127612
  • karajjj
    hát, mi aztán k*rvára meg tudjuk ezt ítélni innen :D
  • hugopareiros
    <off> lehetne kérdés a pc humorban feljött témáról is
    swatting - az amcsi rendőrök jól végzik e a munkájukat - stb stb </off>
  • hugopareiros
    nekem egy mell alakú/kinézetű fülbevalóm [ilyesmi] (csak stekkeres a háta)

btw:
    Ha öltönyt veszek fel, akkor egy ezüst karórát felrakok a bal kezemre.
    Egyébiránt soha nem kerülök olyan szituációba ahol tudnom kellene az időt és ne lenne mellettem olyan elektronikus kütyü, amin meg tudnám nézni. Így fölösleges számomra az óra
    Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.08.29. 12:14:52
  • Lacee86
    Van-e extrém helyen és/vagy extrém kinézetű ékszered? :D
  • Dzsini
    Az archívumban van egy "Van ékszered?" kérdés, annál kicsit fantáziadúsabbat :)

#9225 -nél kezdődik az előző futása (jobb felülre a keresőbe beírva oda lehet ugrani), onnan talán lehet jó ötleteket találni.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.08.29. 11:44:52
  • Lacee86
    Nekem van gyűrűm is, meg ezüst nyakláncom. :) Régebben hordtam ezüst karkötőt is.
    De ebből majd lehet is egy kérdést írni. :D
  • Jim Morrison
    Az óra a férfi ékszere
  • tigeroo
    utálom az összes ékszert nyakláncot meg faszkodást, sohasem volt karórám sem, nem szerettem de legutóbb karácsonyra kaptam egy nagyon szép analóg órát és megszerettem, hordom :)
  • MerlinW
    Egy 102 éves Rosskopf zsebórát hordok magamnál:)
  • Zoli007
    Nem hordok karórát, de van otthon egy Seikóm Irakból, amit apámtól kaptam 18-ra. Néha felveszem, ha olyan helyre megyek.
  • gettobuxa
    hú, bal kéz de elhúzott... mindenki hímnemű? én csajokon csak jobb kézen látok.
    amúgy nem hordok, mert már inkább éxer kategória lett, azt meg nem h. egyelőre telefon, amíg "jobb" nincs :)
  • Freeda Krueger
    Nem hordok.Leszoktam róla ,mert az üzemben tilos,és rengeteg helyen látok órát amúgy is.
  • Molnibalage
    Az órát meg irodában ülve nem hordom, mert hosszútávon zavar, gépelésnél főleg.
  • Molnibalage
    Órán kívül én sem hordok semmit, egy gramm ékszerem nincs. Se karperec, se nyaklánc, se semmi. Felesleges és sokszor igen veszélyes.
  • jazzy
    Robbanásbiztos, nálunk is csak ilyen "ATEX"-es telefonokat lehet használni. Mondjuk karórát is tilos és bármilyen ékszert.
  • Lacee86
    Hú, de modern vagy. :)
  • ayurnara
    nem hordok órát, mert felesleges ékszer, egyébként semmilyen ékszert nem hordok

majd ha lesz normális "okos" óra vagy karkötő, aminek a funkcióit használni érdemes, akkor veszek és a bal kezemen fogom hordani
  • Dzsini
    Nem szabály szokás, és a jobbkezesek igen, de akik ballal vívtak, azok természetesen jobbjukon hordták a kardot... és elvileg a baljukon kísérték a hölgyeket is.

Mondjuk a nadrág slicce ettől még nem nyílik a másik oldalról, úgyhogy a többi marad.
  • chhaya #120142
    Nincs karórám, amióta van mobilom. Azelőtt a bal kézen hordtam.
  • Blum
    "nem Rb-s"

Mi az az Rb?
  • Blum
    Bal
  • Fbn Lx
    én azt hittem szabály, hogy férfiak bal oldalon hordják
    mint a kardot és a faszt, ez így illik
    mink marad, ha már hagyományaink sincsenek......
  • videobaby
    jó ideje nem hordok karórát. amíg volt, addig bal kézen a csuklóm belső részén volt a számlapja.
  • Bazsalusz
    mindkettőn
    jobb analóg, bal digitális
  • Dzsini
    Balkézzel írok, az esetek többségében a bal kezem ügyesebb (bár egy kicsit én is keresztdomináns vagyok), és bal kézen hordom az órát :)
  • MR ME
    mióta mobilom van nem hordok karórát, mert minek...:)
  • Fresh Duke
    A biciklimen van óratartó, azon hordom.
  • dartonite
    Nem hordok karorat.
  • Lacee86
    Tudom. :) Nekem van karórám, hordom is, és azon nézem az időt legtöbbször.
  • immovable
    Nincs órám, nem kell. Ott a mobil.
  • Molnibalage
    Egyetemen kikapcsoltatják veled a mobilt, ezért nem tudod, hogy mennyi az idő, ha nincs óra vagy nem mondják be. Vannak olyan ipari létesítmények, ahova nem Rb-s telefont nem vihetsz be. A mobilt mindig előkapni az időért vagy másért elég vicces főleg, hogy ha ma lassan akkorák, mint egy tégla..
  • Molnibalage
    Jobb kézen. Bal kézzel írok, de egyébént jobbkezes vagyok. Azzal dobok, az az ügyesebb kezem. Eleve nem értem, hogy az író kezem, hogyan lehet bénább, pedig ez van....
  • Lacee86
    Bal kezemen hordom a karórát. Sztem a legtöbb embernek ez logikus, mivel az emberek 90 %-a jobb kezes, így a szabad kézen könnyebb megnézni az időt. Az is igaz, hogy a mobilok világában a karóra sokszor inkább csak ékszer.
  • ayurnara
    cső
  • Fbn Lx
    üdvözöllek tesa
  • ayurnara
    Mi az a összeg, amiért megválnál/megszabadulnál tőle?
    Mennyi ideje is van nálatok raktáron?
    Kérdezz rá a főnöködre, hogy mennyit tudtok még engedni belőle.
    És ha nem kérek számlát?
    Itt van nálam a készpénz, találjuk ki az árárt.
    Én egy kerek számra gondoltam, mit szólsz 500ezerhez?
    Oké az ár, de adjátok mellé még azt a cipőt.
    A kiszállítás és a beüzemelés is benne van az árban akkor.

Helytálló, hogy soha nem az árát kell kérdezzni valaminek, hanem ismerni kell az értékét még mielőtt megveszed és azt kell kiderítened, hogy azért vagy annál olcsóbban az adott helyen hozzá tudsz-e jutni.
  • Lacee86
    A kereskedelem 1. törvénye: Lehet egy áru ára akármekkora számmal és akármennyire egyértelműen kiírva, úgyis lesz olyan, aki megkérdezi, hogy mennyibe kerül.
  • Fresh Duke
    Nálunk kiírják az áru alá/fölé, hogy mennyibe kerül, így nem kell megkérdezni.
  • immovable
    Fúú de leszarom.
  • BRAT
    Mennyibe kerül ez...?
    Mennyiért adod ezt a ?
    Mibe fáj ez a...?