127612
  • balee4
    Nem szeretem a sört, a citromost még úgyahogy megiszom. A gyümölcsöseket viszont kipróbálnám.:D
  • DIESEL DOG #52616
    Mindenféle sört szeretek.

Főleg a búzasört nagyon szeretem, de ugyanúgy szeretem a kukoricasört is... Coronita rulz!
  • immovable
    ...hetet...
  • immovable
    Nekem azóta nem mióta dolgoztam 3 hete a borsodi sörgyárban villanyszerelőkkel. :(
  • tigeroo
    Igen, a hagyományos világos sört szeretem.

kövezzetek meg, de nekem a borsodi a kedvencem :D
  • immovable
    Uhh, gyümölcssör? Még sosem ittam olyat. Édeskés vagy milyen?
  • OrioN the S
    Igen, a hagyományos világos sört szeretem.

De most pillanatnyilag ,ha ra gondolok akkor bekonnyezek :D fujjjjjjjj
  • VRSDM
    világos sör rulez
    nem tartom alkesznek magam
    de napi szinten esténként egy, vagy kettő sört legurítani fennséges érzés :)
    ja és dreher a best
  • Dick Riddick
    Nekem például a barna sör jobban bejött mint a világos. A Guinness pedig tényleg isteni nedű.
  • Dick Riddick
    Nem szeretem a sört.
    Ez nem teljesen igaz, csak kis mennyiségben, és ritkán. Akkor is általában egy citromos megoldást. Nem vagyok alkohol fixált, megmaradok a kóstolás szintjén.
    Írországban tetszettek a gyümölcssörök, remélem itthon is szép lassan bekúsznak a boltok polcaira.

• Unreal1942
    búza sör minden mennyiségben és a hagyományos világos sör is jöhet.
  • Rundstedt17
    Nem szeretem a sört.Vannak akik fizetnek azért a borzalomért?
  • Mersant
    vilagos es buza....barna sorbol csak 1-2 fajtat, tobbi szar.
  • autoszimulator
    válogatós vagyok, de nem jelenti hogy a legdrágábbakat iszom, van ami bejön, van ami nem. De ha tehetem Becks vagy Heineken.
  • immovable
    ...meg is iszom. :)
  • immovable
    Mindenféle sört szeretek. Napi 1-2-öt meg iszom. :)
  • Cat 02 #52601
    Soproni-t szeretem, többit nem nagyon iszom, ha lehet.
  • Molnibalage
    Világos és néha búzasör. A barnasör nem bejeövős.
  • Heffi
    Fujj sör
  • zsutyesz
    Nem szeretem a sört.
  • Scottt
    Igen, a hagyományos világos sört szeretem.A citromost meg maximum az ilyen másnapos,szenvedős vasárnapokon fogyasztom^^
  • N1ggA
    csakis a hagyományos világos sört, és a búzasört. a barna nem bejövős, a banán meg hasonló változatokat pedig nem tartom sörnek, de azok is finomak ettől függetlenül
  • dartonita
    Szetfalom a papirt.Mar persze ha erdekel amit ranyomtak
  • poppe
    mé szted mi ez, ha nem egy kialakuló beszélgetés? :DDD
  • LordVenom
    Ezekre gondoltam,de szerintem ezek már az "egyéb,mégpedig:" kategória. Én is Millerezek legtöbbször. :)
  • LordVenom
    Ászokra gondoltam,de nálam nem fogy. :)
    Kozel viszont nem jutott eszembe,igazad van. ;)
  • Doddy a düdő
    becks, miller
  • MR ME
    kozel, arany ászok
  • LordVenom
    Túl komolyan veszitek mindkét oldalról...csak mosolyogjatok,és egyszerűbb lesz minden. ;)

Igen,tudom,hogy sok sör márka van összességében,de nem sok van,ami nagyon népszerű. Max 6-8 darab. A többit pedig lehet írni az egyéb opció után. ;)

A teljesség igénye nélkül a legnépszerűbbek a tapasztalataim alapján:
    -Soproni
    -Borsodi
    -Dreher
    -Gösser
    -Heineken
    -Amstel
    -egyéb (bármi más)

Ezt még ki lehetne egészíteni 1-2 fajtával,és meg is lenne a szavazás. Ha valaki a Gösser citromot szereti,annak is a Gösser-re kellene szavazni,csak beírni utána,hogy citrom. Ugyanez lenne a ciklonnal,démonnal,pulse-al stb...
  • Molnibalage
    Tedd azt. Nekem is kibaszottul elegem van ebből a két trollkodó fikagépből. Nem kötelező idejárni. Ha nem tetszik nekik, akkor meg mindek vannak itt. Spórolj nekik időt, mi megleszünk nélkülük.
  • Fbn Lx
    teljesen egyetértek, néha én is lesek, hogy mekkora szele van itt a semminek. de azért válaszolgatok, már csak a válaszolás kedvéért is :D
  • Fbn Lx
    Figyelj
    Szeretnéd, hogy hétfőtől egy hétig nyersen, hozzáírás/megszerkesztés nélkül nyomjuk be a népszerűbb kérdéseket?
    Ha a többiek egyetértenek, akkor megjátszhatnánk ezt. Majd meglátjuk, mik lesznek a visszajelzések, és ki mennyire lesz elégedett a kérdésekkel és a lehetőségeivel...
    Az a baj, hogy nem biztos hogy átlátod, de én úgy érzem, logikus, egyenes és elemző gondolkodású emberek pakolják be a kérdéseket. Jó informatikus szokás. :Ð
    Attól, hogy nem mindenki tud jól fogalmazni, és nem mindenkit látja át a felmerülő lehetőségeket, és nem mindenki tud jól csoportosítani vagy megfelelően asszociatív válaszokat megfogalmazni, még szükség van minden egyes jó ötletre, meg kreatív kérdésre, mert nélkületek meghalna a topik.
    fú, ez de romantikus volt
  • jhetedikj
    Elég sokan megbuktak akkor!:D:D

[én is azt jelöltem végül már csak azért is]
  • Calver
    teszt. aki elbukik, és azt jelöli, noshátööö...
  • David2
    Alapavetően jól, és viszonylag gyorsan.

azonban lassan jobban szeretek, mert jobban élvezem a szöveget akkor
  • solo
    Egyéb->Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.

DE viszont cask akkor, ha érdekel a téma, superbike,pcg,gs,t&s,gokart magazin, de ez nem így van pl az irodalmi szarokka, k9telező olvasmányokkal stb...Azok, kínszenvedés...Ezért nem is olvasom el őket:]
    Szóval alapvetően nemszeretek olvasni..Csak ha érdekes.
  • jhetedikj
    Alapavetően?
  • Bészf
    gyorsan
  • NEOreg3
    internet

komoly ügylet.
  • DIESEL DOG #52578
    ETS topik lehet hogy fertőző...