127612
-
Igen nálam meló mellett egy hét volt az első két kötet, én is a 3.-at olvasom, de ezzel most elég lassan haladok, igaz mellette más könyvet (Star Wars: A gonosz útvesztője) is olvasok, meg képregényt is. (most éppen a Watchmen-t) -
tegnap meg szerettem a sort. ma mar utalom :\ -
ba32107 #52535 Az egyéb gomb nem sokat változtatna, úgyis jönne egy-egy "idióta kérdés -.-" stílusú válasz. Szombaton felmérjük, ki mit szeretne. Ha nem fog nyerni az első opció, akkor marad így. Az én személyes véleményem az, hogy nem kell, és igenis zavaró. -
Rundstedt17 #52534 legalább 2 szer -
sörös is vótmá -
Alapavetően jól, és viszonylag gyorsan.
A sörös kérdést márka szerint tenném fel. Van 7-8 olyan sör,ami nagy közönség kedvenc,meg lehetne egy "egyéb,mégpedig" szavazat a végén. Már csak azért is érdekes a téma számomra,mert van egy presszóm (vagy kocsma,kinek mi tetszik. :)) és a legutóbbi energia italos kérdést is kíváncsian szemlélgettem. Persze messzemenő következtetéseket nem vonok le az itteni szavazatokból,de mégis érdekes,hogy a netes társadalom egy részének milyen az ízlése. :) -
még azt utálom, ha sok név van egy regényben... nekem ötnél több szereplő ne legyen! :D
vagy max peter meg carlos, de ne má jerichau meg calhoun, és ezeknek még a becézett formái
-
részemről is lezárva:)
viszont tényleg minden 3. szavazásnál előjön ez, lehet nem ártana átgondolni a dolgot. és nem magamra gondolok, én tudom, h kell kijátszani egy dinamikus ip-t, vagy ha nem érdekel a kérdés, másnapig be se nézek. viszont sok rinyának nem lehetne semmi oka rinyálni!
ja, és tudok olvasni bazmeg! bár ha elképzelem magam előtt (főleg a hosszú leíró részeket), van h vissza kell lapoznom, csak h tudjam, mégis ki kivel van :D
-
Fbn Lx #52529 megoldjátok dinamikus ip-vel, sok itt a tehetséges ember.
archív szavazások -> rögtön az első a mai szavazás. rákattintasz, megkapod az állását.
na mindegy, téma hanyagolva itt. -
kb -
ha Martin esetén a Jég és Tűz dalára gondolsz, én azt például úgy olvasom (éppen most), hogy egy hétvége volt az első könyv, a második egy hét, és most tartok a harmadiknál. ez lehet nem fog beleférni egy hétbe, mert ez nem 900, hanem 1100 oldalas. -
pont azért kell az egyéb gomb, h a sok hülye rinyapina befogja végre... csak épp egyéb/üres szavazás/nem érdekel/csak az eredményt mutasd legyen a neve, h minden más is beleférjen
pl ha dinamikus ip-m van, akkor hadd ne szavazzak már óránként, ha látni akarom az eredményt, vagy ha egész egyszerűen nem érdekel a téma
de nem tudom tényleg, h ezt mért ilyen kurva nehéz belerakni, ha az, akkor mondjad, és hagyjuk -
Fbn Lx #52525 a kérdésre meg:
átlagosan. Tudok gyorsan is, de leginkább kifejezetten nyugodtan és lassan, minden mondatot jól értelmezve olvasok. Ha meg nem köt le a szöveg, azt veszem észre hogy elolvastam úgy fél oldalt, hog yészre sem vettem, és nem emlékszek rá. Ilyenkor olvashatom az egészet elölről, aztán van, hogy akkor is elkalandozok, és nekifutok harmadszor is
-
Sztem kár ezen agyalni, mindig lesz olyan, akinek valami nem tetszik...
