel az erővel te is bunkó vagy, emlékezz csak vissza mit mondtál a fiúknak az adózásról....néha ütöd egyik véleményedet a másikkal! -
mindegy -
így van... mai új dízelektől ne várj sokat :D nekem volt 1.8D-m 92es padlónál se jött belőle füst :) -
Mindegy igazából, mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is.
#52175: hee?:D -
4000 rpm-nél :P -
A benzines jobban adja le a nyomatékot? És hol, meg mikor volt ez?:D -
Csak benzines. Azért, mert ... ( nem olyan hangos :DDDD ) -
(sry a kétkommért) de a cobra 11-ben azért ígyis felrobbannak a dieselautók :)