127612
-
DIESEL DOG #52658 Szerintem ennek van a legkarakterisztikusabb íze. Olyan hogy is mondjam... igazi sör íze van... -
ami meg undorito izu az a Desperado tequilas sor D: nah annak van egy ize... -
nekem bejön...végülis régen az ilyen alkoholtartalmú sör számított "normálnak", aztán jöttek a nyugati szabványok
ízre meg hozza az ízt -
az biztos... akkor a legjobb -
jaja, csak úrigyerek akartam lenni itt az "egzotikusabb" névvel
-
LOL
-
Meg hát, ha meg is vakulsz, mi van akkor? Ahogy Hofi mondta, a piát nyelni kell, nem nézni.
-
magyarúl arany fácán :) -
Nem szeretem kiveve ha 42fok van nyaron.Akkor jol tud esni. -
Straight Edge - sXe - ...régen csak a márkásakat ittam. de mára már nem fogyasztok alkoholt/sört.. -
háát sztem ez máshol is így megy :)
meg leszarom, gyomorrákot nem kapok tőle, meg nem vakulok. finom oszt cső
-
Zlatý Ba¾an - ha ittál még finomat :)
na ma megyek hipermárketkedni, maj próbálgatunk :D -
DIESEL DOG #52645 Ha a keserűt szereted akkor próbáld ki a Budweiser-t! ;)
Igazi keserű Cseh sör, és még finom is. -
Hát, ha hányni akarsz mindenképpen látogass el egy sörgyárba. Az ott terjengő szagok vetekszenek egy gyógyszergyárral. Annyi sav tartályt tán még egy "rakéta gyárban" sincs. :D De azt inkább látni kell.
Mondjuk van egy jó oldala is. Szinte "bárhol" ihatsz szűretlen sört, mert vannak szakaszai a gyárnak, ahol csapoló van kb 5 méterenként a folyosón, poharakkal, meg minden. Volt olyan műszak, hogy reggel 8kor már aludtunk, mert nem voltunk hajlandóak, úgy végig sétálni a folyosón, hogy ne kóstoljuk végig az összes csapot. :D -
Unreal1942 #52643 Azért mindennek van határa
-
Én is a Soproni-Borsodi-Arany Ászok trióból választok, ha van a boltban. Tényleg ezek a legjobbak a kategóriájukban. -
jah, mondjuk én vagyok olyan igénytelen hogy még a kőbányait is megiszom meg a hasonló munkássöröket :D
(balaton világos - 55Ft
)
-
Rundstedt17 #52640 Magánvélemény,de tényleg érthetetlen mert nem egy jó ízélmény
-
áh! én úgy vagyok vele, hogy a sör legyen keserű!!!
bár, a mézsört szeretem (és eddig még senki sem említette), pár éve ittam, nagyon finom cucc:) de azóta magyar boltban még nem láttam -
Unreal1942 #52638
-
Unreal1942 #52637 A Borsodi jó sör. És a többi Magyar is. Én Arany Ászok párti vagyok, de a Soproni is jöhet ha világos söröknél vagyunk.
Egyébként a búzasört részesítem előnyben.
Viszont ami nagyon gáz a a Buckler alkohol mentes...na aki azt meg tudja inni az bármire képes már.
-
DIESEL DOG #52636 Nekem ízlik a Soproni szőke ciklon. Bár ha citromos sör akkor már inkább Gösser... -
Németeknél külön italboltok vannak, sima boltban alig kapsz 2-3 fajta sört. Na azok a boltok a sörkedvelők Mekkája. Bár gyümölcsös sört nem láttam, de azon kívül szinte mindenféle sört megtalálni. Külön le vannak kategorizálva, búza, kukorica, barna, félbarna, fekete, export, különlegességek, ízesített (citromos pl), stb. Bármikor ha betévedek ilyen helyre kb 2 órát bámészkodom, s a végén egy talicska sörrel jövök ki. Addigra asszony általában már alszik a kocsiban. :D -
Pár éve jártam Németországban. Ott akkor volt sláger a dízel vagyis a sör+kóla. Hááát....
-
Az SG-n nem a legjobb kutatni a közvéleményt :)
De félreértés ne essék semmi bajom nincs azzal hogy nem szereted a sört, csak merész kijelenteni hogy borzalmas és megkérdőjelezni a férfiak nagy részét, hogy fizetnek érte -
Rundstedt17 #52632 Nyilván oka van,ha egyszer rossz az íze akkor rossz. -
wat??? mesélj :D -
Nah azt nagyon kipróbálnám... :) -
nah jogos....énis beakartam írni először hogy nuku hejneken, de a borsodis kijelentésem mellé lehet sok lett volna:D
olyan édeskés szart még nem ittam mint a hejneken....
másik szar amit ittam az a "szőke ciklon"....pf én fél évig éltem gyógyteákon (nyírfalevél, cickafarkfű, csalán stb.) és nagyon arra emlékeztetett az íze...
hideg kiráz ha rágondolok -
LOL valahogy nem lep meg -
Értem. Vagy legalább is el tudom képzelni. :) Thx. Amint lesz alkalmam kipróbálom őket. -
Gyümölcsből főzik, kicsit édeskés, a sör ízébe szépen belevegyül a gyümölcs íze. Szinte itatja magát. Ittam afrikai banánsört is, az volt a csúcs. Meg is kérték az árát. -
Rundstedt17 #52625 Majd az arányok megmutatják,bár már rajtam kivül van vagy 5 "problémás" férfi -
-
Unreal1942 #52623 Csak Heineken ne legyen az valami borzalom. -
Don't feed the troll. ;) -
Becks^^ -
a férfiak 90%-a nem tévedhet. a probléma valószínűleg nálad van -
Mindenféle sört szeretek -
nem szeretem