-
Fbn Lx #52523 mindegy, ha nem rakjuk bele az ilyen kérdéseknél az egyebet, úgyis mindig reklamáció lesz. Netán valaki nem tudja magát kategorizálni, vagy ilyesmi.
mellesleg úgy látom mégis hiába van ott, eddig még csak 1 ember nyomott rá... -
Nem tudom, egyszerűen jó. -
ba32107 #52521 A legtöbb esetben felesleges az egyéb. Szinte mindegyik kérdés olyan, hogy mindenki tud valamire nyomni. Most nehogy már ne tudja valaki eldönteni, hogy milyen sört szeret például.... a komolyabb, esetleg elvontabb kérdéseknél szokott lenni olyan opció, hogy "Más a véleményem" esetleg "Nem tudom / nem értek hozzá". Aki a normális, egyszerű kérdésekre sem akar válaszolni, az meg ne szavazzon. Minek legyen egyéb az ilyen kérdéseknél, amikor az arra nyomó 15-20 ember (aki adott esetben pl. lusta volt végiggondolni a választ, és csak azért nyomott az egyébre) tovább befolyásolhatná a többi válasz eredményét, ezáltal is pontosabb szavazást eredményezve. -
"Átlagosan. Nem gyorsan, de azért nem is olyan lassan."
Erre nyomtam, teljesen átlagosan jól érthetően olvasok.
-
mit szeretsz a lakótelepen meg a panelban?
-
Mi nem kényszerből élünk itt. Ha tehettük volna költözés után akkor sem vettünk volna kertes házat. Egyedül, kutya miatt szeretnék kertes házban élni. Bár, nagyimék olyanban laknak nem olyan messze szóval ezt is megoldhatom. :) -
Alapavetően jól, és viszonylag gyorsan. -
kár h van kezed/hangfelismerő szoftvered :D -
Majd küldünk neked hangkazettákat, mint Hannah Schmitz-nek xD (The Reader) -
egyéb
nem tudok olvasni -
Alapvetően jól, és viszonylag gyorsan. De szvsz könyvfüggő (mondjuk George Martin-nal hiába próbálok gyorsan haladni :D) és a képregények megint más lapra tartoznak.:) -
pista89 #52512 Átlagosan. Nem gyorsan, de azért nem is olyan lassan.
-
Fbn Lx #52511 kösz az ötletet, fel lesz használva -
Mivan, mivan, mivan?!
-
átlagos szöveget kurvagyorsan, mást meg nem nagyon olvasok -
5 egyéb
-
ezt minden 3. szavazásnál leírjuk neki, de úgy látszik "Többszőr is el kell olvassam ugyanazt a szöveget, hogy megértsem"
-
Szerintem minden kérdéshez be kell tenni egy Egyéb. Leírom. lehetőséget. Akinek nem tetszenek a lehetőségek, ott leírhatja a véleményét, ahogy neki tetszik. :) -
sörös kérdést így kéne:
1 nem szeretem
2 hagyományos világos sört, azok közül is a...
3 erős (pl. ír, belga) barna sört, azok közül is a...
4 lightos sört (coronita, miller, citromos cuccok), azok közül is a... -
megnéztem, hát igen, az tényleg vicces.
asszem nem lenne ember aki az összes lehetőséget végigolvassa
-
ba32107 #52503 A panasztopik link nem dísznek van. Tessék használni ha van valami problémád. Utólag biztos könnyű rinyálni, de arra persze lusta vagy, hogy még azelőtt megoldd a problémát, hogy felmerülne. -
ba32107 #52502 Saját szájíz szerint, persze... ebben a kérdésben volt négy extra teljesen felesleges lehetőség. Nem emlékszem mik voltak, de nem hiányoznak, az biztos.
És igen, fenntartom / fenntartjuk a jogot, hogy átírjuk a kérdéseket olyanra, amilyenre kell. Lehet, hogy ti nem látjátok át, de amit átírunk, az úgy bizony nem jó, ahogy bekerült. Például ott van a laptop vs asztali számítógép kérdés, nézd meg. Túl sok válasz van, ha így betenném, az vicces lenne. Eredetileg azt akartam berakni ma, de nem volt időm kitalálni normális válaszokat, amikből nincs se túl sok, se túl kevés, és lefed mindent. De ha végül bekerül, gyanítom abba is beleköt valaki. -
Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.
Azért nem kapkodom el, a jó könyveket élvezni szoktam, a gyorsaság nem mindig jó.
-
Egyéb: (fel)olvasni iszonyat gyorsan tudok, ellenben viszonylag lassan értelmezem a szöveget. De amit megjegyzek, azt legalább egy örök életre. -
alapvetően jól, és viszonylag gyorsan.
mondjuk hozzáteszem, hogyha elkezdek egy könyvet pl. és izgalmas, falom, még meló mellett is három nap max.viszont ha nem érdekel, rémesen nyögvenyelősen megy:-) -
Fbn Lx #52498 ez mindent ellensúlyoz