127612
-
Nem szeretem a sört, a citromost még úgyahogy megiszom. A gyümölcsöseket viszont kipróbálnám.:D -
DIESEL DOG #52616 Mindenféle sört szeretek.
Főleg a búzasört nagyon szeretem, de ugyanúgy szeretem a kukoricasört is... Coronita rulz! -
...hetet... -
Nekem azóta nem mióta dolgoztam 3 hete a borsodi sörgyárban villanyszerelőkkel. :( -
Igen, a hagyományos világos sört szeretem.
kövezzetek meg, de nekem a borsodi a kedvencem :D -
Uhh, gyümölcssör? Még sosem ittam olyat. Édeskés vagy milyen?
-
Igen, a hagyományos világos sört szeretem.
De most pillanatnyilag ,ha ra gondolok akkor bekonnyezek :D fujjjjjjjj -
világos sör rulez
nem tartom alkesznek magam
de napi szinten esténként egy, vagy kettő sört legurítani fennséges érzés :)
ja és dreher a best -
Nekem például a barna sör jobban bejött mint a világos. A Guinness pedig tényleg isteni nedű. -
Nem szeretem a sört.
Ez nem teljesen igaz, csak kis mennyiségben, és ritkán. Akkor is általában egy citromos megoldást. Nem vagyok alkohol fixált, megmaradok a kóstolás szintjén.
Írországban tetszettek a gyümölcssörök, remélem itthon is szép lassan bekúsznak a boltok polcaira.
-
Unreal1942 #52607 búza sör minden mennyiségben és a hagyományos világos sör is jöhet. -
Rundstedt17 #52606 Nem szeretem a sört.Vannak akik fizetnek azért a borzalomért?
-
vilagos es buza....barna sorbol csak 1-2 fajtat, tobbi szar. -
válogatós vagyok, de nem jelenti hogy a legdrágábbakat iszom, van ami bejön, van ami nem. De ha tehetem Becks vagy Heineken. -
...meg is iszom. :) -
Mindenféle sört szeretek. Napi 1-2-öt meg iszom. :) -
Cat 02 #52601 Soproni-t szeretem, többit nem nagyon iszom, ha lehet. -
Világos és néha búzasör. A barnasör nem bejeövős. -
Fujj sör
-
Nem szeretem a sört.
-
Igen, a hagyományos világos sört szeretem.A citromost meg maximum az ilyen másnapos,szenvedős vasárnapokon fogyasztom^^ -
csakis a hagyományos világos sört, és a búzasört. a barna nem bejövős, a banán meg hasonló változatokat pedig nem tartom sörnek, de azok is finomak ettől függetlenül -
Szetfalom a papirt.Mar persze ha erdekel amit ranyomtak -
mé szted mi ez, ha nem egy kialakuló beszélgetés? :DDD -
Ezekre gondoltam,de szerintem ezek már az "egyéb,mégpedig:" kategória. Én is Millerezek legtöbbször. :) -
Ászokra gondoltam,de nálam nem fogy. :)
Kozel viszont nem jutott eszembe,igazad van. ;) -
becks, miller -
kozel, arany ászok -
Túl komolyan veszitek mindkét oldalról...csak mosolyogjatok,és egyszerűbb lesz minden. ;)
Igen,tudom,hogy sok sör márka van összességében,de nem sok van,ami nagyon népszerű. Max 6-8 darab. A többit pedig lehet írni az egyéb opció után. ;)
A teljesség igénye nélkül a legnépszerűbbek a tapasztalataim alapján:
-Soproni
-Borsodi
-Dreher
-Gösser
-Heineken
-Amstel
-egyéb (bármi más)
Ezt még ki lehetne egészíteni 1-2 fajtával,és meg is lenne a szavazás. Ha valaki a Gösser citromot szereti,annak is a Gösser-re kellene szavazni,csak beírni utána,hogy citrom. Ugyanez lenne a ciklonnal,démonnal,pulse-al stb... -
Tedd azt. Nekem is kibaszottul elegem van ebből a két trollkodó fikagépből. Nem kötelező idejárni. Ha nem tetszik nekik, akkor meg mindek vannak itt. Spórolj nekik időt, mi megleszünk nélkülük. -
Fbn Lx #52587 teljesen egyetértek, néha én is lesek, hogy mekkora szele van itt a semminek. de azért válaszolgatok, már csak a válaszolás kedvéért is :D -
Fbn Lx #52586 Figyelj
Szeretnéd, hogy hétfőtől egy hétig nyersen, hozzáírás/megszerkesztés nélkül nyomjuk be a népszerűbb kérdéseket?
Ha a többiek egyetértenek, akkor megjátszhatnánk ezt. Majd meglátjuk, mik lesznek a visszajelzések, és ki mennyire lesz elégedett a kérdésekkel és a lehetőségeivel...
Az a baj, hogy nem biztos hogy átlátod, de én úgy érzem, logikus, egyenes és elemző gondolkodású emberek pakolják be a kérdéseket. Jó informatikus szokás. :Ð
Attól, hogy nem mindenki tud jól fogalmazni, és nem mindenkit látja át a felmerülő lehetőségeket, és nem mindenki tud jól csoportosítani vagy megfelelően asszociatív válaszokat megfogalmazni, még szükség van minden egyes jó ötletre, meg kreatív kérdésre, mert nélkületek meghalna a topik.
fú, ez de romantikus volt -
Elég sokan megbuktak akkor!:D:D
[én is azt jelöltem végül már csak azért is] -
teszt. aki elbukik, és azt jelöli, noshátööö... -
Alapavetően jól, és viszonylag gyorsan.
azonban lassan jobban szeretek, mert jobban élvezem a szöveget akkor -
Egyéb->Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.
DE viszont cask akkor, ha érdekel a téma, superbike,pcg,gs,t&s,gokart magazin, de ez nem így van pl az irodalmi szarokka, k9telező olvasmányokkal stb...Azok, kínszenvedés...Ezért nem is olvasom el őket:]
Szóval alapvetően nemszeretek olvasni..Csak ha érdekes. -
Alapavetően?
-
gyorsan -
internet
komoly ügylet. -
DIESEL DOG #52578 ETS topik lehet hogy fertőző...